Boo εσυ ντυθηκες τιποτα? Εγω του χρονου λεω να ντυθω κουκουβαγια χαχαχαχα
Printable View
Boo εσυ ντυθηκες τιποτα? Εγω του χρονου λεω να ντυθω κουκουβαγια χαχαχαχα
Ντυθηκα αστεριξ.ειχε τη στολη η αδερφη μου
Κουκουβαγια ε..χαχαχα.αντε τοτε κι εγω του χρονου θα ντυθω μπεκατσα και θα ντυσω τη μανα μου κυνηγο
Χαχαχαχαχα ναι βρε...τι εγινε εισαι στο καρναβαλι και μπαινεις απο το κινητο στο φορουμ?
Εχω κατσει σε μια καφετερια και περιμενω τους δικους μου που ερχονται απο Αγρινιο
Κούκλα καλά να περάσεις
boo κοίτα να περάσεις όμορφα. Πρέπει να είναι τέλεια η ατμόσφαιρα. ;)
kavkaz κάτι για άγρια ζώα λέγαμε χτες σήμερα μου τα γερνας σε πετούμενα χαχαχα
Καλα ρε συ μαιρη για χαρη σου θα ντυθω τσιταχ....
Ήμουν 10 ή 11 ετών και είχα βγει ως παιδί με ομάδα, παρέα χωριού ξέρετε να βολτάρουμε για χαβαλέ. Τότε ήταν κάτι φυσιολογικό να γίνεται το παιχνίδι αναγνώρισης λόγω χωριού. Ποιος είναι ποιος κτλ
Εκεί βίωσα το δεύτερο bulling της ζωής μου και τελευταίο. Μου την είπε ο δήθεν ξερόλας μάγκας της παρέας του την είπα και εγώ και μου επιτέθηκε χοντρά έφαγα ξύλο δηλαδή με κλάματα γύρισα. Ε από τότε ποτέ δεν απολαμβάνω πραγματικά αυτή την περίοδο. Χαίρομαι που χαίρονται οι άλλοι με τη φάση αλλά εμένα δε μου κάνει καμιά αισθηση.
Εγω μια χρονια ειχα ντυθει emo στις αποκριες και ημουν με παρεα και μ την επεσαν με πλαστικα ροπαλα κατι δηθεν μαγκες και τελικα εγινε μια ψιλοφασαρια...
Γενικα παντα ειχα την ταση να μπλεκομαι σε φασαριες και στο σχολειο και στα γηπεδα και με πολιτικα και με αστυνομικους και το αποκορυφωμα σε χρηση και σε ενεργη ψυχωση....με εχουν χτυπησει με εχουν φοβερισει με εχουν τραμπουκισει και τα ιδια εχω κανει και εγω....φαυλος κυκλος ειναι....εχω μπλεξει αρκετες φορες σε φασαριες γτ ειμ παρορμητικος αλλωτε απο φοβο αλλωτε απο θυμο ιδια ριζα εχουν... αλλα εδω και λιγο καιρο εχω σταματησει οποιαδηποτε αντικοινωνικη συμπεριφορα γιατι ειμαι αλλεργικος σαυτα ενω τα χω κανει και μ ταχουν κανει η συνειδηση μ που χει ξυπνησει δεν τα αντεχει....το καλο που εχω ειναι οτι εχω τραβηξει η οτι εχω κανει τα λερναω στο ντουκου δεν μ γινονται τραυμαυικα γεγονοτα αλλιως εχω μπει σε τετοιες διαδικασιες που αν ηταν ολα τραυματα θα πρεπε να αυτοκτονησω
Να σου πω kav μες το πρόγραμμα είναι οι διαμάχες αλλά νταξ το παλικάρι δεν έπρεπε να μου επιτεθεί. Είχε μεγαλύτερη μυική δύναμη αλλά από την άλλη με έκανε Κ εμένα από μικρή να ανταποδίδω. Δεν έμεινα με σταυρωμένα χερια. Απλά κάθε χρόνο λέω πως μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δε τη βρίσκω να ντυθώ. Δυστυχώς είμαι επιρρεπής στο ριζωμα κάποιων τραυμάτων και αυτά με γυρνούν πισω. Απολαμβάνω την χαρά που βλέπω σε άλλους από την όλη κατάσταση απλά δε τη βιώνω η ίδια για εμένα. Θα ήθελα να ντυθώ και να πάω σε theme party πχ Αναγέννηση ή Μεσαίωνας ή Αμερική γενια 1930 κάτι πιο cult
Εγω θα ηθελα να παω σε jungle party και να ντυθω αρκουδα grizzly....μην απολογεισαι γιατι σε βαρεσε ο μπινες δεν ταυτιζομαι με οσους βαρανε γυναικες δεν το χω κανει ποτε....οσο για τις διαμαχες μην μιλας λες και ξερεις πως ειν η ζωη στη χρηση ναρκωτικων η στην ψυχωση ειναι καυι παραπανω απο διαμαχες καλη μου...αν εχεις παραβρεθει σε καταστασεις με μαχαιρωματα και φασαριες με ροπαλα και κρανη αμφιβαλω αν θα μιλαγες για απλες διαμαχες και θα δινες συμβουλες
Δε δίνω συμβουλές. Δεν έχω εμπειρία. Απάντησα χαλαρά όχι στο γεγονός και τα βιώματα σου kav. Σορρυ αν φάνηκε έτσι [emoji17] απλά γράφω τις σκέψεις μου. Θα ήθελα να δοκιμάσω να ανέβω σε αυτά τα ξύλινα πόδια και να βιώσω την αίσθηση του να βλέπεις τα πάντα από τοοοσοοο ψηλά [emoji5]
Στα ξυλινα ποδια? Φανταζεσαι τοτε να ναι καποιος απο κατω με κανενα πριονι? Χαχαχαχα
Χαχαχαχα Ε όχι!! Θα πρέπει να κρατάω όπλο με μπίλιες πως τις λένε για να αμυνθω.