Κοριτσια... Βρηκε η αφη σπιτι! Και ποιον εχουμε γειτονα;;;; Τον Robert Pattinson!! Έπαιζε στο Λυκοφως, Twilight!! Γλυκουληηηης!!! Ωραιους γειτονες εχουμε!! Λετε να παω να ζητησω κανενα αυγο, ζαχαρη (που δεν τρωω!) τιποτα αλλο;; Χχαχαχαχαχαχαχα
Printable View
Κοριτσια... Βρηκε η αφη σπιτι! Και ποιον εχουμε γειτονα;;;; Τον Robert Pattinson!! Έπαιζε στο Λυκοφως, Twilight!! Γλυκουληηηης!!! Ωραιους γειτονες εχουμε!! Λετε να παω να ζητησω κανενα αυγο, ζαχαρη (που δεν τρωω!) τιποτα αλλο;; Χχαχαχαχαχαχαχα
Και εμάς μας έλειψες Τζινάκι μου!
Πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Ήταν μία ιδανική μέρα, με θάλασσα, αδερφούλα, ταβερνούλα με καλαμαράκια και νανάκια στην εξοχη! Παράδεισος!
Αχχαχαχαχαχαχ εννοειτε η χαρη μου μεχρι εκει πηγε!! Πως εβαλα νομιζεις 3 κιλα πριν την επεμβαση;; Μα ειναι κολαση! Αλλα το λεω και δεν το πιστευω γιατι δεν με τραβανε πλεον!!
Αχ σε ευχαριστω Αντα μου, μου δινεις κουραγιο!!!!!
Ναι στα ιδια κιλα ειμαστε!!! Σε λιγο θα παρεις και εσυ κατηφορεεες και ποιος μας πιανει!! Μπανια εεεε;; Εμενα μονο η ντουζιερα μου με βλεπει!! Θελω πισινα!! Φοβαμαι την θαλασσα!!!
Μα καλά σε τι γειτονιά βρήκατε σπίτι καλέ;;;; Πως είναι το αγόρι από κοντά; Καλός; :D
Αρε Ναταλία σε βλέπω να μένεις Λονδίνο για το καλοκαίρι :lol:
Μανάρια την ξαπλάρω. Καληνύχτα σε όλες τις αγαπημένες μου ονειρεμένες!
Τζίνα περιμένω να δω φωτογραφία!!!!
ΩΩΩΩΩ Robert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω σκασει απο την ζηλεια μου Ναταλια, τον είδες? πως ειναι από κοντά ? είναι ψηλός? . καλέ στο Notting Hill πήγατε να μείνετε ή στο Wimblendon?
Αυριο έχω διαιτολόγο τελικά κορίτσια ήταν να έχω το ραντεβου πριν 2 εβδομάδες αλλά το ανέβαλα διότι έπεσε πάνω στην περίοδο μου και ήθελα να κάνω λιπομέτρηση και δεν θα έβγαινε σωστή με την περίοδο. έχω μια ελαφριά αγωνία . Είμαι περίεργη να δω τι γίνετε με τους πόντους μου.
Η βόλτα μας σήμερα ήταν σούπερ όπως σας περιέγραψε η αφη. και τώρα λέω να πάω για νάνι σιγα σιγά.
Τζινα μου καλά κάνατε και το αργήσατε . Και εγώ άμα είχα την άνεση το ίδιο θα έκανα. Πήρες χρωματάκι?
Σοκολατίτσα αυτός είναι ο γαλανομάτης, ο stalker του super market! :lol: Καλλιόπη χαίρομαι που είχε επιτυχία το πάρτυ σας γιατί έκανες τόσο κόπο και το χάρηκε και ο γιός σου. Μην ανησυχείς για τα κιλά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα χάσεις, κάνε υπομονή και θα δεις ότι είναι απλά θέμα χρόνου. Wow θυμάμαι που με έλεγε η αδερφή σου Katie Holmes κι έχεις απόλυτο δίκιο, δεν μοιάζω εγώ σε αυτήν αλλά η Katie Holmes μου μοιάζει! :lol: Γλαύκη είναι λογικό να φοβάσαι αλλά είσαι δυνατός άνθρωπος και το ξέρω ότι θα τα πας περίφημα. Θέλω να σου ζητήσω μία χάρη, μήπως μπορείς να με συμπεριλάβεις κι εμένα στη διαθήκη σου; :lol: Eli ευτυχώς που δουλεύεις τώρα που φεύγει ο ξάδερφος του Γιώργου για Νότιο Αφρική γιατί θα σου έμπαιναν πάλι ιδέες και μετά κλάψε μας χιχι. Λιλάκι καλό τραγούδι σήμερα, ελπίζω να είναι καλός ο ηχολήπτης για να μη βραχνιάσεις! :lol: Αντα καλή επιτυχία αύριο, ελπίζω να είναι όλα εντάξει. Η Ναταλία σκεφτόταν μήπως ερχόταν Αθήνα την επόμενη Δευτέρα και της είπα ότι ούτε να το συζητάει αφού η Κατερίνα θα φύγει τότε για Ναύπακτο. Και τελικά θα το κανονίσει για το επόμενο σ/κ για να προλάβει την Κατερίνα και θέλει να οργανωθούμε για να δει όσες περισσότερες γίνεται. Θα μείνει μία εβδομάδα στην Αθήνα οπότε ελπίζω να καταφέρει να έρθει και η Λίλα.
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Κατερίνα μου δεν πήρα χρωματάκι γιατί καθόμουνα στην σκιά, έκαιγε πολύ ο ήλιος και δεν είχα αντηλιακό. Γενικά όμως τον αποφεύγω τον ήλιο γιατί αφυδατώνομαι.
Παιδια εγω τρελενομαι για Robert!!! Ειναι ψηλος, με περνουσε ενα κεφαλι τα μαλλακια του οπως τα βλεπετε στις ταινιες και γενικα αχτενιστα!! Χαχαχαχαχ και καθως βγαιναμεναπο το σπιτι, βλεπω εναν απο μακρυα να ερχετε και λεω καλε αυτος κατι μου θυμιζει!!! Και λεω οκ μην καρφωνεσαι, αυτος ειναι!! Περναει και χαμογελαει!!! Αχουτοοοοοο!!!!! Λοιπον δεν ειναι ακριβως ετσι ιπως φαινεται στις ταινιες, αλλα δεν μπορουσες να μην εχεις το βλεμα πανω του!!! Αφου λεω: ψυχραιμια! Περιμενε να περασει και μετα γυρνα και κοιτα τον!!! Και γυροσα εννοειτε!!! Μολις μπουμε μεσα και κανουμε το welcome party μας που θα μου παει! Θα τον πετυχω παλι (δεν θα μεινω και εξω απο το σπιτι του, ειναι 2 σπιτια πιο κατω απο το δικο μας!) αλλα θα του πω ενα Ello love! Και θα του αρχισω την συζητηση!!! Βρηκα σπιτι, βρηκα και γαμπρο!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Η Holmes που ειναι;; Κοιμαται απο το μεσημερι η τωρα πηγε για υπνο;;
καληνυχτω τον ονειροκοσμο! αυριο τα νεωτερα μακια πολλα
τι ακουνε Παναγιτσα μου τα αυτακια μου......Ναταλια!!!!!!! Τον είδες ΚΑΙ σου χαμογέλασε?? θα τρελαθω! οκ εννοείτε οτι ειναι καλεσμένος στο welcome party , και πες του να φερει και τον αλλον φιλο του παρεα που επεζε τον Λυκο. Και φυσικά πες μας ποτε ειναι για να έρθουμε και εμεις!!! χεχεχεχε. Σφαγη θα γίνει!
Α μαζι γραφουμε Holmes μου;; Εννοειτε οτι εκεινη σου μοιαζει!!! Εμεις αντιγραφες δεν κανουμε!!! Ετσι καλυτερα στη σκια παρα με εγκαυματα! Πατε για υπνο ολες;; Εμεις ηρθαμε να φαμε (κοτοπουλο και σαλατουλα!) και τωρα παμε βολτιτσα!! Την Ναταλια μονο εγω δεν θα την δω!! Εχει βαλει τα χερακια της μονο στις φωτο! Αυτα τα χερια καποτε, καπου, θα τα πετυχω!! Και θα τα αναγνωρισω!! Σεπτεμβρη κανονιστε που σας ερχομαι να σας δω!!!!! Καλο στρωσιμο επιδερμιδας και καληνυχτα, ονειρα γλυκα!! James Deen σας ευχομαι!!! Αυτη ειναι η καληνυχτα μου απο εδω και περα να το ξερετε!!! Χχχχχ <3
Ναι!! Αφου λεω να γυρισω μηπως χαμογελαεη σε καποιον αλλο;; Αλλα ημουν μονο εγω στο δρομο!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι ειστε ολες καλεσμενες!!! Θα καλεσπυμε και τον λυκο και οι υπολοιπες κοριτσια!!!! Να τραγουδισουμε ολες μαζι!!!! Αχαχχχαχαχαχαχαχχ
Καλε παιζει Τσαλιγοπουλου στα Nandos!!!!
James Deen σε ολες σας!!!
Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση. Wow επειδή δεν τόχω με τα ονόματα έψαξα τώρα και είδα ποιός είναι ο γείτονάς σου. Wow!!!!!! Κανόνισε να παθαίνεις συνέχεια υπογλυκαιμίες και να πηγαίνεις να του ζητάς ζάχαρη!! Οι φωτό σου είναι πολύ όμορφες, είναι φοβερό το μέρος που είσαστε κι εσύ έχεις αλλάξει πολύ, προς το καλύτερο εννοείται!!
ωχ παλι αιμοληψια βλεπω!!!!Quote:
θέλει να οργανωθούμε για να δει όσες περισσότερες γίνεται. Θα μείνει μία εβδομάδα στην Αθήνα οπότε ελπίζω να καταφέρει να έρθει και η Λίλα.
καληνυχτες!!!!
Καλλιόπη άρχισε να λες πάλι για εξετάσεις γιατί η Ναταλία θέλει οπωσδήποτε να είσαι κι εσύ στη συνάντησή μας. Πρέπει να βρούμε και την Αγγελικούλα. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
πρεπει να εχω το τηλεφωνο της θα κοιταξω αυριο αν δε το εσβυσα γιατι μου ειχε κανει αναπαντητη οταν το εψαχνα στον καφε
Εντάξει Καλλιόπη, μακάρι να το βρεις το τηλέφωνό της. Ούτως ή αλλιώς, πέρα από τη συνάντηση, πρέπει να μάθουμε γιατί χάθηκε, αν είναι καλά.
Εβαλα 2 φωτό στο fb με τη βερμουδίτσα, φοράω γυαλιά βέβαια γιατί δε λέει με τους μαύρους κύκλους που έχω. Αν δείτε στη φωτό με τα βρεγμένα μαλλιά που έχει σηκωθεί και λίγο η βερμούδα φαίνεται στα πόδια μου λίγο η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα και είναι και χαμηλά προς το γόνατο που εκεί υποτίθεται ότι δεν έχω τόσο πρόβλημα, πιο ψηλά αρχίζουν τα ωραία!! Τα κόκκινα παπούτσια είναι για μέσα στη θάλασσα γιατί έχω κι ευαίσθητα ποδαράκια και δεν μπορώ να πατάω τις πετρούλες τρομάρα μου!
πωπω, πως θα μάθω τώρα όλα τα νεά σας χωρίς να μοχθήσω? Θα κάνω το σύστημα Ναταλία και θα αποκτήσω ρουφς! Τζίνα, ετοιμάσου για τηλεφωνικό briefing αύριο!
Καλώς το Μακουλίνι μας από τις νήσους. Θα στα ρουφ όλα εγώ, μην ανησυχείς καθόλου. Αύριο που θα είσαι ξεκούραστη περιμένουμε να μας πεις και τα δικά σου νέα.
Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
κοπελαρες μου χαθηκα!!!
ηταν σ/κ και περνουσαμε ωραια!!επιτελους να χορτασω λιγο το αγορι μου...
επισης εχω περιοδο και εχω πεθανει απο τον πονο:no::no::no:
διαβασα τα νεακια σας!!
ζηλεψα με οσες κανανε μπανακι....
και πολλα αλλα που θελω να σχολιασω αλλα δεν μ αφηνει ο πονος
Ωωω ευχομαι να σου περασουν οι πονοι κοριτσακι!!!
Η αφη πριν μου ειπε οτι θελει να δει και αλλα σπιτια αυριο!! Θα τρελαθω!! Αυτο ηταν και ωραιο και σε καλη γειτονια και τα παραθυρα μεγαλα και ωραια διακοσμιμενο και ονσταθμος κοντα και...!θα αθησω τα φουμαρα, ηταν και ο Robert διπλαααααα!!!! Αααααα θα με τρελανει! Τεσπα ευχομαι να διαλεξει αυτο τελικα (ειναι μονο για εκεινη τωρα το καλοκαιρι, απο σεπτεμβρη παιρνουμε αλλο..) ενα να τελειωνουμε!!
Τωρα παω για νανι διοτι αυριο εχω και καποια να συναντησωωωωω!! Το μυστηριο πισω απο το κωδικο ονομα "κοριτσακι" θα ξεσκεπαστει αυριο!! Χαχαχαχαχα !!! Να ερθει και το αγορι σου να δει ποσο ninja ειμαι!!! Χουχουχου!!!
Δεν με πιανει ο υπνοοοος!! Ελα ρε παιδακι μου, Μορφεα ελα και κοιμησε με γιατι δεν την παλευω αλλο!! Θελω να τραγουδησω απο το πρωι αλλα δεν μπορω! Θα ξεσηκωσω τα πληθη και θα θελουν αυτογραφα!! Προβατα δεν ξαναμετραω γιατι μια φορα που το εκανα τα εβλεπα λεει να πηδανε ενα φρακτη και εγω τα μετρουσε αλλα μερικα κουτουλουσαν πανω στο φρακτη και ξερενομουν στα γελια και ξυπνουσα παλι!! -.-
James Deen σε ολες σας και ρουφικτα φιλια στα μαγουλακια σας!!!!
Σύντομες καλημέρες!
Τζινάκι μου ξέχασα να σας πω ότι προσπάθησα να πάρω την Αγγελική χθες κάποια στιγμή αλλά μου έβγαζε ότι μιλούσε. Θα δοκιμάσω πάλι σήμερα. Είχα μιλήσει και μέσα στην εβδομάδα μαζι της , την Τρίτη συγκεκριμένα, για μία φίλη της που θέλει να παντρευτεί οικονομικά και ήθελε πληροφορίες. Ήταν καλά αλλά έτρεχε σαν τον Βέγγο. Η μαμά της ήταν ακόμη στο νοσοκομείο και η ίδια τα είχε παίξει από τις υποχρεώσεις της. Ελπίζω να μας είναι καλά το κορίτσι μας και να μην έχει τεζάρει!
Κάνει πάρα πολύ ζέστη και το βράδυ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά. Έχω βαρεθεί να ιδρώνω :grind:
Φιλιά πολλά τσούπρες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Eli χαίρομαι που η Αγγελικούλα είναι καλά, ελπίζω να γίνει καλά και η μητέρα της σύντομα και να βγει από το νοσοκομείο, είναι και αρκετό καιρό μέσα και είναι λογικό να έχει πνιγεί η Αγγελική αφού δεν έχει τη βοήθειά της. Καλή δουλειά κι ελπίζω σήμερα το βράδυ να κοιμηθείς καλύτερα.
Καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια
Καλημέρα!!
Ναταλια 2 εχω ισχυρες ενστασεις για το γεγονός ότι η αφη σου θέλει να κοιτάξει και άλλα σπίτια. Πες της να ξεστραβωθεί να δει τον γείτονα και να πράξει ανάλογα διότι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα:lol::lol:
Τζινα μου ανυπομονω να παω σπιτι και να δω τις φωτος σου! Ναταλια 2 σου έκανα αίτημα φιλιας στο φεις.
όσο για την άλλη Ναταλια 1 , το καλο που της θέλω να έρθει το ΣΚ γιατί αλλιως θα βάλω τις φωνές. Ευχαριστώ Τζινα για την μεταβίβαση των νεων προς το μέρος της για να κανονίσει ορθώς την πορεία της. :kiss:
Καλημέρα Μαράκι, καλημέρα Κατερίνα. Εξήγησα στη Ναταλία ότι αν δεν έρθει το σ/κ πριν φύγεις καλύτερα να μην έρθει καθόλου γιατί κάηκε!! χιχιχι
Καλημερα κ καλη εβδομαδα!Να ειμαστε ολες καλα!Ανοιοξα το μαγαζι του γιου για να κουρεψει αυτος το γκαζον,αυτο που εχει μεινει δηλ κ μαζι τα αγριοχορτα.
Τζινακι κ πολυ βραδυνη ,κ πολυ πρωινη ειδα!Τι μανια εχεις με τη χαλαρωση παιδι μου?Οι αλλες νομιζεις δεν εχουν?
Μακουλινι ηρθες ανανεωμενη απο το νησι ελπιζω.
Κατερινακι με την λουσου την κορη,δουλιτσα ε!
φευγω...
Τζινάκι μου, είδα το ποστ σου και μπήκα στο φατσοβιβλίο για να τις φώτο σου. Καλά ρε συ κούκλα μου, που την είδες την χαλάρωση την τόσο τραγική? Αν είχα εγώ μόνο τόση χαλάρωση θα έκανα πάρτυ!!! Εχε χάρη που ντρέπομαι να ανεβάσω φώτο μου με τα εσώρουχα, αλλιώς θα έβλεπες πραγματικά τι εστί χαλάρωση.... με ολόσωμα κορσέ κυκλοφορώ μέσα από τα ρούχα για να φαίνομαι "οκ"..... Μια χαρά είναι το κορμάκι σου, να το χαίρεσε πάντα σε αυτό το μέγεθος!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εβαλα 2 φωτό στο fb με τη βερμουδίτσα, φοράω γυαλιά βέβαια γιατί δε λέει με τους μαύρους κύκλους που έχω. Αν δείτε στη φωτό με τα βρεγμένα μαλλιά που έχει σηκωθεί και λίγο η βερμούδα φαίνεται στα πόδια μου λίγο η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα και είναι και χαμηλά προς το γόνατο που εκεί υποτίθεται ότι δεν έχω τόσο πρόβλημα, πιο ψηλά αρχίζουν τα ωραία!! Τα κόκκινα παπούτσια είναι για μέσα στη θάλασσα γιατί έχω κι ευαίσθητα ποδαράκια και δεν μπορώ να πατάω τις πετρούλες τρομάρα μου!
Τζίνα μου άσχετο, αλλά εκτός από βραχιολάκια, μπορείς να φτιάξεις και μαρτυρικά για βάφτιση? Θέλω να φτιάξω κάτι χειροποιήτο και μοναδικό για την βάφτιση της κορούλας μου όταν με το καλό την βαφτίσουμε. Και σκέφτηκα πως αν μπορείς εσύ, γιατί να μην κάνουμε κάτι από σένα παρά από οποιανδήποτε άλλη ξένη? Αν σε ενδιαφέρει, πες μου να σου πω το θέμα μας.
Α, και θα το προτημούσα να είναι ή παραμάνα ή βραχιολάκι, να μην είναι η συνηθησμένη καρφίτσα.
Πωλινάκι μου για ποτε την σκέφτεσαι την βαφτιση ? δεν ειναι λίγο νωρίς?
Πως τα πάτε αλήθεια? πόσο τρώει τώρα η μπουμπου σου?
όσο για την Τζίνα μας δεν έχω δει τις φωτο ακόμη αλλα είμαι σίγουρη οτι είναι υπερβολική . Κοπελιά έχεις υψηλα στανταρ μου φαίνεται για χαλάρωσε με τις βερμούδες και τις βλακείες και φόρα κανένα μαγιω της προκοπής χαιντε.:P
Κατερινάκι μου, όντως είναι πολύ νωρίς ακόμη, ούτε καν ξέρουμε πότε μπορεί να γίνει η βάφτιση, μιας και πρώτα θα πρέπει να κάνει το δεύτερο της χειρουργείο και μετά. Ομως έτσι στα πρόχειρα, υπολογίσαμε πως αν όλα παν καλά, θα μπορούμε να την κάνουμε του χρόνου το πάσχα.Quote:
Originally posted by *Katie
Πωλινάκι μου για ποτε την σκέφτεσαι την βαφτιση ? δεν ειναι λίγο νωρίς?
Πως τα πάτε αλήθεια? πόσο τρώει τώρα η μπουμπου σου?
Ο λόγος που ψάχνω από τώρα κάπια πράγματα είναι επειδή το θέμα μας είναι δύσκολο να βρεθεί συνδιασμένο μαζί, δηλαδή το βρίσκω είτε το ένα μέρος, είτε το άλλο μέρος, αλλά όχι μαζί, και έτσι θα θέλω πολύ ψάξιμο για να δω τί θα κάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αλλάζω το θέμα μου, εκτώς που αν βρς κάτι άλλο που να με ενθουσιάσει πιο πολύ!!!
Επίσεις επειδή δεν θέλω να πάρω από καταστήματα πράγματα, αλλά θέλω να βοηθήσω άτομα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με κάπια πράγματα - μπομπονιερες, μαρτυρικα, διακοσμηση κτλ - (όπως εγώ με τις τούρτες και τα κεραστικά) θέλω να το ψάξω πρώτα με τα άτομα που είναι πιο κοντά μου και ξέρω πως έχουν ανάγκη, και μετά να ψάξω να βρω για άγνωστα προς εμένα άτομα.
Η μικρή τα πάει πολύ καλά, ήρθε και η χειρούργος της προχτές και με βρήκε και μου είπε πως το μωρό δεν θα κάνει το χειρουργείο πρωτού βγει. Θα πάμε δηλαδή σπίτι με τις στομίες (όπως λέγετε εκεί που είναι ανοικτό το εντεράκι) και το χειρουργείο θα γίνει πιο μετά, όταν θα είναι πάνω από 3-4 κιλά. Τώρα πίνει 26 ml γάλα. Χρειάζετε το διαχυτο οξυγόνο στην θερμοκιτήδα της, μιας και κάνει ακόμα πτοσούλες. Την Πέμπτη χρειάστηκε και λίγο το σιπάπ αλλά γενικός μου είπαν ότι πάει πολύ καλά. Σήμερα κλείσαμε και 5 βδομάδες !!(32/40). Ακόμα 2 βδομάδες και θα ξεκινήσουμε δοκιμές με μπιμπερό! Μου είπαν πως πάνω από 34 βδομάδες, ή πάνω από 1650 γραμμάρια, ξεκινάν δοκιμές με μπιμπερό, έστω να πιει 4-5 ml απλά για να μάθει.
Πάντος εγώ το αποφάσισα ότι παραλία φέτος δεν θα πάω...... Η αν πάω, θα είναι με ρούχα και όχι με μαγιώ. Δεν βλέπομαι κορίτσια.... Πραγματικά χάλι η κατάσταση, πριν ήταν πολύ καλύτερα, κι ας ακούγετε "τραγικό" αυτό που λέω.
Ντυμένη και όρθια είμαι ας πούμε μια χαρά, αλλά μόλις κάτσω, αμέσως βρίσκετε ακόμα μία Πωλίνα καθυσμένη στην καρέκλα μου. Αστε που γυμνή η κατάσταση είναι σαν ζελέ, όλα κουνιούνται και όλα κρέμονται...... Τέλος πάντον, παραλία και εγώ, φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε σε διάσταση.
καταπληκτικά νέα Πωλίνα μου! ουαου 26μλ τέλεια! αντε λίγο υπομονούλα ακόμη,πόσο είναι το βάρος της τώρα?
καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι με την βάφτιση, ψαξτο τώρα που μπορείς για να είσαι έτοιμη. Συμφωνώ με την σκέψη σου να έχεις χειροποίητα πράγματα από γνωστούς σου, άλλωστε έχουν έτσι και περισσότερη αξία αλλά και αγάπη πέραν από τον κύριο σκοπό που εξυπηρετούν .
Με την δουλειά πως τα πάς?
Μόλις επέστρεψα από την τραπεζοβόλτα στην Κηφισιά. Εκανα νέα αιτήματα για τα δάνεια, έβαλα μέσα και χαρτιά για το διαβήτη, για τα 2 χειρουργεία που έκανα μέσα στο 2011 και τη βεβαίωση της ανεργίας και ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Τώρα θα περιμένω να με ειδοποιήσουν.
Πωλινάκι χαίρομαι που η μικρή τρώει κανονικά και πάει καλά. Καταλαβαίνω ότι θα σας είναι δύσκολο που θα την πάρετε έτσι στο σπίτι, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εύχομαι να αναρρώσει σύντομα η μικρούλα και να κάνει και το 2ο χειρουργείο με επιτυχία. Δυστυχώς δεν φτιάχνω μπουμπουνιέρες ή μαρτυρικά, είναι ιδιαίτερο κομμάτι και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό. Ελπίζω να βρεις κάτι όμορφο για τη βάφτιση της μικρούλας γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Όσο για τη χαλάρωση κι εγώ είμαι χάλια αλλά αυτή η βερμούδα είναι πολύ σφιχτή, σαν κορσές, γι'αυτό και κρατάει τη χαλάρωση και δεν φαίνεται. Δεν είναι μόνο η χαλάρωση, είναι και η κυτταρίτιδα και το δέρμα μου ζαρώνει σαν να είναι γριάς, στον ήλιο φαίνεται τουλάχιστον απαίσιο, ευτυχώς που βρήκα αυτή τη βερμούδα κι έτσι θα κάνω μπάνια στη θάλασσα!! Δεν είμαι υπερβολική, έχω πραγματικά πρόβλημα απλά το καλύπτω όσο μπορώ, φορώντας σφιχτά καλσόν το χειμώνα και σφιχτά βαμβακερά σορτσάκια-κολάν μέσα από τα ρούχα το καλοκαίρι. Με άλλα λόγια είμαι η προσωποποίηση του νόμου της βαρύτητας! Γλαύκη μου δεν είναι δικαιολογία το ότι έχουν και οι άλλες κοπέλες χαλάρωση, ώστε να βγω εγώ με κανονικό μαγιό! Ισα ίσα που με λυπεί γιατί ξέρω ακριβώς τι βιώνουν και τα άλλα κορίτσια με την παλιοχαλάρωση.
Την Παρασκευή ήταν 1470 γραμμάρια. Σήμερα θα ξαναζυγιστεί η κοπελλάρα μου, να δούμε πόσο πήγε!!! Φυσικά της έκοψαν τις κορτιζόνες πια γιατί δεν τις χρειάζετε, και έτσι ίσως χάσει και λίγο, αλλά δεν μας απασχολεί και τόσο, σημασία έχει ότι όσο μειώνονται τα φάρμακα, σημαίνει τόσο πιο καλά πάμε!!!Quote:
Originally posted by *Katie
καταπληκτικά νέα Πωλίνα μου! ουαου 26μλ τέλεια! αντε λίγο υπομονούλα ακόμη,πόσο είναι το βάρος της τώρα?
καλά κάνεις και το σκέφτεσαι έτσι με την βάφτιση, ψαξτο τώρα που μπορείς για να είσαι έτοιμη. Συμφωνώ με την σκέψη σου να έχεις χειροποίητα πράγματα από γνωστούς σου, άλλωστε έχουν έτσι και περισσότερη αξία αλλά και αγάπη πέραν από τον κύριο σκοπό που εξυπηρετούν .
Με την δουλειά πως τα πάς?
Με την δουλιά, πολύ καλά καλή μου, ίσυχο περιβάλλον, καλά παιδιά. Ομως επειδή όπως φαίνετε, θα πρέπει να σταματίσω όταν βγει το μωρό από το νοσοκομείο, δεν έχω σταματίσει να πηγαίνω σε συνεντεύξεις. Σήμερα κι όλας έχω ραντεβού με έναν ο οποίος είχε και αυτό πρόωρο μωράκι στην εντατική και ξέρει τις καταστάσεις με αυτά. Απλά το κάνω αυτό, και τους λέω όλους την κατάσταση με την μικρή, για να έχω ανοικτές πόρτες για μετά. Ηδη κάπιοι μου είπαν πως όταν είναι όλα οκ με το μωρό να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους.
Με το γραφείο που είμαι τώρα δεν ξέρω τί θα γίνει όταν θα χρειαστεί να σταματίσω, αν δηλαδή μου πει να επιστρέψω κτλ, γι αυτό και ανοίγω πόρτες παντού.