Ξεχασα τον ritchie!!φοβερος!!
Printable View
Ξεχασα τον ritchie!!φοβερος!!
Αν θες κανα καλο εργο να δεις....american gangster και το legend με τον τομ χαρντυ
Ωωω , 10.000 ποστ συμπληρωσα , τι κερδιζω ?
παρεπιπτοντως , ειδδα το ganster squad , με τον φοβερο Σων Πεν , και τον κουκλο , Ryan Gosling .......πολυ μαρεσε ο Σων ........ και στα κοριτσια ο Ryan .........
Άιντε και καλό μας μήνα! [emoji6]
Δυστυχώς διαπιστώνω ότι η δυσκολίας στη δημιουργία φιλίας είναι κληρονομητή!
Άμα ο γονιός δεν είχε υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις, το ίδιο θα συμβεί και στα παιδιά του και στα παιδιά των παιδιών του.
Δηλαδή το παιδί δεν παίρνει τα καταλληλα εφόδια σ' αυτο τον κρίσιμο τομέα της ζωης διότι το οικογενειακό του περιβάλλον δεν τα διαθέτει.
Μιλώ για τη δυσκολία δημιουργίας φιλίας, τη δυσκολία να σχετιστεί κανείς με υγιεί στο νου θετικά άτομα και όχι την ηθελημένη κοινωνική απομόνωση. Το παιδί τελικά βρίσκεται να σχετίζεται με ελάχιστα παιδια της ηλικίας του (στην παλάμη του ενος χεριού μετρώνται) τα οποία βασικά είναι περιπτώσεις παιδιών. Ωστόσο είναι χαρούμενο που εχει αυτα τα παιδια φιλους, απλά επειδή έχει φίλους χωρις να το γεμίζει η παρεα τους ιδαίτερα, ενώ λυπάται για τη μη αποδοχή από τα υπόλοιπα παιδια. Η ίδια κατασταση, αμα κανεις δει προσεκτικά, συμβαίνει και με τους γονεις του.
Αυτο αληθευει , Γιαννη , ο πατερας μου ειναι πολυ κοινωνικος , και το κληρονομησα , αλλα η μανα μου ειναι ακοινωνητη ( ? ) , και που να μεγαλωσεις , εκει να δεις πως αδειαζει η ΄δεξαμενη ' των διαθεσιμων φιλων , αλλοι αλλαζουν ζωη , παντρευονται ..............μειωνονται πολυ οι φιλοι , δεν πα νασαι κοινωνικοτατος .......
Καλο μηνα!!!
Δεν τις εχω δει!θα τις κατεβασω!ο Σων Πεν μου αρεσε στο σκοτεινο ποταμι!εχω διαβασει κ το βιβλιο!
Διερωτόμαι γιατί εύκολα αλλάζω διάθεση με βάση τι προκύπτει στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, δλδ με τη μια κουβαντα που μου ειπε ο ένας, το Χ που μου ειπε ο ταδε, το Ψ που ειπα στον ταδε, το τάδε καλό ή κακό σχόλιο που δεχθηκα. Κι αυτό γίνεται όλο και πιο συχνά.
Ψάχνω την αυτοεπιβεβαίωση από τους αλλους ενώ ξερω ότι με περισσότερη προσπάθεια μεσα μου θα μπορούσα να ήμουν σε καλύτερη κατασταση γενικά. Κι όσο λιγότερο ευχαριστημένος ειναι κανεις με τη ζωη του τόσο περισσότερο επηρεάζεται από τα λόγια των άλλων.
Καλημέρα !
Ioannis2,εχω ακριβώς το ίδιο θεμα,μα όχι τοσο εντονα αν το χειριστω από πριν .Η υπερευαισθησία ειναι εκεί και υπάρχει,αλλά μπορούμε να επιλεγουμε πότε θα την εχουμε ενεργοποιημένη.Πχ πλέον,όταν κανω μια σοβαρη συζητηση υπαρχει,μα αν πάω για ενα καφέ κάπου και υπαρχει διαχυτικότητα έχω "αλλο κεφαλι" .Αυτό δεν σημαινει οτι θα προσβάλλω η θα προσβληθώ,σημαινει οτι ειμαι αρκετα αυθορμητος και αυτο-διαθετος ώστε να δειχνω οτι δεν μπορουν να μου κανουν κατι τα λογια του αλλου.Νομίζω ότι οταν το κουμαντάρουμε από εμάς-και όχι κοιτωντας να αντιδρασουμε- οι κουβεντες και τα υπονοούμενα και τα σχολια χανουν την βαρυτητα τους,η ευαισθησία δεν ειναι ενεργή και δεν τα "τραβάει" προς τα εμάς.Ακόμα και αν έρθουν η αντιδραση ειναι αμεση και φυσική
Προσπάθησε να επιλέγεις ποιες κουβεντες ειναι πραγματικά σημαντικές,και ποιες δεν ειναι καθολου άξιες να σου χαλασουν την διάθεση!
Χάλια,χάλια, χάλια.Να πάρω την ψυχολόγο να της πω για το χάος άσχημων σκέψεων μέσα στο κεφάλι μου?Η να πεταχτώ μέχρι το ζαχαροπλαστείο να πνίξω τον πόνο μου στα γλυκά???