καλημερα !
καλη εβδομαδα σε ολες!
Printable View
καλημερα !
καλη εβδομαδα σε ολες!
Κρίμα που δεν ασχολείσε με μαρτυρικά καλή μου (φυσικά έχεις καιρό μπροστά σου να ασχολιθείς άμμα θες:P)!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μόλις επέστρεψα από την τραπεζοβόλτα στην Κηφισιά. Εκανα νέα αιτήματα για τα δάνεια, έβαλα μέσα και χαρτιά για το διαβήτη, για τα 2 χειρουργεία που έκανα μέσα στο 2011 και τη βεβαίωση της ανεργίας και ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Τώρα θα περιμένω να με ειδοποιήσουν.
Πωλινάκι χαίρομαι που η μικρή τρώει κανονικά και πάει καλά. Καταλαβαίνω ότι θα σας είναι δύσκολο που θα την πάρετε έτσι στο σπίτι, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εύχομαι να αναρρώσει σύντομα η μικρούλα και να κάνει και το 2ο χειρουργείο με επιτυχία. Δυστυχώς δεν φτιάχνω μπουμπουνιέρες ή μαρτυρικά, είναι ιδιαίτερο κομμάτι και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό. Ελπίζω να βρεις κάτι όμορφο για τη βάφτιση της μικρούλας γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Όσο για τη χαλάρωση κι εγώ είμαι χάλια αλλά αυτή η βερμούδα είναι πολύ σφιχτή, σαν κορσές, γι'αυτό και κρατάει τη χαλάρωση και δεν φαίνεται. Δεν είναι μόνο η χαλάρωση, είναι και η κυτταρίτιδα και το δέρμα μου ζαρώνει σαν να είναι γριάς, στον ήλιο φαίνεται τουλάχιστον απαίσιο, ευτυχώς που βρήκα αυτή τη βερμούδα κι έτσι θα κάνω μπάνια στη θάλασσα!! Δεν είμαι υπερβολική, έχω πραγματικά πρόβλημα απλά το καλύπτω όσο μπορώ, φορώντας σφιχτά καλσόν το χειμώνα και σφιχτά βαμβακερά σορτσάκια-κολάν μέσα από τα ρούχα το καλοκαίρι. Με άλλα λόγια είμαι η προσωποποίηση του νόμου της βαρύτητας! Γλαύκη μου δεν είναι δικαιολογία το ότι έχουν και οι άλλες κοπέλες χαλάρωση, ώστε να βγω εγώ με κανονικό μαγιό! Ισα ίσα που με λυπεί γιατί ξέρω ακριβώς τι βιώνουν και τα άλλα κορίτσια με την παλιοχαλάρωση.
Τα μαρτυρικά που θέλω είναι κάπως έτσι αλλά με το θέμα μας πάνω.
Εσένα η χαλάρωση που λες είναι μόνο στο κάτω μέρος του σώματος.... Εμένα είναι από το γόνατο μέχρι κάτω από το στήθος... Και φοράω κορσέ που καλύπτει όοοοολη αυτή την περιοχή.... Οσο για το ζαρομένο γερασμένο δέρμα γεμάτο κυταρίτιδα, αυτό είναι πικρή ιστορία δυστυχώς... Και είμαι ακόμη 29 ετών... Γιαυτό θέλω να μπω χειρουργεία για πλαστικές, να διορθώσω όσο διορθώνετε.
Πωλίνα εγώ είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, να κάνεις όποια επέμβαση νομίζεις ότι χρειάζεσαι γιατί είναι βάλσαμο για την ψυχολογία μας κι εσύ είσαι πολύ νέα ακόμα. Εδώ εγώ που είμαι 42 και δεν έχω και χρήματα, παρόλα αυτά δεν το βάζω κάτω και ελπίζω ότι μία μέρα θα καταφέρω να διορθώσω έστω και λίγο τα κακώς κείμενα.
Καλημέρα Καλλιοπάκι.
Πωλίνα πόσο χαίρομαι για την μικρούλα σας!! Να ναι καλά το χρυσούλι μου και να την δώσεις ένα γλυκό χαδι και απο εμένα σήμερα που θα πας να την δεις.
Καλά κάνεις και ψάχνεσαι με δουλειες και έχεις ανοιχτα μέτωπα. Το παρήγορο είναι ότι υπαρχουν δουλειες σε αντίθεση με εδω που δεν εχει σαλιο.... Μακαρι να βρεις αυτο που θες οταν το θες. Προς το παρον προεχει η φροντιδα την πολυτιμης σου κορης.
Τζινα μου με το σώμα μας είναι το πως αισθανόμαστε. αν εσύ νιώθεις πιο ελεύθερη και ανετη έτσι, τότε εμας μας περισσεύει. Και τις βλακειες που λέω, μην τις λαμβανεις υποψιν.;)
Πάντος κορίτσια εγώ έχω ήδη κανονήσει ραντεβού με την διευθύντρια των πλαστικών χειρούργων στο νοσοκομείο για να δω τί θα πει αυτή για την κατάστασή μου. αν και ο άλλος πλαστικός, αν θυμάστε είχε πει πως το κάτω μέρος του σώματος δεν μπορούν να το διορθώσουν όπως θα ήθελα, εν τούτις μόνο αν μου το πει αυτή θα το πιστέψω. ΚΑι στην τελική έχω και τα μπράτσα που θέλω να φτιάξω, και παρακαλώ τον θεό να μου πει οκ και να μου κλείσει ημερομηνία πριν το επόμενο καλοκαίρι. Θέλω τόσο πολύ να ξεφορτοθώ όλο αυτό το περίσιο δέρμα από τα χέρια, που δυστυχώς δεν κρίβετε με τίποτα...
Κατερινάκι μου θα της δώσω ένα επιπλέων χαδάκι σήμερα και θα της πω πως είναι από την Θεία Κατερίνα στην Αθήνα!!!
καλή επιτυχία με το ραντεβου σου Πωλινα μου , μακάρι να σου πει οτι μπορεί να διορθωθεί το κάτω μέρος του σώματος σου . Για τα μπράτσα θεωρώ ότι σίγουρα θα μπορέσουν να σου τα κάνουν χωρίς πρόβλημα. Μακάρι μακάρι. ρώτα για να ξερεςι , αν θέλουν να έχεις σταθερό βαρος κατόπιν επεμβασεων ή είναι οκ να χάσεις λίγο ακομη χωρις να επιρρεασεις το αποτέλεσμα.
Πχ ο πλαστικός μου , ειπε οτι 5 πανω κατω δεν θα ενοχλήσει το αποτέλεσμα στο στήθος μου, αλλά μεγαλύτερη διακύμανση στα κιλά που είμαι τωρα θα έχει. οποτε προσέχω για να έχω. Οχι τιποτε αλλο αλλα τράβηξα τον πονο του ελέους για να χαλασω το αποτέλεσμα? ποτες
Οταν είχα ρωτήσει έναν άλλο πλαστικό, μου είχε πει τα 10 πάνω, 10 κάτω δεν επιρεάζουν. Φυσικά, και να μου κλείσει ημερομηνία, δεν θα είναι μέσα σε 1 μήνα, θα είναι αρκετό καιρό μετά, που θα έχω περιθώριο αν χάσω ακόμα λίγο ή να κάνω σταθεροποίηση.
Πάντος με το στήθος μου, τότε που το είχα κάνει ήμουνα στα 110 κιλά. Ανεβαίνοντας στα 130 δεν είχε πάθει απολήτως τίποτα. Και πέφτοντας μέχρι τα 100 ήταν ακόμα ακριβώς το ίδιο. Από99 και κάτω ήταν που του φάνηκε η ελάχιστη χαλάρωση που μόνο εγώ έβλεπα στην ουσία, και τώρα μετά την εγκυμοσύνη μίκρανε και λίγο, αλλά οκ είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί μιας και με το σουτιέν δείχνει ΥΠΕΡΟΧΟ!
καλημερα!!!!!!
μαλλον σημερα θα γωρισω το ναταλακι!!!!!!! αχχχχ θα ειναι η πρωτη μου ιντερνετικη γνωριμια!!!
και θα παω μαλλον μονη μου τελικα!!!
καλα ε???
σαν εφηβη νιωθω σε πρωτο ραντεβου!!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας !
τωρα μαζευτικα απο το πρωι ειχα και εγω τραπεζοβολτες αλλα δε βλεπω να γινετε τιποτα μιλισα ομος με ενα φιλο δικηγορο και μου ειπε οτι να παω να το κοιταξουμε μαζι και αν δεν ηταν το σπιτι στο ονομα μου να μη τους πληρωνα καθολου αφου δε δεχοντε να μου κανουν ρυθμιση ελπιζω να βγει τιποτα απο εκει ...
πολινακι πολυ χαρηκα με τη κοριτσαρα σου αντε και γρηγορα στο σπιτι!
ναταλακι σημερα τη βρηκα τη σεσηλια για δοκιμασε και εσυ
α ναι και μου ειπε να παω τη δευτερα να κανω εισαγωγη για να βαλω σιδηρο που σημενει οτι θα φαω ολη τη μερα στο ιππο!
το λιλακι που χαθηκε????
ειχε πρεμιεραεχθες και σημερα κανει αφωνια?
ζεστη!!!!!!
ζεστη γοργορα δεν λες τπτ!!
αντε κοριτσακι θα σου παρει την παρθενια η Ναταλια τελικα. να περασετε σουπερ!!
Koritsaki το Ναταλάκι είναι τόσο καλό παιδί και έχει τέτοια τρέλα που αποκλείεται να μην περάσετε όμορφα! Περιμένουμε τα νέα σας μετά τη συνάντησή σας.
Καλλιόπη αυτό με το σίδηρο κρατάει 2-3 ώρες, είναι καλό που θα το κάνεις γιατί θα δυναμώσεις. Η Λίλα φαίνεται ότι δεν κάνει μόνο αφωνία, κάνει και αγραφία! :lol:
Πωλίνα καλή επιτυχία στο ραντεβού σου με την πλαστικό, κράτα μας ενήμερες.
χιχιχι!!! τζινακι κατερινακι ειμαι πολυ χαρουμενη που θα τη γνωρισω!!! του δικου μου η ψυχη εχει φτασει στην κουλουρη και εχει πολλη πλακα!!! εν τω μεταξυ μιλησαμε και στο τηλ και την ακουσα που ειναι μια γλυκα!!!
πωλινακι χαρηκα κι εγω πολυ για τα νεα της κορουλας σου!! ελπιζω να την παρεις συντομα σπιτι σας και ειστε μαζι πολυ ευτυχισμενες!!!!!
Koritsaki επειδή το έχω γνωρίσει το Ναταλάκι από κοντά σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι serial killer! :lol: Αντιθέτως ούτε έντομο δεν μπορεί να σκοτώσει, το παίρνει και το βγάζει έξω από το διαμέρισμα! :lol:
xaxaxa τζινα! δεν εχω καμια αμφιβολια!!! αλλος ειναι ο φοβιτσιαρης!!!!!
Koritsaki αυτήν την εβδομάδα δεν ήταν να ξεκινήσεις δουλειά; Η κάνω λάθος και είναι την επόμενη;
hello τσουπρες μου!!!!
Καλώς την Ελένη Τσαλιγοπούλου! :lol: Πως περάσαμε;
ξελαρρυγγιαστηκα
τσαλιγοπουλου??????
εγω για βισση την ειχα!
λες πιο εντεχνο ε?
:lol::lol::lol: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! :lol:
καλε τι βισση???δεν πιανει χαρτοσια μπροστα μου!!!
:lol: :lol: Δεν ξέρω και καμία τραγουδίστρια που να τη λένε Λίλα, μόνο τη Lila Pause τη σοκολάτα ξέρω! :lol:
τι μου κανετε εσεις???μολις γυρισα σπιτι και ειμαι πτωμα.
μαρη τζινα βαρεμενη εισαι????που την ειδες τη χαλαρωση οεο????αν δεις τα δικα μου ποδια τοτε τι θα πεις???
χμ αγνη μπαλτσα????
πιανει????
Καλλιόπη η Αγνή Μπάλτσα δεν κάνει και γιατί ψάχνουμε για όνομα Λίλα και γιατί είναι Αγνή! :lol: Λιλάκιον το ότι δε φαίνεται η χαλάρωση δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιόλας, γι'αυτό τη φοράω άλλωστε τη βερμούδα, για να μη φαίνεται.
εισαι τελεια τζινακο.και πανω απο ολα υγειης.
καλλιοπη εεεε οχι και αγνη.εχω σταματησει να ειμαι αγνη πριν ενηλικιωθω
Λίλα Ντάουνς
Η κυρία τραγουδάει τα ινδιάνικα μπλουζ
Η σπουδαία μεξικανοαμερικανή τραγουδίστρια Λίλα Ντάουνς θα δώσει δύο συναυλίες στην Ελλάδα, στις 24 και 25 ιουνιου
Η Λίλα Ντάουνς με το νέο λουκ που λανσάρισε με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του πρόσφατου άλμπουμ της «Shake away- Οjo de culebra». Πάντως εδώ αναμένεται να τη δούμε ντυμένη στα κομψά ρούχα της φυλής της μητέρας της (Μίστεκ)
καλλιοπακη μου αρεσει πολυ η lila downs!!!εχω τραγουδια της στο ipod μου.
Ερχεται δεύτερη η Λίλα Ντάουνς γιατί την πρόλαβε η δικιά μας Λίλα που έδωσε συναυλία χθες το βράδυ 24 Ιουνίου 2012 αφού ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συναυλία της που ήταν να δοθεί στις 22 Ιουνίου 2012! :lol:
διαβασα και οτι εχασα χτες.τζινακο μετα τη θαλασσα ενας υπνακος ειναι οτι πρεπει.
μακ πως τα περασες στο νησι???
οσο για την αθηνα δεν σας υποσχομαι τιποτα ομως θα προσπαθισω
ειμαι πρωτοπορα η ... τραγουδιστρια!!!
μα για αυτο αλλαξα τις ημερομινιες και εβαλα 24 και 25 ιουνη αυτη η λιλα τραγουδισε το μαη :crazy:
Λίλα η Ναταλία θα μείνει στην Αθήνα όλη την ερχόμενη εβδομάδα, αν κατάφερνες ραντεβού με το γιατρό σου Τετάρτη ή Παρασκευή που δέχεται ίσως να καταφέρναμε να βρεθούμε.
Πάω να φτιάξω επιδερμίδα, θα σας δω αργότερα κούκλες.
δευτερα και τεταρτη τζινακο δεχεται.αν εχει ραντεβου θα ανεβω.εχω παρει ηδη τη γραμματεα του και μου ειπε οτι θα με παρει αυτη οταν θα εχει κενο ο γιατρος.θα την ξαναπαρω μην το ξεχασε.
καλη ξεκουραση τζινακο!!!το βραδακι θα σας πω και τα πιπερατα μου γιατι τωρα ειναι νωρις για τετοια κουβεντα.
Μακάρι να έχει κενό ραντεβού.
αντε βρε λιλακι να ερθεις να σε γνωρισω και εγω!
αν και ασχετα με τη ναταλια θα ηθελα να σε δω ετσι και αλλιως οποτε ερθεις