Αχ βρε κορίτσια και πόσο πολύ θέλω να σας γνωρίσω...!!!!
Μιτσο, το μπιζελακι αρχισε να σε ανακατευεί ε? χεχεχε δεν πειράζει, ειναι για να σου θυμίζει την ύπαρξή του!
Printable View
Αχ βρε κορίτσια και πόσο πολύ θέλω να σας γνωρίσω...!!!!
Μιτσο, το μπιζελακι αρχισε να σε ανακατευεί ε? χεχεχε δεν πειράζει, ειναι για να σου θυμίζει την ύπαρξή του!
ναι ασε Πωλινακι ευτηχως οχι παρα πολυ.. αλλα οχι μονο ανακατεμα μου εκανε, αλλα χτες το απογευμα μου θυμηθηκε κρουασαν και coco pops με γαλα , ολα μαζι (ευτηχως μικρες ποσοτητες βεβαια) αλλα.... τα ηθελα!
χαχαχαχαχα ευτυχώς που έχεις τον περιορισμό του μεγέθους του στομάχου!!!! Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί ότι και να πεθυμίσεις, θα είναι σε μικρή ποσότητα!!!!
Μιτσοκόλο, 110 στρογγυλό σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Από αυριο με βλέπω να αλλάζω δεκάδα, και μετά μετράμε αντίστροφα για το δυψίφιο!!!!!!!!!!!!
ναι αυτο λεω και γω ευτηχως που εχω τον περιορισμο αλλιως θα την ειχα κατσει τη βαρκα! xaxaxa
ειδες Πωλινα μου???? θα πας στο διψηφιο και δεν θα το καταλαβεις!!! υπομονη μονο και ολα θα γινουνννννν μπραβοοοο!!!
Σκάρτεψα και καπια παντελόνια σήμερα!!! χαχαχαχ
Φυσικά δεν τα πέταξα. Τα ΄μαζέυω και τα μοιράζω στην κουμπάρα μου και σε μια άλλη κοπέλλα που ξέρω που είναι πολύ φτοχές και τα έχουν ανάγκη.
Λοιπον πάω στο παζάρι!!! Με έχει τρελλάνει ο μικρος από το πρωι να "πάμε να πιασουμε ντομάτες και πατατούλες από το παζαλι!!!"
φιλουθκια!!!
εκεί που σκεφτόμουν χθες οτι είμαι μόνη μου, σήμερα με θυμάται μια (καλή ) φίλη απο τα παλιά, έχω να τη δω σίγουρα 1,5 χρόνο και βάλε, και θα παμε σήμερα για καφέ.. θα περάσει να με πάρει με το αμάξι της :regan:. Θα αρχίσει πάλι τα ίδια, πως αντέχω εγω εδω (επαρχία) ενω αυτή Αθήνα είναι καλύτερα. δουλεύει κ γενικά τα έχει καταφέρει πολύ καλα..
Αγχώνομαι γιατί φοβάμαι οτι θα έχει ψωνιστεί κιάλλο... Τεςπα μη παω προκατειλημένη..
θα βγω μονο κ μονο για να μη μου πουν οτι χάνομαι πάλι.
αν κ το πρωτο που θα μου πει (που είδη το ειπε απ'το τηλ) είναι οτι "που χάθηκες εσυ?"
όταν ακούω αυτό το που χάθηκες θέλω να τον πλακωσω τον άλλον. αλλά πασχα είναι θα περάσει.
καλα να περασετε ολοι και ολες! φιλια!
Πιο γκαντέμο από μένα σήμερα δεν υπάρχει........ :(
τι επαθες???
1) χαλασε ο καιρός με το που πήγαμε στο παζάρι με τον μικρό
2) τράκαρα και το αυτοκίνητο έπαθε αρκετή ζημιά επειδή ένας μαλάκας που ήταν μπροστά μου αποφάσισε να σταματήσει απότομα για να χαιρετήσει τον γνωστό του που παιρνούσε
3) πήγα στον χασάπη για κιμά και χάλασε η μηχανή του κιμά.... και είναι ο μόνος χασάπης που φτιάχνει τον κιμά όπως τον θέλω....
θες κιάλλα?
καλα το 2) ειναι οντως καπως!
τιποτα απο αυτα συνταρακτικο ομως, ξεκολλα :)
εχεις ενα σωρο πραγματα για να χαιρεσαι, σιγα μην κατσεις να μιζεριαζεις για καιρους, αυτοκινητα και κιμαδες.
υποθετω τη ζημια την πληρωνει η ασφαλιστικη.
δεν θα μπλέξω την ασφαλιστηκή μέσα στην μέση γιατί θα αυξηθεί το ασφάλιστρο μου μετά. Ευτυχώς ένας φίλος του άντρα μου, φανοποιός, ήρθε και το είδε γιατί κτυπούσε συνεχώς και ο συναγερμός από το κτύπημα και έπρεπε να αμενεργοποιηθεί, και είπε πως θα μας το φτιάξει αυτός στις ελέυθερές του ώρες, και εμείς απλά να πληρώσουμε την μπογιά, γιατί δεν την έχει στο μαγαζί, είναι ειδική η μπογιά του αυτοκινήτου μου. Ηθελα την μεταλλική σε χρώμα άμμου τρομάρα μου!!!!!
Τέλος πάντον, ευτυχώς δεν έπαθα κάτι εγώ και το μωρό....
Polinaki,
μη χαλιεσαι μερες που ειναι...υλικη ζημια ειναι και θα διορθωθει!
Ναι το ξέρω, απλά είναι το γιατί να συμβεί.....
Με ενόχλησε πολύ το γεγονός αυτό....
Τί έχουν οι μέρες? Επειδή είναι πάσχα? Εγώ φέτος, αν εξερέσουμε την κατασκευή των φλαούνων μου, δεν κατάλαβα πως είναι Πάσχα.... Δεν το ένιωσα...
εγω,εδω και χρονια εχω...απομυθοποιησει Χριστουγεννα,Πασχα και ολα τα συναφη,που τα ειχαμε αναγαγει σε μοναδικο σκοπο της ζωης μας!:bigsmile:
Αλλα,εχεις και εναν μικρουλη απ΄οσο διαβαζω...κριμα δεν ειναι να βλεπει την Μανουλα του καπως;:smug b:
Φλαουνες...χμ...δεν εχω δοκιμασει ποτε...να υποθεσω πως γλυκισμα;:question:
αφου εισαστε καλα, δεν τρεχει τιποτα Πωλινα μου.
εγω απο την αλλη εχω διμηουργησει μια σχεση παθους με την τουαλετα :lol: :lol: οσο περνανε οι μερες, και με τις αναγουλες επεισης. την τεταρτη μπαινω στην 5η εβδομαδα και στον 2ο μηνα :love: :love:
Φλαούνες είναι ένα είδος σαν τυρόπιττα αλλά με ειδικό τυρί, και το φτιάχνουμε μόνο το πάσχα. Είναι πασχαλινό. Θα ανεβάσω αύριο φωτογραφίες από τις δικές μου στο τόπικ μου και θα μπορέσεις να τις δείς. Δεν έχουν σφολιάτα και τέτια. Είναι με ειδική ζύμη, η οποία είναι πολύ λεπτή και κλείνει από κάτω και στα πλάι το μίγμα των τυριών. είναι πεντανόστημες.
Mitsokolo,
να σε συγχαρω κι εγω για την εγκυμοσυνη σου!Ευχομαι τα καλυτερα!
Polinaki,
Απο την περιγραφη και μονο,μου πεφτουν τα σαλια...που να τις δω κιολας...:roll:
ευχαριστω πολυ γλυκεια μου, αντευχομαι καθε ποθος σου να γινει πραγματικοτητα
αδιαθετησα κ ποναωωω.........και θα ποναω κ αυριο επισης πολυ:mad: σημερα βρηκε....
κ τελικα βγηκα με τη φιλη μου, καλα ηταν, αυτη αδυνατισε, για μενα δεν ειπε τίποτα γιατί απο τότε που έχει να με δει τωρα ειμαι +3 κιλά, ή 4, κάπου εκει.. ε, οχι πως ειναι δραματικά. τεσπα, παλι το αναλύω......
Εύχομαι και γω να περάσετε καλά αυτες τις μερες. με υγεία.
Περασα απο κατι ψαροταβερνες το απογευμα και γινοταν του κουτρουλη ο γαμος...
Αν φαω δηλαδη μια οικογενεια σουπιες (μαμα, μπαμπα και δυο παιδια), ενα στρατο απο γαριδες-καραβιδες και μια κατσαρολα μακαρονια δεν εχω θεμα; Νηστεια σημαινει στερουμαι καποιες απολαυσεις, για να συμπαρασταθω στο Θειο Δραμα η εχω καταλαβει λαθος; Κατα βαθος μου αρεσει ο τροπος που σκεφτομαστε σαν λαος... Το βρισκουμε το παραθυρακι και την κανουμε απο εκει οταν ερχονται τα δυσκολα! :)
ασε τις σουπιες και καλη Ανασταση αδυναμια! χαχαχαχα :lol: :love:
υγ.: οι Ελληνες ειμαστε καλομαθημενοι και γενικως για πολλα χαστουκια απο χιλιαδες αποψεις!
Καλή Ανάσταση σε :blush:όλους!!!!!!! :)
Ευχαριστω mitsokoulnaki :D
καλη επανασταση θα ελεγα αλλα whatever...
δε παλεύοντε αυτές οι ώρες.......
Αρχισαν τα κλαμπατσιμπαλα απο τις 11:00 :flaming::grind::flaming::grind::flaming::grind:
καλημερα σας, επισης! :grin:
το πιο αδιαφορο Πασχα εβερ..φαι και μετα μεσημεριανο υπνο ολοι απ'τις 2. θελω να παω μια βολτα:(
κ μας αδιάφορο ήταν!
εγω - η αδερφή μου και οι γονείς μας.. !
3 κι ο κούκος δλδ...
εγω πηγα στη θεια μου,ηταν κ ο θειος μου.οι 3 μασ δλδ
και μετα ηρθα σπιτι παλι κ κοιμουντε ολοι..
one, οι γονείς σου?
αδέρφια? ξαδέρφια?
εγω παντως μεχρι πέρυσι έμενα με τους άλλους συγγενεις κ είμασταν πολλα ατομα.
παντως νομίζω είναι καλύτερα όταν είναι πολλά άτομα.
Oι γονεις μου κ ο αδερφος μου ηταν εδω στο σπιτι,εγω απλα πηγα να φαω με τους θειους μου για να τους κανω παρεα,δεν εχουν παιδια..
χρονια πολλα με υγεια και χαρα σε ολους!
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλα!!!!
Σκέφτομαι πως τα πιο δυσεύρετα και πολύτιμα, είναι δωρεάν...
καλως το σμαρτακι , χρονια πολλα! υγεια να εχουμε
Κλεανθη παντα συμφωνουσα με αυτο :thumbup:
εχει καρφωθει το μυαλο μου στον επομενο υπερηχο
εγω σκεφτομαι παλι δε μου απαντάει ο φιλος μου :(
τον ρωτησα αν θα βρεθουμε αυριο, 3 μερες τωρα δεν τον ειδα κ αυριο ειναι τελευταια μερα που θα ειναι εδω..
και δεν απαντάει τωρα.. δεδομενη με εχει...
δεν απανταει? χμμ μήπως δε βλέπετε και οι 2 τη σχέση με τον ίδιο τρόπο? πόσο καιρό είστε μαζί?
βγαινουμε σχεδον 2,5 χρ. αλλα τωρα απο τον οκτωβρη τα ξαναβρηκαμε γιατι τα χαλουσαμε συχνα.
απλα τελευταία το κανει αυτό. κ δε μενουμε στην ίδια πόλη κ τωρα ήρθε για 7 μέρες και τον εχω δει μονο 2 μερες..
ωρες ωρες λεω οτι είναι στο μυαλό μου, αλλά γιατί να μην έρθει 7 μερες κ να τον δω 5-6 μέρες?
αφου δεν έρχεται συχνά :thumbdown:
εγω αυτές τις μερες δε διαβασα για χαρη του γιατί είχα το μυαλο μου σε αυτόν..
και αυτός μου έλεγε σε κάθε μήνυμα σόρρυ μικρή μου δε θα μπορέσω σήμερα.:thumbdown:
τι να πω.. να τον αγχώνω, δε νομίζω πια! δε ζητάω και υπερβολε΄ς, απλα να τον δω, μια βολτουλα να παμε, αλλα αυτός είναι όλη μερα με τους συγγενεις του.