Οχι ρε φιλε δεν θα βριζεις οτι θες.Δεν καταλαβα δηλαδη
Οχι ρε φιλε δεν θα βριζεις οτι θες.Δεν καταλαβα δηλαδη
Λοιπον κοιτα...εκτιμω την διαθεση σου να βοηθησεις...αν εχεις κατι να συνδραμεις ουσιαστικα τοτε με χαρα να σε διαβασω...πραγματικα ομως συνηθως τετοιες συζητησεις γινονται χιονοστοιβαδες και τις εχω κανει στο παρελθον....ειμαι πολυ πιεσμενος με τα θεματα μου και δεν μπορω να αναλωθω σε αλλες συζητησεις...
το να μου λες οτι αν πιστευα στον χριστο δεν θα τα εβλεπα μαυρα δεν εχει νοημα την στιγμη που συνειδητοποιημενα δεν πιστευω στον θεο...
οκ μαν?
jimmaster, στο εύχομαι να ζήσεις ένα δυνατό έρωτα. Περπάταγα κι ένοιωθα ότι όλη η Αθήνα μου ανήκει, στο αίμα μου είχε γεμίσει μία παράξενη γλύκα και η καρδιά μου δεν χτυπούσε κανονικά (no shit!) κι αυτό επί εβδομάδες. Θυμάμαι ένα πρωί έχοντας φύγει από το σπίτι της κοπελιάς είχα πάει για καφέ και νόμιζα ότι όλη η καφετέρια (μόνο εγώ καθόμουνα εκεί) έτσι όπως ήταν και υπερυψωμένη λίγο, σαν να είχε γίνει αερόστατο και να έβλεπα τη πόλη από ψηλά. Δεν ξέρω αν ήτανε λαγνεία ή έρωτας (ή είναι το ίδιο).
Αυτά όμως τα πράγματα καίνε πολύ βενζίνη! και πλέον θα ήθελα κάτι όμορφο και ήρεμο που να διαρκέσει. Κι ίσως αυτό να είναι πολύ περισσότερο αληθινό.
Κι εγώ σου εύχομαι το ίδιο με τον Αλέξανδρο! Μακάρι να το ζήσεις και μακάρι να καλύψεις το κενό αυτό, που φαίνεται να σου είναι τόσο επιτακτική ανάγκη.
Λίγες παρατηρήσεις μονάχα. Καμιά φορά όταν θέλουμε κάτι τόσο πολύ, αυτό το τόσο πολύ μας μπλοκάρει ταυτόχρονα.
Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου όταν είσαι με μια γυναίκα. Να μη σκέφτεσαι το πώς θα σε "βαθμολογεί" ως προς τον αντρισμό σου.
Ο ανδρισμός και η θηλυκότητα είναι έννοιες που είναι εύπλαστες τζιμ. Εμείς τους δίνουμε το σχήμα τους. Να βρεις μία γυναίκα που να έχει το σχήμα που σου ταιριάζει και δεν θα είναι αυστηρή και άκαμπτη σε κανόνες που θα εγκλωβίζουν και σένα κι αυτήν σε μαλακίες.
Κι όταν θα είστε μαζί, να αφήνεσαι να παίζουν όλες οι αισθήσεις σου. Να τη μυρίσεις, να τη γευτείς, να τη χαιδέψεις, να την ακούσεις. Να στρέφεις την προσοχή σου στο σώμα. Στο χνούδι, στην ανάσα, στο στεναγμό, στη ζέστη, στην υγρασία. Όχι στη βαθμολογία, στο ντρέπομαι, στο τι θα πει, τι θα νομίσει.
Νομίζω πως αυτό σου λείπει, μία ελευθερία από την αυτοπαρατήρηση και την αδιάκοπη κριτική. Ξέφυγε λιγάκι από το τι σημαίνει άντρας και την ηλικία σου (που φαίνεται να έχεις τρελό κόλλημα με το χρόνο)
Ξέρω 80χρονους νέους και ξέρω 20χρονους γέρους. Kαι το ίδιο και για γυναίκες. Μη γίνεσαι γέρος πριν την ώρα σου, άστο να συμβεί γύρω στα 90 σου.:P
Καλημερα :)
Κι εγω το ευχομαι οσο τπτ! Πολυ ωραιες οι απαντησεις σας πραγματικα... Ο ερωτας ειναι απ τα λιγα πραγματα που δεν εχω ζησει και η αναγκη μου αυτη ειναι επιτακτικη... Ηταν παντα να το θεσω αλλιως. Και η τοσο μεγαλη σε διαρκεια μοναξια μου με εχει χαραξει βαθια.
Jimmaster, κανε ενα κοπο και σβησε ενα μηνυμα.
jimmaster,
Απλά να πω ότι από τα 18 σου είσαι ενήλικος και ότι είχες τη δυνατότητα να φύγεις από το σπίτι. Επομένως το ότι έμενες με τους γονείς σου είναι δική σου ευθύνη. Οι γονείς σου ήταν υπερπροστατευτικοι γιατί έτσι είχαν μάθει. Δεν γνώριζαν. Έτσι τους δίδαξαν. Ο θυμός εναντίον τους είναι παιδικό κατάλοιπο - και στην ουσία δείχνει φόβο και δισταγμό για την ανάληψη δράσης.
Κατανοώ ότι η μιζερια του σπιτιού , αφαιρεί ενέργεια ωστόσο να γνωρίζεις πως ο συσσωρευμένος πόθος για κοπέλα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές επιλογές μη δίνοντας επαρκή χρόνο στην ανάπτυξη μιας σχέσης.
Βέβαια αμφιβάλλω αν μπορείς να συγκρατηθείς και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Και από αυτά μαθαίνουμε.
Τέλος να πω ότι η ηλικία σου είναι σχετική. Άλλοι ξεκίνησαν το παιχνίδ ιτου φλερτ στα 15 για να παντρευτούν στα 24 π.χ., και άλλοι παντρεύονται στα 38-40 τους , για να χωρίσουν στα 50 και να ξαναβγούν στο κυνήγι. Έχει σημασία η ηλικία στο διάβα της ζωής; Ξέρεις πότε θα πεθάνεις στην τελική ή πότε θα πεθάνει ο άλλος που έχει πάει με 40 στα 22 του; Επομένως μην το σκέφτεσαι γιατί στο κάτω κάτω, η ηλικία και ο διαχωρισμός του χρόνου ειναι ανθρώπινη επινόηση.
Hταν και ειναι υπερπροστατευτικοι ακομα και σημερα...Το γεγονος οτι αντιμετωπιζω ανεργια τους ωθει να με προσεχουν ακομα πολυ γιατι νομιζουν οτι ετσι φευγει το μυαλο μου απο τα προβληματα μου....Αλλα που να τους πω οτι ουσιαστικα με κανουν χειροτερα? Μουτρωνουν σα μικρα παιδια...αστα..!
Το να φυγω στα 18 για μενα καλυτερα που δεν εγινε...πιστευω μεχρι τα 22 χρειαζεσαι ακομα την υποστηριξη...ιδιαιτερα αν εχεις μεγαλωσει οπως η γενια η δικια μου ειναι λιγο επικινδυνο ιδιαιτερα στα 18 να παρεις τη ζωη στα χερια σου...αν εισαι αλανιαρης και σκληραγωγημενος απο μικρος τοτε αλλαζει αλλα τουλαχιστον για μενα ημουν ακομα πολυ παιδι για να κανω κατι τετοιο... Ομως ειτε το πιστευεις ειτε οχι τα τελευταια 2 χρονια εχω αρχισει να ξυπναω και να ανεξαρτητοποιουμαι συνειδητα...το μονο που μου λειπει τωρα ειναι η οικονομικη ανεξαρτησια...
Η ηλικια ειναι σχετικη το δεχομαι αυτο...το κολλημα μου εμενα με την ηλικια εστιαζεται σε 3 σημεια...
1. Εχω την φοβια να μην αποκτησω σεξουαλικη ζωη οταν θα εχω απωλεσει την νεανικη μου σεξουαλικη ενεργεια
2. Εχω κι αλλη φοβια που εχει να κανει με τις ταμπελες και τα χρονικα ορια που βαζει η κοινωνια...πχ 23 παρθενος!! ή ακομα χειροτερα 26 χρονων παρθενος (καλη ωρα)...φανταζει καπως στο αυτι...ολωνων...ακομα κι εσενα παραδεξου το! Ή ξερω εγω φοιτητης που δεν εκμεταλλευτηκε τη φοιτητικη του ζωη οπως θα πρεπε...τουλαχιστον στο θεμα αυτο ετσι αισθανομαι...καταλαβες?
3. Εχω τη φοβια του να χασω την νεανικη μου εμφανιση πρωτου χαρω τις νεαρες κοπελες και με θεωρουν "μεγαλο" γιαυτες...τωρα ακομα "κρατιεμαι" βλεπω δλδ και 18χρονα να με τσεκαρουν (γιατι ουσιαστικα τα απωθημενα μου ξεκινησαν με κοπελες εκεινης της ηλικιας)....νιωθω ομως οτι δευτερολεπτο σε δευτερολεπτο χανω την ευκαιρια αυτη... ουσιαστικα το μυαλο μου εχει παγωσει σε εκεινη την ηλικια και απο κεινη την ηλικια λογικα θελει να τα παρει ολα απ την αρχη...και δεν το κρυβω...εχω πολλα απωθημενα να βγαλω και οσο χανω την ευκαιρια τοσο χαλιεμαι και μου πεφτει η ψυχολογια
Eκτος αν οντος πλεον τα νιατα τα μου τα εχασα αλλα δεν μου το λετε για να μην φρικαρω
jimmaster,
γιατι κολλας στην ηλικια;
εισαι σιγουρος οτι η 18χρονη θα σου προσφερει αυτα που η 23χρονη μπορει;
στην τελικη εχεις καταλαβει τι θες; θελεις μια ωριμη σχεση ή θελεις να αναβιωσεις το απωθημενο ; διοτι το απωθημενο καλυτερα να ξεπεραστει , αφου καταλαβα πως απωθημενο εχεις και για μικροτερες ηλικιες των 18 (χαμενη παιδικη ηλικια αρα ελλειψη ερωτα απο 14 χρονων πχ και πανω ).
Ενα forum δε μπορει να σε βοηθησει να ισορροπησεις. Θεωρω οτι και 100 σελιδες να φτασουμε, δεν αντικαθιστα την προσπαθεια που εχεις μπροστα σου στον αγωνα αυτο.
Bασικα κοιτα. Αυτη τη στιγμη ειμαι στο μηδεν...εχω απωθημενα σιγουρα...οχι ομως σε σημειο να με κανουν να τα αναβιωσω... Δεν θελω δλδ να πηδηξω 14χρονο! Αλλα ακομα και τα 18χρονα δεν με φτιαχνουν οσο μια γκομεναρα στην ηλικια μου...ειναι απλα οτι μια στην ηλικια ισως θα αναζητησει σε μενα ωριμοτητα που δεν εχω η ετσι νομιζω ας πουμε. Ειμαι λοιπον στο μηδεν τι σημαινει? Θελω να ξεκινησω να σχετιζομαι με μια κοπελα και να δω πως θα παει...ραντεβουδακια, μετα φιλακια, φασεις, σεξ...ας το ζησω λιγο αυτο που νιωθω να μου λειπει τοσο και μετα παω και παρακατω. Θελω μεν καποια στιγμη μια σοβαρη σχεση και να κανω οικογενεια αλλα οχι σωνει και καλα με την πρωτη που βρηκα...ε και φανταζομαι μεσα απο την διαδικασια αυτη θα αναβιωσω και τα απωθημενα...γιατι οι γυναικες ιδιες ειναι...τι 14 τι 24...θελω να πω απο αποψη ειναι και τα δυο θηλυκα. Απλα η 24αρα ειναι απειρως πιο σεξυ! Ασε που πιστευω πως αν κολλησω (κι αυτη που το ψηνω τωρα ειναι υποψηφια να φαω τρελο σκαλωμα μαζι της!) Και ερωτευτω θα ξεχαρμανιασω παρα πολυ και θα πλεω σε πελαγη ευτυχιας... Δεν θεωρω δλδ αυτα τα απωθημενα που λεσ κι εσυ να εχουν πια τοση δυναμη...
Οσο για το φορουμ εγω δεν περιμενω να μου λυσει τα θεματα...η λυση ειναι εκει εξω αλλα λεφτα τωρα για ψυχαναλυση δεν εχω! Ευτυχως που εχω και καπου να τα λεω βασικα
σημερα βγηκα με μια φιλη μου που την ειχα δει χτες το γραφω σε ενα αλλο ποστ, κ μου ειπε οτι ο φιλςο τησ που χωρισαν πριν 4 μερες της ειχε πει οτι ξεπαρθενιαστηκε στα 27 του! αλλα αυτος ειναι αλλη φαση απο σενα κ δεν το εφερε τοσο βαρεως απο ό,τι καταλαβα. Α επισης κ αυτος ειναι μοναχοπαιδι
Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε .......γνωση!!!!
γουσταρω!!!!!