Αντα έκανα νέα αιτήματα για ρύθμιση τη Δευτέρα και περιμένω να με ειδοποιήσουν.
Printable View
Αντα έκανα νέα αιτήματα για ρύθμιση τη Δευτέρα και περιμένω να με ειδοποιήσουν.
αντα περαστικα. Ευχομαι με αυτη την θεραπεια να μπορεσεις να το καταπολεμησεις και να μπεις τον Ιουλιο για την επεμβαση.
ʼντε μακάρι να πάνε όλα καλά Τζίνα!!!!
Katie κ εγώ το ελπίζω αλλά ευτυχώς το έχω πάρει ψύχραιμα!!!!! κ μετά σε κανά χρόνο θα σε πρήζω με ερωτήσεις για την πλαστική στήθους!!!!:tumble::tumble::tumble:
Καλημερες.ειμαι σαν πρεζακι απο τις παυσιπονες.θα τα πουμε αργοτερα.
Ada μου κουραγιο θα το κανεις που θα παει..καλα οι ωτο στο φατσοβιβλιο ειναι φοβερες..Μακ καλημερες κ Κατερινακι.Αντα μου την "παλευω" οπως ολοι.Οκ τα κιλα που εχω χασει ειναι παρα πολλα ουτεσ τα πιο τρελλα μου ονειρα δεν θα το πιστευα οτι θα εχω τετοια απωλεια κ διχως ιδιαιτερο κοπο...Εκτος απο τις καισαρικες τομες που μου χαρισαν τα παιδακια μου το σλιβ ειναι ενα απο τα χειρουργεια που μου χαρισε την αυτοπεποιθηση μου , την υγεια μου κ τα οικονομικα μου πισω..γιατι αλλο να παιρνεις ρουχα με 10 ευρω κ αλλο με 70 κ 80 ετσι δεν ειναι? Φιλακια κουκλιτσες..Τζινα οντως γατισια ζωη..:starhit:
καλημερα κοριτσια!!εγω χαιρω μεχρι στιγμης ακρας υγειας ,απολαμβανω την χαλαρωση μου, που να σας πω την αληθεια ,τι κρυφη χαρα εχω απο το γεγονος που με παιρνουν απο το γραφειο και μου λενε οτι πηζουν και οτι τρεχουν...με πελατες και δηλωσεις..δεν λεγεται!!κακια 8α μου πειτε ..αλλα ξερω οτι αυτο 8α το περασω και εγω οταν γυρισω..οποτε το απολαμβανω προσωρινα..
Οπως προειπα ειμαι μια χαρα δεν ποναω καθολου, πινω τα υγρα μου σιγα σιγα..ανανεωνω οσο μπορω την περιποιηση του εαυτου μου και των τομων μου, πινω τα φαρμακα μου και κυριως..ξεκουραζοοοομαι...
Λιλακι περαστικα σου !!!
Σας ευχαριστω ολες εκ "βοθρων ψυχης" (ενεκα λιλας κολλαει μια χαρα!) για την στηριξης και τις ευχες σας!!
Σας μικροτερο του 3 ολες!!!φιλακια πολλα!!
περαστικα και σιδερενια Βασιλικουλα. Καλη αναρρωση να εχεις και καλες κατηφορες. γραψε μας και την εμπειρια σου οταν μπορεσεις.
Βασιλική χαίρομαι που είσαι καλά και σωματικά αλλά και ψυχικά πάνω απ'όλα. Εύχομαι να χάσεις σύντομα και τα κιλάκια σου και να θυμάσαι την παχυσαρκία, όπως τη θυμάμαι κι εγώ τώρα, σαν ένα κακό όνειρο! Καλές τσουλήθρες χιχιχι.
Λιλάκι τι σου είπανε στο νοσοκομείο, είναι ίωση αυτό που έπαθες; Καλύτερα να είσαι ζαλισμένη από τις παυσίπονες παρά να πονάς, κάτσε ξάπλα, πάρε και τον παπαράκο αγκαλιά και γίνε γρήγορα καλά γιατί μας λείπεις.
Βασιλική, χειρουργήθηκες, κοπέλα μου; Σιδερένια, καλή ανάρρωση και καλές απώλειες σου εύχομαι! Χαλάρωσε και μην αισθάνεσαι τύψεις για το γραφείο. Όλες μας δικαιούμαστε μέρες ανάπαυλας!
Κοριτσάρες μου, τι μου κάνετε; Όλες καλά; Περαστικά στις αρρωστούλες..
Σήμερα έφυγα νωρίτερα από τη δουλειά και τιμωρήθηκα δεόντως... Πέρασα μπροστά από μία καφετέρια, όπου μιλούσαν (μάλλον) κυνηγοί και λέει ο ένας, το είδα, έκανα "πιιιιινννν" και πάρτο κάτω! Πάνω στο "πιιιιννν", του ξέφυγε μια μεγαλοπρεπής φτυσιά, που προσγειώθηκε στο λαιμό μου! Μόλις βγήκα από το μπάνιο, όπου πλύθηκα μία φορά με αφρόλουτρο, δεύτερη με μπεταντίν και τρίτη με αφρόλουτρο... Ακόμη το αισθάνομαι πάνω μου! :lol:
λοιπον τα νεοτερα της υγειας μου.αυτο που επαθα προχτες ηταν γαστρεντεριτιδα που εχει ριξει κατω το μισο χωριο.επειδη εχω πολυ ευαισθητο εντερο απο την πολυ διαρροια και τη μικρη αφυδατωση που ειχα επαθα κολικο.ευτυχως ο γιατρος που με ειδε ηταν γλυκουλης και εξυπηρετικοτατος και μου εβαλαν γρηγορα παυσιπονες και ηρεμισα λιγο.εκανα και εμετο απο τον πονο και αυτο ηταν και η χαριστικη βολη.τωρα νιωθω κουρασμενη και αποβλακωμενη κοιμηθηκα το βραδυ ορθια και κουραστικα ακομα πιο πολυ και απο τις 9 κοιμηθηκα λιγακι ξαπλωμενη.ο γιατρος ειπε μπολικο νερακι σπασμοαποτελ για 2 μερες και θα συνελθω.
περαστικουλια λιλακι!
περαστικουλια ελακι!
χθες βγηκαμε το βραδυ, ολοι φαγανε, εγω Qρια! και μαλιστα επειδη θελανε αλλο φαι ο καθενας πηγαμε κατα σειρα, pizza hut, KFC, Mac donalds.
επισης δεν ηπια καν ολοκληρη τη μπυρα μου.
σημερα θα φτιαξω τη συνταγη της καλλιοπης!! σε λιγο φευγω για σουπερ μαρκετ.
επισης ηρεμησε η λυσσα που με ειχε πιασει λογο περιοδου και ειμαι ετοιμη για σωστη διατροφη!εχω και ενα ημερολογιο να γεμισω!!
απο οσες γυμναζεστε εδω μεσα η αν δεν γυμναζεστε εχετε καοια ιδεα,ηθελα να ρωτησω πως σας φαινονται τα κιλα μου για να αρχισω γυμναστηριο?
να γραφτω αμεσα η να περιμενω να χασω κανα κιλο?
λογικα θα πηγαινω 3 φορες τη βδομαδα και επειδη προτιμω τα τμηματα μπορω να μπαινω 2 φορες τη βδομαμα indoor cycle and abs (το εχετε υπ οψη? ποια η γνωμη σας?) και μια φορα ζουμπα
η 2 φορες ζουμπα και μια indoor cycle and abs.
τι λετε? να παω η ειναι νωρις?
Να πας , να πας κοριτσάκι!
Δεν ξέρω τι από όλα είναι καλύτερο να κάνεις, πάντως η γυμναστική φέρνει ευεξία που για μένα είναι μεγάλο ζητούμενο σε αυτές τις εποχές που πιεζόμαστε από παντου!
Το μότο μου: αποσυμπίεση!
Γεια σας
τί κάνετε???
γράφω εδώ ψάχνω για μοντερέιτορ, αυτά τα επιπλέον θέματα που έχουν εμφανιστεί στα αγγλικά με κάποια θέματα τύπου tabloid δεν θεωρούνται σπαμ?
θελω να μοιραστω κατι μαζι σας.πριν 4 χρονια και με ψυχολογια στα ταρταρα πως λεμε ο πατος 3 μετρα σκ@τα απο πανω πετρελαιο και μετα η δικη μου ψυχολογια καπως ετσι,με επιασε ο πρωτος μου κολικος.εφημερευε το ιπποκρατειο.εφαγα τρομερο χεσιμο για τα κιλα μου και με εστειλαν σπιτι χωρις ουτε καν να μου κανουν παυσιπονη στο στυλ αφου εισαι χοντρη να υποφερεις μωρη μοσχαρα.λιγους μηνες μετα με επιασε παλι κολικος.δεν ηταν και πολυ δυσκολο αλλωστε.το συκωτι μου ειχε γινει φουα γκρα ετρωγα το σκασμο εκανα κοπροσταση και βουρ κολικος.ημουν στο χωριο για καλοκαιρινες διακοπες με πηγαν στο εδω νοσοκομειο οπου παλι μου φωναξαν για τα κιλα μου ειπαν οτι το παθαινω γιατι εχω γινει σαν αρκουδα με ξεχεσαν γιατι ουτε κλινικη εξεταση δεν μπορουσαν να κανουν καλα καλα μιας και επεφταν παντου σε λιπος.μετα απο την κακη μου ψυχολογικη κατασταση με επιανε καθε 10 μερες κολικος.οταν εφυγα απο αθηνα συνεχισα την ψυχοθεραπεια μου στην πατρα και ελυσα τα θεματα μου το προβλημα κοπηκε μαχαιρι αφηνοντας μου βεβαια την υπερευαισθησια.χτες ο γιατρος ουτε μου φωναξε ουτε με εβρισε που ειμαι χοντρη μιας και πλεον δεν ειμαι ουτε τιποτα.μονο μου ελεγε ηρεμισε κοπελαρα μου να δουμε και την ακτινογραφια και θα σου βαλουμε γρηγορα παυσιπονο.οταν γυρισα στο σπιτι και ο πονος ειχε λιγο περασει και με αφησε να σκεφτω δεν ηξερα αν επρεπε να θυμωσω ή οχι.
mak! ευχαριστω για τη συμβουλη! δεν το ειχα σκεφτει ετσι! δεν εχεις κι αδικο! ειναι και για ψυχολογικους λογους καλο το γυμναστηριο
κοριτσάκι όρμα για γυμναστήριο, είναι σούπερ!
για να μην πιάνεσαι και να μην τραυματιστείς (αχ βαχ τι τα ήθελα στην ηλικία μου :wink1: ) κάνε stretching πριν αλλά και μετά
βάλε το στο youtube stretching και θα σου δείξει ασκήσεις ανά περιοχή σώματος
την ιδια ηλικια εχουμε αν θυμαμαι καλα οτιοσα! οποτε ευχαριστω για τη συμβλουλη!!!Quote:
Originally posted by otiosa
κοριτσάκι όρμα για γυμναστήριο, είναι σούπερ!
για να μην πιάνεσαι και να μην τραυματιστείς (αχ βαχ τι τα ήθελα στην ηλικία μου :wink1: ) κάνε stretching πριν αλλά και μετά
βάλε το στο youtube stretching και θα σου δείξει ασκήσεις ανά περιοχή σώματος
θα το ψαξω!!!
Lilako mou, εγώ θύμωσα πάντως! Και μετά σου λέει ιατρικό επάγγελμα, αφιερωμένο στον ανθρώπινο πόνο, να μας το λέγανε ότι όταν λένε κουράρουμε ασθενείς, εννοούν μόνο φυσιολογικού βάρους ασθενείς, όταν ορκίζονται στον Ιπποκράτη, δεν είδα καμια σειρά του όρκου να γράφει, όλοι εκτός από παχύσαρκοι! Ου να μου χαθούν, συγχίστηκα...
Θυμήθηκα και τους συναδέλφους μου που φέτος ξαφνικά με λατρέψανε και είμαι το καλύτερο παιδί και η πιο άξια συνάδελφος και η γυναικάρα και και και, ενώ προφανώς μέχρι πέρυσι ήμουν αλλά δεν μου το λέγανε για να μην το πάρω πάνω μου! Ου να μου χαθούνε και αυτοί!
όντως λίλα, κι εγώ το σκέφτομαι εάν πρέπει να θυμώσω ή όχιQuote:
Originally posted by lila198621
θελω να μοιραστω κατι μαζι σας.πριν 4 χρονια και με ψυχολογια στα ταρταρα πως λεμε ο πατος 3 μετρα σκ@τα απο πανω πετρελαιο και μετα η δικη μου ψυχολογια καπως ετσι,με επιασε ο πρωτος μου κολικος.εφημερευε το ιπποκρατειο.εφαγα τρομερο χεσιμο για τα κιλα μου και με εστειλαν σπιτι χωρις ουτε καν να μου κανουν παυσιπονη στο στυλ αφου εισαι χοντρη να υποφερεις μωρη μοσχαρα.λιγους μηνες μετα με επιασε παλι κολικος.δεν ηταν και πολυ δυσκολο αλλωστε.το συκωτι μου ειχε γινει φουα γκρα ετρωγα το σκασμο εκανα κοπροσταση και βουρ κολικος.ημουν στο χωριο για καλοκαιρινες διακοπες με πηγαν στο εδω νοσοκομειο οπου παλι μου φωναξαν για τα κιλα μου ειπαν οτι το παθαινω γιατι εχω γινει σαν αρκουδα με ξεχεσαν γιατι ουτε κλινικη εξεταση δεν μπορουσαν να κανουν καλα καλα μιας και επεφταν παντου σε λιπος.μετα απο την κακη μου ψυχολογικη κατασταση με επιανε καθε 10 μερες κολικος.οταν εφυγα απο αθηνα συνεχισα την ψυχοθεραπεια μου στην πατρα και ελυσα τα θεματα μου το προβλημα κοπηκε μαχαιρι αφηνοντας μου βεβαια την υπερευαισθησια.χτες ο γιατρος ουτε μου φωναξε ουτε με εβρισε που ειμαι χοντρη μιας και πλεον δεν ειμαι ουτε τιποτα.μονο μου ελεγε ηρεμισε κοπελαρα μου να δουμε και την ακτινογραφια και θα σου βαλουμε γρηγορα παυσιπονο.οταν γυρισα στο σπιτι και ο πονος ειχε λιγο περασει και με αφησε να σκεφτω δεν ηξερα αν επρεπε να θυμωσω ή οχι.
είχα ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν...
γιατί το κάνουν ρε γαμώτο...
Μακ δεν το ηξερες οτι για ολα φταει το οτι ειμαστε παχυσαρκοι???για τους φιλους τους γνωστους τους συναδελφους για τον κολικο για τις αμυγδαλες για ολα.μονο μια απαντηση υπαρχει "φταιει που εισαι χοντρη".
Λίλα μόνο ντροπή μπορώ να νοιώσω για αυτούς τους γιατρούς και τις νοσοκόμες ενδεχομένως που αντί να σε προσέξουν περισσότερο αφού ήσουν παχιά και υπήρχε μεγαλύτερος κίνδυνος επιπλοκών, χρίστηκαν δικαστές της παχυσαρκίας! Αντε να μην με πιάσει η κακία μου και τους ευχηθώ να παχύνει το παιδί τους να δούνε τη γλύκα!
χτες πραγματικα νομιζα οτι ημουν στη ζωνη του λυκοφωτος.μου εδιναν κουραγιο και με νταντευαν προσφεροντας μου αριστη ιατρικη φροντιδα για κατι που οταν ημουν παχυσαρκη μου εριχναν του κοσμου τα μπινελικια.ΕΛΕΟΣ
-άντα? :tumble:Quote:
Originally posted by koritsaki
την ιδια ηλικια εχουμε αν θυμαμαι καλα οτιοσα! οποτε ευχαριστω για τη συμβλουλη!!!
θα το ψαξω!!!
εδώ το είχα βρει για τις διατάσεις http://totalfitness-christos.blogspo...B5%CE%B9%CF%82
http://totalfitness-christos.blogspo...trethcing.html
πριν τις ξεκινήσω ήμουν με παυσίπονα όταν τελείωνα την γυμναστική
αφότου άρχισα να τραβιέμαι, ούτε πόνος μετά, ούτε τραβήγματα σε συγκεκριμένους μύες
μια χαρά!
τζινακο ο συναδελφος χ#σμενος γατουλης τι κανει???
Λιλα ...δυστηχως η ιδια αντιμετωπιση παντου. Ελαχιστοι ειναι οι γιατροι που θα ασχοληθουν μαζι σου για να σε βοηθησουν ουσα παχυσαρκη. Οταν είσαι σε φυσιολογικο βαρος σκιζονται να σε βοηθησουν και σου κανουν και καμακι απο πανω. Κρετινοι!!!
Να δεις εγω τι ειχα αντιμετωπισει οταν ειχα μεινει εγκυος απο διαφορους... αστα μην τα θυμαμαι. Αυτο που κραταω ειναι παρολη την παχυσαρκια μου ο γυναικολογος μου ποτε μα ποτε δεν μου εκανε λογω για τα κιλα μου, ηταν πολυ διακριτικος και εν τελει επραξε ολα τα δεοντα στην κρισιμη στιγμη και εσωσε και εμενα και το παιδι μου. Το μονο που μου ειπε οταν τον ειδα τελευταια φορα και ειδε ποσο εχω αδυνατισει , μου ειπε αντε να κανεις ενα ακομη παιδακι συντομα και τωρα θα παμε χωρις αγχος. Καμια αλλη παρατηρηση ποτε.
ειναι οντως πολυ αντιθετικα τα σκηνικα που εζησες λιλα. και απλα μας επιβεβαιωνουν πως υπαρχει ρατσισμος κατα των ανθρωπων με παραπανω κιλα.
αυτο πυ λεει η μακ το εχω ζησει κι εγω...
οταν ημουν αδυνατη ημουν η αγαπημενη φοιτητρια των καθηγητων μου, η αγαπημενη συμφοιτητρια κυριως των αγοριων συμφοιτητων μου, ολα μου γινοταν πιο ευκολα και ολοι σκοτωνοτανε ποιος να με εξυπηρετησει. πχ να μου δωσει την θεση του στο κυλικειο και να παει να μου φερει καφε.
μετα που παχυνα εξαφανιστηκα γι αυτους. κι ας πηγαινε ακομη στο κυλικειο. ηταν σαν να μη με βλεπανε. κι εγω ηθελα να τους πω, τωρα πατε να μου φερετε καφε που με πονανε και τα ποδια μου,οχι μου τρεχατε ολοι οταν ημουν 60 κιλα,γιατι φορουσα κολλητο τζην...αντε!
:lol::lol: Καλά είναι Λίλα αλλά ταλαιπωρούμαι με την τροφή του. Η τροφή που έτρωγε για τα νεφρά του του προκαλεί διάρροια και έχει και έλλειψη στην αγορά οπότε την αποκλείουμε. Η τροφή που τον συνεφέρνει από τη διάρροια του προκαλεί κάποιες φορές εμετό, έχει και αυτή έλλειψη και δεν είναι να την δίνεις για πολύ καιρό. Η 3η τροφή που υποτίθεται ότι πρέπει να τρώει και ψιλοσυνέρχεται με αυτή, ήταν να την φέρουν από την προηγούμενη Παρασκευή, δεν ήρθε, μετά την περίμενα πως και πως να την φέρουν χθες και τελικά έκαναν λάθος και έστειλαν άλλα! Οπότε πάμε πάλι για παράδοση την Παρασκευή. Εχω τηλ σε ένα σωρό μαγαζιά αλλά δεν τη βρίσκω. Τώρα τον έχω με αυτήν της διάρροιας και προσεύχομαι να μην μου κάνει εμετούς. Θα τον παρακολουθήσω με την 3η τροφή πως θα πάει κι αν δεν συνέλθει θα πάμε πάλι κτηνίατρο.
δυστυχώς κάτι ανάλογο συμβαίνει στην παιδείαQuote:
Originally posted by lila198621
χτες πραγματικα νομιζα οτι ημουν στη ζωνη του λυκοφωτος.μου εδιναν κουραγιο και με νταντευαν προσφεροντας μου αριστη ιατρικη φροντιδα για κατι που οταν ημουν παχυσαρκη μου εριχναν του κοσμου τα μπινελικια.ΕΛΕΟΣ
βλέπεις καθηγητές που συμπεριφέρονται άσχημα σε παιδιά που δυσκολεύονται αντί να τα βοηθήσουν
οι δε καλοί μαθητές παίρνουν την καλύτερη μεταχείριση
και δεν την έχουν και ανάγκη, τα έβγαζαν πέρα έτσι κι αλλιώς...
οι αδύναμοι είναι αυτοί που χρειάζονται μια χείρα βοηθείας, φροντίδα, ενδιαφέρον, ένα καλό λόγο
μια ερμηνεία είναι ότι αισθάνονται ανεπαρκείς σε δύσκολες περιπτώσεις
στην ουσία η δυσκολία που εμφανίζεται μπροστά τους, το challenge δεν το εκλαμβάνουν θετικά ως ευκαιρία να το πολεμήσουν και να γίνουν επαγγελματικά καλύτεροι αλλά ως χασούρα (εξ αρχής, χωρίς να προσπαθήσουν) και ως ανεπάρκεια
Και κάνουν project αυτή την ανεπάρκεια που αισθάνονται για τον εαυτό τους στον μαθητή/ασθενή
κοινώς "εσύ φταις, όχι εγώ που δεν μπορώ να λειτουργήσω ως δασκάλα/γιατρός και τα λοιπά"
Δυστυχώς, κορίτσια, ο ρατσισμός υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Όποιος το πάρει είδηση και δράσει νωρίς, τόσο το καλύτερο, γιατί να αλλάξει ο κόσμος δε γίνεται. Πολύς κόσμος έχει ταυτίσει την παχυσαρκία και με τη βραδυκινησία και στο σώμα, αλλά (ανήκουστο) και στο μυαλό!
Όταν ήμουν στα αδύνατά μου, είχα τα πάντα στα πόδια μου. Όταν έφτασα στα βαρύτερά μου, δεν είχα τίποτα. Τώρα, που είμαι σε μια φυσιολογική πλέον κατάσταση, έχω όλο και περισσότερα και αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι τα έχω παντού. Δε μιλώ μόνο για τα προσωπικά ζητήματα, αλλά και εργασιακά και θέματα φιλίας και όλα. Με το που χάνεις κιλά, η ζωή ξαφνικά γίνεται ευκολότερη.
Ααα και το πιο κορυφαιο???με ρωτησαν κατι που οσες φορες ειχα παει με κολικο στο νοσοκομειο ουσα χοντρη δεν με ειχαν ρωτησει ποτε.μηπως ειστε εγκυος???ειστε σιγουρη???
Λίλα μου, μήπως ήθελαν να κάνεις ακτίνες και σε ρώτησαν για εγκυμοσύνη;
Ο παχύσαρκος ασθενής πάει στο γιατρό για να γίνει καλά, δεν πάει σαν νύφη ή γαμπρός για να του πει ο γιατρός αν του αρέσει εμφανισιακά ή όχι! Είναι γνωστός ο ρατσισμός που υπάρχει στην κοινωνία μας αλλά στον συγκεκριμένο κλάδο ο ρατσισμός είναι τουλάχιστον επικίνδυνος για τον ασθενή.
Δεν το ρωτησαν για αυτο αβα.η εξωμητριως κυηση εχει τα ιδια συμπτωματα.αλλωστε και τις προηγουμενες φορες ειχα κανει ακτινογραφια δεν με ειχε ρωτησει κανεις τιποτα.σου λεει ποιος να τη... αυτη???
Πού να δεις, Κατερίνα μου, τι παθαίνεις όταν πας σε αστυνομικό τμήμα!Quote:
Originally posted by *Katie
δυστηχως η ιδια αντιμετωπιση παντου. Ελαχιστοι ειναι οι γιατροι που θα ασχοληθουν μαζι σου για να σε βοηθησουν ουσα παχυσαρκη. Οταν είσαι σε φυσιολογικο βαρος σκιζονται να σε βοηθησουν και σου κανουν και καμακι απο πανω. Κρετινοι!!!
Μου είχαν επιτεθεί με μηχανή δύο τσαντάκηδες και μου είχαν αρπάξει την τσάντα. Για κακή μου τύχη η τσάντα σκάλωσε πάνω μου και προσπαθούσα να τη διώξω για να σωθώ. Μου πήρε όμως λίγα δευτερόλεπτα και η μηχανή στο μεταξύ με έσερνε.. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσω το γεγονός, με σκισμένα ρούχα, ματωμένη στην αριστερή μου πλευρά και δυστυχώς εμφανίσιμη και αδύνατη..
Κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω το χρόνο μου με άσκοπο καμάκι, τη στιγμή που χρειαζόμουν περίθαλψη. Μήπως δεν είναι κι αυτό μια μορφή ρατσισμού; Μήπως δεν πρέπει να βάζουμε τα πράγματα σε κουτάκια, αλλά να μετράμε τους ανθρώπους γύρω μας, ανάλογα με τη δουλειά που καλούνται να κάνουν τη δεδομένη στιγμή;
αυτό το παρατήρησα κι εγώQuote:
Originally posted by koritsaki
ειναι οντως πολυ αντιθετικα τα σκηνικα που εζησες λιλα. και απλα μας επιβεβαιωνουν πως υπαρχει ρατσισμος κατα των ανθρωπων με παραπανω κιλα.
αυτο πυ λεει η μακ το εχω ζησει κι εγω...
οταν ημουν αδυνατη ημουν η αγαπημενη φοιτητρια των καθηγητων μου, η αγαπημενη συμφοιτητρια κυριως των αγοριων συμφοιτητων μου, ολα μου γινοταν πιο ευκολα και ολοι σκοτωνοτανε ποιος να με εξυπηρετησει. πχ να μου δωσει την θεση του στο κυλικειο και να παει να μου φερει καφε.
μετα που παχυνα εξαφανιστηκα γι αυτους. κι ας πηγαινε ακομη στο κυλικειο. ηταν σαν να μη με βλεπανε. κι εγω ηθελα να τους πω, τωρα πατε να μου φερετε καφε που με πονανε και τα ποδια μου,οχι μου τρεχατε ολοι οταν ημουν 60 κιλα,γιατι φορουσα κολλητο τζην...αντε!
πήρα κιλά απότομα και έγινα αόρατη απότομα
δεν το περίμενα ότι υπάρχει τόσος ρατσισμός
απίστευτο ότι γίνεσαι αόρατη με παραπανίσια κιλά
μου έδωσε ένα ωραίο μάθημα η παχυσαρκία
1. να προσέχω ως κόρη οφθαλμού αυτούς που έμειναν δίπλα μου παρά το ότι με έβλεπαν να βάζω 50 επιπλέον κιλά
και 2. να είμαι καχύποπτη με όμορφους ανθρώπους, το πιθανότερο είναι ότι δεν προσπάθησαν να πετύχουν και πολλά απ'όσα έχουν
μια φορά μου είχε πει η μητέρα μου ότι οι όμορφοι άνθρωποι έχουν κερδίσει πολλά χωρίς να προσπαθήσουν απλά και μόνο επειδή γεννήθηκαν έτσι και ότι πάντα κοιτάζει το τι έχει πετύχει/κατακτήσει/καταφέρει ο καθένας και όχι με τι προσόντα έχει γεννηθεί γιατί γι'αυτά δεν προσπάθησε ποτέ, λαχείο ήρθαν
πωπω λιλα τι παρατηρησα μολις? εισαι ηδη στα 67, στρογγυλεμενα πες 70 κιλα απωλεια!!!!!!!!
αληθεια θυμασαι τον εαυτο σου οταν ησουν 157? μπορεις να μας περιγραψεις τι διαφορες εχεις παρατηρησει στη ζωη σου?
κορίτσια , να μπω σφήνα στη συζητηση περί ρατσισμού και να πω κάτι άσχετο...Έτσι απλά να το καταθέσω , χωρίς να ανησυχώ πολύ, με διάθεση όμως να το αλλάξω.. Έχω πάρει ενάμισυ κιλό από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο, νομίζω ότι λειτούργησε μέσα μου σαν άλλοθι και έχω αυξήσει τις θερμίδες..όχι τίποτα τραγικό αλλά τόσο ώστε να το πάρω το εναμισάκι..
ʼστα, Λίλα μου, τα έχουμε ζήσει αυτά. Απλά μου κάνει εντύπωση, χωρίς να το αμφισβητώ κιόλας, ότι μιλάμε για γιατρούς, δηλαδή για δημόσιους λειτουργούς. Αυτοί ειδικά θα έπρεπε να είναι ευαισθητοποιημένοι και ανθρώπινοι.
Μακ μαλλον αντιδραση του οργανισμου στην ασκηση ειναι.αφυδατωνεσαι και κανει κατακρατηση.αυξησε τα υγρα σου και παρακολουθησε το.