εσυ εκτιθεσαι αυτη την στιγμη!
Printable View
και τι ρε mnimoniο, επειδή η δημοκρατία μπάζει νερά από παντού, οι ναζι-άριδες θα΄ναι οι άξιοι υδραυλικοί νομίζεις;Quote:
μενα με χαλανε τα κλωτσομπουνιδια που τρωω απο τους "δημοκρατες"..παντως δεν μπορω να πω ωραιος αντιπερισπασμος!το ξυλο το δικο μας θα το ξεχασουμε..!
εμένα επιπροσθέτως με χαλάνε όλων των τύπων τα κλωτσομπουνίδια, γιατί είμαι eligible για όλους του τύπους, δυστυχώς.
Τι μου λες, κάνε μου και προσωπική, προσωπικάαα, εγώ τρελαίνομαιιιιι, μουάχααα, σιγά μη σου συζητήσω με πολιτικά επιχειρήματα. Λαθρο- μόνο φασίστες το χρησιμοποιούν, και μόνο αυτό να είχες γράψει πάλι θα είχα πάρει χαμπάρι τι παίζει με σένα.
Plus, το να εκτίθεμαι είναι ο σκοπός της ζωής μου.
..εκείνο τον Άδωνη δεν μπορούσε να τον δείρει κάποιος? Θα έριχνα πολύ γέλιο...:ΡΡΡΡΡ
ρειν σόρι, (διάλειμμα για διαφημίσεις ήταν, συνεχίστε).
Αχαχαα, ρε Θεοφ! Πέθανα!
@ Θεοφανία
http://www.youtube.com/watch?v=4xYz9LGiwq0
Αχ! Χατζηστεφάνου Θεά και υπέρτατη!
(λίγο παλιό, βέβαια 2008)
και το ακομα πιο παραλογο??Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.για να δειξει τα τραυματα της..αλλα τι λεω και εγω η φασιστρια τωρα!!!
Φυσικά και η κατάσταση σήμερα και αύριο και μεθαύριο θα είναι βίαια και ολίγον τι σκατέ, ολέ.
Σε τι, όμως, θα μας βοηθήσουν τα ατάχτως εριμένα (στην πράξη) κλωτσομπουνίδια, που σήμερα έφαγε στον "αέρα" η Κανέλλη,
αύριο μπορεί να φάω εγώ επειδή δεν είμαι και πολύ str8 και μεθαύριο εσύ επειδή είσαι γυναίκα και η πραγματική σου θέση είναι στο σπίτι να γενοβολάς τέκνα για την πατρίδα, μπορείς να μου πεις;
τώρα, δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;