τζινακο που σουλτουκευεις???ελακιον εσυ ακομα χαλια πλενεις??πια εισαι κυρια μου η μοιραρακη???
Printable View
τζινακο που σουλτουκευεις???ελακιον εσυ ακομα χαλια πλενεις??πια εισαι κυρια μου η μοιραρακη???
Ωωωω χαρουμενα φορουμγεννεθλια!!! Σε θυμαμαι Γλαυκη μου οταν ειχες πρωτομπει και ημουν η πρωτη που σε καλωσορισε!!!! Να τα 100σεις!!!!! :)
οχι λιλακι ο γαμπρος θα μας κανει επισκεψη!Quote:
Originally posted by lila198621
καλλιοπη τι βλεπω???επισκεψη στο γαμπρο???
ερχετε να παρει να πανε διακοπες !
επρεπε να δειτε το γιωργο με τη μανα μου.γελαγα μονη μου.
Καλησπέρα. Κοιμήθηκα το απόγευμα και μόλις είχα ξυπνήσει με πήρε τηλ. η μητέρα μου που είχε βγει βόλτα και ήταν κοντά στο σπίτι μου. Μου είπε ότι είχε φτιάξει κοτόπουλο κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες κι αμέσως της είπα να με περιμένει να συναντηθούμε και να γυρίσουμε μαζί σπίτι της για να πάρω και το φαί!! Είχα πάει μαμαδοβόλτα και το πρωί μετά τον κτηνίατρο αλλά λέω δεν πειράζει να κάψω και καμιά θερμίδα. Τη Ναταλία φοβόμουνα από την 30+σήμερα το βρήκα! Με διέταξε να πάω για καφέ με τον γαλανομάτη! Της είπα τι να τον κάνω τον άνεργο, να ψάχνουμε αγκαλίτσα τη χρυσή ευκαιρία για δουλειά; Δε μου φτάνουν τα δικά μου να έχω και τα δικά του; Εξάλλου το εγώ μου μια χαρά στέκεται στο 1,70, δε χρειάζεται ν'ανέβει κι άλλο! :lol: Ευτυχισμένα φορουμγενέθλια Γλαύκα. :lol:
Καλλιόπη καλά να περάσετε στο πάρτυ σας, χαίρομαι που ήρθαν οι φίλοι του γιού σου και διασκεδάζουν. Συγχαρητήρια και για την όμορφη τούρτα. Να είστε καλά να του ξαναφτιάξεις και του χρόνου και να φας κι εσύ ολόκληρο... μισό κομμάτι!!
Λιλάκι με το μωσαϊκό σου με κόλασες. Παρόλο που δεν μου αρέσουν τα ποτά ούτε το κονιάκ είναι το μόνο γλυκό που μου αρέσει μέσα το κονιάκ. Αρχισα να σκέφτομαι να το φτιάξω 5 μήνες μετά το σλιβ αλλά δεν το κάνω γιατί παίζει να το φάω με τη μία!
εγω κυουρια τζινακο δεν το ακουμπησα
Λιλάκι επειδή άμα το φτιάξω θα είμαι όχι κιουρία αλλά τσούλα του κερατά γι'αυτό το αναβάλλω! :lol:
ηρθε με το λελουδο του το αγορι εγινε αλοιφη η μανουλα
Αύριο θα κάνω και το πρώτο μου μπάνιο με την τζιναδερφή. Η Μακ με κοροϊδεύει που θα φορέσω τη βερμουδίτσα μου και μου λέει να πάρω και κράνος μαζί!! Της είπα ότι ίσως το σκάφανδρο να ήταν καλύτερο, θα βλέπω και τα ψαράκια που κολυμπάνε στο βυθό! :lol:
μπανακι!!!!!μπραβο τζινακο!!!!
Λίλα τι να κάνει κι η μπίρι μπίρι, μία σε έχει και celestoderm θα γίνει και fucidin κι απ'όλα! :lol:
ωρε μανα μου και αφου τον περασε ανακριση και τον ρωτησε οτι μπορειτε να φανταστειτε αρχισαν τα πολιτικα.μου εκαναν το κρφαλι καζανι.και του λεω σηκω φυγε γιατι τη μανα μου που να τη στειλω ενω εσενα σε στελνω στο σπιτακι σου.
χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λίλα τι να κάνει κι η μπίρι μπίρι, μία σε έχει και celestoderm θα γίνει και fucidin κι απ'όλα! :lol:
Λιλάκι γιατί το αποπαίρνεις το αγόρι; Αντί να είναι η μαμά σου η κακιά πεθερά που λένε, είσαι εσύ!
ααα σε παρακαλω του ειπε οτι θα του κοψει τα ποδια αν δεν σεβαστει τις αποφασεις μου
Δημοκρατικότατα δηλαδή! Μήπως το επίθετό σου από .......ήταν πριν Παπαδοπούλου; :lol:
οχι πατακου.χαχαχα!!!!!αν καθοταν κι αλλο και γυρναγε και ο πατερας μου.εκει θα ημουν να με κλαινε και οι ρεγγες.θα μου το εκαναν το σπιτι του λαου εδωμεσα
Πάντως απ'ότι κατάλαβα πήγε καλά η συνάντηση. Όταν έφυγε το αγόρι, σου είπε τίποτα η μπίρι μπίρι;
Καλα πηγε δεν εχω παραπονο.μου ειπε γιατι δεν μου ειπες οτι ο γιωργος θα δουλευει στο πανεπιστημιο???και οτι ξερω οτι με αγαπαει και οτι λεει το λεει γιατι αυτη ειναι μανα και αυτη ειναι η δουλεια της.
Τελειωσαν και με τις οικοδομικες εργασιες και αυριο θα μεινω εκει.θα παω το πρωι με τη μανα μου για μπανιο και το απογευματακι θα ερθει να με παρει το αγορι.
Ωραιότατα, μέχρι αύριο προλαβαίνεις να ετοιμάσεις το ρεπερτόριό σου! :lol:
Πηγα να τον φιλησω και μου λεει τι μπροστα στη μανα σου ντροπη.του λεω οταν ησουν πιο μικρος και ερχοσουν σπιτι δεν ντρποσουν ετσι τωρα σου θυμηθηκε????
Εχει δίκιο γιατί τώρα δεν είστε όπως παλιά που ήσασταν και μικροί αλλά και δεν είχατε δεσμό, είσασταν φίλοι. Κι εγώ θα ντρεπόμουν.
Σας εχω πει οτι η μανα μου οταν πηγαινα σχολειο νομιζε οτι εχω γκομενο το γιωργο???μας εκανε ντου οταν διαβαζαμε μην κανουμε τιποτα περιεργο.οταν εμαθε οτι δεν ειχα γκομενο το γιωργο αλλα τον κωστα αλλο που δεν εκοψε τις φλεβες της.τον συμπαθει με το παραπανω το γιωργο και αν δεν με ειχαν δεχτει στο πανεπιστημιο στην αμερικη θα ηταν η Νο1 φαν αυτης της σχεσης.πιστευω πως θα το παρει αποφαση τωρα που ειδε και τη σταση του γιωργου.
Λίλα αν θυμάμαι καλά, μία φορά τον είχε συναντήσει κιόλας στο δρόμο κι όταν γύρισε σπίτι στο είπε και σου έριξε και μία μούντζα λέγοντάς πάρτα ζώον χιχιχι.
Ακριβως τζινακο.θα της περασει σιγα σιγα.ειναι αυτη η αβεβαιοτητα της ελλαδας που την τρομαζει και αμυνεται.τωρα δινει ραπορτο στον πατερα μου μην χασει.
Λίλα είναι δύσκολα τα πράγματα εδώ αλλά αν προσπαθήσεις μπορείς να τα καταφέρεις. Αν φύγεις κι εσύ στην Αμερική θα σας έχει και τους δύο μακριά.
Καλα η καλλιοπη θα μαζευει απο το παρτυ οι αλλες που ειναι???
Eδω ειμαι κ εγω!καταφερα κ γυρισα σπιτι μου απο το πρωι στις 8 που ειχα φυγει.Το πρωι πηγα λαικη σε 2 σουπερ μαρκετ μετα στο μαγαζι ,μετα για μπανιο κ στις 6 ανοιξα το μαγαζι του γιου γιατι καθε Σαββατο απογευμα παιρνει ρεπο απο τη σημαια.Εβαλα καποια που ηθελαν ψυγειο κ τα υπολοιπα τα παρατησα για αυριο.
Λιλα τη λουλουδι εφερε?
Κουραστηκα και μονο που διαβασα το ποστ.φαντασου να τα ειχα κανει κιολας ολα αυτα με τετοια ζεστη.
Μια ορτανσια σε γλαστρα γλαυκη.ειναι απο τα αγαπημενα λουλουδια της μαμας μου η ορτανσια και του εδωσα "σκονακι" για να κανει εντυπωση.
Καληνυχτα αγαπημενες!!!παω για υπνο.
Καλή σου νύχτα Λιλάκιον και καλή ξεκούραση. Φτουτάτη και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ. Καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
Μ'αρεσουν κ μενα οι ορτανσιες πολυ.παλι μπραβο στο αγορι εστω κ με σκονακι!
Σας καληνυχτιζω κ εγω αν κ αιμαι τοσο κουρασμενη κ ποναω που δεν θα μπορω να κοιμηθω.Φιλακια,καλο ξημερωμα.
Τελικά, όταν κάτι ξεκινάει καλά, δε γίνεται να συνεχιστεί και για πολύ.. Τουλάχιστον όχι για μένα. Βγήκα όλο χαρά, με τα αρώματά μου, το ρούχο μου το προσεγμένο και πρόσεξα ότι το παρεάκι ξεκίνησε να πάμε για την πόλη. Περπατώντας εκεί, μετά από πολλές σπόντες, που δεν τις έπιασα αρχικά, μου είπε ότι κανόνισε να πάμε εκεί, όχι για το μοχίτο μου, ούτε για να περάσουμε μια συντροφική βραδυά, αλλά για να δει μπάλα! Με πήγε σε ένα άθλιο μέρος, όπου ο σερβιτόρος μου είπε "ορίστε το μοΣίτο σας, κυρία μου. Στην υγειά σας". Ένα πράγμα που δεν πίνονταν και είχα και το μπίρι μπίρι της μπάλας στη γιγαντοοθόνη δίπλα στο αυτί μου.
Είπα στο παρεάκι ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν, αλλά ακριβώς.. Ότι αγαπώ την ευθεία σκέψη και τον ευθύ λόγο και όλα αυτά τα πλάγια και το να φέρνεις τον άλλο προ τετελεσμένου, για μένα είναι απλώς χωριατιές και κουτοπονηριές. Χάλασε η διάθεσή μου και μέχρι τώρα κατέβαλα φιλότιμη προσπάθεια. Τον άφησα να με πάει και σε άλλο μπαρ και ήπια με το ζόρι και άλλο μοΣίτο, την ώρα που αυτός κατέβαζε τις μπύρες σα νεροφίδα και έδειχνε πάρα πολύ χαρούμενος. Σημειωτέον, είναι ο άνθρωπος που θα πιει δύο μπύρες όλο το χρόνο. Προ ολίγου, όταν είδε ότι το μοΣίτο μου δεν καταναλώθηκε τελικά, μου είπε ότι σε αντίθεση με μένα, ο ίδιος περνάει τέλεια και ότι πρώτη φορά περνάει μαζί μου τόσο καλά! Κατάλαβα ότι είναι κομμάτι του χαρακτήρα του, να είναι δηλαδή ψύχραιμος, μέχρι να σπάσουν τα νεύρα σου και ο ίδιος να χαμογελάει και έδρασα ανάλογα: Του είπα ότι ήθελα να είμαι στο σπίτι μου, ότι δεν καταλαβαίνω από πού στο καλό αντλεί αυτή τη χαρά, από τη στιγμή που εγώ είμαι απλώς αξιοπρεπής στην παρέα, αλλά κεφάτη σε καμία περίπτωση και ότι τον παρακαλώ να πληρώσουμε και να λήξουμε τη βραδυά μας εδώ. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα σεντ για αυτό το φιάσκο..
Καλημέρα και καλή Κυριακή.
καλημερα φιλεναδες μου . Καλη Κυριακη να εχουμε!
Λιλουκο χαιρομαι που η συναντηση με Γ. και πεθερα πηγε καλα. Κολαστηκα με το μωσαικο διοτι ειναι απο τα αγαπημενα μου γλυκα και σιγουρα θα ετρωγα αν το ειχα μπροστα μου!!
Αβα μου τι να πω καμια φορα τρωμε και καμια ηττα. Αντε να τελειωσει το ποδοσφαιρο, αφου βγηκαμε και εμεις απο το παιχνιδι δεν εχει και ενδιαφερον πια.
Σημερα παιδια εχει πολυ ζεστη... ουφφφ
Φτουτατη μου τι κριμα που θα λειπεις απο την παρεα μας... δεν θα ειναι το ιδιο χωρις εσενα. Πολλα φιλακια!:love::love::love::love: