Mη μασάς elis.Έχεις χιούμορ ακούς ωραία μουσική ζήσε τη ζωούλα σου χαλαρά και ας τους αυτούς να λένε.
Printable View
Mη μασάς elis.Έχεις χιούμορ ακούς ωραία μουσική ζήσε τη ζωούλα σου χαλαρά και ας τους αυτούς να λένε.
:-)!!!!!!!!!!!!
Τι μουσικη ακουτε? Εγω απο λεντ ζεππελιν και σλαυερ μεχρι mayhem
Εγώ λατρεύω evanescence,within temptation,muse, radiohead ,madrugada,system of a down αλλά γενικά όλα τα είδη ακούω από λαικά,χιπ χοπ μέχρι κλασσική
Ε ενταξει μωρε και εγω ακουω κλασικη μουσικη ας πουμε πιανο yiruma και ετσι...και ακουω και παραδοσιακη μουσικη του καυκασου....
Ναι ρε συ και εγω καμια φορα το βραδυ ξαπλωνω και βαζω πιανο συο κινητο και με περνει ο υπνος
Αρε μαιρη χαχαχαχα μαρεσουν οι απολαυσεις της ζωης να τρωω καλα και να νυσταζω τοσο που να νταγλαρω ολεεεεεεε
Χαχαχαχα Τώρα είπες τις λέξεις κλειδί "να τρώω" και "να νυστάζω".Μία από τα ίδια και εγώ
Μα αυτη ειναι ζωη ειδικα οταν ειχα κοψει το καπνισμα κοιμομουν σαν αρκουδα χαχαχα
Και εμένα με πιάνει αυτό μερικές φορές από τα χάπια.Άλλες πάλι δεν κοιμάμαι καθόλου.Αλλά μου αρέσει ο ύπνος πολύ.
Ποσο καιρο περνεις την αγωγη? Πηρες κιλα καθολου?
2 μηνες +.Δεν έχω πάρει βάρος βασικά μου έχουν κόψει την όρεξη.Νομίζω έχασα και λίγο αλλά δεν έχω ζυγιστεί.Εσένα σε παχαίνουν?
Ναι εχω παρει αλλα οχι πολυ μην φανταστεις τωρα τςλευταια λογο γυμναστικης εχω χασει μερικα και ειμ σε κανονικα επιπεδα