Μακ δεν μας είπες το δικό σου πόδι είναι αυτό με το μωβ βραχιολάκι; Το βρήκα; Κι αν το βρήκα τι κερδίζω, μία κλωτσιά ίσως; :lol: Πως πάνε οι κατασκευές στο μαμαδοσπίτι;
Printable View
Μακ δεν μας είπες το δικό σου πόδι είναι αυτό με το μωβ βραχιολάκι; Το βρήκα; Κι αν το βρήκα τι κερδίζω, μία κλωτσιά ίσως; :lol: Πως πάνε οι κατασκευές στο μαμαδοσπίτι;
δεν μας ειπε και πως περασε στο νησι εκτος των αλλων η Μακ
Λίλα μας είπε πως πέρασε εν συντομία στην προηγούμενη σελίδα.
εχεις δικιο τζινακο πηγα στην προηγουμενη σελιδα και το ειδα τωρα.
μηπως να αλλαξουμε το ονομα μας σε"πιπερατες"??
αν μας διαβαζει καποιος που δεν ειναι μελος και δεν μας ξερει λετε να εχει παθει σοκ???
που τις ειδες τις πιπερατες καλε??????
μονο για μελανιες μιλησε
Λίλα και τι μας νοιάζει αν έχει πάθει σοκ, δικό του πρόβλημα, εμείς μια χαρά ασοκάριστες είμαστε!
πολύ θα ήθελα ο λεπτός αυτός αστράγαλος να ήταν δικός μου αλλά βολεύομαι με αυτόν που έχω και φοράει το μπλέ! Τη γλύτωσες την κλωτσιά Τζινάκο!
Αύριο βάφεται το σπίτι και μετά αρχίζει η φασινα από μενα , την αδερφή μου και μια φίλη μας, όλε!
κορίτσια μου, με συγχωρείτε που είμαι λιγόλογη αλλά από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο, τρεκλίζω στα πόδια και στα λόγια!
Μακ άσε τη γκρίνια για τους λεπτούς αστραγάλους γιατί δε σε λυπάμαι, 63 κιλά γυναίκα! Πας συχνά στο γυμναστήριο; Εγώ νόμιζα ότι δεν ξαναπήγες από την πρώτη φορά χιχιχι.
Μακουλινι το μαγιο σκιζει στις φωτο του φεις! Καλα ειμαι πολυ χαρουμενη που σε εβαλα να το αγορασεις χεχε!
Θα βελτιωθει το πιασιμο κοπελια με τον χρονο μην σε νοιαζει. Ολα καλα!
τζινακος, πήγα τρεις φορες την προηγουμενη εβδομαδα και μάλιστα η τελευταια λεγόταν stick session, δεν ξερω πως το βιωνουν οι αλλοι αθλουμενοι αλλά το ένιωσα σαν stick στον κ@%$ο μου!Μιλάμε, περπατούσα και κατέβαινα σκαλες για τρεις μέρες ωσάν ανάπηρη, τετοιο πιάσιμο! Αχ, πάνε οι ωραίες εποχές που τέτοια πιασίματα μου τα πρόσφεραν οι διάλογοι τύπου Λιλας!
πηγα στον διαιτολογο μου κοριτσια σημερα και παρολο την αστατη διατροφη μου τον τελευταιο μηνα εχασα αλλα 700 γρ και απο ποντους οπως ημουν ( η αληθεια ειναι οτι εχω ενα ελαφρο πρηξιμο λογω τουαλετας) . Η λιπομετρηση βγηκε καλη 27% λιπος αισιως. Στην δικη μου ζυγαρια δεν εχω ανεβει , το τικερ μου παει συμφωνα με την δικη μου ζυγαρια και οχι του διαιτολογου μου. οταν το θυμηθω θα ανεβω να σας πω αν δειχνει κατι η δικη μου.
κοριτσια ειμαι κομματια , θα σας αφησω για αποψε , φιλια πολλα και ονειρα γλυκα!!
να ξέρετε αν κοπώ εσείς και η πολυλογία σας θα φταίει!!!Μην βάλετε την Μακ να διορθώσει το γραπτό μου θα έχει μπουχτίσει τόσο καιρό να διορθώνει κ θα μου βάλει κάτω από την βάση :PQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ιωάννα τι είναι 100 σελίδες μπροστά στην αιωνιότητα;; Διάβαζε, διάβαζε γιατί θα σου βάλω διαγώνισμα μετά. Μία λύση για τους μπεζέδες είναι να τους κλειδώσεις κάπου και να δώσεις το κλειδί στον άντρα σου όταν έρθει. Εγώ πάντως κάποιες φορές που με έπιανε λύσσα είχα αναγκαστεί να πετάξω στα σκουπίδια κάτι προκειμένου να το φάω. Είναι κρίμα βέβαια αφού έκανες τόσο κόπο να τους φτιάξεις, τους είδα και στο fb και είναι πολύ λαχταριστοί, δεν έχεις κανένα γείτονα να τον κεράσεις;
έστειλα ήδη κάποιους μπεζέδες στην γιαγιά του Μάρκου ,που τους τρώει πολύ η οποία παρά τα χρονάκια της 84 στον αριθμό ΔΕΝ έχει ζάχαρο :shocked2:έδωσα και στην μαμά-μπαμπά-ανύπανδρη αδελφή μερικούς!Τους υπόλοιπους τους έχω εδώ γύρω και με κολάζουν!!!Το περίεργο είναι ότι προ επέμβασης ούτε καν θα σκεφτόμουν να τους δοκιμάσω και πολύ περισσότερο να τους φάω!!!
Λιλάκι δεν με πειράζουν τόσο οι θερμίδες,εξάλλου πια είμαι 58 κιλά με ΒΜΙ 20.2 έχω περιθώριο να πάρω 3-4 κιλά κ με την άδεια του γιατρού μου!και οι θερμίδες που καταναλώνω είναι το μάξιμουμ 750 την ημέρα,αλλά με ενοχλεί που θέλω να φάω ζάχαρη και ανησυχώ μήπως με πειράξει κιόλας dumping !!Βέβαια όταν κάθισα και υπολόγισα είδα πως κάθε ένας έχει γύρω στα 12γρ ζάχαρης που δεν είναι κ πολλά!Quote:
Originally posted by lila198621
βρε ιωαννα μου μην αγχωνεσαι τοσο για τους μπεζεδες.εγω εφτιαξα πριν κανενα μηνα μια συνταγη που ειχε 52 θερμιδες το κομματι.μην νομιζεις μισο εφαγα και μετα ουτε που γυρισα να τους ξαναγυρισω
Περαστικά σου!
Τζινάκι πόση ζαχαρίνη βάζεις?το υγρό της Νατρίν δεν χρησιμοποιείς?εγώ που πάντα έπινα γλυκό τον καφέ μου,τώρα βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό κ είναι οκ και κάποια στιγμή καταλάθος ήπια από ξένον καφέ που ήταν μέτριος με κανονική ζάχαρη και μου φάνηκε πολύ γλυκός!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Με το γλυκαντικό τον πίνω γλυκό τον καφέ, δεν ξέρω όμως σε πόση ζάχαρη αντιστοιχεί αφού δεν βάζω ποτέ ζάχαρη. Εβαλα 6 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη και ο καφές μου φαινόταν κανονικός προς το πικρό!!
Ακόμα δεν έχω φτάσει στις πίσω σελίδες στο σημείο που η Μακ μας ξεκίνησε γυμναστήριο!!!Μπράβοοοοοοο� �οοοοοοοο,ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσεις να το νιώθεις απαραίτητο,και μην βλέπεις που τώρας πονάς και ψιλοβαριέσαι να πας...ένα κλικ μακρυά είναι να σου γίνει εθισμός!!
Κατερινάκι μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στον διαιτολόγο!!!Πρεπει να κατέβει και άλλο το % λίπους?
Μακ τώρα που είναι αρχή ακόμα είναι κυριολεκτικά επίπονη η προσπάθεια που πρέπει να κάνεις, ο πόνος βέβαια που έχεις σημαίνει ότι έχει πιάσει τόπο η γυμναστική που κάνεις και γυμνάζονται οι μύες. Σιγά σιγά θα αρχίσεις να ξεπιάνεσαι, όσο πιο συστηματικό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείς τόσο πιο γρήγορα θα ξεπιαστείς.
Κατερίνα ευχάριστα τα νέα από το διαιτολόγο, πάντα τέτοια.
μπραβο κατερινακι, 700 μια χαρά, μάζευε και ας ειν' και ρώγες λέει η μάνα μου!
ρε συ Ιωάννα, 58!!!!!!!!!!! Τι άθλος είναι αυτό ρε κοπελιά! Τώρα όμως μπάστα! τραβάμε τα χαλινάρια και αυξάνουμε λίγο θερμιδούλες! Μη μας πάρει το καλοκαιρινό αγέρι!
Έλη μου.,...άσε με την γατομανα.....τόσο κατούρημα δεν το έχω ξαναφάει στην ζωή μου,ούτε μωρό να ήταν,όλο κοιμάται,τρώει,τώρα έχει αρχίσει και μας βλέπει κιόλας,είναι χαδιάρης και παλαβός!!Το απίστευτο είναι πως σκαρφαλώνει επάνω μου,και με μυρίζει ή πως δαγκώνει το δάχτυλό μου!βρε λέτε να είναι ζαβό το ζωντανό μου και να νομίζει πως είμαι η μαμά του???????Quote:
Originally posted by Eli
Καλώς την Ιωάννα μας!!!Που είσαι εσύ χαμένη γατομάνα; :lol:
ξέχασαααααααααααααα Τζινάκι μεγάλη φάτσα ο Ψιτ :lol::lol:
Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση.
Ιωάννα δεν ξέρω πόσο υγρό γλυκαντικό βάζω στον καφέ γιατί το ρίχνω έτσι, χωρίς να το μετράω σε κουταλάκι. 58 κιλά;!! Ο άντρας σου δε σου έχει δέσει άγκυρα για να μην σε πάρει ο αέρας;
κορίτσια , λέω να το κλείσω και εγω το μαγαζί, σαν την κατερίνα... Καληνύχτα!
Ιωάννα έχεις βάλει στο γατάκι άμμο; Ας είναι πολύ μικρό, έχει ένστικτο και θα τα κάνει στην άμμο του, τον δικό μου τον βρήκα 30 ημερών στο δρόμο και από την πρώτη μέρα πήγαινε στην άμμο.
Καληνύχτα Μακ και καλή συμπαράσταση. :lol:
Η ναταλια λετε να εχει παει να ζητησει ζαχαρη απο το βρυκολακοΡομπερτ???
Δεν αποκλείεται Λίλα. Περιμένουμε και τα νέα της συνάντησης των Λονδρέζων.
Καληνυχτα Μακ και Κατερινα!!!!και εγω ετσι το βαζω τζινακο δεν μετραω ουτε σταγονες ουτε κουταλακια με το ματι.
Με πηρε το αγορι πριν τηλεφωνο και γκρινιαζα οπως παντα οταν ειμαι αρρωστη αλλωστε.του ειπα οτι ευχομαι να μην τον εχω κολλησει και κανει και αυτος δρομολογια.
Σιγα να μην εχουμε νεα απο τις λονδρεζες.τωρα η ναταλια θα εχει ηδη σκοτωσει το κοριτσακι και θα κρυβεται στο σπιτι του Ρομπερτ μην την τσακωσει η αστυνομια.
:lol::lol::lol:
Ισως να πήρε το koritsaki μαζί της στο σπίτι του Ρόμπερτ για να του το προσφέρει σαν γεύμα, αγάπη μου σήμερα πήρα απ'έξω έτοιμο φαγητό! :lol:
Τζινακο θεικο!!!!!
Κι αν βγει και το αγόρι της που ανησυχεί πολύ να την ψάξει τότε θα έχουνε και ποικιλία στο φαγητό, πως λέμε πίτσα ή σουβλάκια; :lol:
Ποιος θα κανει την πιτσα και ποιος τα σουβλακια????
:lol::lol::lol: Εχεις κάτι απορίες κι εσύ! :lol:
Νομίζω ότι το αγόρι ταιριάζει περισσότερο για σουβλάκι εφόσον λόγω του μακρόστενου προσομοιάζει με κεμπάπ! :lol:
Και εσυ αγαπημενη για ολες μου τις αποριες μια απαντηση <3
Τι να κάνω Λίλα, να μην σε αφήσω παραπονεμένη τώρα που είσαι και διαρροιούχα. :lol:
Κουτουλαω απο την εξαντληση ομως περιμενω τα λονδινονεα.
ειμαι ζωντανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χ?στηκα θελεις τωρα να κατουρηθω κιολας κοπελια???