Από το τηλέφωνο δεν γίνεται γιατί πρέπει να του την δείξω. Και στα σημεία που είχε κοκκινήσει η κοιλιά μου και με έκαιγε τώρα έχει περάσει το κάψιμο και η ενόχληση αλλά έχει μείνει ένα κοκκινοκαφέ χρώμα, ελπίζω να μη μείνει σημάδι. Σκατούλες.
Printable View
Από το τηλέφωνο δεν γίνεται γιατί πρέπει να του την δείξω. Και στα σημεία που είχε κοκκινήσει η κοιλιά μου και με έκαιγε τώρα έχει περάσει το κάψιμο και η ενόχληση αλλά έχει μείνει ένα κοκκινοκαφέ χρώμα, ελπίζω να μη μείνει σημάδι. Σκατούλες.
Περιμένω να επιστρέψει κοντά μας και η ʼννα65 που έχει κάνει κοιλιοπλαστική για να την ρωτήσω. Η κοιλιά μου δεν ήταν πολύ χαλαρή και σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεία με την ελαφριά κοιλιοπλαστική που μου έκανε. Μήπως να έκανα μόνο την κήλη. Γιατί ναι μεν τώρα δεν είναι καθόλου χαλαρή η κοιλιά μου αλλά έχω χαμηλά πολύ μεγάλο σημάδι από τη μία μεριά έως την άλλη και έτσι όπως φαίνεται με τα σημάδια από τα ράμματα έχω την εντύπωση ότι δεν θα φύγει ποτέ. Πάει, καταστράφηκε η καριέρα μου στο next top model!!!
Θα του τη δείξεις, αλλά νομίζω ότι ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει και σε ποιο χρονικό σημείο. Αρκεί να έχεις εύκολη πρόσβαση και να μη σε συνδέσουν με Κάιρο.. Μην ανησυχείς για την κοιλίτσα, χειρουργείο έκανες, έτσι εύκολα θα ξεμπερδέψεις? :smilegrin: Θα τα πούμε μετά και μην ανησυχείς.. Τηλεφώνησέ του, επιμένω και πες να έρθω να με δείτε, το κρίνετε απαραίτητο? Τότε θα σου απαντήσει κατά πάσα πιθανότητα, όχι, είναι συνηθισμένο, θα αποκατασταθεί και τότε θα ηρεμήσεις.
Πάω να φάω, το ξεστόλισμα με έκανε να πεινάσω....
Στο σημείο αυτό να δώσω μία ιδέα και στη Γιώτα: Γιατί δε δοκιμάζεις να φας πράγματα που δεν σου αρέσουν και πάρα πολύ? Για παράδειγμα, χθες με τους ντολμάδες και τις κρεατόπιτες έφαγα τον αμπάκουλα. Σήμερα όμως? Φασολάδα έχει το μενού, δεν τρελαίνομαι, οπότε μου σέρβιρα ένα μικρό, κομψό πιατάκι, που θα φαγωθεί μετρημένα. Όχι σαν χθες, που παραληρούσα πάνω από τα πιάτα και δεν ήξερα πού να πρωτοαπλώσω το πηρούνι μου! Πώς τον είπαμε τον μικρούλη? Καμπαμαρού? Ε, κάτι σαν αυτόν!
Next top model, για ηρέμησε... Σου προσέφεραν κοιλιοπλαστική και θα έλεγες όχι? Κανένας δεν θα το έκανε αυτό!
ʼντε, εσύ next top model κι εγώ κάτι πιο πιπεράτο, play mate 2012!
Κρίμα που έχω μόνο ένα μικρό ταπεράκι φασολάδα στη διάθεσή μου.. Δοκίμασα λίγο και δεν έπαθα και καμιά παράκρουση.. Ενώ χθες, ντολμαδάκι, μμμ, κρεατόπιτα, μμμμ επί 3, λουκουμάδες μετά, μμμμμμμμμμμμ, τελειωμό δεν είχα, η μουλάρα!
Σήμερα φασολάδα και για επιδόρπιο μανταρίνια. Θα φτιάξω και μια χύτρα με φασόλια, να τρώω όλη την εβδομάδα, να σκάσω!
Με τόσο μικροσκοπικά εσώρουχα που φοράνε κάθε φορά στα Playmate οι κοπέλες θα φαινόταν η τομή μου κι ας είναι πολύ χαμηλά!!!!
Ναι, γιατί αυτό είναι το πρόβλημα, οι τομές!! :spin:
Κατά τα άλλα, είμαστε έτοιμες για τους διαγωνισμούς! Έχουμε όλα τα εφόδια, ηλικία, ύψος, βάρος, καλογυμνασμένα κορμιά... :shocked2: :shocked2:
ʼμα τρως για μια εβδομάδα φασολάδα δεν θα σκάσεις μόνο εσύ αλλά θα σκάσουν και όλοι όσοι είναι γύρω σου, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!
Χαχαχαχαχαχα!!!! Μήπως τους χρειάζεται? Μήπως να το εφαρμόσω γενικώς?
Πάω να μασήσω τώρα, έχω δουλειά! Πρέπει να χτίσω κορμί για το Playmate! Θα μασήσω, αν όχι καλά, τουλάχιστον χαρούμενα, έχει τον αγαπημένο μου Μπομπ Σφουγγαράκη! Θα τα πούμε το απόγευμα, κορμάρα μου! Φιλάκια!
Εγώ πάντως θα έβγαινα πρώτη σε οποιοδήποτε διαγωνισμό είχε σαν θέμα το νόμο της βαρύτητας. Είμαι η προσωποποίηση του νόμου της βαρύτητας. Α ρε Νεύτωνα!!
'Εχω μία απορία: Έφαγα 1/3 πιάτου φασολάδα και τρεις μπουκιές ψωμί και έσκασα!
Χθες έφαγα 6 ντολμάδες, δύο κομμάτια κρεατόπιτα, δύο σουβλάκια, ένα μπωλ λουκουμάδες και τότε είπα πω πω, το παράκανα πάλι! Μωρέ, φασολάδα και πάλι φασολάδα!
Πω πω δεν σας προλαβαίνω τσούπρες! Καλησπέρα!
Μπήκα για ένα σύντομο γειααα και έχω ντυθεί και έχω φύγει. Έχω κανονισμένο καφεδάκι και μετά κουμπαροκορούλα!
Αβάκι μου άντε κουράγιο και τον έφαγες τον γάιδαρο με το ξεστόλισμα :lol::lol::lol:, βασικά απ' ότι διάβασα τον έφαγες χθες σχεδόν στην κυριολεξία!!!!:lol::lol::lol: ʼστα και εγώ δεν πήγα πίσω, όλη μέρα έξω από το σπίτι έφαγα άστατα και πλάκωσα και κάνα 2 γλυκά. Τι να κάνω γιορτάζαμε ;). Σήμερα είπα και εγώ να είμαι πιο κυρία. Τζινάκι μου με την κοιλίτσα σου τι να πω δεν έχω εμπειρία σε αυτά, πάντως εγώ θα έλεγα να πας μία βόλτα να ρωτήσεις. Αλοιφές σου έχει δώσει αναπλαστικές να βάλεις ή όχι ακόμη;
Φιλάκια πολλά σε όλα τα μουτράκια! :kiss: καλό μεσημέρι σε όλες μας!
ʼβα μήπως το στομάχι σου είναι ακόμα γεμάτο από το χθεσινό φαγητό, γιατί πως να προλάβει να χωνέψει τέτοιες ποσότητες, γι'αυτό και δεν χωράει τώρα πολύ φασολάδα;;χιχιχι
Καλησπέρα Eli. Δεν μου έδωσε καμία αλοιφή να βάλω, ακόμα κι όταν ήταν κόκκινη και έκαιγε μου είπε να μη βάζω τίποτα και έβαζα από μόνη μου. Υπάρχουν κάποιες καλές αναπλαστικές αλλά είναι πολύ ακριβές. Καλά έκανες χθες και έφαγες γλυκάκι αφού γιορτάζατε αρκεί να μην είναι όπως οι γιορτές στα χωριά που κρατάνε μία εβδομάδα!! :lol:
Bρε σεις το εχετε κανει ιδιοκτητο το τοπικ!Αφηστε να πει κ κανενας αλλος μια κουβεντα που δε σας προλαβαινουμε.....:P
Κοριτσια με το ξεστολισμα εχω μεγαλο προβλημα.τα εχω απο προχτες στους καναπεδες κ τωρα προσπαθησα να αμπαλαρω κ δεν μπορω να καταλαωβω πως τα εβαζα αλλες χρονιες,τα παρατησα κ εγω κ ανοιξα τον υπολογιστη.
Σαμανθα το Σαββατο τρωνε τη φασολαδα κ την Κυριακη το καλο φαγητο.Την εφαγες ολη την κρεατοπιττα?θελω κ εγω!εδω παντως γινεται του μελομακαρονου.Τα τρωω να τελειωσουν αφου τους κουραμπιεδες κ την βασιλοπιττα τα εχει παρει εργολαβια ο αντρας μου.Ρε παιδια απο οταν παντρευτηκαμε το ιδιο νουμερο παντελονι βαζει.82 κιλα με υψος 1,84.μονο λιγο κοιλιτσα εκανε.Ο δε Νικολακης ειναι σε διαιτα γιατι πηγε 94 κιλα κ πρεπει να παει 84,με υψος 1,96.Κ στη λιπομετρηση του βρηκαν λιπος 14 κ στην καρδια 4 κ πρεπει να το κανει σαν αθλητης που ειναι 7 κ 2.Οποτε τα τρωω ολα εγω οτι υπαρχει σπιτι.
Βλεπεις Γιωτουλα μου οτι υπαρχουν κ χειροτερα?Εσυ εφαγες κατι το ευχαριστηθηκες κ μπορεις να συμμαζευτεις.Δεν εγινε κ τιποτα!Εδω υπαρχει το ασυμμαζευτο!
Τζινα υποψηφιο τοπ μοντελ εσυ θα το παιζεις σεμνη κ θα εχεις ελαχιστα πιο μεγαλο σλιπακι!Μπορεις να εισαι κ τοπλες επανω να τραβας την προσοχη αλλου.Για καλο κ για κακο ,μη σου κοπει η καριερα απο αμελεια,παρε το γιατρο κ ρωτησε τον.
Λεω να πεσω για υπνο κ να συνεχισω το απογευμα .Φιλια.