που εισαι κρυφοτσιφτετελου?
Printable View
που εισαι κρυφοτσιφτετελου?
Αλήθεια έχει μιλήσει κανείς με το Ναταλάκι μας; Έχει κανείς νέα να μας πει; :puzzled::puzzled:
Όντως πολύ ωραία αφιέρωση. Απ'ότι ξέρω έχει τη μανούλα της στο νοσοκομείο στην εντατική. Για να μην γράφει εδώ προφανώς δεν έχουν επιστρέψει ακόμα σπίτι τους.
Quote:
Originally posted by Eli
Τι ωραία και συγκινητική ιστορία. Πράγματι τα ζωάκια καταλαβαίνουν ποιος τα αγαπάει πραγματικά. Πως την λέτε την σκυλίτσα σας Έλενα;
Καλά η αφεντικίνα της απλά απαράδεκτη!!! Ευτυχώς πρώην αφεντικίνα της :bigsmile:
Λίζα τη λέγανε κ δεν της αλλάξαμε το όνομα!!!!
Εύχομαι περαστικά κ εγώ με τη σειρά μου στη μαμά της NADINE:love::love::love:
Να πω κ εγω οτι μας λειπεις πολυ Ναταλιτσα οτι δεν ειναι το ιδιο χωρις εσενα.Ευχομαι αυριο να ειναι μια πιο καλυτεροτερη μερα απο τις προηγουμενες.Αγκαλιτσα....
Πάω για ύπνο παρέα με την υπόλοιπη οικογένεια χωραφά :starhit: Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα Τζινάκι μου σε σένα και τα ζωάκια σου, ευχαριστώ για την όμορφη παρεούλα :love::love::love:
Μη με ευχαριστείς Eli γιατί δεν είναι δωρεάν η όμορφη παρεούλα. Θα στη χρεώσω στα ποσοστά της συνεργασίας μας :lol::lol: Φιλιά.
Καληνυχτα κ απο εμενα.Υπνο ελαφρυ κ ονειρα γλυκα!
Καληνύχτα κ από εμένα!!!!!!!!!!!!
Όνειρα γλυκά κ απονήρευτα............................!! !!!!!!!!
ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος! ʼμα ευδοκιμήσει το συνεταιριλίκι φιλενάδα κράτα τα από το ποσοστό μου χαλάλι σου έχεις και τρία στόματα να θρέψεις :bigsmile:
Καληνύχτα Γλαύκη μου όνειρα γλυκά και όμορφα. ʼντε κλείνω και εγώ την αυλαία για απόψε, άρχισα να χασμουριέμαι :bigsmile:
φιλιά πολλά σε όλες σας παρούσες και απούσες ...
Καλημέρα καλημέρα!
Μετά την χθεσινή μπόρα έσκασε μύτη δειλά δειλά ο ήλιος και πετάω από την χαρά μου γιατί σήμερα έρχεται μία νέα ζωή στον κόσμο!!! Η κουμπάρα μου γεννάει την κορούλα της :bouncy: σπάσανε τα νερά της!!!
Φεύγουμε σε λίγο για το μαιευτήριο είμαι τόσο ενθουσιασμένη!!!!!
Καλημέρα. Χθες όλη μέρα νόμιζα ότι ήταν Κυριακή και σήμερα πάλι ξεχνιέμαι και νομίζω ότι είναι Δευτέρα! Καλή εβδομάδα λοιπόν.......από Σάββατο σε Σάββατο.
Πολύ ευχάριστα νέα Eli. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι το μωράκι γερό και δυνατό. Να σας ζήσει.