-
Εμείς το ρεύμα το πληρώσαμε σε αυτόματα μηχανήματα τραπεζών, αφαιρώντας το χαράτσι. Αν το 20% δεν πλήρωσε την πρώτη δόση, τη δεύτερη θα είναι 40%. Ήδη ψάχνουν άλλους τρόπους για τις επόμενες δόσεις, αφού η απειλή να κόψουν το ρεύμα δεν τους βγήκε - τους έκραξαν ακόμη και από την ευρωβουλή!
Τζίνα, αυτός που έκλεψε τον Πικάσο σίγουρα μπορεί να τον εκτιμήσει καλύτερα από την Πινακοθήκη που δεν φρόντισε για την ασφάλειά του.
Eli, τι σχέση έχεις με το Λιτόχωρο; Πηγαίνεις συχνά; Έχεις συγγενείς;
-
καλημερα! ευχαριστω ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ~~~
καλη χρονια να εχουμε με υγεια και αγαπη κοριτσια μου!
δεν σας εχω διαβασει καθολου με εχει απορροφησει η κοριτσαρα μου
ειμαι καλα γεννησα σχεδον ενα μηνα νωριτερα διοτι μου σπασαν τα νερα, ειχαμε λιγα ντραβαλα αλλα τα ξεπερασαμε, τελος καλο ολα καλα
πολλα φιλια σε ολες μου λειψε η παρεα!
υγ: η σληβ εκανε και παλι τα μαγικα της, ημουν +5 κιλα μεχρι να γεενησω , και απ τη μερα που γεννησα μεσα σε 10 μερες εχασα 10 κιλα, η κοιλια αφαντη απ την 2η μερα που γεννησα (με καισαρικη) ετσι απλα
-
Γειά σου Mitsokolo. Να χαίρεσαι τη μικρούλα σου και να έχεις μία καλή χρονιά με υγεία και πολύ αγάπη. Πολύ ευχάριστα τα νέα σου, πάντα τέτοια.:starhit:
-
σε ευχαριστω παρα πολυ! υγεια και χαρες παντα στις ζωες μας !!!! :D :D :D
-
Καλώς ήρθες Mitsokolo, να χαίρεσαι τη μικρούλα σου! Και σε μένα η μικρή έσπασε τα νερά 35+5, ενώ είχαμε προγραμματίσει την καισαρική για την επόμενη μέρα! Καιρός λοιπόν να αλλάξεις το τικεράκι της εγκυμοσύνης με τικεράκι ηλικίας, και να απολαύσεις τις μέρες σου με το νεογέννητο γιατί μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα!
-
Γεια σας και πάλι!
ʼννα μου η μαμά μου είναι από το Λιτόχωρο, έχουμε το πατρικό μας εκεί και οι γονείς μας μένουν μόνιμα επάνω εκτός από κάποιους μήνες που πλέον μένουν στην Ναύπακτο που είναι η γενέτηρά του πατέρα μας, για να προσέχουν την γιαγιά μας. Στο Λιτόχωρο έζησα σχεδόν δέκα χρόνια μέχρι να φύγω για σπουδές. Και τώρα πηγαίνουμε κλασσικά για τις γιορτές και διακοπές.
Τελικά Τζίνα τζίφος η δουλειά με το personal training! :puzzled: Έφαγα στήσιμο από τον γυμναστή, δεν ήρθε ποτέ!:grind: Και αναγκάστηκα όπως ήμουν πτώμα μετά το τρελό τριήμερο να είμαι εκεί πρωινιάτικο και βέβαια μετά εννοείται πως έκανα μόνη μου γυμναστική, διάδρομο, βάρη κτλ. Ουφ τουλάχιστον ξεκουνήθηκα και έκανα καλή αρχή αυτή τη βδομάδα. Έκλεισα ραντεβού τώρα για Τετάρτη αν και μάλλον λάθος τα υπολόγισα γιατί η Τετάρτη μου αυτή μάλλον θα είναι φορτωμένη με πολλά. Μόλις την ζήσω και αυτή τη μοναδική εμπειρία θα την μοιραστώ και μαζί σας :)
Mitsokolo δεν έχουμε γνωριστεί :), Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!
-
mitsokolakiiiiiiiiiii, welcome back! να μου φιλήσεις τον κορίτσαρο σου! Α ρε σληβ, τεράστιο εργαλείο! :roll:
-
Γιώτα ελπίζω να εγκλιματίστηκες γρήγορα σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο. Η μαμά σου είναι μέσα στην κλινική υποθέτω. Όλα καλά με τις εξετάσεις;
-
Γεια σου Τζινάκι, η πρώτη μέρα στο σχολείο πέρασε αέρα, όλοι οι συνάδελφοι με βρήκαν πιο αδυνατισμένη και με παινέψανε και ο πίτουρας του οποίου η γνώμη υποτίθεται με ενδιαφέρει περισσότερο, για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες σχολίασε το αδυνάτισμα αλλά-απίστευτο- αρνητικά! το πιστεύετε? Μου είπε κάτι τύπου " ρε συ πως αδυνάτισες έτσι, θα χάσεις κι άλλο? πρόσεχε"
Η μανούλα είναι στην κλινική από το πρωί, έκανε αξονική και αίμα και αύριο τις δυο -σκοπήσεις. Η αξονική ήταν καλή και προχωράμε, thanks for asking dear!
-
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις αύριο και με όση λιγότερη ταλαιπωρία γίνεται. Όσο για τον μακακοπίτουρα ελπίζω μετά από το σημερινό κακοπροαίρετο σχόλιό του να κατάλαβες κι εσύ ότι πρέπει ν'αρχίσει να σε ενδιαφέρει η γνώμη του όλο και λιγότερο έως και καθόλου! ʼντε ένας ένας σιγά σιγά!!!!!!!:mad:
-
Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!
Μιτσο μου να σου ζήσει η κορούλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να την χαίρεσε πάντα γερή και δυνατή!!! Τώρα πήρε άλλη σειρά, για να δούμε αν θα έχει και σε μένα το ίδιο αποτέλεσμα η σληβ όπως σε σένα!!!!
Ελη μου να σας ζήσει το νεογέννητο!!!
Γιώτα μου σου εύχομαι οι αυριανές εξετάσεις της μαμάς να είναι εξήσου καλές!!!
Τίντε μου καλώς όρισες, ελπίζω να μην μας εγκαταλίψεις και πάλι!!!!
Φιλάκια πολλά και στις υπόλοιπες !!!!
-
Μιτσακι καλως τα δεκτήκατε!!!!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!!
-
Χάρηκα πολύ με τις νέες αφίξεις! Έτσι, να γινόμαστε πολλές!
Τζινάκι μου, όλα καλά?
Μπαινοβγαίνω σήμερα στο φόρουμ, αλλά είμαι λιγάκι αναστατωμένη. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα δηλαδή..
-
Καλώς την ʼβα. Όλα καλά κοπέλα μου. Το περίεργο θα ήταν να μην ήσουν αναστατωμένη!!!χιχιχιχι
-
Τι κάνουν τα τσαχπινοκόριτσα μου;
Εγώ όλο δουλειές δουλειές και δεν τελειώνω, ακόμα να ξεστολίσω...τουλάχιστον το σπίτι μας πλέον δεν είναι ένα βομβαρδισμένο τοπίο :), κατέβασα και τις κούτες από το πατάρι για να μαζέψω αύριο και τα Χριστουγεννιάτικα. Προς το παρόν παύουν οι εργασίες και την πέφτω καναπεδιακά :bigsmile: