-
χαχαχαχχαχαχχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!ετσι μπραβο.....αλλαξε οτι σε χαλαει για να παιρνουμε παραδειγμα κ εμεις κ να ακολουθουμε........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love:
εχασα πολλά και το κορμι παραπονιέται....κ εννοειται οτι εδω κ μια εβδομαδα εχω ξεφυγει με κατι υπερφαγικα που κατεληξαν σε πονο κ :barfy:
απο σημερα αποφασισα να το κοψω το σκηνικο και να αρχισω να συμπεριφερομαι σωστα.....
σκεψου.....χθες ολη μερα:
πρωι μια φετα του τοστ με τυρι φιλαδελφια
δεκατιανο ( απο τις 11 μεχρι τις 1 το ετρωγα λιγο λιγο) ενα τοστ
μεσημεριανο μακαρονια με κιμα (τρεις πηρουνιες)(:barfy:)
απογευματινο μια μπαρα δημητριακων
βραδυ μαρουλοσαλατα με κοτοπουλο κ καλαμποκι (τρεις πηρουνιες) (:barfy:)
καταλαβαινεις λοιπον οτι ολη μερα πονουσα και εκανα εξαγωγες.....αλλα δεν σταμαουσα η ρουφιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε........
σημερα το πρωι 5 αμυγδαλα κ μεχρι τωρα τιποτα αλλο.....
εσυυυυυυυ πως πας?????????????????????????????????:love:
-
Εγώ, αν εξερέσουμε το κόλημα της ζυγαριάς στα 110, πάω πολύ καλά. Με βλέπω που μαζεύω αλλά η ζυγαριά δεν το δείχνει!!!! Πάντος φοράω ρούχα που φορούσα τότε που γέννησα και ήμουνα περίπου στα 105 και μου είναι άνετα ενώ τότε ήταν στενούλικα!!!!
Από φαγητό πχ σήμερα έχω
Προγευμα 1 φλυτζάνι γάλα
δεκατιανό 1 φλυγανιά με 1 φέτα τυρί
Μεσημεριανό 1 μικρομεσαίο μπιφτέκι
Απογευματινο (επειδή σήμερα θα πάω σουπερμαρκετ) μάλλον 1 χυμό
Βραδυνό ίσως 1 αυγό, ή καμιά φρυγανιά με μυζήθρα αν βρω φρέσκια μυζήθρα.
Προ ύπνου γάλα
Αυτό είναι περίπου το μενού της μέρας. ΟΚ έχω κάποτε τάσεις για γλυκά, σοκολάτες κτλ, αλλά με μια καραμέλλα ή κάτι τέτιο μου περνάει.
-
:wink2: τελεια....μπραβοοοοοοοο!!!!!!!! κ εγω καπως ετσι πρεπει να διαμορφωσω το μενου αλλιως θα υποφερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θελω τα φωτα σου.........στην μαγειρικη!!!!!!!!
για αυριο θελω να κανω τραπεζι στον αδερφο μου (ο οποιος ειναι σε διαιτα μαζι με τον αντρα μου)
πηρα χθες κοτοπουλο, κολοκυθακια, μελιτζανες.......
δεν εχω ιδεα ομως τι να φτιαξωωωω................................ ...:(
βοηθειααααααααααααααααααα α πωλινακιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
πως να τα κανω????????????????????
-
Τί κοτόπουλο πήρες? μπουτακια, ολόκληρο? τί?
Θα φας και εσύ από το ίδιο φαγητό?
-
μια συσκευασια φιλετο στηθος κ μια μπουτακια!!!!
-
ναι θα φαω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω:kiss:
-
Ωραία!!!
Λοιπόν θα πας στο σούπερ μάρκετ, και η sanitas έχει Σακούλες Ψησίματος. Θα πάρεις ενα κουτάκι.
Θα κόψεις σε κύβους τις μελιτζάνες, τα κολοκιθάκια, πατατούλες, ντομάτα σε φέτες και κρεμμύδι σε ροδέλες.
Θα κόψεις και το στήθος του κοτόπουλου από την μέση το κάθε κομμάτι.
Θα τα βάλεις όλα μαζί σε μια λεκάνη (λαχανικά, στήθος και μπούτια με την πετσούλα τους), και θα βάλεις αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κανέλα. Θα τα ανακατέψεις καλά. Αν σου αρέσει βάλε και λίγο άνυθο φρέσκο. Θα προσθέσεις 2 κουταλιές σούπας λάδι και θα τα ανακατέψεις, και θα τα βάλεις όλα μαζί μέσα στην σακούλα. Θα κλείσεις την σακούλα καλά με βάση τις οδηγείες του κουτιού, θα βγάλεις μια μικρή τρύπούλα πάνω ψυλά στην σακούλα για να βγένει ο ατμός, και θα την βάλεις μέσα σε ένα ταψί και στον φούρνο. Αν και δεν το λέει στις οδηγείες, εγώ πάντα βάζω και 2 ποτήρια νερό μέσα στο ταψί, μόνο και μόνο για να μην μου καεί το ταψί, όχι ότι χρειάζετε.
Θέλει 180 βαθμούς περίπου 1μιση-2 ώρες. Κατά διαστήματα απλά ταρακουνάς την σακούλα λίγο.
Το φαγητό γίνετε πεντανόστημο και ζουμερό!!!!
-
Μου ετρεξαν τα σαλια....................
τι λες τωρα????????????????/ πρεπει να ειναι πεντανοστιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
γιαμι γιαμι.......
καλα εεεεε εγραψες παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink2::wink2 :
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D
με εσωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χ� �χιχιιχιχιχι!! καλα ε θα το παιξω κ πολυ μαγειρισα αυριο!!!!!!!!! και ειναι ευκολο!!!!!!!!!
ΘΕΑ ΜΟΥ!!!!!:D
-
Αυτές τις σακούλες εγώ τις χρησιμοποιώ πολύ. Το φαγητό γίνετε πολύ πιο ζουμερό από να το βάλω σκέττο στο ταψί, και δεν έχει επιπρόσθετο λίπος εκτός από τις 2 κουταλιές και αυτό του κρέατος. Θα περιμένω εντυπώσεις οκ? Καλη επιτυχία!!!
-
εγω παλι ουτε καν που τις ηξερα.....χχαχαχαχαχχαα φαντασου! εννοειται θα σου πω εντυπωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love ::love::love:
κ ολα τα φαγητα ταψιου τετοιου τυπου μπορουν να μαγειρευτουν μεσα?????????
-
μπορεις να μαγειρέψεις οτιδήποτε, μπροζόλες, ολόκληρο κοτόπουλο, λαχανικά, ψάρι, οτιδήποτε τέτιου έίδους.
ΟΚ δεν μπορείς να κάνεις μουσακα και παστιτσιο!!! Αλλα όταν ερθει η ώρα και θες μουσακά πχ, πες μου και θα σου πω να τον κανεις πλήρες διαιτητικό και πεντανόστημο!!!!!
-
χιχιχιχιχιιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στις 8 μαιου εχω επετειο ενος χρονου αρραβωνιασμενη:lol:.....
νομιζω οτι ενας μουσακας θα πηγαινε για να το γιορτασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!� �εεεε???????:lol:
-
χεχεχεχε Εσύ πες μου απο 2 μέρες πριν τί θες να φτιάξεις και εγώ θα σου λύσω το πρόβλημα αμέσως!
-
χιχιιχιχιχιιχιχι.................� �φου εισαι αστερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωω:kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kis s::kiss::kiss::kiss:
-
Φεγγάρι είμαι χρυσή μου, αστέρια υπάρχουν πολλά, φεγγάρι όμως μόνο ένα, και εγώ είμαι μοναδική!!!! χαχαχα