Φτιάξε και ένα βίντεο να σε δούμε.
Printable View
.....επιτέλους εφτασε η παρασκευή....ήταν μια κουραστική εβδομάδα στη δουλεια....ουφ.....
Χμμ.. εγώ λέω να κρεμάσεις ένα ταμπελάκι σαν κι αυτό:
http://jannawilson.typepad.com/.a/6a...1dcb970c-320wi
και να φροντίσεις και να προσέξεις εσένα :)
Συννενοημένες είστε η σας βγαίνει αυθόρμητα?
καντε με add στο facebook οσοι θελετε να με δειτε, και msn για κουβεντα αν εχετε κατι να πειτε. υπαρκτο προσωπο ειμαι, οχι διπλος λογαριασμος ουτε κρυβομαι πισω απο μια οθονη ανωνυμα. κι εξω οσοι θελετε, δε δαγκωνω, το αντιθετο ειμαι ακακος αθωο παιδακι μικρο. αρκει να μη μπλεξω παλι, γιατι δεν αντεχω αλλα ντραβαλα.
Τις έχεις γράψει από πριν τις απαντήσεις ρε συ η είσαι αόρατο μέλος?
οχι απλα γραφω γρηγορα χωρις να βλεπω το πληκτρολογιο. τυφλο.
πανω απο 25. ακακος τελειως ομως. δε δαγκωνω.
ειδικα μ'αυτα που χω πιει τωρα ουτε να συρθω μεχρι το κρεβατι για να κοιμηθω δε μπορω. αλλα καλα κανεις και τις διατηρεις, γιατι οταν νευριαζω βγαινει ο αλλος μου εαυτος και ψιλοχανω λιγο τον ελεγχο...
Πώς γίνεται αυτό;
παιδια οχι. ειμαι ενα αθωο παιδακι μικρο, που μοιαζει με χρυσαυγιτη! μαλλον το ξυρισμενο κεφαλι φταιει και τα μουσια. σαν να ειμαι καταδικος. τα τατουαζ μου λειπουν μονο.
απλα μαλλον εχω δυο εαυτους. ενα ειναι οταν μπαινει ο διαολος μεσα και κανει ασχημες πραξεις, δεν δειχνω καθολου ελεος, δεν υπολογιζω ουτε λυπαμαι τπτ. κι ενα που μπορω να γινω ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου, αρκει να νιωθω οτι μου προσφερουν κι ολα ειναι καλα.
διαλεχτε και παρτε οποιον θελετε.
Για ποιόν μιλάς?
μπα δε φοραω γυαλια ουτε ειναι τοσα τα μουσια. καπως ετσι καλυτερα...
http://2.bp.blogspot.com/_rGEEe4UuJN.../Malamadre.jpg
Σκέφτομαι αν μπορούσε το ίντερνετ να αποκτήσει περισσότερη ψυχή, στα μηνύματα, να είναι άλλο το χρώμα των λόγων της ειλικρίνιας και άλλο των υπολοίπων λόγων.
O συγκεκριμενος παντως δε φαινεται ακακος, σαν ισβοτης φαινεται. Για να δειχνεις ακακος με ξυρισμενο κεφαλι και μουσια θα πρεπει το σταιλινγκ να ειναι καπως ετσι:
http://mountaincreekcrafts.com/206_B...Bald_Santa.jpg
ναι εγω ειμαι. ρε δε φοραω γυαλια σου λεω, ουτε ειμαι παππους, ελεος ειπαμε εχω μουσια αλλα οχι και Αγιου Βασιλη, λολ.
Σκέφτομαι πόσο ακριβός είναι ο αέρας στις μέρες μας.
Η καρδιά μου πονάει αυτή τη στιγμή.
Σπίτι λένε είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά
και η δική μου καρδιά δεν βρίσκεται πουθενά.
Κάροτ, κόψε το κάπνισμα, κάνει κακό στην καρδιά.
Κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω. GC Άσχετο αυτό που θέλω να σε ρωτήσω,αλλά μιας και μιλάμε οι δυό μας τώρα. Πιστεύεις στα φαντάσματα?
Η ότι είναι όλα σενάρια του μυαλού μας η ότι μας έχουν φυτέψει κάποιο μικροτσίπ? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Δηλαδή σκέψου κάποια στιγμή να πιστέψεις για λίγο ότι υπάρχει κάποιος εκεί αόρατος άνθρωπος που σε αγγίζει.
Ά βάλε και τον αόρατο άνθρωπο στις υποθέσεις.
φαντασματα μπορει κ να υπαρχουν ρε συ, αλλα λες να ασχολουνται μαζι σου? εχουνε κ δουλειες!
Lou, Γελάσαμε πάλι!
Ωραίο θέμα ανοίγεις πάλι όπως εχθές η Χριστίνα82 και θα κλάσω πάλι πατάτες! Γιατί μου το κάνεις αυτό βρε παλικάρι; Εσύ πους έχεις αχαλίνωτη φαντασία, συγκράτησε την λίγο γιατί φοβάμαι τέτοια ώρα ειλικρινά. Υποτίθεται πως δεν πιστεύω αλλά φοβάμαι γενικότερα μπρρρρ.....
Κοίτα προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν φαντάσματα (με τον κυριολεκτικό ορισμό της λέξης) που ζούν αόρατα ανάμεσα μας και μας πειράζουν αλλά ξέρεις είναι κάτι στιγμές που αμφιβάλλω.
Το πιο πιθανό είναι να είναι ένα απίστευτα δυνατό και επίμονο σενάριο του μυαλού.
καλα, το να σου εχουν φυτευσει μικροτσιπ ειναι κλασικο συμπτωμα της ψυχωσης, φανταζομαι θα το ξερεις κ εσυ. μπα, μαλλον ολα ειναι αποκυηματα της φαντασιας σου βινς! οριστε, απαντησα σοβαρα!
τζιπσυ, μπορεις να ηρεμησεις, κ να υπαρχουν φαντασματα δεν ασχολουνται μαζι μας!
αυτες οι ουσιες που πηρα τελικα ηταν πολυ ασχημες, μη ξαναδοκιμασει κανεις τετοια. ουτε κι εγω ξερω τι εκανα χτες αλλα ξυπνησα κομματια, πολυ δυνατος πονοκεφαλος και με πεντε τρυπες στο στηθος σαν να με εχουν πυροβολισει. παω νοσοκομειο θα τα πουμε το απογευμα αν συνελθω.
Σημερα εκανα μια απο τις σπανιες επισκεψεις μου στο χοντος σεντερ. Τι παρατηρησα: Παραληρημα με το κιτρινο! Ρε ποσο ζωα ειμαστε; Προβατα! Φωναζει ο τσοπανης τσαπρρρ και κανουμε ολες μπεεεεεεεε!!! Κοριτσακια με τις μαμαδες να τους αγοραζουν κιτρινα φορεματα, δεσποινιδες ετων 19 εως 99 να εχουν πεσει σαν τα κορακια πανω στα κιτρινα μανω, και στα πορτοκαλι οκ, να αγοραζουν κιτρινα σορτσακι, κιτρινα μπλουζακια και κιτρινες σαγιοανριτσες! Καπως ετσι μετα πας στην παραλια και βλεπεις 100 γυναικες ολες ιδιες, να μην μπορεις να τις ξεχωρισεις! Αυτο το χειμωνα το παρατηρω στα κλαμπ και μπουζουκια, με ολες το ιδιο μαλλι, ιδιο βαψιμο, ιδιο ντυσιμο ιδιο παπουτσι, δεν μου ειχε κανει κλικ και στις παραλιες! Πραγματικα σχεδον ολες φορανε την ιδια κοψια μαγιω, μπραζιλιαν συνηθως, ειτε ειναι χοντρες ειτε εχουν κυτταριτιδα, και οπωσδηποτε κατι κιτρινο, το 90% φετος το τοπ του μπικινι ειναι στραπλες η σε τετοιο στυλ, ολες το ιδιο στυλ γυαλιου που επικρατει ανα χρονια, και θελω να φωναξω, ξυπνηστε ζωαδιαααααααααα, θελετε να τραβηξετε την προσοχη, αλλα ειστε ολες ιδιες!!!! Καμια μοδα δε θα μου επιβαλλει να αγαπησω το κιτρινο! Το απεχθανομαι!!!!!!
Χαχαχαχαχα λίλιουμ συμφωνώ με όσα γράφεις! και εγώ δεν πάω με την μόδα..ειμαι λίγο καθηστερημένη! :P