Αντα η Γλαύκη έχει υπέροχα αμυγδαλωτά πράσινα μάτια αλλά δεν φαίνονται στη φωτό, στην οποία μάλιστα φαίνεται πιο παχιά απ'ότι είναι κανονικά. Την αδικεί η συγκεκριμένη φωτό.
Printable View
Αντα η Γλαύκη έχει υπέροχα αμυγδαλωτά πράσινα μάτια αλλά δεν φαίνονται στη φωτό, στην οποία μάλιστα φαίνεται πιο παχιά απ'ότι είναι κανονικά. Την αδικεί η συγκεκριμένη φωτό.
Βασιλική πως είσαι; Ολα καλά; Όταν μπορέσεις πες μας τα νέα σου. Κι εσύ Μακ που είσαι; Μήπως κρέμεσαι από κανένα μονόζυγο στο γυμναστήριο; :lol: Πολύ στη δίαιτα μας έχεις, τόσο καιρό δεν μας έχεις δείξει ούτε μία φωτό με μανικιούρ.
μανικιούρ παρήγγειλες, μανικιούρ θα λάβεις, αν και όχι δικό μου...
η αλήθεια είναι, το ομολογώ, δεν είμαι πολύ ορεξάτη τελευταία...
Περιμένω να δω εσας όλες από κοντά να μου ανέβει η διάθεση!
αχ παιδια εφαγα μια ηττα σημερα ακομ το φυσαω και δεν κρυωνει!!
νωριτερα μαγειρευα γαλοπουλα με αρακα και ειχε γινει σχεδον ,πηγα εβαλα λιγο λαδακι και το αφησα να παρει μια βραση για να το κλεισω και ξεχαστηκα διαβαζοντας σας στο φορουμ .... ωσπου καποια στιγμη μου μοιριζω κατι καμμενο... ΩΧΧΧ παει το φαγητο. Ηρθε ο αντρας μου και μου την ειπε που φορουμιαζομαι και δεν προσεχω ... ( δεν ειναι η πρωτη φορα που καιω φαι , το κανω αρκετα συχαν δυστηχως) . Καταληξαμε να παραγγηλουμε σουβλακια. Παει η γαλοπουλα με τον αρακα και τα υπολοιπα λαχανικα μου μπουχουχουχουχου
Τζινα τα φιλακια η κοπελια μου τα στελνει σε ολες εσας για καλο καλοκαιρι !
Μακ κάνε λίγο υπομονή και το σ/κ και όλη την άλλη εβδομάδα θα οργιάσουμε! Είπα στη Ναταλία εγώ να παίξω σαν μπαλαντέρ, δηλαδή σε κάθε της συνάντηση, με όποια κι αν είναι να είμαι κι εγώ μαζί χιχιχιχι. Πότε τελειώνεις τη δουλειά σου;
κοριτσια μου παω να οριζοντιωθω ! αυριο ερχονται οι γονεις μου τελικα για να παρουν το κοριτσακι μου. Φιλια πολλα και ονειρα γλυκα
Κατερίνα είναι κρίμα που κάηκε το φαγάκι σου. Σ'ευχαριστώ για τα καρδουλοφιλάκια κι ανταποδίδω, εγώ βέβαια έχω πατούσες, give me five ή μάλλον four! :lol:
Τζινα παιδι μου οταν ξαναεχω την διακυβερνηση του τοπικ να ξερεις οτι απο γραμματεας μου θα παρεις προαγωγη σε διευθυντρια των εξωτερικων υποθεσεων.Ετσι για να μη νομιζεις οτι δεν βλεπω κ πανε χαμενα τα καλα λογια που λες.Αυτα φυσικα αν τρως ολο σου το φαι με πολυ πρωτεινη κ οχι οποτε το θυμασαι!Θα σου γκρινιαξω τηλεφωνικως τα υπολοιπα.28 μεινανε?
Λιλακο περαστικα.Το καλυτερο ειναι αφαγια κ αποσια για τουλαχιστον 6 ωρες κ θα σε περασει σιγουρα.Δεν παθενεις αφυδατωση τοσο συντομα μην φοβασαι.
Αντα μου σέυχαριστω για τα καλα σου λογια!Πρεπει να σε γνωρισουμε κ 'εσενα κ συντομα μαλιστα.
Ελι μου ειμαι πολυ χαρουμενη που ηρθε παλι κ πραγματι περναμε υπεροχα!Εχουμε κ κατι φτυαρια παρει!Αν σας τρωει ο λαιμος σας ξερετε απο τι ....
Μακουλινι γυμναστηριο βλεπω!Μπραβο κ παλι μπραβο!Πολυ χαιρομαι!Περιμενω πως κ πως να μπορεσω να ξαναπαω κ εγω.Αν κ 45 το μηνα που εχει αυτο που πηγαινα το βλεπω απιθανο να τα δινω τωρα.
Βασιλικουλα καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες.
Σοκολατιτσα ελπιζω να πηγαν ολα καλα με τις εξετασεις του μπαμπα.
Δεν θυμαμαι κατι αλλο θα κανω σκονακι κ θα επανερθω!
Γλαύκη παρόλα τα φτυάρια, ακόμα δεν έχουμε πρόβλημα με το λαιμό μας, η Λίλα έχει θέμα με τα οπίσθιά της, αλλά δεν ξέρω αυτό πιάνεται; :lol:
Την Παρασκευή, τέρμα η δουλειά!
Προς το παρόν καληνυχτα σας!
Καληνύχτα Μακ και Κατερίνα, καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα κ απο εμενα κοριτσια.Εχει πρωινο ξυπνημα να παμε με τη Ναταλια για μπανιο μετα λαικη κ μετα μαγαζι κ μετα......Φιλια πολλα!
Καληνύχτα Γλαύκη και Ναταλία, καλή σας ξεκούραση. Φιλάκια.
Πηγατε οοολες για υπνο;; :(
Τι θες βαμπιράκι; Εσύ πότε θα πας για ύπνο; Είσαι και 2 ώρες πίσω οπότε είναι νωρίς για σένα.
Κουκλίτσες σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ, φιλάκια.
τα νευρα μου κρόσια με την κ@λοσυνδεσή μου!!! από το πολύ μέσα έξω έχω πάθει ναυτια λέμε :P Πάω για νανάκια γιατί κλείνουν τα ματάκια μου κ αύριο πρωί θέλω να πεταχτώ κ μέχρι το νοσοκομείο και θέλω να είμαι κούκλα!! φρεσκαδούρα δεν θα είμαι...αλλά να μην είμαι κ σαν σταφίδα από την αυπνία :lol: Φιλάκια κ όνειρα γλυκά σε όλεςςςςς σας
υγ.Καλλιόπη αύριο θα σου πω αυτό που με ρώτησες
Μολις γυρισα απο το νοσοκομειο.επαθα κολικο του εντερου απο τη διαρροια και σφαδαζα απο τον πονο.παω να κοιμηθω αν μπορεσω γιατι ποναω λιγακι ακομα.
Τζινα, μου αρεσε το βαμπιρακι που με αποκαλεσες! Πιστευω μου ταιριαζει!!! :D
Lila περαστηκα σου! Ευχομαι να κοιμηθηκες τελικα το βραδυ!!!!
Καλημέρα ονειρεμένες μου!
Λιλάκι μου περαστικά σου καλό μου. Ελπίζω και εγώ να κατάφερες να κοιμηθείς γιατί φαντάζομαι θα είσαι εξαντλημένη! Οι διάρροιες σταμάτησαν;
Και εγώ χθες σας άφησα κάπως απότομα γιατί κάποια στιγμή με έπιασε ένας πόνος στο στομάχι σα κράμπα και μου κράτησε για κάνα 2 ώρες. Ήμουν ξάπλα και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Με είχε ξαναπιάσει με τις πρώτες ζέστες το ίδιο πράγμα και δεν ξέρω τι είναι. Νιώθω το στομάχι μου σα να σφίγγεται και πονάει αλλά όχι πεπτικά, σαν νεύρωση μου κάνει. Τελικά μου πέρασε κατά τις 12 και ξεράθηκα στον ύπνο. Μπουμπούνισα και το κλιματιστικό και έκανα ωραία νανάκια! :D
Καλημέρα σας!
καλημέρα φιλεναδες!
Καλημέρα. Λίλα περαστικά σου, εγώ νόμιζα ότι σε πήρε ο ύπνος από την εξάντληση, που να φανταστώ ότι έτρεχες στο νοσοκομείο βραδιάτικα. Ελπίζω να ξυπνήσεις καλύτερα σήμερα. Eli περαστικά σου και σένα και καλή δουλίτσα σήμερα.
καλε τι εγινε χθες ? Λιλα και αφη περαστικα σας . Ελπιζω και οι δυο να νιωθετε καλυτερα σήμερα. Προσοχη στο φαγητο σας λιγο σημερα για να το βοηθησετε.
Καλημέρα καρδούλα μου! :lol: Καλημέρα Πωλινάκι. Wow χαίρομαι που σου αρέσει το βαμπιράκι, θα σε λέω έτσι αφού δεν είσαι τώρα πια ξυστό! :lol:
καλημερα σε ολες σας.Ερωτηση : Γινετε να εχω παρει μισο κιλο χωρις να εχω φαει? Λεω εγω τωρα..Τζινα σου στελνω u2u.
Καλημέρα Μαράκι. Πολλές φορές ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι έχουμε κατακράτηση υγρών ή πρηζόμαστε πριν αδιαθετήσουμε οπότε γίνεται να δείχνει η ζυγαριά παραπάνω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις παχύνει, ότι είναι λίπος δηλαδή.
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Μαράκι από την ζέστη μπορεί να κάνεις κατακρατήσεις. Εγώ τουλάχιστον κάνω μπόλικες ειδικά αν δεν προσέξω την διατροφή μου και φάω βαριά ή αλμυρά.
Κατερίνα μου έφαγα πάρα πολύ ελαφριά χθες όλη μέρα. Το βραδινό μου ήταν 2 φέτες πεπόνι με 2 καλαμποκογκοφρέτες και 1 φέτα τυρί και μετά από κάνα 2ωρο αφού είχα φάει πάω να πιω νερό και επειδή έκανε ζέστη ήπια κρύο από το ψυγείο, ένα ολόκληρο ποτήρι μονοκοπανιάς και εκεί με έπιασε ο πόνος. Μάλλον μου ήρθε απότομο το κρύο δεν ξέρω. Ωστόσο το ίδιο είχα πάθει και πριν λίγο καιρό με την στραπατσάδα... θυμάσαι; Που είχα ταβλιαστεί ένα ολόκληρο απόγευμα στο κρεβάτι.
Τζίνα μου σήμερα είμαι περδίκι, νιώθω μια χαρά :D
Σας ευχαριστω ομορφες
Μοναδική μου, εγώ πήρα σχεδόν 3 κιλά και δεν τρώω τίποτα σχεδόν.... Εχω φτάσει ξανά τα 88.7 κιλά σήμερα...Quote:
Originally posted by monadiki1
καλημερα σε ολες σας.Ερωτηση : Γινετε να εχω παρει μισο κιλο χωρις να εχω φαει? Λεω εγω τωρα..Τζινα σου στελνω u2u.
Καλημέρεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!
Lila περαστικάααα....έχω ακούσει ότι ο κολικός πονάει πολύ οπότε υπομονή...τουλάχιστον ελπίζω να κοιμήθηκες!!!
Εli περαστικά κ σε σένα αν κ απ'ότι διάβασα δεν τα χρειάζεσαι γιατί ξύπνησες περδίκι!!!!:tumble::tumble::tumble:
Γλαύκη δεν κάνει τίποτα να΄σαι καλά κ εγώ θα ήθελα στην επόμενη συνάντησή σας να είμαι κ εγώ αν δεν υπάρχει πρόβλημα!!!!Έχω ήδη βρεθεί με Τζίνα,Ναταλία(wow),monadiki1 κ Κaterina_iero αλλά θα ήθελα πολύ να γνωρίσω κ τις υπόλοιπες!!!
Εσύ Γλαύκη Αθήνα μένεις?
Δεν ξέρω αν ζηλεύετε κορίτσια άλλα εγώ σε λίγο πάω για μπανάκι :PPPPP :tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:
Αντα τι εγινε τελικα με την εξεταση? Εχτες νομιζω περιμενες αποτελεσματα? Ποτε μπαινεις για μανικι? Δεν εχω διαβασει σορυ αν ειχες γραψει
Πωλινα μου κουφο αυτο 3 κιλα απο το τιποτα. Μηπως κανεις φοβερες κατακρατησεις μετα απο ολη την ταλαιπωρια που εχει περασει το σωμα σου αλλα και ψυχολογικα?
Καλημέρα Αντα, η Γλαύκη μένει στην Καλαμάτα.
καλημέρα σας πέρδικες!
Καλημέρα Μακ.
Γατίσια ζωή! :lol: Αυτός κοιμάται του καλού καιρού κι εγώ έχω πάρει τηλ. πάνω από 15 pet shop προσπαθώντας να του βρω την τροφή του!
monadiki μου την πήρα την εξέταση κ το βακτήριο δεν μου έχει φύγει :((( ξεκίνησα νέα θεραπεία η οποία παρεπιπτόντως είναι πολύ δυνατή.η επέμβαση αναβλήθηκε κ λογικά πάει για μέσα Ιουλίου!!!! εσύ πως είσαι????
Τζίνα εσύ με τις τράπεζες τι έκανες???