Εκτονώνομαι αλλά πάλι άσχημο σώμα έχω!
Printable View
Είναι και που θυμάμαι τον γκόμενο της φίλης μου που έκλεψα πριν 20 χρόνια ...... τι ήθελε και έγινε αυτό. Μπορεί η ζωή μου να ήτανε λίγο καλύτερη....
Σήμερα πραγματικά έχω τάσεις αυτοκτονικές.....
Ρε Δελφινι θα μας μουρλανεις τελειως??
πώς τον εκλεψες δηλαδη?? μπηκες κρυφα σε κανενα σπιτι, τον εδεσες χειροποδαρα και τον βιασες??
τα ηθελε κι αυτος... μπορεις να το χωνεψεις??
μπα, δεν θα ηταν η ζωη σου καλυτερη, η αφορμη ηταν αυτο το σκηνικο, η αιτια ειναι αλλου !
Πήγα σου λέω άλλα ήμουνα πολύ άσχημη πιο άσχημη από όλες και δεν το αντέχω θα πάθω εγκεφαλικό. Μακάρι να γίνω σαν τις άλλες κοπέλες που έχουνε ωραία σώματα. Εγώ αδυνατίζω μέχρι τα 72 κιλά και μετά δεν κατεβαίνω άλλο μακάρι με την γυμναστική να ξεμπλοκάρει ο οργανισμός μου.
Λες βρε Μάρα ? Μακάρι!
Τις προάλλες με βρήκε μια καθηγήτρια στο δρόμο και μου έλεγε ότι ήμουνα το πιο καλό και το πιο όμορφο κορίτσι της τάξης και με ρώτησα τι έκανα στην ζωή μου και της είπα: Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ και μου λέει μην ανησυχείς ο καλός κάποτε δικαιώνεται.
Kαθε ηλικια εχει τις χαρες της!!
Τι ύψος έχεις δελφίνι?
[QUOTE=WhyAlwaysMe?;632518]
Πολύ νερό καθημερινά,όχι φαγητά με λιπαρά,τηγανητά κλπ.,αερόβια άσκηση οπωσδήποτε,και αν μπορείς στον διάδρομο να βάζεις και κλίση,ακόμη καλύτερα!Έτσι πιστεύω. [ /QUOTE]
μπα... αστην την κλιση στην αρχη...
Θα ξεπατωθει, δεν αξιζει απο τοσο νωρις... Να χασει τα πολλα κιλα πρωτα!!