Printable View
Quote: Originally Posted by Χριστίνα900 Το θέμα είναι πόσο νιώθουμε όχι ποσο είμαστε :) σύμφωνο έτσι είναι!
Quote: Originally Posted by Χριστίνα900 Το θέμα είναι πόσο νιώθουμε όχι ποσο είμαστε :) Ααα ε πες το ετσι!! Τοτε εγω ειμαι 23 :)
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Ααα ε πες το ετσι!! Τοτε εγω ειμαι 23 :) χαχαχαχαχα σίγουρα?
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Ααα ε πες το ετσι!! Τοτε εγω ειμαι 23 :) Συνομιληκες :) :)
Quote: Originally Posted by Χριστίνα900 Συνομιληκες :) :) Μια χαρά τότε!
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Ααα ε πες το ετσι!! Τοτε εγω ειμαι 23 :) εγω τωρα μόλις ειδα την υπογραφή σου :cool:
Quote: Originally Posted by Χριστίνα900 Συνομιληκες :) :) Όντος τόσο μικρές είστε?
Quote: Originally Posted by gamerxr χαχαχαχαχα σίγουρα? Οχι! Αλλα τοσο νιωθω! :D
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Οχι! Αλλα τοσο νιωθω! :D αυτό είναι πολύ καλό τότε!
Quote: Originally Posted by Marilou εγω τωρα μόλις ειδα την υπογραφή σου :cool: Δεν την ειχες ξαναδει??
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Δεν την ειχες ξαναδει?? οχι ..τώρα την έβαλες ή την είχες απο παλιά?
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Δεν την ειχες ξαναδει?? γνωριζοσαστε κιόλας?
Quote: Originally Posted by Marilou οχι ..τώρα την έβαλες ή την είχες απο παλιά? Παντα αυτην ειχα!! Απο την αρχη..
Quote: Originally Posted by gamerxr γνωριζοσαστε κιόλας? Απο κοντα οχι, δεν γνωριζομαστε. Εδω γνωριστηκαμε.
Εγώ πάντως είμαι όντος τριάντα