Οποία γενναιοδωρία,Μακ Γιώτ!Με συγκλονίζεις!Quote:
Originally posted by monahoiot
tidekpe , δεν σε ξέρω αλλά καλή χρονιά!
Παλίρροια,εγώ σε ξέρω,αλλά καλή χρονιά!
Printable View
Οποία γενναιοδωρία,Μακ Γιώτ!Με συγκλονίζεις!Quote:
Originally posted by monahoiot
tidekpe , δεν σε ξέρω αλλά καλή χρονιά!
Παλίρροια,εγώ σε ξέρω,αλλά καλή χρονιά!
Ήταν να μην αρχίσεις να τη βλέπεις ποιήτρια εσύ!Και δεν κερνάς;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλίτσα Ναταλίτσα να σε κεράσω μία καραμελίτσα;
Χωρίς να κλέβω καθόλου το ύφος του άνωθεν αριστουργήματος να ρωτήσω με τη σειρά μου:
Τζινάκι,Τζινάκι,να κεράσω ένα τζινάκι;
Δεν μου αρέσουν τα ποτά και γι'αυτό δεν πίνω, αλλά για χατήρι σου θα έπινα και τζινάκι και σφηνάκι κι ότι θες!Quote:
Originally posted by NADINE
Χωρίς να κλέβω καθόλου το ύφος του άνωθεν αριστουργήματος να ρωτήσω με τη σειρά μου:
Τζινάκι,Τζινάκι,να κεράσω ένα τζινάκι;
Κάντε μου μια περίληψη,βρε κορίτσια,τι γράφετε στις τελευταίες δέκα σελίδες!
Μέχρι να τις διαβάσω ,θα γράψετε άλλες τόσες!
Αν μάλιστα πω να σχολιάσω κιόλας,τα βρήκαμε τα λεφτά μας!
Δώστε μου σε τίτλους τα νέα της επικαιρότητας!
Oύτε εγώ πίνω,γι'αυτό και δε μου κοστίζει να κερνώ!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δεν μου αρέσουν τα ποτά και γι'αυτό δεν πίνω, αλλά για χατήρι σου θα έπινα και τζινάκι και σφηνάκι κι ότι θες!
Δε θα με ακούσεις ποτέ για παράδειγμα να προτείνω:
Τζινάκι,Τζινάκι,να κεράσω γαριδάκι;
:lol::lol::lol::lol: Στις προηγούμενες σελίδες γράφουμε κυρίως για τις εμπειρίες μας από πρώην μακάκες, για τη βαρεμάρα του ξεστολίσματος και για τη νέα συνεργασία μου με την Eli στην πατέντα που ήταν δική της ιδέα και εγώ την εξέλιξα ώστε να μην λέμε πάχυνα ή αδυνάτισα αλλά καταλαμβάνω περισσότερο χώρο ή καταλαμβάνω λιγότερο χώρο! Όμως όταν μπορέσεις καλό θα ήταν να διαβάσεις τι έχουμε γράψει γιατί είμαι καιρό απαρατσούκλωτη........
Μια σατανική ιδέα μόλις μου ήρθε στο μυαλό!
Να κάνω κατάχρηση εξουσίας και να κλειδώσω το τόπικ
μέχρι να διαβάσω όσα έχασα χωρίς να αγχώνομαι να σας προλάβω!
Να κοιμήσω την ωραία κοιμωμένη και να παγώσουν τα δαχτυλάκια σας
στο χρόνο κι όταν είμαι έτοιμη θα στείλω τον πρίγκιππα να τη φιλήσει
και να χορέψετε και πάλι στο πληκτρολόγιο,χωρίς να τρώω τη σκόνη σας!
Όντως σε έχω αφήσει καιρό απαρατσούκλωτη!Πρέπει να επανορθώσω πάραυτα!Μη σου μείνει και κουσούρι!
Το ξεστόλισμα καθόλου δε μ'αγγίζει!Ας προσέχατε όταν χαιρόσασταν να στολίζετε ακόμα και τις τουαλέτες!
Το συνεταιριλίκι επίσης δε μ'αφορά!Τα αερικά δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο,κατώτερα γήινα πλάσματα!
Αναφορικά τώρα με "τις εμπειρίες από πρώην μακάκες" μάλλον μπέρδεψες τους πρώην με τους μακάκες
καθώς ως γνωστόν: once makakas-always makakas!Εδώ βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον για να τοποθετηθώ!
Ναταλί η σατανική!! Πάντως αν μπορούσες εκτός από τα δαχτυλάκια μου να με παγώσεις και ολόκληρη στο χρόνο δεν θα έλεγα όχι. Όσο πιο πολύ αργήσουν οι μελλοντικές ρυτίδες τόσο το καλύτερο.
Ουυυ και που να διαβάσεις το μέγεθος της μαμακίας τους!!!
Μιλάμε για πολλά κιλά μαμακίας και μάλιστα είμαι σίγουρη ότι είναι και περισσότερα αλλά επειδή είμαστε ΚΥΡΙΕΣ περιοριστήκαμε σε κόσμιες περιγραφές και εκφράσεις :duh:
Καλησπέρα ΝαταλοΝτεζιρένιες μου!
Καλωσόρισες αέρινη οικοδέσποινά μας!!!
Είδες έλειψε η γάτα και το ποντικάκια στήσανε χορό τρικούβερτο :lol:
Έχεις δίκιο Ναταλία δεν το έγραψα σωστά. Δεν εννοούσα ότι ήταν πρώην μακάκες και τώρα είναι καλοί. Εννοούσα τους πρώην δεσμούς μας που ήταν μακάκες και παραμένουν να είναι. Επίσης θα με βοηθούσες αν είχες κάποια συμβουλή για το πως να ξεφορτωθώ τον μαλακομαγνήτη που έχω αν και νομίζω ότι είναι τον έχω εκ γενετής.
Μόλις ξεκίνησε το ΑΡΩΜΑ στο ΣΤΑΡ.Μια ταινία,που είχα χάσει όταν προβαλόταν στους κινηματογράφους...
Αναβάλλω το πάγωμα και την μακακανάλυση επ'αόριστον!Καλό βράδυ,Ντεζιρένιες μου!Οσφραίνομαι τώρα!
Πηγαίνετε στο google κάντε αναζήτηση με την λέξη "μαλακοανιχνευτής" και δείτε τι βγάζει πρώτο πρώτο :lol::lol::lol::lol::lol:
Τέλεια ταινία θα σου αρέσει πολύ Ναταλία μου ;) καλή χαλάρωση :kiss: