Ωωωωω!!! Καλό κι αυτό!! θα το δοκιμάσω για τον γιο μου!!
Printable View
Ωωωωω!!! Καλό κι αυτό!! θα το δοκιμάσω για τον γιο μου!!
ʼσχετο με τα ψωμάκια...
Αν, λέω αν, θέλει καμια από εσάς να με έχει φίλη και στο face, μπορεί να μου στείλει u2u.
Eυχαριστω.
Σου έστειλα u2u έρι μου.Quote:
Originally posted by eri
ʼσχετο με τα ψωμάκια...
Αν, λέω αν, θέλει καμια από εσάς να με έχει φίλη και στο face, μπορεί να μου στείλει u2u.
Eυχαριστω.
Δεν έχω λάβει τίποτα.Quote:
Originally posted by alexan972
Σου έστειλα u2u έρι μου.Quote:
Originally posted by eri
ʼσχετο με τα ψωμάκια...
Eυχαριστω.
Σου στέλνω εγώ u2u.
Μάλλον έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να λάβω αλλά ούτε και να στείλω u2u!
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι που μπλοκάρει τα προσωπικά μηνύματα; Είμα κι εγώ λίγο ασχετη μ' αυτά. Με την Έλι πάντως έχουμε ανταλλάξει μηνύματα.
Quote:
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι που μπλοκάρει τα προσωπικά μηνύματα; Είμα κι εγώ λίγο ασχετη μ' αυτά. Με την Έλι πάντως έχουμε ανταλλάξει μηνύματα.
Μήπως πήρες κάτι?
Ναι, σου στέλνω αίτημα φιλίας. :starhit:
καλησπέρααααα απο την πανεμορφη Θεσσαλονικη!!!! κοριτσια!!!! τι επαθα η κακομοιρα το πρωι που κατεβηκα να παρω το πρωινο μουυυυυυ στο ξενοδοχειο.... ε δε θα το πιστεψετε γιατι ουτε εγω πιστευα στα ματια μου!!! γεμιζε ενα πιατο με φρουτα το δικο του πιατο.... ο ζουμπανεας!!!!! μετα απο αυτο... μου κοπηκε η ορεξη κ εφαγα μια ςραιοτατη τριαδα (ψωμι ολικης τυρι και χυμο) τιμης ενεκεν χαχαχα ρε τι επαθα η γυναικαααααααα!!!
Εντάξει, θέλω απλά να πω σε όλους ότι είσαι μια θεά Αλεξάδρα!
Φτου σου κοπέλα μου!
Θα τα κάνεις σήμερα τα ψωμάκια;(έχω αγωνία πώς θα σου φανούν...)
Quote:
Originally posted by ria
καλησπέρααααα απο την πανεμορφη Θεσσαλονικη!!!! κοριτσια!!!! τι επαθα η κακομοιρα το πρωι που κατεβηκα να παρω το πρωινο μουυυυυυ στο ξενοδοχειο.... ε δε θα το πιστεψετε γιατι ουτε εγω πιστευα στα ματια μου!!! γεμιζε ενα πιατο με φρουτα το δικο του πιατο.... ο ζουμπανεας!!!!! μετα απο αυτο... μου κοπηκε η ορεξη κ εφαγα μια ςραιοτατη τριαδα (ψωμι ολικης τυρι και χυμο) τιμης ενεκεν χαχαχα ρε τι επαθα η γυναικαααααααα!!!
Πόσο θα ήθελα να τον συναντάω κι εγώ στην κουζίνα μου κάθε πρωί που μπαινω να φτιάξω πρωινό! :lol: :lol: :lol:
Με πρόλαβες Έρι μου!! Έπαθα πλάκα με τα μάτια σου και είδα ότι τα πήραν και οι κόρες σου!!! Κούκλες όλες!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένοι!!
Αφού είναι τόσο γρήγορα στην παρασκευή τους, λέω να τα κάνω αύριο πρωί να φάνε και οι κόρες ζεστά ζεστά!Quote:
Θα τα κάνεις σήμερα τα ψωμάκια;(έχω αγωνία πώς θα σου φανούν...)
Εννοείται ότι μόλις τα φτιάξω θα έχεις νέα μου!
Ατυχία βρε ρία μου!! Και το πρωινό των ξενοδοχείων είναι η μόνη περίπτωση που τρελλαίνομαι να τρώω πρωινό σε τερατώδεις ποσότητες!! Εγώ τον πέτυχα μια φορά σε μπυραρία στο διπλανό τραπέζι, αλλά δεν πτοήθηκα παρόλο που γνωριζόμαστε! :spin:Quote:
Originally posted by ria
Σ' ευχαριστώ κουkλίτσα μου για τα καλά σου λόγια! :)Quote:
Με πρόλαβες Έρι μου!! Έπαθα πλάκα με τα μάτια σου και είδα ότι τα πήραν και οι κόρες σου!!! Κούκλες όλες!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένοι!!
Να είσαι κι εσύ καλά!
...αχ κοριτσια!!! Τον θαυμαζω τοσο που.... ημουν στα τσακ να σηκωθω να του μιλησω ....αλλα δεν με γνωριζει ο ανθρωπος χαχαχαχα θα με περνουσε για τρελη... βεβαια αυριο το πρωι αν τον πετυχω παλι δεν ξερω αν θα κρατηθω χαχαχαχα....
αχχχχχ ατυχη δε νιωθω παντως :)
(χοχοχο το πιασατε το υπονοουμενο? χαχαχαχα )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eri
Quote:
Originally posted by ria
Πόσο θα ήθελα να τον συναντάω κι εγώ στην κουζίνα μου κάθε πρωί που μπαινω να φτιάξω πρωινό! :lol: :lol: :lol:
Ναι ναι ναι εγώ το έκανα!!!! Αυτό ήταν το μεσημεριανό μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας! :DQuote:
Originally posted by eri
Μην που πεις ότι έφτιαξες εσύ αυτήν την πανδαισία χρωμάτων και γεύσης???!!Quote:
Originally posted by Eli
Καλή μας όρεξη!
Ριζότο με μύδια, λαχανικά και φέτα σλουρπ!
:thumbup::thumbup::thumbup:
Καλά βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω, έλειπα κιόλας όλη μέρα και μου ήρθε απότομο :lol:
Θα σας διαβάσω αύριο αναλυτικά γιατί είναι και η ώρα περασμένη χιχιχιχι ήμασταν έξω για ποτάκια. Καλό μας ξημέρωμα! Φιλιά!
Καλημέραααα!
Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη Κυριακή, σας εύχομαι! :)
Λοιπόν εγώ μόλις έβαλα στο φούρνο τα ψωμάκια της Αλεξάνδρας μας!
Ανυπομονώ να περάσει το 20λεπτο. :bouncy:
Εντωμεταξύ ας γράψω τα χθεσινά μου καμώματα:
Πρωί ~ Κρητικό τόστ και μια μικρή μπανάνα
Σνακ ~ 2 βερίκοκα ξερά, 2 δαμάσκηνα, 1 κουτ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι ~ Ομελέτα α λα Ζ. (ξέρετε) με τριμμένη πατάτα μέσα, βλήτα βραστά με κολοκυθάκια, 1/2 μέτριο παξιμάδι
Σνακ ~ 5-6 φράουλες και μια μπάρα κέλογκς + αργότερα 1 τσαι φράουλα παγωμένο (εννοείται χωρίς ζάχαρη)
Βράδυ ~ 1 μέτριο παξιμάδι, 1 κομμάτι μηζύθρα ανάλατη με ένα κουτ. μέλι + 3 βερίκοκα φρέσκα.
Καλημέραι κορτσούδια (που έλεγε κι η γιαγιά μου)!!
Τώρα ξύπνησα δεν έχω φάει ακόμα ούτε έχω προγραμματίσει τι θα φάω, θα τα γράψω αργότερα.
Έρι μου έγιναν τα ψωμάκια; Πώς ήταν;
Εχθές το βράδυ έκανα τα ψητά λαχανικά (μελιτζάνα, κολυκύθι, πρασ. πιπεριά και μανιτάρια) και έκανα ένα απλό ντρέσσινγκ με μπαλσάμικο και μέλι γιατί βαριόμουν (έβλεπα και τον αγώνα). Γίναν πολύ νόστιμα, σκέφτομα να κάνω και τα υπόλοιπα σήμερα για μεσημέρι με κανένα αυγουλάκι. Χθες τα έφαγα με 2 ψωμάκια (απ' τα προαναφερθέντα) με τυρί κρέμα και λίγο χαλούμι.
Καλή Κυριακή να έχουμε!! :roll:
Ρία μου, τι έγινε, ήσουν σήμερα τυχερή να δεις τον Ζουμπ στο πρωινό;; ;)
Quote:
Έρι μου έγιναν τα ψωμάκια; Πώς ήταν;
Aλεξάνδρααα δεν έχω λόγια για τα ψωμάκια!!
ʼπαιχτα!
Έβαλα τα υλικά που είπες μαζί με 2 κουταλιές κοφτές καστανή ζάχαρη και νιφάδες μαύρης σοκολάτας (προσέξτε, αν το κάνετε με αυτήν την παραλλαγή καλύτερα νιφάδες και όχι σταγόνες γιατί έχουν βάρος και θα πάνε ολες κάτω).
Ο Ν Ε Ι Ρ Ο !!! :D
Έφαγα ένα τέτοιο λοιπόν στο πρωινό μου, βέβαια όχι όλο, γιατί τα θηκάκια που τα έβαλα για να τα ψήσω είναι κάπως μεγάλα, οπότε προτίμησα να φάω τα 2/3 περίπου. Μαζί με 1 ποτήρι γάλα και μετά λίγο φρουτάκι! :)
Αυτά για την ώρα!
Θα τα πούμε το βραδάκι πάλι κορίτσια.
Σήμερα έχει κυριακάτικη εξόρμηση...για να μην πω ότι θα φτάσω μέχρι και παραλία!!! (έχω υπ' όψην μου μια παραλία σαν του survivor...εγώ μόνο και τα ψάρια..δεν είμαστε για πολύκοσμία με μαγιό, καταλαβαινετε! :lol: :lol: :lol: )
Φιλιά σε όλες!
Μπράβο Έρι μου, χαίρομαι που σου άρεσαν!! Εγώ φτιάχνω τώρα μια φουρνιά σκέτα αλλά σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάποια στιγμή και βάζοντας μέσα τυράκι και ελιές ψιλοκομμένες, να γίνουν κάπως σαν ελιοτυρόψωμα!
Θα τους τα πάω στη δουλειά να τα τσακίσουν!
Καλησπέρα κορτσούδια :lol: (έτσι μας έλεγε και η δική μου η γιαγιά!:lol: )
Μετά από μία βραδινή κρεπάλη σηκώθηκα και τρώω τώρα πρωινό χιχιχιχιχιχι. Κυριακή η μέρα του παιδιού! Έκανα όλη την ημέρα μου χθες σωστά, μέχρι και ποδήλατο έκανα αλλά το βράδυ ξέφυγα κατιτίς. Ήπια ρακόμελα και τσίπμησα από τους μεζέδες που ήταν όλοι άθλιοι τηγανιτοί αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Σήμερα θα είμαι μια Κουρία όμως! :lol:
:yes::yes::yes::yes:Quote:
Ρία μου, τι έγινε, ήσουν σήμερα τυχερή να δεις τον Ζουμπ στο πρωινό;; ;)
Ας γράψω και τα σημερινά μου:
-
Πρωί: 2 σταφιδοψωμάκια (που περιγράφονται παραπάνω) με λίγο μέλι + 2 δαμάσκηνα + 3 φουντούκια
Ενδιάμεσα: 1/2 μπανάνα + 2 φουντούκια
Μεσημέρι: ψητά λαχανικά (κολοκύθι - μελιτζάνα - πιπεριά - μανιτάρια) με ντρέσινγκ λάδι-μηλόξυδο-μέλι + 2 ψωμάκια γεμισμένα με σως τόνου (περιγραφή παρακάτω)
Σνακ: 2 δαμάσκηνα αποξ. + 2 φουντούκια (μου έχουν τελειώσει τα καρύδια, όπως θα καταλάβατε... :yawn: )
Βράδυ: 2 ψωμάκια γεμιστά με σως τόνου + πράσινη σαλάτα.
Τα ψητά λαχανικά που έφαγα το μεσημέρ ήταν μια ολόκληρη μελιτζάνα τσακώνικη, 1 ολόκληρο κολοκύθι, ολόκληρη πιπεριά και αρκετά μανιτάρια πλευρώτους. Υπερβολή; Πάντως τώρα είμαι υπερσκασμένη!!
Την σως τόνου την έφτιαξα με γιαούρτι στραγγιτό 2% + λίγο ροκφόρ (μπλε τυρί για την ακρίβεια) + μουστάρδα + άνηθο, καθόλου λάδι. Αφού τα χτύπησα καλά στο μπλέντερ πρόσθεσα ένα τόνο και τον "έλιωσα" με το πηρούνι για να ενωθεί με την σάλτσα. Γϊνεται ένα παχύρρευστο μείγμα που απλώνεται πολύ ωραία στα ψωμάκια.
Τέτοια ψωμάκια έφτιαξα και για να πάρω αύριο στη δουλειά με τυρί του τοστ (χωράνε περίπου 1/4 της φέτας, είναι λίγο μεγαλύτερα από σουδάκια), ντομάτα, μαρούλι και τυρί κρέμα λάιτ.
Προς το παρόν τα κάνω με κανονικό φαριναπ αλλά θα δοκιμάσω και το ολικής άλεσης που μου έλεγε η Έρι.
αχχχχ τι ωραια ιδεα αυτη με τα ψωμακια!!! με βαζεται συνεχεια σε πειρασμο!!!! Μπραβο ρε κοριτσια!!!
Ρία μου δοκίμασέ τα, είναι πολύ εύκολα και νόστιμα. Εμένα μ' αρέσει πολύ το μαγείρεμα αλλά βαριέμαι τις πολύπλοκες συνταγές. Αυτή μου κίνησε το ενδιαφέρον ακριβώς επειδή είναι τοσο απλή. Και τα ψωμάκια είναι πραγματικά μικρά (εξαρτάται βέβαια και από την φόρμα που έχεις, αλλά οι περισσότερες έχουν σχετικά μικρές θήκες) οπότε αν γεμίσεις με λαχανικά και τυράκι 2 το πολύ 3 έχεις χορτάσει σούπερ!
ακριβως ετσι !!!! Θα το δοκιμασω σίγουρα!!!
Έρη μου αν ξεπεράσεις στο σύνολο εισερχομένων και εξερχομένων μηνυμάτων τα 100 μπλοκάρει το σύστημα και δεν σε αφήνει να στείλεις μηνύματα. Δοκίμασε το εξής, κάνε διαγραφή μηνύματα από τα εισερχόμενα και εξερχόμενα σου ώστε στο άθροισμα τους να είναι λιγότερα από 100 και στην συνέχεια άδειασε και τον κάδο απορριμάτων. Μετά από αυτό λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αν είναι θέμα χωρητικότητας.Quote:
Originally posted by eri
Μάλλον έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να λάβω αλλά ούτε και να στείλω u2u!
Καλέ δεν σου είπα να πας γυμναστήριο! Αν περπατάς και κάνεις ελλειπτικό είσαι σούπερ! Προσπάθησε να κάνεις συστηματικά το περπάτημα σου ή το ελλειπτικό και να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις την κατηφόρα! Δεν είναι στο χέρι του! Εγώ όταν γίνομαι ανυπόμονη με αυτό το θέμα σκέφτομαι ότι είναι μία διατροφή που την αγαπάω, την απολαμβάνω και είναι για το υπόλοιπό της ζωής μου και δεν θα κάτσω να αγχωθώ για το αν θα χάσω κιλά και πότε! Κάνω το καλύτερο που μπορώ κάθε μέρα και προσπαθώ να βελτιώνομαι και κάποια στιγμή έρχεται και η επιβράβευση ;)Quote:
Originally posted by eri
Ελάκι γυμναστήριο δεν πάω λόγω μικρών παιδιών και έλλειψης βοήθειας.
Μάλλον δεν έιμαι και ο τύπος του γυμναστηρίου μρ την έννοια ότι ευχαριστέμαι περισσότερο, όταν έχω λίγο χρόνο στην διάθεση μου, να βγω έξω να περπατήσω, να πάρω καθαρό άερα βρε παιδί μου! Προχθές βγήκα έξω πρωινή ώρα και κατέληξα να περπατάω τρεις ολόκληρες ώρες. Γύρισα πίσω τέζα, αλλά το καταευχαριστήθηκα!!!
Αν τώρα μου πεις "ανέβα σε ένα διάδρομο και περπάτα", θα σου πω ότι σκυλοβαριέμαι να το κάνω.
Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, ξεκίνησα δειλά δειλά ελλειπτικό, 20λεπτάκια τις περισσότερες ημέρες, μην φανταστείς τρελά πράγματα.
Θέλω να το προσπαθήσω λίγο περισσότερο με τις ποσότητες, όχι οτι τρώω παραπάνω, απλά τώρα που έστρωσε το πράγμα μς τις λιγούρες και τα υπερφαγικά (δεν εχω κάνει κανένα από την ημέρα που ξεκίνησα), θέλω να με τεστάρω, να δω αν τα καταφέρνω και με λιγότερη ποσότητα κάνοντας πάντα τους σωστούς συνδυασμούς.
Από βδομάδα βέβαια περιμένω και περίοδο, οπότε πρόκειται να περάσω από ένα ακόμη τέστ...και ίσως το πιο σημαντικό. Γιατί σε κάθε περίοδο είμαι πάντα ότι να 'ναι.
Και διατριφικά και ψυχολογικά.
Αλεξάνδρα φοβερή φαίνεται η συνταγή με τα ψωμάκια, θα τα κάνω και εγώ γιατί ψοφάω για σπιτικά μπριοσάκια και μάλιστα θα την κάνω με φαρίνα ολικής άλεσης :D
Ευχαριστούμε :)
Καλησπέρα κ απο εμένα, είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή κ δεν μπορούσα να μπώ, από σήμερα επανήλθα!
Για να μη γεμίζω με κατεβατά θα γράψω τα χθεσινά κ τα σημερινά, σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα κ τις προηγούμενες μέρες.
Σάββατο 19/05
Πρωί: γάλα + δημητριακά + πεπόνι
Πρόγευμα: 1 κριτσίνι + πεπόνι
Μεσημέρι: μπριζόλα + φέτα +1/2 πίτα ολικής + σαλάτα
Απόγευμα: 1 ποτήρι χυμό + 1 κομμάτι κέικ + 1 κριτσινάκι
Βράδυ: 1 τόστ + φράουλες
Κυριακή 20/05
Πρωί: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές + λίγο τυρί + 1 κγ μέλι
Πρόγευμα: φράουλες + 1/2 κουλόυρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα
Μεσημέρι: κοτόπουλο + φέτα + 1/2 πίτα ολικής + σαλάτα
Απόγευμα: μπανάνα + 1digestive
Βράδυ: 2 ντακάκια με ντομάτα, φέτα κ ελιές
Καλημέρα κοριτσάκια!! Ακριβώς έτσι Έλι μου, κι εγώ έχω ψιλοκολλήσει, έχασα γρήγορα τα πρώτα 2,5 κιλά και τώρα εδώ και μία εβδομάδα δεν λέει να μου δείξει το 7άρι μπροστά! Έστω 79,9! ;)Quote:
Originally posted by Eli
Καλέ δεν σου είπα να πας γυμναστήριο! Αν περπατάς και κάνεις ελλειπτικό είσαι σούπερ! Προσπάθησε να κάνεις συστηματικά το περπάτημα σου ή το ελλειπτικό και να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις την κατηφόρα! Δεν είναι στο χέρι του! Εγώ όταν γίνομαι ανυπόμονη με αυτό το θέμα σκέφτομαι ότι είναι μία διατροφή που την αγαπάω, την απολαμβάνω και είναι για το υπόλοιπό της ζωής μου και δεν θα κάτσω να αγχωθώ για το αν θα χάσω κιλά και πότε! Κάνω το καλύτερο που μπορώ κάθε μέρα και προσπαθώ να βελτιώνομαι και κάποια στιγμή έρχεται και η επιβράβευση ;)
Αλλά σκέφτομαι ότι αφού δεν πεινάω, αυτό που θέλω το τρώω, δεν νιώθω καμμία λιγούρα για γλυκά και βλακείες που έτρωγα, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα προσαρμοστεί το σώμα μου και θα κατέβει. Οπότε έχω χαλαρώσει, και να ξέρετε κορίτσια ότι το ψυχολογικό παίζει τεράστιο ρόλο. Εάν το έχεις μόνιμα στο μυαλό σου και το έχεις άγχος δεν ξεκολλάει με τίποτα.
Να πω και εγώ τα χθεσινά μου
Πρωινό
1 φλιτζάνι κεφίρ
1 φέτα κέικ ολικής άλεσης
φράουλες
Πρόγευμα
1 μικρή μπανάνα
1κ.σ. ξηροί καρποί
Μεσημέρι
2 αυγά μάτια
1 φέτα ψωμί πολύσπορο
χωριάτικη σαλάτα με 2 δάχτυλα φέτα
Βράδυ
2 μικρά κρίθινα παξιμαδάκια
2 δάχτυλα γραβιέρα
1/2 μικρή ντομάτα
αργά το βράδυ 4 κουταλιές παγωτό στο όρθιο χιχιχιχι και μετά μαζεύτηκα!
Δεν έκανα δεύτερο σνακ γιατί απλά ξύπνησα πολύ αργά οπότε δεν χωρούσαν τα 5 γεύματα. Αυτά φιλάκια και πολλές καλημέρες!!!
Ελενάκι μου κράτα γερά τα πας περίφημα αυτές τις μέρες :D. Κράτα καλή ψυχολογία γιατί μόνο αυτή είναι ικανή να σε ρίξει τίποτα άλλο!
Εγώ το βρήκα το γιατρικό μου αυτές τις μέρες και είναι να ξεκουνιέμαι κάθε μέρα! Αν πάω γυμναστήριο ή για περίπατο ή για ποδήλατο και δεν κάτσω νωχελικά στα αυγά μου άλλο πράγμα η διάθεση βρε παιδί μου!
Να γράψω κι εγώ τι έχω προγραμματίσει:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών, 2 δαμάσκηνα αποξ., 3 φουντούκια
Ενδιάμεσα: 2 ψωμάκια με 1/2 φέτα τυρί του τοστ, τυρί κρέμα λάιτ, ντομάτα, μαρούλι + 2 φουντούκια
Σνακ (αν ξαναπεινάσω γιατί θα αργήσω λίγο να πάω σπιτι): 1 μπανάνα +2 φουντούκια
Μεσημέρι: 1 κούπα ντοματόρυζο + 2 δάχτυλα φέτα + σαλάτα μαρούλι μικρή
Απόγευμα: 1 ακτινίδιο + 2 καρύδια
Βράδυ: 1 ψωμάκι με σως γιαουρτιού-τόνου + 2 φύλλα μαρούλι.
Το βράδυ θα πάω και Zumba επιτέλους, μετά από 3 βδομάδες αποχής (εκτός από τον μαραθώνιο)!
κι εγω θα πάω ζουμπα επιτέλους!!!! :) lessingggg που εισαι να δεις κ να ακουσεις τα κατορθώματα μου !!!!! :) edit απο τον ενθουσιασμό ουτε καλημέρα δεν ειπα!!! Ντροπή μου :) καλη μέρα να εχουμε!!!!
Καλησπέρα κορίτσια!
Σήμερα Αλεξάνδρα έκανα τα μπριοσάκια σου και τα έκανα ελιόψωμα :). Επειδή δεν είχα καλές φορμίτσες βγήκαν λίγο κακομούτσουνα :lol: αλλά από γεύση φαίνονται μμμμμ! Θα σας πω μόλις έρθει το σνακ μου γιατί δεν έχω ώρα που έφαγα το μεσημεριανό μου :).
Επίσης σήμερα αποφάσισα να κάνω παγωμένο γιαούρτι με φράουλες! Περιμένω να δω πως θα βγει και αυτό και αν είναι ωραίο θα σας γράψω συνταγή. Το έκανα με φρέσκιες φράουλες, γιαούρτι και μέλι και είναι καθόλα υγιεινό και ελαφρύ γλύκισμα. Θα το μπερδέψω και με σταφίδες και φυστίκια αιγίνης για να γίνει πιο γκουρμεδιάρικο. Προς το παρόν το έχω στην κατάψυξη για να παγώσει και περιμένω να το ξαναβγάλω σε μία ώρα για να το χτυπήσω πάλι να αφρατέψει :).