-
Ναι ρε γαμωτο το ξερω οτι πρεπει να τρωμε κιτρινα τυρια αλλα πεφτουν σαν λαστιχο στο στομαχι μου οτι κιτρινο τυρι εχω φαει!! :(
Τρωω κρεας καθημερινα μπορω να πω, ψαρι μου πεφτει ΠΟΛΥ βαρυ και αναρωτιεμαι γιατι, δεν λενε οτι ειναι φρουτο? :p
Δοκιμασα γαλα με λιγοτερη λακτοζη, χειροτερο απο το κανονικο!!! Ξινιλες και αναγουλες!!
Να φανταστεις το γαλα μονο με το ποριτζ μπορω να το φαω και αυτο με πειραξε σημερα που εφαγα!
Αυγο την μια με πειραζει ΠΟΛΥ την αλλη οχι.. Ισως και ειναι αναλογα το αυγο? Παντα φρεσκα ειναι, τωρα ποσο φρεσκα μπορει να ειναι του σουπερ μαρκετ δεν ξερω, καμια κοτα λεω να παρω να εχω!! χαχαχαχ
Προσπαθω παντως.. Απλα καποια φαγητα με πειραζουν πολυ.. και τα δοκιμαζω κανενα μηνα μετα και συνεχιζουν να με πειραζουν..
Τελος παντων, καλη συνεχεια σε ολες μααααας!! <3 <3 <3
-
Σημερα εφαγα:
Πρωι:τιποτα (Κυριακη κοιμομουν μεχρι τις 10)
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 50 γρ γραβιερα κ αργοτερα μια μπανανα.
Μεσημερι:μια τσιπουρα ψητη στο φουρνο κ σαλατα λαχανο καροτο.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με μια κουταλια ζαχαρινη κ μια κρεμα καραμελε.
Βραδυ:3/4απο μια μπριζολα χοιρινη λαιμου ψητη κ μιση μεριδα σαλατα λαχανο καροτο.
-
Εχτες!! Εφαγααα μπολικη πρωτεινη!!
Πρωι ποριτζ με 4 ρογες σταφυλι και 2 φραουλες μεσα
Μεσημερι 1 φετα ψωμι και 200γρ μπριζολα μοσχαρισια και 2 κομματια πατατα φουρνου, την εφαγα με κοκο κολα λαιτ γιατι αλλιως δεν μπορουσα να φαω ουτε το 1/4!!!
Ενδιαμεσα μια μπαρα δημητριακων
Μετα ελαχιστη σαλατα με μαγιονεζα λαιτ και μια φετα ψωμι..
Αυτα!
-
Μπραβο μικρουλη!αλλα γιατι δε μοιραζες την μπριζολα στα 2 να φας μιση το μεσημερι με τις πατατουλες κ το ψωμι κ την αλλη μιση το βραδυ με τη σαλατα?Πρεπει να εχουν πρωτεινη τα κυριως γευματα.Αντε συνεχισε την προσπαθεια!
-
Σημερα:
Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με κακαο κ 6 αμυγδαλα ωμα.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 55 γρ γραβιερα.Αργοτερα μια μπανανα κ πιο αργοτερα μια μπαρα απο τα Λιντλ.
Μεσημερι:5 κομματακια χοιρινο κρασατο,μια μπουκια ψωμι κ 5 κουταλιες σπανακορυζο.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με ροδακινο,2 μπουκιες ψωμι κ ενα πορτοκαλι.
Βραδυ:3/4 μπριζολα χοιρινη λαιμου ψητη κ μιση μεριδα αγρια χορτα.
-
Γιατι ημουν εξω ρε γαμωτο σε ψωνια και εφαγα αργα.. Εφαγα μεσημεριανο βραδυνο μαζι!!
-
Σημερα
Πρωι μια μπαρα δημιτριακων χωρις
Κατα τις 12 εφαγα λιγη σαλατα με 4 τσερι ντοματακια και ελαχιστη μαγιονεζα λαιτ με μια φετα ψωμι
Μεσημερι 2 δακτυλα παστιτσιο (δικη μου μπεσαμελ, λιγο λαιτ τυρι απο πανω)
Τωρα μια φετα ψωμι με 2 κομματακια σαλαμι (πολυ λεπτα, δεν το εφαγα ολο, γυρω στα 3/4) και ενα μανταρινι
Αργοτερα θα φτιαξω ποριτζ (εχει το γαλα του, να την η πρωτεινη!) με φρουτα..
Αυτα!!!
-
Πρωι:τιποτα.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 30 γρ φετα.
Μεσημερι:Ενα κομματι παστιτσιο χωρις τη μπεσαμελ,3 κουταλιες γιγαντες ,μια φετα ψωμι κ 2 κουμ κουατ γλυκο κουταλιου.
Απογευμα:6 αμυγδαλα ωμα,μια φετα ψωμι μεγαλη κ ενα γιαουρτι με κερασι.
Βραδυ:ενα μπιφτεκι κ 2 κουμ κουατ γλυκο κουταλιου.
Wowεχω γραψει παρα πανω ποση πρωτεινη χρειαζεσαι την ημερα.Τι να σου κανει ενα ποτηρι γαλα κ μια φετα σαλαμι?
-
Πρωι:ενα ποτηρι γαλα με κακαο.
Δεκατιανο:μια μπανανα,μια φρυγανια κ ενα κομματι γραβιερα 55 γρ.
Μεσημερι:3 γιουβαρλακια με μπολικη σαλτσα.
Απογευμα:τιποτα(στο σεμιναριο).
Βραδυ:2μιση καλαμακια χοιρινα κ 3 κομματακια νατσος αργοτερα στο σινεμα.
-
Πρωι ποριτζ (1 ποτηρι και κατι γαλα μεσα) με λιγη καντερελ και 1 φραουλα, 5 ρογες σταφυλι μεσα
Μεσημερι 2 μεσαια μπιφτεκια και μια πατατα φουρνου
Απογευμα 2 μεσαια μπιφτεκια 1 φετα μικρη ντοματα λιγο τουρκικο τυρι σαν φετα/ανθοτυρο και 2-3 φυλλα ροκα και 1 σοκολατακι με ζαχαρη (ζαλιζομουν εφαγα λιγη ζαχαρη δεν μου εκανε κατι στην ζαλη, μετα ανακατευτηκε λιγο το στομαχι μου αλλα οχι νταμπινκ)
Βραδυ μια κρεμα με καντερελ (1 ποτηρι γαλα μεσα,κορν φλαουερ και ετσι ) και κακαο χωρις ζαχαρη μεσα (μια κουταλια κοφτη της σουπας)
Και 2 κοκα κολες λαιτ για να χωνεψω τα παραπανω, οχι και τις 2 μαζι, μια μεσημερι μια βραδυ..
-
τις προηγούμενες ημέρες που δεν έγραψα κλασσικά έκανα 4 γεύματα την ημέρα,την συνηθισμένη ποσότητα για εμένα κ κάθε βράδυ μετά φαγητού 5-6 ψητά κάστανα,και επίσης έφαγα κ από 2 μπιζέδες χτες κ προχτές!!και όχιιιιιιιιιιιιιιιι δεν με πείραξε η ζάχαρη,βασικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως θέλω να φάω βλακείες τύπου ξηρούς καρπούς (μια χαρά ωφέλιμοι είναι απλά αν τους φάω δεν μπορώ να φάω τίποτε άλλο μετά ) διάφορα γλυκά περνάνε από το μυαλό μου,γαριδάκια,πατατάκια κλπ...όλα αυτά τα χαριτωμένα κ με ενοχλεί γιατί δεν πεινάω για να τα φάω απλά τα σκέφτομαι κ κολάω εκεί!βέβαια τελευταία φορά που πήρα να φάω φουντούνια έφαγα 2 χούφτες κ δεν τα ευχαριστήθηκα κ καθόλου....
σήμερα
πρωί : τίποτα
ενδιάμεσα : μισή φέτα ψωμί,40γρ κεφαλογραβιέτα
μεσημέρι : ένα μικρό μπωλάκι μακαρόνια και κοτόπουλο κοκκινιστό,περίπου μισό μπούτι ίσως λίγο παραπάνω
απόγευμα : γιαούρτι
βράδυ : ένα κομμάτι σπιτική πίτσα μόνο με ντομάτα-τυρί ίσως κ λίγες ελιές
-
Λογικο Αγγελακι μου να σου περνανε απο το μυαλο.. Κοιτα ποσο διαφορετικοι ειναι οι οργανισμοι ρε παιδι μου!!
Εμενα ειδικα τα φουντουνια (παλια απο τα αγαπημενα μου!!) μου βρωμανε τοοοοσο ασχημα! Και ενα που ειχα δοκιμασει μετα εκανα εμετους για ωρες!!! Και το φυστικοβουτυρο (μια κουταλια του τσαγιου!!)...
Ηθελα να ρωτησω.. Θελω κατι κρατσανιστο.. Εφαγα 2-3 φορες καροτο αλλα μουκαθεται πολυ βαρυ ρε παιδι μου (βραστο η ψημενο καθεται οκ..), τι θα μπορουσα να τρωω.. Κανενα κρακερακι σκεφτομουνα αλλα ΟΛΑ εχουν ζαχαρη μεσα.. Ακομα και τα κριτσινια (αυτα ομως μου καθονται παραξενα..)
Καμια ιδεα?
-
Σημερα:
Πρωι:μια μπανανα.
Δεκατιανο:μια φρυγανια με 45 γρ γραβιερα.
Μεσημερι:2 λαχανοντολμαδες με μια φετα ψωμι.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με φραουλα κ 6 αμυγδαλα ωμα.Αργοτερα ενα μπιφτεκι κ 3 μπουκιες ψωμι.
Βραδυ:3 κουταλιες τζιγιερι μανιατικο(συκωταρια κ αντερακια αρνισια με ντοματα)κ ενα κριτσινι ολικης με ηλιοσπορο.Αργοτερα ενα ζελε λαιτ.
-
Καλημερα!Το Σαβατο δεν θυμαμαι τι εφαγα αλλα ενω τα ειχα παει τελεια ολη την ημερα το βραδυ σε ενα μπαρακι μαζι με τη σουρωτη που επινα σαβουρωσα φυστικια ψημενα χωρις αλατι ,αλμυρα κ κριτσινακια με τυρι.Σε ποσοτητες....
Εχθες εφαγα:
Πρωι:τιποτα.
Δεκατιανο:ενα ποτηρι γαλα με κακαο.
Μεσημερι:φιλετο κοτοπουλο.
Απογευμα:ενα γιαουρτι με μιαμιση κουταλια μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη.
Βραδυ:φιλετο κοτοπουλο κ μια μπανανα.
-
καλημέρα,Γλάυκη μου δεν νομίζω πως είναι μεγάλο κακό αν μία στις τόσες ξεφεύγεις!!αρκεί ο κανόνας να είναι να τρως σωστά τις περισσότερες ημέρες!Αλήθεια οι μπάρες από το Λίντλ σου άρεσαν?ποια γεύση πήρες?κάποια μέρα έγραψες για μπάρες από τον Μαρινόπουλο,τι είναι??
εγώ χτες μάλλον τα έκανα μαντάρα,με έπιασε ένα πράγμα να τρώω χωρίς να πεινάω,ξέρω βέβαια πως είχαν κ νεύρα κ πολύ κουρασμένη είμαι...αλλά εκνευρίζομαι μαζί μου αν τρώω χωρίς να πεινάω...
χτες
πρωί :1 κρακεράκι,30γρ τυρί ένταμ
ενδιάμεσα :100γρ γιαούρτι,πιο μετά έναν μεγάλο μπιζέ,ακόμα πιο μετά ένα κρουασάν σοκολάτας 50γρ ,μετά από όλα αυτά ήθελα φυσικά να ξεράσω γκρρρρ
μεσημέρι : ένα μπούτι κοτόπουλο,2 κομματάκια ψητή πατάτα
απόγευμα : μία φέτα ψωμί κ 30 γρ κασέρι σαν τοστάκι,1 χούφτα πατατάκια,και φυσικά έναν μπιζέ.....
βράδυ : 2 φτερούγες κοτόπουλο,10 τηγαν πατάτες,8 ψητά κάστανα,1 μπιζε
σήμερα
πρωί : μισό ποτήρι χυμό πορτοκάλι,1 αυγό (μιας κ είχε επολύ αέρα για να βγω στο μπαλκόνι να παίξω με το κουτάβι είπα να φάω αλλά γενικά ένιωθα πολύ βάρος μετά από όλο αυτό )
ενδιάμεσα : μισό μήλο
μεσημέρι : ένα μπωλάκι μακαρόνια κ κοτόπουλο ψητό με σάλτσα κόκκινη (μετατροπή του χτεσινού κοτόπουλου για να πάει κάτω πιο εύκολα!)
απόγευμα : 100γρ γιαούρτι,μισό μήλο βρασμένο με ζαχαρίνη
βράδυ : θα φτιάξω μία στριφτόπιττα/τυρόπιττα για πρώτη φορά ελπίζω να μπορέσω να την φάω