Παντως απο οτι ξερω ειναι πολυ δυσκολο να ισσοροποιησεις σε αυτα τα ποδαρια...αν παλι θες να εισ ακομα πιο ψηλα και να βλεπεις πηγαινε αθηνα στο αλλου φαν παρκ....το ξερεις?
Printable View
Παντως απο οτι ξερω ειναι πολυ δυσκολο να ισσοροποιησεις σε αυτα τα ποδαρια...αν παλι θες να εισ ακομα πιο ψηλα και να βλεπεις πηγαινε αθηνα στο αλλου φαν παρκ....το ξερεις?
Ναι το γνωρίζω αλλά έχω κολλήσει με αυτά. Θελει σίγουρα εξάσκηση. Δεν ανεβαίνω σε εκείνα τα ψυχοβγαλτικα να είμαι υπέρ ψηλά. Ά πα πα κάθε φορά σκέφτομαι ότι μπορεί να κολλήσει το μηχάνημα και να μείνω ψηλά στον αέρα ναα κοιτάω το εδαφος. Σιγά μη πληρώσω για να περάσω τέτοιο πανικο. Τα τρενακια μου αρέσουν δε με τρομάζουν τόσο αν και έχω χρόνια να ανέβω σε τρένο. Μη με τρολαρεις δεν εννοώ τα τρενακια που μπαίνουν τα παιδάκια.
Δεν θα σε τρολλαρω αλλα αν ανεβεις σε αυτα στο αλλου φαντασου να μην κολλησει αλλα να σε εκτοξευσει στον αερα και να προσγειωθεις 3 γειτονιες πιο περα
Μονο με αλεξίπτωτο τότε [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Εχω ανεβει σε αυτα τα μηχανηματα στο αλλου εχει ανδρεναλινη η φαση....
Έχω πυρετό :mad: και έλεγα να βγω καμια βόλτα εστω και χωρις στολη
Περαστικά Mary αν κατέβει βγαίνεις και αργότερα.
Ευχαριστώ curious.Ελπίζω να πέσει να δω και εγω λιγο κοσμο
Ακόμα χάλια
Να είστε καλα κύριε why
Σημερα δεν ειχα καλη μερα εγω....ξυπνησα και μου κοπηκε ανασα ειχε μπλοκαρει το διαφραγμα και πηγα να πνιγω απο ελειψη οξυγονου ο αδερφος μου μ κανε τεχνιτες αναπνοες....δεν ξερω τι παιζει εδω και 2 εβδομαδες ειμ αρρωστος βηχω σαν αλιγατορας σκεφτηκα οτι ισως ηταν και κριση πανικου αλλα δεν ειχα δυσπνοια απλα δεν περναγε οξυγονο ουτε απο μυτη ουτε στομα πηγα νοσοκομειο και μ δωσανε αντιβιωσεις κτλπ
Ελα ρε φιλε..τελικα τι σε βρηκαν?πως μπλοκαρε δλδ το διαφραγμα?
Εκλεισα κιολας 3 χρονια εδω, γουαου