Printable View
Quote: Originally Posted by Marilou Ωραια !Εγω απλά ενημέρωσα:) οκ καλά κάνεις!
Quote: Originally Posted by Marilou Ωραια !Εγω απλά ενημέρωσα:) Μαριλου!! Χαχα :) :)
Quote: Originally Posted by Marilou Ωραια !Εγω απλά ενημέρωσα:) "Τα κοριτσια σου"? Σιγα την διαφορα ηλικιας δηλαδη!
Quote: Originally Posted by Χριστίνα900 Δεν μου αρέσει καθόλου το καινουργιο...το παλιό έβλεπα συνέχεια δεν εχανα επεισόδιο.. Αλλά το καινουργιο δεν μου αρεσει Ε ναι το παλιό ήταν ποιο καλό δες τότε big brother να γελάσεις
Εγω παλι, βλεπω μονο "Ευτυχισμενοι μαζι".. Το εχω μαθει απ εξω!
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 "Τα κοριτσια σου"? Σιγα την διαφορα ηλικιας δηλαδη! Εσυ δεν χρειαζεσαι προστασια :p
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Εγω παλι, βλεπω μονο "Ευτυχισμενοι μαζι".. Το εχω μαθει απ εξω! Ναι και το ευτυχισμενοι μαζί είναι τέλειο.. Το βλέπω τις καθημερινές το έχει στις 9
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 "Τα κοριτσια σου"? Σιγα την διαφορα ηλικιας δηλαδη! για πείτε ηλικίες να δω αν είμαστε το ίδιο πανό κάτω
Quote: Originally Posted by Marilou Εσυ δεν χρειαζεσαι προστασια :p Η αληθεια ειναι πως οχι, δεν χρειαζομαι! :)
Quote: Originally Posted by gamerxr Ε ναι το παλιό ήταν ποιο καλό δες τότε big brother να γελάσεις Ειμαι περίεργη να μου πεις σε ποιο σημείο ακριβός γελάς με ολο αυτό:confused:
Quote: Originally Posted by Χριστίνα900 Ναι και το ευτυχισμενοι μαζί είναι τέλειο.. Το βλέπω τις καθημερινές το έχει στις 9 Εγω στο youtube.. Οταν εχω χρονο!
Quote: Originally Posted by gamerxr για πείτε ηλικίες να δω αν είμαστε το ίδιο πανό κάτω Να πουμε? Η θα τρωμαξετε?? Χαχα
Το θέμα είναι πόσο νιώθουμε όχι ποσο είμαστε :)
Quote: Originally Posted by Marilou Ειμαι περίεργη να μου πεις σε ποιο σημείο ακριβός γελάς με ολο αυτό:confused: δεν το παρακολουθώ απλά έχει τύχη μερικές φορές να το δω..
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Να πουμε? Η θα τρωμαξετε?? Χαχα σιγά δεν έχει σημασία η ηλικία