Quote:
Originally posted by filipparas
ΑΑΑΑΑΑΑ smart δε παίζω!!! Πωπω, πρέπει να λιώνεις εκεί πάνω!!! Έκανα κι εγώ σήμερα 30' ελλειπτικό, σχεδόν 8χλμ αλλά μόλις 300 και κάτι ψιλά θερμίδες
Κατά τ'αλλα το πρωί έκανα κοιλιακούς και push ups
To απόγευμα μετά το ελλειπτικό βλέπω το γυμναστή με ένα υποχθόνιο και χαιρέκακο βλέμμα να μου λέει "Καλώς τον, σε περίμενα όλη μέρα!". ΗΞΕΡΑ οτι κάτι κακό θα μου συμβεί, ένας κόμπος στάθηκε στο λαιμό μου.
"Σου έχω καινούριο πρόγραμμα" συνεχίζει
Προσπαθώ να ψελλίσω κάποια γρήγορη δικαιολογία και να τη κάνω με γοργά πηδηματάκια αλλά ήταν αποφασισμένος... τέρμα τα προγράμματα για αρχαρίους, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.. καινούριες ασκήσεις, περισσότερα ελεύθερα βάρη και λιγότερα μηχανήματα, δυσκολότερες παραλλαγές... ΤΗ ΚΑΤΣΑΜΕ.
Δυσκολεύτηκα αρκετά είναι η αλήθεια σήμερα, θα δούμε πως θα πάει. Πάνω που είχα αρχίσει να αισθάνομαι άνετα με το προηγουμενο πρόγραμμα, που το κατάλαβε ο κερατάς; Το είχα υποψιαστεί οτι εκείνες οι ασκήσεις που σα καλός άνθρωπος έδειχνα στις καινούριες κοπελίτσες θα μου έβγαιναν σε κακό...
Αύριο θα πονάω, το νιώθω... Α, ώμους, πόδια, κοιλιακούς και ραχιαίους έκανα το απόγευμα δλδ ήταν η πιο εύκολη μέρα, αύριο να με δω που έχω τρικέφαλους και στήθος και θέλει να κάνω πάγκο λες και είμαι bodybuilderας, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αν δεν εμφανιστώ θα με έχει πνίξει καμιά μπάρα, κλάψτε με!