Ενας ακομη αγγελος στον ουρανο.Μια υπεροχη μητερα στη ζωη,φυλακας προστατης κ στην αλλη ζωη για τα παιδια της,για την αγαπημενη μας Ναταλια.Συλλυπητηρια........
Printable View
Ενας ακομη αγγελος στον ουρανο.Μια υπεροχη μητερα στη ζωη,φυλακας προστατης κ στην αλλη ζωη για τα παιδια της,για την αγαπημενη μας Ναταλια.Συλλυπητηρια........
Καλό ταξίδι................................
Ναταλία λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου. Να είσαι καλά και να τη θυμάσαι πάντα.
Τα πιο ειλικρινη μου συλιππητηρια , Καλό ταξιδι στη μανούλα σου
Ναταλάκι ....
μέσα από την καρδιά μου τα πιο θερμά μου συλληπητήρια..
Ξέρω ότι ότι και να ακούσεις τώρα σου φαίνεται λίγο, κοινότοπο....έχεις δίκιο...
Την μανούλα σου δεν θα την ξεχάσεις ποτέ...
Σκέψου μόνο ότι αναπαύτηκε...
Σε νιώθω όσο δεν μπορείς να φανταστείς Ναταλάκι...
Μπήκα σήμερα σαν από ένστικτο μετά από πολύ καιρό και το διάβασα...
Την θυμάμαι την μανούλα σου και τον μπαμπά σου στο νοσοκομείο όταν έκανες την επέμβαση..
Μια γλυκειά και γαλήνια φυσιογνωμία..
Σκέψου μόνο πως ότι είπε, ότι έκανε, όση αγάπη έδωσε, είσαι εσύ και θα ζει για πάντα μέσα από σένα...
Ναταλάκι σε σκέφτομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=AG8gixL0TFI
για σένα Ναταλάκι..
κορίτσια ημούν εχθες μαζί της στην ταφή.Η Ναταλία ειναι καλά και δυνατή.Η αληθινή αγάπη που δεν έχει μέσα της εγωισμο και κτητικότητα υπαγορευεί στη Ναταλία οτί η μαμά της είναι εκεί που πάντα επιθυμούσε , στην αγκαλιά του θεού.Απλα ήθελα να σας ενημερώσω για μην στεναχωριέστε..Σιγουρα θα περασει κι απο άλλα σταδία αλλά η δύναμη της και το χαμογελό της χθες μαρτυρουν πως νιώθει πιο ειναι το καλύτερο για την μητερα της, κατι που πολυς κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει.
μακάρι να το σκέφτεται έτσι...
τα θερμά μου συλλυπητήρια, Ναταλία
Καλησπέρα. Το πρωϊ μου χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας, ενώ δεν περίμενα να έρθει κανείς, και αφού παρότρυνα τα σκυλιά μου να γαβγίσουν ρώτησα χωρίς να ανοίξω φυσικά ποιός ήταν; Μου είπαν ότι πουλούσαν ημερολόγια και τους είπα ότι δεν θέλω. Μόλις απομακρύνθηκαν λίγο, άνοιξα το παραθυράκι με κάγκελα που έχει η πόρτα μου και είδα 2 τύπους στο χάλι τους το μαύρο. Αμφιβάλλω εάν πουλούσαν ημερολόγια, μάλλον τσέκαραν τα διαμερίσματα για κλέψιμο. Μου είχαν ξαναχτυπήσει κάτι τύποι τον περασμένο Ιούνιο μέσα στη ζέστη και μου είπαν ότι πουλούσαν καλσόν!! Να προσέχετε και να μην ανοίγετε ποτέ σε κανέναν που δεν γνωρίζετε. Ακόμα κι αν είναι αστυνομικός καλό είναι να μιλάτε τηλεφωνικώς με το αστυνομικό τμήμα που εργάζεται.
Θέλει απόλυτη προσοχή, βρίσκουν τρελούς τρόπους να ξεψαχνίζουν που μένεις, με ποιον και να μπουκάρουν μετά.Προσωπικά , έχω πέσει θύμα τσαντάκηδων δυο φορές, το σπίτι της αδερφής μου έχει διαρρηχθεί δυο φορές, το εξοχικό της μια και γενικά φοβάμαι πολύ! Ειδικά την τελευταία τετραετία που ξαναζω Αθήνα μετά από πεντάχρονη απουσία στην επαρχία, νιώθω το φόβο στο πλευρό μου κάθε φορά που βγαίνω έξω, με ενοχλεί πολύ αυτό αλλά είναι μια πραγματικότητα..
Γιώτα πως τα πάει η μητέρα σου με τη διατροφή που της κάνεις; Τη δέχεται ή γκρινιάζει;
Καθόλου δεν γκρινιάζει η καημένη, δέχεται στωϊκά το μενού που της ετοιμάζω κάθε μέρα, τη ρωτάω κάθε τόσο "πεινάς?" - "όχι , παιδάκι μου" μου απαντά πάντα εκείνη, ίσως για να μη με στεναχωρήσει που ανησυχώ. Αν μέχρι τη Δευτέρα που κλείνει η δεύτερη βδομάδα έχει χάσει άλλο ένα κιλάκι, θα είμαι πλήρως ικανοποιημένη!
Αύριο είναι το τραπέζι που σας έλεγα για φίλους, τελικά αποφάσισα τα εξής: μπουτάκια κοτόπουλο μαριναρισμένα σε σως μουστάρδας και παναρισμένα με φρυγανιά+τυρί, ψημένα στο φούρνο.Επίσης, σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και μανιτάρια στο φούρνο, κρέπες λαχανικών στο φούρνο και σαλάτες. Θα τα φωτογραφίσω και θα ποστάρω με την πρώτη ευκαιρία αύριο, πρώτα ο Θεός.
Κι ότι θα σε ρωτούσα Γιώτα για το τραπέζι! Καλή επιτυχία στο μαγείρεμα και φυσικά περιμένω και φωτογραφίες. Μιλούσα με μία φίλη μου και κανονίσαμε να πάω σπίτι της για φαγητό την εβδομάδα που μας έρχεται. Μου λέει λοιπόν θα φτιάξω "σνίτσελ με τηγανητές πατάτες, σπανακόπιτα, σαλάτα και ρυζόγαλο, μήπως θέλεις τίποτα άλλο; " Και της απαντάω ναι θέλω και 3 τάπερ για να τα γεμίσω φεύγοντας διότι για να τα φάω όλα αυτά χρειάζομαι μία εβδομάδα. :lol: Είναι αστείο γιατί οι φίλοι μου δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τα νέα δεδομένα.
:lol::lol: καλά είναι όντως αστείο το ότι νομίζουν πως μπορούμε να φάμε νορμάλ μερίδες! ʼσε που όταν βλέπουν πόσο λίγο τρώμε , μας λυπούνται! χαχα
Πριν λίγο γύρισα από το σινεμά, είδα το The Artist, βουβός κινηματογράφος σε σύγχρονη ταινία, ψιλοβαρέθηκα να πω την αλήθεια, το μόνο ωραίο ήταν ότι βγήκα λίγο από το σπίτι και περπάτησα αρκετά!
Ναι όντως μας λυπούνται χιχιχιχι. Σκέφτονται ότι με αυτό που τρώμε εμείς, αυτοί θα πεινούσαν και νομίζουν ότι πεινάμε κι εμείς. Η μητέρα μου έχει πλάκα που μπερδεύεται και γεμίζει το τάπερ με φαγητό, μετά το αδειάζει λίγο, μετά το ξαναγεμίζει και παράλληλα με ρωτάει φτάνει αυτό; είναι λίγο; είναι πολύ; Καλά έκανες Γιώτα και βγήκες, για να τουρτουρίσεις ε, συγνώμη για να ξεσκάσεις λίγο ήθελα να πω.:lol:
Καλημέρα!
Καθημερινά έχω το ίδιο πρόβλημα: Δε μπορώ να ξυπνήσω, αδύνατο να σηκωθώ από το κρεβάτι.. Εκτός... από τα Σαββατοκύριακα! Κάθε μέρα λέω μέσα μου, κάνε υπομονή, το Σάββατο θα ξυπνήσεις ό,τι ώρα θέλεις και έτσι παρηγοριέμαι. Όταν, όμως έρχεται τελικά το Σαββατοκύριακο, κάνω το εντελώς αντίθετο! Είμαι ξύπνια από τις 6 και βολοδέρνω. Ξεσκόνισα, τίναξα, αέρισα, έβαλα πλυντήριο, ήπια δύο καφέδες και τι δεν έκανα, το τέρας, το όρθιο! Τώρα έχω έτοιμα τα λαχανικά για τη μαγική σούπα! Πράσα, καρότα, πατάτες, ρύζι, σέλινο, αυγολέμονο, ζωμός κότας, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο, αυτά είναι τα συστατικά της αγαπημένης μου σούπας! Θα τη φτιάξω και πάλι και σκοπεύω να την απολαύσω. Δεν κοιμόμαστε που δεν κοιμόμαστε, ας έχουμε τουλάχιστον το φαγητό να χαιρόμαστε!
Κάτι μου λέει ότι δεν μου αρέσει και πολύ η καθημερινότητά μου μέσα στην εβδομάδα, γι' αυτό και αρνούμαι να σηκωθώ. Πώς εξηγείται πως τώρα, που νιώθω καλά, σηκώθηκα αχάραγα, μην τυχόν και χάσω κανένα δευτερόλεπτο της ημέρας που ξεκινά?
Στο σημείο αυτό, η Γιώτα νομίζω πως θα με καταλάβει... Θα μοσχομυρίσει το σπίτι! ʼνοιξα ένα φακελάκι ελληνικό καφέ και μυρίζει πολύ όμορφα. Τα απλωμένα ρούχα άρχισαν ήδη να αφήνουν στον αέρα το άρωμα από σαπούνι Μασσαλίας... Αν αρχίσει να βράζει και η σούπα, θα μοσχοβολήσει ο τόπος! Κανονικά δεν μου αρέσουν τα σπίτια με τις φαγητίλες και τις μυρωδιές. Αλλά, όταν πλανάται στην ατμόσφαιρα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, σε συνδυασμό πάντα με καθαριότητα, ε, εκεί αλλάζει το πράγμα!
Μπορεί να φταίνε και οι ταινίες που βλέπω, πριν κοιμηθώ... Χθες είδα το "μέσα από τον καθρέφτη". Κόντεψα να τα κάνω πάνω μου! Φοβόμουν μετά ακόμη και το παρεάκι! Εσύ είσαι, τον ρωτούσα.. Ποιος θέλεις να είναι, εγώ είμαι βέβαια! Ε, ξέρω εγώ, μετά από αυτά που είδαμε, φοβάμαι ακόμη και τη σκιά μου! Όσο για αύριο, μάλλον εξασφάλισα το πρωινό ξύπνημα: Με περιμένει σήμερα το βράδυ μία ταινία, με το χαριτωμένο τίτλο "ο μπαλντάς"! Μαύρη νύχτα θα περάσω και υπόσχομαι ότι θα αρχίσω σιγά σιγά να τις κόβω αυτές τις ταινίες. Αφού με χαλάνε, τι θέλω και τις βλέπω? Όχι τίποτε άλλο, δεν θέλω να με φοβάται και η χαρά μου!