Καλό βράδυ Ναταλία.
Printable View
Καλό βράδυ Ναταλία.
Έψαξα στο google όπως είπες Eli, δεν το πιστεύω ρόμπα γίναμε!!:lol::lol:
Μα φάτσα κάρτα πρώτη μούρη!!! Πω πω πω πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε :lol::lol::lol::lol:
Τουλάχιστον αν κάποια απελπισμένη ψάξει στο google θα διαβάσει τις χαζομάρες που γράφουμε και αν και λύση στο πρόβλημά της δεν θα βρει τουλάχιστον θα ρίξει γέλιο με τα καραγκιοζιλίκια μας :lol::lol::lol:
Αν και ο ορισμός λέει "Αντικείμενο το οποίο ελκύει τους απανταχού μαλάκες. Η φύση και η μορφή του είναι άγνωστες, αλλά σίγουρα υπάρχει και όλοι έχουμε βιώσει της συνέπειες όταν τον κουβαλάμε. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν εμφύτευμα μαλακομαγνήτη, καταδικασμένες να ελκύουν πάντα όπου πηγαίνουν τους απανταχού μαλάκες."αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν υπάρχει γιατρειά χωρίς να χωρήσει επέμβαση αφαίρεσης του εμφυτεύματος(slang.gr) o Dr.Ψωνάρας έχει τη λύση!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Επίσης θα με βοηθούσες αν είχες κάποια συμβουλή για το πως να ξεφορτωθώ τον μαλακομαγνήτη που έχω αν και νομίζω ότι είναι τον έχω εκ γενετής.
Προσωπικά θα τοποθετηθώ μόλις διαβάσω αναλυτικά για την περίπτωση σου!Είμεθα σοβαρό κι υπεύθυνο γραφείο!
Όντως είναι πολύ ωραία ταινία το perfume. Μου είχε κάνει δώρο το βιβλίο η βαφτισιμιά μου και μετά είδα και την ταινία. Eli τι κάνει το κουμπαροκοριτσάκι σας; Το είδες σήμερα;
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
Αν και ο ορισμός λέει "Αντικείμενο το οποίο ελκύει τους απανταχού μαλάκες. Η φύση και η μορφή του είναι άγνωστες, αλλά σίγουρα υπάρχει και όλοι έχουμε βιώσει της συνέπειες όταν τον κουβαλάμε. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν εμφύτευμα μαλακομαγνήτη, καταδικασμένες να ελκύουν πάντα όπου πηγαίνουν τους απανταχού μαλάκες."αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν υπάρχει γιατρειά χωρίς να χωρήσει επέμβαση αφαίρεσης του εμφυτεύματος(slang.gr) o Dr.Ψωνάρας έχει τη λύση!
Προσωπικά θα τοποθετηθώ μόλις διαβάσω αναλυτικά για την περίπτωση σου!Είμεθα σοβαρό κι υπεύθυνο γραφείο!
Καληνύχτα όμορφες και διάσημες!Τους φάγατε τους 4 τροχούς!
Δεν ξέρω αν θα τη δω τελικά την ταινία,Ελάκι μου...Με το Τζινάκι εδώ έχω χάσει σκηνές...
Την κοκκινομάλλα τη σκότωσε ο οσμοσυλλέκτης;Τι ρόλο βαρά ο Ντάστιν;Αχ!Πειρασμοί!
Μια ταινία είπα να δω κι εγώ!Καλά κάνει η ʼβα που αποσυνδέεται και παρακολουθεί ελεύθερα!
Ο Ντάστιν Χόφμαν έχει αρωματοποιείο όπου φτιάχνει και πουλά αρώματα. Δεν θυμάμαι για την κοκκινομάλλα αλλά μάλλον τη σκότωσε ο νεαρός που έχει γεννηθεί με απίστευτα οξυμένη όσφρηση.
Nαι,έκανα τη σύνδεση εντωμεταξύ...Μερσί!Μάστερ!
Ηδη φύγαμε από τη λασπουριά και πήγαμε στα υψηλά αρώματα...
Το τηλέφωνο από την άλλη δε χτυπά...Μάλλον θα τη δω την ταινία...
Πήγα πάλι το βραδάκι και τους είδα, το κουμπαροκοριτσάκι μας είναι μία γλύκα με καστανά μακριά μαλάκια, μεγάλο μανικιούρ, ροδαλο - κόκκινη επιδερμίδα και κλάμα αλά νιαούρισμα. Δυστυχώς πρόλαβα να την δω μόνο για λίγα λεπτά γιατί ήμασταν ολόκληρο fun club με παπαράτσι και φωτογραφικές και η νοσοκόμα μας έδιωξε κακήν κακώς! Η κουμπαρομανούλα μας πονάει ακόμη αλλά χαμογελάει και χαίρεται για το fun club της :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ Eli τι κάνει το κουμπαροκοριτσάκι σας; Το είδες σήμερα;
Ότι και να πω είναι λίγο ζούμε στιγμές απόλυτης ευτυχίας :), κλαίμε, γελάμε, αγκαλιαζόμαστε και πειραζόμαστε όλη την ώρα :starhit:
Να την δεις γιατί είναι πολύ ωραία και με ασυνήθιστη υπόθεση.
Είδες τι είμαστε εμείς οι γυναίκες Eli μου; Είναι δύο ημερών κι έχει κιόλας μακριά μαλλιά και μανικιούρ!!! :lol::lol:
Ναι ναι κοκέτα βγήκε το χρυσό μου γιατί είχε φωτογράφιση! Αμ πως απεριποίητη θα εμφανιστεί μπροστά στους λισασμένους παπαράτσι; :lol::lol::lol:
Πάω να ξαπλώσω και να δω καμιά ταινία. Καλό βράδυ σε όλους σας, καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα.
ʼντε α χαζέψω και εγώ λίγο tv και να πάω να την πέσω. Έχω κλείσει και personal training στο γυμναστήριο αύριο το πρωί στις 11 :dork:
Μην τα ρωτάτε ήταν στην προσφορά που ψώνισα από το internet και είπα να κάνω χρήση της παροχής :crazy:, είπα μετά το τριήμερο θα είμαι και ξεκούραστη και ορεξάτη αλλά που; Ξενυχτισμένη κατέληξα, άπλυτη και ταλαιπωρημένη και με πρωινό ραντεβού για γυμναστικές ουφ δεν την παλεύω, αλλά δεν θα το ακυρώσω θα το κάνω ένα κουράγιο...
Καληνύχταααα :kiss: