-
Να μαι και εγώ!
Από την χαρά μου που θα πήγαινα να πληρωθώ πήρα το ποδήλατο και έκανα 8 χλμ για να πάω στο γραφείο :lol:
Βασικά τόσες μέρες δεν έκανα τίποτα από φυσικές δραστηριότητες εκτός από λίγο περπάτημα και σήμερα που είχα χρόνο του έδωσε να καταλάβει! Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο όσο το φανταζόμουν. Ίσα ίσα θα έλεγα ότι ήταν ιδιαίτερα εύκολο. Μόνο το καυσαέριο είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Και οι οδηγοί πλέον είναι πιο προσεκτικοί με τους ποδηλάτες, αλλά και εγώ κατέβηκα κάτω σε ώρα που δεν ήταν τόσο αιχμής.
Πήρα λοιπόν ζεστό το παραδάκι και μπήκε απευθείας στην τράπεζα για το νοίκι μας. Κάπως καθαρή την βγάλαμε αυτό το μήνα. Δεν σωνόμαστε βέβαια αλλά δεν μπαίνουμε μέσα με τα μπούνια. Δόξα το Θεό!
-
Να σημειώσω ότι μετά επέστρεψα με το μετρό χιχιχιχι είπαμε δεν είμαι και ήρωας!
ʼσε που με είχε κάψει ο ήλιος!
-
Αλινάκι μου περαστικά σου. Καλά έκανες και έμεινες σπίτι γιατί η υγεία σου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά. Δεν θα σε κουράσω λέγοντας μία από τα ίδια, αλλά εύχομαι σύντομα να δεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί τόσο έντονες ατονίες και να το αντιμετωπίσεις. Καλή ξεκούραση προς το παρόν.
-
Ωραία τα νέα σου ποδηλατEli, πάντα τέτοια.
-
καλησπερες σε όλες τις κουκλες εδω μεσα!!!
Ελλάκι μου χαρά μου θα είναι να σας μαζεψω εδω! η χαρά που θα μου δώσετε είναι πολύ πιο σημαντική από την κουραση την σωματική!!!
Αλινάκι περαστικά σου κοπελά μου και πολλη προσοχή...
Τζινάκι το χέρι πως είναι σήμερα?
Λιλάκι μου γλυκο είσαι καλα???
η καλλιόπη, η Γλαύκη, τα ναταλάκια και όλες οι λοιπες τι κάνουν σήμερα?
Vouliagmeni's news: πηγα για μπάνιο με τον μικρό και τον αντρα μου σήμερα σε μια θάλασσα απλά υπέροχη!!! ο μικρός στην αρχή συχαινόταν μέχρι και την άμμο στο τέλος όμως δεν τον μαζευαμε!!! Μετά τον μικρό τον άφησα στην μαμά για ύπνο και πηγαμε για φαγητό και παγωτό με τον καλό μου! το απόγευμα θα παω στο εκπτωτικό χωριό με την μαμά και τον μικρό για να κάνω ερευνα αγοράς για τα βαπτιστικα! 20/10 θα γίνει η βάπτιση του Ζαχαρια μου!!!! το πόσο χαίρομαι δεν λέγεται!!!!
-
Με το καλό Αγγελική μου! Επιτέλους χαρούμενα και ανάλαφρα νέα από το Αγγελομέτωπο!
:bigsmile:
-
Αγγελικούλα το χέρι είναι τα ίδια, ευτυχώς το κράτησε το στομάχι μου σήμερα το φάρμακο και περιμένω μήπως με αφήσει. Πολύ χαίρομαι που περάσατε σήμερα όμορφες οικογενειακές στιγμές αλλά και που βολτάρατε με τον σύζυγο οι δυό σας γιατί χρειάζεται κι αυτό. Καλή βόλτα το απόγευμα κι ελπίζω να βρείτε πολύ όμορφα βαπτιστικά σε καλές τιμές.
-
Τζινάκι μου ελπίζω σήμερα να σε πιάσει το χάπι και να νιώσεις μέχρι αύριο καλύτερα. Μην κάθεσαι όμως πολύ στον υπολογιστή και το επιβαρύνεις ε καρδιά μου; Σας φιλώ πάω στην αφή για καφέ και μετά θα πάμε στην αγορά να βρει φόρεμα για τον γάμο που έχουν την Κυριακή :D. Φιλιά όμορφες μου καλό απόγευμα σε όλους μας!
-
Ελάκι ξαπλώνω και σηκώνομαι κάθε τόσο να σας δω χιχιχι. Καλή βόλτα και καλά ψώνια.
-
καλη βολτα ελλακι και καλα ψώνια!!!
Τζινάκι μου μακάρι να νιώσεις λίγο καλυτερα!!!
-
:starhit::starhit::starhit:
-
Πολλές καλησπέρες κούκλες!!!!
Ελλάκη σε καλή μερια τα λεφτά, καλά ψώνια κ να δώσεις φιλάκια στη Κατερίνα
Τζινάκο μου δεν ήξερα για το χεράκι σου, αμάν πια δεν λέει να σε αφήσει! Τα ζωντανά καλά?
Αλίνα περαστικά, να έχεις στο μυαλό σου πως εαν εσύ δεν είσαι καλά τότε ούτε κ η οικογενειά σου θα είναι κ κυρίως ο γιος σου.
-
Γεια σας και αντιο σας!!
Τρεχω και δεν φτανω!! Μολις ειδα 2 διαμερισματα και παω για το τριτο! Στος 4 εχω σαντεβου με το μαναρι αλλα θα τα πουμε μονο 1,5 ωρα!!
Καλα τα μωρα τελεια!! Εγω σε ολες της φωτογραφιες μου σαν μωρο ειμαι παρασκευη, σαββατο!! Η και μερικες να χασμουριεμαι!!! Χαχαχαχχα
Λοιπον σας αφηνω και παω να τρεξωωωω!! Φιλακια ρουφηκτα πολλααααα στα μαγουλακια σασα
-
Να μετράς την ηλικία σου με τους φίλους, όχι με τα χρόνια.
Να μετράς τη ζωή σου με τα χαμόγελα, όχι με τα δάκρυα.
John Lennon, 1940-1980, Βρετανός μουσικός
Χαμογέλα, είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις με τα χείλια σου.
Zoe Freeman
Το χαμόγελο είναι ένα λίφτινγκ προσώπου που είναι οικονομικά προσιτό σε όλους.
Tom Wilson, 1959-, Αμερικανός ηθοποιός & συγγραφέας
Ένα χαμόγελο είναι ένα ισχυρό όπλο. Μπορείς μέχρι και να σπάσεις τον πάγο μ? αυτό.
Ανώνυμος
Αυτός που χαμογελά αντί να οργίζεται είναι πάντα ο πιο δυνατός.
Γιαπωνέζικη παροιμία
ας τα ξεχασουμε ολα και ας χαμογελασουμε!!!
-
νιώθω ένα όρθιο πτώμα!η απόψυξη με ξετίναξε από τις 9 μέχρι τις 2 ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝν ,χιλιοκοψα τα χέρια μου καθώς είχε κάτι μικρά χωρισματάκια που ήταν γεμάτα πάγους,μετά ξεβιδώναμε ένα άλλο πλαίσιο γιατί το σωληνάκι της αποστράγγισης ήταν εκεί πίσω θαμμένο...γεματό στον πάγο και εκεί...Περπατάω μέσα στο σπίτι και νιώθω πως θα τα καταρρεύσω!
-
-
κουραγιο ιωαννα μου και εγω εκανα τη περασμενη εβδομαδα αλλα ολο το μανικι το τραβηξε ο αντρας μου:)
αληθεια ο δικος του εκανε βρηκε δουλεια????
-
Καλλιοπάκι εγώ ξέρεις που χάθηκα, είμαι σταθερή αξία! :lol:
-
Σοκολατίτσα η κοκερίνα τινάζει ακόμα το κεφάλι της, ελπίζω να την βοηθήσει η αλοιφή και για τον γατούλη περιμένω να δω τις επόμενες μέρες πως θα τα πάει. Εσύ πως πας με τη διατροφή σου, όλα καλά;
-
εσυ ολο επιδερμηδα φτιαχνεις!!
εγω να δω ποτε θα φτιαξω!
αν και δεν εχω αναγκη εγω πιπινι ειμαι ακομη :P
-
Βρε κορίτσια ακούω από το πρωί στις ειδήσεις γι'αυτόν τον ηλικιωμένο που πήγαν να του επιδώσουν την εντολή για έξωση και αυτοκτόνησε και κάθε φορά κλαίω. Είδα και το ακουστικό βαρηκοϊας που φορούσε ο έρμος στο δρόμο που είχε ξεμείνει εκεί που έπεσε και συγκλονίστηκα. Αφού δεν είχε κανέναν να τον βοηθήσει ποιός μπορεί να τον κατηγορήσει που αυτοκτόνησε αφού δεν άντεχε να μείνει άστεγος; Ας λυπηθεί ο Θεός όλους τους ανήμπορους.
-
ναι ειναι δυσκολοι καιροι για ολους αλλα πρεπει να προσπαθουμε να το ξεπερασουμε
θα μου πεις κοιτα τωρα ποια μιλαει που στις 10 μερες τις 8 ειναι χαλαια αλλα οκ προσπαθω και σκεφτομαι οτι ποσο πιο χαλια να γινει ακομη???
ελπιζω!!!!!!
-
τζινα το λιλακι εδωσε σημεια ζωης σημερα???
-
γεια σας κ παλι καταφερα να σηκωθω να παω στο γιατρο κ ηταν κλειστο! το ιατρειο παρασκευη απογευμα παντα ειναι αλλα εγω με τη ζαλη μου νομιζα οτι ηταν πεμπτη σημερα :(
πηγα να παρω κ το χειρουργο τηλ αλλα μαλλον θα αλλαξε εταιρια στο κινητο του κ ενω σε κοσμοτε επερνα χωρις χρεωση τωρα δε μπορουσα να τον καλεσω. αρα θα κανω υπομονη μεχρι τη δευτερα το απογευμα να παρω τηλ απο το σταθερο της μαμας μου στο ιατρειο του. γενικα ειμαι ατομο που δε βριζω... αλλα εδω που κανταντησαμε δε μπορω να μη πω μπιμπ τη φτωχεια μας πια.γενικα εχουν σπασει κ τα νευρα μου με αυτη τη κατασταση.νιωθω χαλια κ ακρη δε βρισκω κ δε μου φτανει αυτο εχω κ τους αλλους να μου λενε μηπως ειναι ψυχολογικο! ψυχολογικο τωρα που αρχισε να φτιαχνει η ζωη μου? που το παιδακι μου ειναι καλτυτερα στην υγεια του κ μεγαλωσε πια,που εχασα τοσα κιλα,που αρχισα να βγαινω απο το σπιτι κ να ασχολουμε με μια δουλεια που παρα τα προβληματα της μου αρεσει! δε μπορω να καταλαβω ποιος θα ηταν αυτος που απο την αδυναμια κ τη ζαλη δε θα μπορουσε να κρατησει το κεφαλι του ορθιο κ θα επρεπε να ειναι κ μες τη τρελη χαρα! υπαρχουν κ τετοιοι ανθρωποι? αν ναι τοτε τι να πω εμενα ειναι ψυχολογικο! γκρρρ σορρυ που τα ακουσατε εσεις αλλα τα εχω παρει ασχημα.
-
βρε αλινα μου μη σκας το εχουν ευκολη λυση ολοι το ψυχολογικο!
εγω να καταλαβεις εχασα τη μαμα μου 40 χρονων απο καρκινο στο στηθος και οτνα ειμουν και εγω στα 40 ετρεχε υγρο απο το στηθος μου και παω σε ενα γιατρο και μου λεει.......
επειδη εχεις πολλα κιλα εχεις ψυχολογικο προβλημα και για αυτο τρεχει!
απο εκει να καταλαβεις!
ασχετο το οτι μολις ειχα γεννησει σχεδον( στα 38 εκανα το γιο μου ) δε το εψαξε καν
-
λοιπον. δε θυμαμαι ποτε ειπε η κατερινα οτι εκαψε το φαι γιατι φουμοριαζοτανε αλλα εγω σημερα κοντεψα να καψω το σπιτι !
ηρθα να διαβασω τι γραψατε και αφησα το τσιγαρο στο τασακι αλλα φυσαει πολυ και το εριξε επεσε πανω σε μια χαρτοπετσετα διπλα και ξαφνικα μου μυρισε καμενο! ετρεξα στη κουζινα εριξα νερο και μετα μαζεψα τα αποκαιδια!!!!
και κατι αλλο η wow ελεγε οτι νομιζει πως οι βιτρινες αδυνατιζουν εγω παλι εχω το αντιθετο προβλημα οχι τωρα απο παντα !
με βλεπω σε βιτρινες σε καθρεφτες σε φοτο γενικα και λεω ποια ειναι αυτη?
πω πω χοντρη που δειχνει !
φυσικα ακομη βλεπω οπου κοιταξω αυτη τη χοντρουλα αλλα οχι εμενα!
ειναι σοβαρο αυτο που εχω???????????
-
Καλλιόπη η Λίλα έδωσε σημεία ζωής το μεσημέρι. Νομίζω ότι σήμερα το απόγευμα θα πήγαινε βόλτα με μία φίλη της.
Αλινάκι καλά κάνεις και τα λες για να βγουν από μέσα σου και να ξεσπάσεις, πες κι άλλα άμα θες, εμείς δεν παρεξηγούμε, ίσα ίσα που συμφωνούμε μαζί σου γιατί όλες μας εδώ περνάμε πάνω κάτω τα ίδια.
-
γιαυτο κ ενιωσα τζινα μου την αναγκη να σας τα γραψω τουλαχιστον ξερω οτι θα με καταλαβετε. η αληθεια ειναι οτι ξεσπασα κιολας που τα εβγαλα απο μεσα μου. φανταστειτε ποσο εχω αφησει το σπιτι μουυο να βρωμισει που ηρθε η μητερα μου κ μου ειπε να ερθουν μια μερα με την αδερφη μου να μου καθαρισουν γιατι λεφτα να φερει γυναικα δεν εχει! ενιωσα τοσο ασχημα... αλλα δε θα μπω στη διαδηκασια να το σκεφτομαι.αρνηθηκα μα δε παθαινουμε τιποτα με λιγη ακαταστασια κ λιγη σκονη,οταν νιωσω ξανα καλα θα τα κανω μονη μου.
-
καλησπερα κοριτσια!
μολις γυρισα απο την ζουμπα! καλα ηταν τελεια και το ευχαριστηθηκα πολυυυ. Μονο που ανακαλυψα προς μεγαλη μου απογοητευση οτι ακομη δεν μπορω να κανω ασκησεις με τα χερια γιατι νιωθω τραβηγμα στο στηθος,οποτε αρκεστηκα στις ασκησεις ποδιων και τα χερια ισα που τα κουνουσα για να ακολουθω συμβολικα. Τι λεγανε μετα απο ενα μηνα γυμναστηριο, πλακα με κανουν?? εγω 3 μηνες και ακομη δεν μπορω καλα καλα. ουτε με το το σληβ ετσι. τεσπα εχω και αλλα καλα νεα πηρα ρουχο για τον γαμο. Παιδια δεν πηρα φορεμα αλλα ολοσωμη φορμα η οποια τα σπαει!!!!!!!!!!!!!! μολις βγηκα απο το δοκιμαστηριο και με ειδα εγω η αφη η πωλητρια και μια πελατισσα μειναμε ολες αλαλες για λιγο. Πραγματικα αυτη η φορμα ειναι σαν να εχει σχεδιαστει για το σωμα μου. Δεν σας την περιγραψω , θα βγαλω φωτο και θα ανεβασω στο φ/β να την δειτε με το καλο μετα την Κυριακη. Μετα μου ειπαν και την τιμη και στενοχωρηθηκα λιγο ?100 αλλα νικησε η φορμα. ειχα μπατζεταρει 60 ? αλλα εφυγα εκτος προυπολογισμου και τωρα πρεπει να δω πως θα το μαζεψω μεσα στον μηνα.
Παω τωρα να κανω ενα μπανακι γιατι ιδρωσα πολυ και θα τα πουμε λιγο αργοτερα.
φιλακια πολλα
-
μεγειά μεγειά! Τα αξίζεις τα έξοδα κατερινάκι!
-
Μεγειά τη φόρμα σου Κατερίνα, εννοείται ότι περιμένουμε να δούμε φωτό.
-
Kατερινιω μου με γεια η φορμα!μη σκας για τα λεφτα αφου νιωθεις τοσο ομορφα κ αφου σου πηγαινε τοσο πολυ!τι χρωμα ειναι?κ φωτο θα βαλεις στο αναλογο τοπικ γιατι θελουμε να σε δουμε κ εμεις που δεν μπορουμε στο φατσοβιβλιο σου αφου το εχεις κλειστο.
-
κατερινα θα ειναι υπεροχη η φορμα για να ενιωσες τοσο ωραια φοροντας την κ μονο γιαυτο αξιζει που εκανε λιγο παραπανο κ ας ξεφυγες απο τον προυπολογισμο σου. να περασεις ομορφα φοροντας την κ οπως λεει μια φιλη καλοβαλτην κ καλοβγαλτην... :spin:
-
Μολις μπηκα σπιτι κορες.πηγα με τη φιλη που σας ελεγα για καφε παραλιακα.ημουν μια θεα.η φιλη εσκασε απο το κακο της εχυσε και το φαρμακι της αλλα χ?στηκα.περιττο να σας πω οτι ειχαμε παει για καφε απο τις 7 και γυρισαμε τωρα.το πιο θεικο.στο διπλανο τραπεζι λιγη ωρα αφου κατσαμε ηρθε ο γιατρος που με ειδε στο νοσοκομειο με τον κολικο ο οποιος ναι ναι μου την επεσε.τι ωραια που ειναι να εισαι αδυνατη και να σου κανουν καμακι.για να μην πολυλογω το γιατρουδακο τον λενε κωστα κανει ειδικοτητα και πεθαναμε στα γελια.αυτα.
-
Καλώς το Λιλάκι, βρε συ ωραίες φίλες έχεις!! Αν έσκασε από το κακό της και έριξε το φαρμάκι της, αν ήταν εχθρός σου τι θα έκανε οεο;; Χαίρομαι που πέρασες ωραία και είναι όντως πολύ ωραίο να σου κάνουν καμάκι αρκεί βέβαια να μην το ξέρει το αγόρι χιχιχι.
-
Η φιλη μου ειναι και αυτη παχυσαρκη και το φαρμακι το εχυσε στο στυλ εεε αφου βρηκες την ευκολη λυση του χειρουργειου...στο αγορι ακομα κραταω μουτρα οποτε.
Τζινακο πως ειναισημερα το χερακι???ο γατουλης πως τα παει με τη νεα τροφη???σου την εφερε το πετ σοπ καλα δεν θυμαμαι???
-
Λιλούκο οι πραγματικοί φίλοι στη χαρά φαίνονται!
-
Λίλα ώρες ώρες απορώ πραγματικά με το τι μυαλά υπάρχουν και το πως σκέφτεται ο κόσμος. Μαζί με την "εύκολη λύση" του χειρουργείου βρήκες και την υγειά σου, χώρια που μετά από 4 χειρουργεία είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι χειρουργείο και εύκολο δεν πάνε μαζί! Το χέρι δεν είναι καλά, την τροφή του γατούλη όντως μου την έφερε σήμερα, περιμένω να δω τις επόμενες μέρες πως θα είναι η τουαλέτα του.
-
Καλώς τη σοκολατίτσα. Πως τα πας με τη διατροφή σου;
-
Θυμάμαι όταν είχα χάσει τα κιλά μια φίλη μου είχε απομακρυνθεί τότε δεν έδωσα κ πολύ σημασία απλά την δικαιολόγησα πως απλά έτυχε, δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά από κάποιες κουβέντες κ κάποια βλέματα είχε περάσει απο το μυαλό μου πως ίσως συνέβαινε αυτό λόγω των κιλών όταν λοιπόν τα ξαναπήρα τα κιλά να σου την ξανά στη ζωή κ τώρα που πλέον την αποφεύγω μετον τρόπο μου ζητάει κ τα ρέστα έτσι μου ρχεται καμια μέρα να της τα πω χύμα αλλά δεν θα το παραδεχτεί όμως δεν θέλω να μ΄ έχει κ για χαζή!