Χριστοφορε εγω δεν εχω γαδ σχιζο ειμαι αλλα ταυτιζομαι στο αγχος εγω εχω αυτο π λενε ψυχωτικο αγχος που και με την αγωγη παλι το εχω.....13 χρονια τρωω τα νυχια μου.....με υο ζαναξ ελπιζω να ξερεις οτι δεν θα λυθει το προβλημα απλα θα το αναβαλεις....για να σ δωσω την λυση εγω πιστευω στη μαγικη τριαδα...
Ψυχοθεραπεια...ομαδες αυτοβοηθειας.....γυμναστικη. ..
Το οτι ειμαι σχιζο δεν σημαινει οτι δεν ταυτιζομαι με τα δικα σας θεματα εχω περασει και απο αγχος καταθλιψη μανια αυτοτραυματισμους αλλλα εχω καποια στανταρ οπως οι απουομες εναλλαγες διαθεσης και η ασταθεια στη ζωη μου ειμαι εντονα αυυοκαταστροφικος και ακυβερνηυος και λογο εθισμου εχω εμμονες και καταναγκασμους ακομα και οταν θελω να σταματησω κατι δεν μπορω οταν με τσακωνει η αρρωστια.....εγω παιδια ολα αυτα πιο πανω τα λυνω μιλωντας σε ομαδες εχει τεραστια θεραπευτικη ιδιοτητα για μενα καλυτερη και απο ψυχοθεραπεια....προσπαθησα να λυσω και την ψυχωση ετσι αλλα δεν γινεται ειναι αλλο θεμα αυτο....εγω φιλε και εθισμενος να μην ημουν ζαναξ δεν θα περνα εδω ρε συ ειμαι σχιζο και περνω μονο ενα φαρμακο χαχαχαχα