Να πάρεις καραμέλλες που είναι σκληρές για να κρατάνε λίγη ώρα, τις γάλακτος τις μασάς γρήγορα. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Να πας κατευθείαν στο κρεβάτι χωρίς να επισκεφτείς πριν τα μελομακάρονα. Εντάξει;:lol:
Printable View
Να πάρεις καραμέλλες που είναι σκληρές για να κρατάνε λίγη ώρα, τις γάλακτος τις μασάς γρήγορα. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Να πας κατευθείαν στο κρεβάτι χωρίς να επισκεφτείς πριν τα μελομακάρονα. Εντάξει;:lol:
ʼντε την γλίτωσα για απόψε, πάω για ύπνο sugar free! :lol::lol::lol:
Φιλιάαααα:kiss::kiss:
Δεν πιστεύω να υπνοβατείς;;; Κλείδωσε την πόρτα της κουζίνας για καλό και για κακό.:spin:
Καλημέρα κορίτσια!!!!
Καλημέρα Πωλίνα μου!!!! :kiss::kiss:
Καλημέραααααα! Κρυώνω καλέ, δεν θέλω να σηκωθώ από τα σκεπάσματά μου, θέλω να μείνω κουκουλωμένη όλο το 24ωρο!
Σκέφτομαι από τώρα τι θα μαγειρέψω σε φίλους που θα μου έρθουν την Κυριακή, μόλις καταλήξω στο μενού θα σας ενημερώσω και φυσικά όταν θα μαγειρευτεί θα ποστάρω φωτό, μαγειρεύω που μαγειρεύω αραιά και που , να μην το απαθανατίσω κιόλας! :bigsmile:
Τζινάκι και Ελάκι, θεματοφύλακες αυτού του σεπτού τόπικ, σας εμπιστεύομαι απόλυτα για να μην πέσει του τοπικ ετούτο στις αράχνες και το φάνε! :tumble:
Kαλημερα................μπρρρρρρρ� �ρρρρρρρρρ κρυο!
Αμαθοι εμεις οι χαμουτζηδες τουρτουριζουμε!
Νομιζω ομως οτι καιμε και καμια θερμιδα παραπανω, ε;;;Ειναι η προσπαθεια του οργανισμου να διατηρησει την κανονικη του θερμοκρασια, ομοιοσταση θαρρω λεγεται το φαινομενο!!(θαυμαστε με...ειδατε αν κρατας το βιβλιο στη βιολογια, τι μαθαινεις;;;) Θαμου πεις και το βιβλιο της οικιακης οικονομιας μιλα για συνετη και ισορροπημενη διατροφη, γιατι δεν τα εφορμοζω;;;;
Κανω παλι τηνπροσπαθεια να ισορροπησω τη διατροφη μου χωρις κραιπαλες, οπως καταλαβατε, και αισθανομαι λιγο καλυτερα ως προς αυτο ....
τις καλημερες μου...
Κορίτσια, σε 1 μήνα περίπου είναι τα γενέθλια της θείας μου. Κλείνει τα 50, και θα της κάνουμε πάρτυ έκπληξη. Εγώ λοιπόν ανέλαβα την δημιουργεία της τούρτας (τί πρωτότυπο!!!! )!!!
Δέχομαι ιδέες για θέμα. Δεν θέλω να κάνω τις συνηθησμένες 2πατες/3πατες που λένε πάνω 50 και πετάνε διάφορα αστράκια κτλ κτλ κτλ.
Καλημέρα και στις υπόλοιπες τσούπρες :)
Γιωτάκι λέω να μας κόψετε κάνα μεροκάματο εμένα και την Τζίνα μιας και είμαστε άνεργες και έχουμε τον διαθέσιμο χρόνο για να κρατάμε στο ύψος του τον Ναταλοοίκο :lol:. Καλή επιτυχία με το νέο σου μενού ;), είμαι σίγουρη ότι θα τους καταπλήξεις!
Όσο για το κρύο, η αδερφή μου μου έχει δώσει μία ροζ ρόμπα, χοντρούλα φλις και χουχουλιάζω μέσα σε αυτήν :bigsmile:, είναι καλύτερα από κουβέρτα γιατί τη φοράω σε όλο το σπίτι ;) και με κρατάει ζεστή. Εγώ να πω την αλήθεια μου είχε λείψει το χοντρό το κρύο που δεν κάνει συνήθως στην Αθήνα, μόνο που θα ήθελα να δω και λίγο χιονάκι. Αν και δεν το βλέπω, μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε :(. Δεν πειράζει μπορεί να πάμε το ΣΚ στην Πάρνηθα καμιά βόλτα να χαρούμε λίγο κρύο και χιονάκι θα δούμε...
Tidekpe συγχαρητήρια για τις γνώσεις στην βιολογία :) δυστυχώς μαζί με το κρύο όμως και τις περισσότερες καύσεις ανοίγει και η όρεξη οπότε και πάλι την πατήσαμε :duh:. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου να ξαναισορροπήσεις ;)
Πωλινάκι καλή επιτυχία στην νέα σου δημιουργία είμαι σίγουρη ότι θα τους καταπλήξεις και εσύ ;), περιμένουμε φωτογραφίες!
Καλημέρα. Eli μου σ'ευχαριστώ που μεριμνείς και για μένα για κανένα έξτρα μεροκάματο χιχι. Γιώτα καλή επιτυχία στο τραπέζι που θα κάνεις και εννοείτε ότι περιμένουμε φωτογραφία. Ακόμα θυμάμαι το χοιρινό σου με τις αξιολάτρευτες πατατούλες του. Βρήκα τον τρόπο να εκτοπίζω τον ενοχλητικό γατούλη μου που κάθεται μπροστά στο αερόθερμο και δεν ζεσταίνονται τα πόδια μου!! Επειδή λυπάμαι να τον διώξω γιατί ξαπλώνει μπροστά στο αερόθερμο ανάσκελα και δεν ξεκουνάει, φέρνω το αερόθερμο πολύ κοντά στα πόδια μου και δεν χωράει να μπει ανάμεσα. Έτσι πάει και κάθεται πίσω από τα πόδια μου και απλά προσέχω να μην του δώσω καμιά "φιλόζωη κλωτσιά" όταν σηκώνομαι από την καρέκλα.
Βρε βρε καλώς την! Είδες μεριμνώ για την ευημερία όλων μας :P
Όσο για το κρύο και η Κατερίνα φέτος παραπονιέται πάρα πολύ ότι κρυώνει. Ειδικά το βράδυ τουρτουρίζει πολλές φορές και σκεπάζεται με διπλές κουβέρτες, άσε που την ημέρα ντύνεται σαν το κρεμμυδάκι για να μην κρυώνει. Εγώ πάλι είμαι σαν τις φώκιες :lol::lol::lol:, έχω ακόμη αρκετό λίπος για να την βγάζω ζεστά τους χειμώνες. Βέβαια το καλοκαίρι με τους καύσωνες υποφέρω αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Όσο για τον γατούλη σου που είναι και αυτός κρυουλιάρης μια χαρά τον βόλεψες! Από την μία έχεις το αερόθερμο και από την άλλη την ζεστή γούνα του ψιτ, οπότε έχεις καλή μόνωση πλέον ;)
Να σε ρωτήσω φωκEli, κάνεις και κόλπα όπως να πετάς μπάλες με τη μύτη σου;:lol::lol: Ως σλιβάτη και η Κατερίνα "δικαιούται" να τουρτουρίζει! Μόλις κρύωσε ο καιρός τον Οκτώβριο καταλάβαινα ότι κρυώνω "αφύσικα" και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Αφού σκεφτόμουν να πάω στον παθολόγο αλλά τι να του έλεγα; Ξέρετε κρυώνω πολύ; Θα μου απαντούσε φόρα κανένα μπουφάν! Όταν γύρισα από τις καλοκαιρινές διακοπές στα μέσα Οκτωβρίου και μπήκα στο φόρουμ τότε έμαθα ότι είναι φυσιολογικό για τους σλιβάτους να τουρτουρίζουν κι έτσι ησύχασα. Όσο για τους καύσωνες είναι άλλο βάσανο. Η πολύ ζέστη και η αφυδάτωση μου απορυθμίζουν το ζάχαρο. Ειδικά φέτος μαρτύρησα γιατί χειρουργήθηκα Ιούνιο, μέσα στη ζέστη και δεν μπορούσα να πιω νερό. Δεν θα ξεχάσω όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο που διψούσα πολύ και δεν μπορούσα να πιω νερό. Μία μικρή γουλιά τη φορά και με πονούσε και πίσω στην πλάτη την ώρα που κατέβαινε η γουλιά. Τρομοκρατήθηκα αφάνταστα και δεν ήξερα τι να κάνω. ʼρχισα να βρέχω το πρόσωπό μου με νερό και γέμιζα το στόμα μου με πολύ νερό και μετά το έφτυνα. Αν ήξερα το θέμα του νερού που έχουν οι σλιβάτοι θα έκανα την επέμβαση χειμώνα!!
Πωπω πακέτο αυτό με το νερό, ευτυχώς η αδερφή μου έκανε την εγχείρηση χειμώνα γιατί αλλιώς θα μαρτυρούσε ως γνωστή νερουλού! Εγώ πάλι με το νερό έχω κακή σχετικά σχέση και παλεύω να την βελτιώσω αλλά έχω λίγο δρόμο ακόμη. Είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να την βγάλουν με ένα ποτήρι νερό όλη μέρα! Προς το παρόν το έχω αυξήσει σε 1 με 1 1/2 λίτρο τη μέρα, κάτι είναι και αυτό.
Από κόλπα άλλο τίποτα! Τι κολοτούμπες στον αέρα, τι ακροβατικά, παιχνίδια με μπάλες ότι θέλεις κάνω με το ανάλογο αντίτιμο πάντα ;)
ʼξια Eli, μπράβο. Λέω να μάθω στον σκύλο μου ψαροντούφεκο μήπως και φάμε ψαράκι το καλοκαίρι!! Μπορείτε να ψαρεύετε και παρεούλα.:lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέλειο!!!
Τι άλλο θα κατεβάσει ο νους μας για να φάμε ή για να βγάλουμε κάνα φράγκο;;;;
Είμαστε πάντως ευρηματικές και με φαντασία καλό αυτό ;)