Και εγω ντροπαλος ειμαι αλλα εχουν υπαρξει και φορες που εχω γινει χυδαιος χαχαχαχα
Printable View
Και εγω ντροπαλος ειμαι αλλα εχουν υπαρξει και φορες που εχω γινει χυδαιος χαχαχαχα
χαχααχχα καταλαβαίνω είναι πως θα σε πιάσει.
Σκέφτομαι τους φίλους μου από παλιά που μεγαλώσαμε μαζί με πολλές δυσκολίες.'Ήμασταν η παρέα του σχολείου με τα πολλά προβλήματα που οι υπόλοιποι δεν καταλάβαιναν και μας κοίταζαν παράξενα αλλά εμείς προσπαθούσαμε να γελάμε μ' αυτά.Ελπίζω να είναι καλύτερα από εμένα
Θα βρεις το δρομο σου μαιρη εχε πιστη και να εισαι ευγνωμον.....εστιαζουμε ολοι στο τι μας λειπει οχι στο τι εχουμε οπως και εγω επισης δεν αφηνω την ουρα μου απεξω.....
Και τωρα π ειπα ουρα τι ωραια σκυλια τα λαμπραντορ τρελαινομαι γιαυτα
εχω κι εγω 2 σκυλακια στο χωριο.2 χρονων. η μέλια και ο τσεχοφ.14-15 κιλα.τα λατρευω ειναι τοσο γλυκα.ειναι διασταρωση λαμπραντορ με τσοπανοσκυλο. τα λατρευουμε οικογενειακως.αλλα ειναι τρομερα ζημιαρικα..αλλα μπορεις να τους κρατησεις κακια? δεν μπορεις!τα γλυκα μου..
τωρα περιμενω να παρω 2 καναρινακια εδω στην πολη που μενω.
δε με αφηνουν να φερω αλλο ζωακι μεσα στο διαμερισμα :(
χαχαχαχ boo δεν μπορείς όντως να τους κρατήσεις κακία και τα λατρεύω τα σκυλάκια όταν είναι ζωηρά με κάνουν και εμένα πιο ζωηρή αλλά και εμένα το δικό μου από ζημιές άσ'τα να πάνε.Δεν ξέρω ποτέ που θα την κάνει τη ζημιά.Αλλά τι να την κάνω που μετά παίρνει το πιο αθώο ύφος της και με κοιτάει?Μου φεύγει όλος ο θυμός χαχαχα
εγω χω την Κλαιρη μου ασπρη φουντωτη γατουλα πολυ φιλικη και εμπιστευεται ευκολα τους αλλους (αυτο βεβαια δεν ειναι και πολυ καλο)
και εναν αρσενικο το Τζιμακο εναν τεραστιο πορτοκαλι γυρω στα δεκα κιλα :)
Γιατί είναι δεσμευτικό, δεν μπορούμε π.χ. να πάμε όλοι μαζί μια εκδρομή πρέπει να μείνει κάποιος πίσω για να φροντίζει τον Τζέρυ...εμένα δεν με πειράζει και τόσο να μοιραζόμαστε την ευθύνη του, ίσως καταφέρω να τους πείσω...
Χαίρομαι που σου αρέσει τ' όνομα του! :D
Να τα χαίρεστε όλοι τα ζωάκια σας! ♥
αυριο παω πατρινο καρναβαλι!
ειχαν πεταχτει οι δικοι μου αγρινιο, θα παρω κι εγω λεωφορειο και θα συναντηθουμε πατρα
ειχα αυτη τη φαινη ιδεα μιας και θα περναγανε απο πατρα
αυτο που σκεφτομαι ειναι πως θα ξυπνησω 7 το πρωι με τα παλιοφαρμακα. 8.30 ξεκιναει το δρομολογιο..
σκεφτομαι να το παω σερι αλλα θα ειμαι κομματια αυριο
θα πατε πουθενα αυριο εσεις?
θα ντυθειτε τιποτα?
Εγω σκεφτομουν να παω σε ενα παρτυ σημερα ντυμενος joker τζαρεντ λετο φαση με βαμμενα μαλλια και μεικ απ αλλα ειμ αρρωστος