Μωρέ εγώ ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω για να βγάλω λεφτά που δεν χρειάζεται και φαντασία για να το σκεφτείς......αλλά έλα που χρειάζεται να έχεις ωραίο σώμα!! Οπότε ψάχνω εναλλακτικές.:starhit:
Printable View
Μωρέ εγώ ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω για να βγάλω λεφτά που δεν χρειάζεται και φαντασία για να το σκεφτείς......αλλά έλα που χρειάζεται να έχεις ωραίο σώμα!! Οπότε ψάχνω εναλλακτικές.:starhit:
Επιτέλους τελείωσα το σιδέρωμα ενός βουνού από ρούχα :lol:
Συνεχίζω με τα οικοκυρικά μου η κυρία Κοκοβίκου!
ʼστο Τζίνα μου το χάσαμε αυτό το τραίνο δεν την έχουμε πλέον αυτή την εναλλακτική χεχεχε, εκτός και αν αποκτήσουμε πελάτες με ιδιαίτερα γούστα ;), ποτέ δεν ξέρεις...
και εγώ για αυτές τις εναλλακτικές ψάχνω αλλά που;;
Αχ αυτές οι δουλειές του σπιτιού....δεν τελειώνουν ποτέ. Παρόλο που προσπαθώ να τις αποφύγω μόλις πέφτει το μάτι μου κάπου που θέλει καθάρισμα αρχίζει και με "τρώει" να το καθαρίσω. Μήπως να φορούσα παρωπίδες;;
Ευαίσθητο θέμα άγγιξες Τζινάκι μου. ʼσε και έχουμε μεγαλούτσικο σπίτι και δεν το προλαβαίνω ουφ! Επειδή επίσης έχω πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τα οικοκυρικά έχουν πέσει όλα επάνω μου και δεν τα προλαβαίνω! Εντομεταξύ έχω και έναν σχετικό ψυχαναγκασμό με τις δουλειές και την καθαριότητα. Αν είναι βρώμικο και ακατάστατο το σπίτι είμαι συνεχώς στην τσίτα! :mad: Και επειδή αυτό το σπίτι μας ποτέ δεν είναι όσο καθαρό θέλω πάντα έχω μία σχετική ανησυχία. Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα μπορέσω και εγώ να το ξεπεράσω αυτό. Μάλλον μόνο όταν θα γίνω μάνα θα το αποβάλλω γιατί ούτως ή άλλως δεν θα προλαβαίνω :lol:
Κορίτσια έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα από την Dream. Πως να τα πηγαίνει άραγε μετά τη βραχιονοπλαστική; Ελπίζω να είναι καλά και να μάθουμε γρήγορα νέα της.
Ξέρω από φίλες μου ότι όντως χαλαρώνεις λίγο με το άγχος του νοικοκυριού όταν έρχεται ένα παιδάκι στο σπίτι. Οι δουλειές είναι περισσότερες φυσικά αλλά επειδή είναι αδύνατο να προλάβεις να τα κάνεις όλα μαζί και μωρό και καθάρισμα συνήθως ρίχνεις λίγο τα στάνταρ σου (π.χ. να γυαλίζουν τα σοβαντεπί στους τοίχους), βάζεις προτεραιότητες και συνήθως σταματάς να υστεριάζεις με την καθαριότητα.
Έτσι είναι Τζίνα μου, όπως τα λες. Δεν νομίζω να αποβάλλω διαφορετικά αυτή την ψύχωση που έχω με την τάξη και την καθαριότητα. Πάω να συνεχίσω με τις δουλίτσες μου μπας και τελειώσω σε κάνα δίωρο και ηρεμήσω μετά ;)
Γεια σας κοριτσια.Ευτυχως που ειστε εδω πιστοι φυλακες του τοπικ τωρα που το Ναταλακι μας λειπει.Πριν μιλησα στο τηλεφωνο μαζι της κ μαλλον αποψε η μαμα θα φυγει κ θα γινει αγγελακι στους ουρανους.Ας ενωσουμε τις προσευχες μας για καλο της ταξιδι.....
Αχ το Ναταλάκι μας περνάει δύσκολες ώρες :(
Όλες αυτές τις μέρες την σκέφτομαι και εύχομαι ο Θεός να της δίνει δύναμη.
Η σκέψη μας και αγάπη μας Ναταλάκι μου είναι μαζί σου κράτα δυνατά :love::love::love:
Δεν έχω λόγια...............................
Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή η Ναταλία και το πως πρέπει να νοιώθει. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να της δώσει δύναμη ο Θεός να στηρίξει τον εαυτό της και την οικογένειά της.
Ναταλάκι μου οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σου!
Τζινα η Ναταλια ειναι καλα.Εχουν ερθει τα αδελφια της κ δεν ειναι μονη της.Ειναι σιγουροι οτι ενα τοσο βαθια θρησκευομενο ατομο που παρακαλουσε να της ερθει η αρρωστια για να βελτιωθει σαν ανθρωπος μονο αγγελος μπορει να γινει.Θαυμαζω απεριοριστα τους ανθρωπους που εχουν τετοια πιστη. Εζησα κατι παρομοιο προσφατα με την ξαδελφη μου που εχασε το μοναχοπαιδι της 25 χρονων αλλα πολυ κοντα στο θεο κ στην εκκλησια δεν μας επετρεπε ουτε να κλαιμε γιατι το παιδι της ηταν σε πολυ καλα χερια.
Μακάρι έτσι να είναι Γλαύκη μου, σίγουρα είναι λύτρωση και ανακούφιση για ανθρώπους που βασανίζονται όπως τώρα η μαμά της Naταλίας μας, όπως ο μπαμπάς μου πριν λίγα χρόνια.. Ελπίζω να νιώθει πόσο τη σκεφτόμαστε όλες αυτές τις στιγμές και πόσο κοντά της νιώθουμε..
Γλαύκη μου μακάρι η πίστη της Ναταλίας να της απαλύνει όσο γίνεται τον πόνο και να της γεμίζει την καρδιά ώστε να νοιώθει πάντα τη μανούλα της δίπλα της. Η πίστη όπως και αν τη μεταφράζει ο καθένας μας είναι το πιο ισχυρό μας όπλο σε αυτή τη ζωή.