μπορούμε παρακαλώ να τη συμμαζέψουμε την ένταση???
Ευχαριστώ.
Printable View
μπορούμε παρακαλώ να τη συμμαζέψουμε την ένταση???
Ευχαριστώ.
αυτο που εγραψα και πρασινησε ειναι γνωστο στους παντες περι του παρουσιαστη..τεσπα μπορει και να μην επιτρεπεται.
Μα, γιατί να μιλάμε για κάποιον άλλον όταν το παράδειγμα που έχουμε είναι αυτό ακριβώς;
[Άτομο για το οποίο εκκρεμεί (όπως είπε και η Joann) δικάσιμος, για σωματική βλάβη κ.λπ., το οποίο ανήκει στον τάδε "πολιτικό" χώρο και έχει τις τάδε συμπεριφορές και τις τάδε πεποιθήσεις]
"Είσαι και γυναίκα τρομάρα σου...Που ήθελες να βάλεις το δάχτυλο πάνω στην πληγή, εε, στη μελανιά. Καθαρόαιμη μαλάκω...".
Καλησπέρα. Εγώ τώρα μπαίνω Ρέϊν. Σε παρακαλώ, πέρα απ' αυτά που έγραψες στο Γιάννη το πρωΐ, να χαρακτηρίσεις και μένα "Καθαρόαιμη μαλάκω" - που έχω δηλώσει πως έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση τα ζώα απ' τους ανθρώπους - και να ζητήσεις ακόμη και τη διαγραφή μου... νιώθω αρκετή ντροπή που σε είχα σε εκτίμηση για τόσο καιρό, οπότε - δεδομένων και των τάσεων που εξελίσσονται στο φόρουμ αυτό - θα πρέπει επειγόντως να μπαναριστούν άτομα σα και του λόγου μου... είναι επειδή είχα γράψει πως ευχαρίστως θα σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια όποιον τολμούσε να πειράξει το ζώο μου. Όπως ακριβώς έγινε στην Πάτρα, με τον άνθρωπο - άνθρωπο, όχι έλληνα - που κυνήγησε τους 3 Αφγανούς - ανθρώπους, όχι Αφγανούς - που κλώτσησαν πολύ δυνατά το σκυλάκι του...
Λυπάμαι πολύ για αυτά που έγραψες στο Γιάννη, αλλά δε θα μπω να απαντήσω... αν δε ζητήσεις δε τη διαγραφή μου εντός ολίγων λεπτών, θα τη ζητήσω για μια ακόμη φορά μόνη μου... καλή Ρέϊν, προστάτιδα των αδυνάτων. Καλό βόλι. Μπορεί και να βγάζεις φράγκα απ' τα κείμενα, και να τα έχεις καλά με... όλους... κρίμα για μένα που δε καταφέρνω το ίδιο, μιας και τα χρήματα που θα έβγαζα θα πήγαιναν για "κοινοφελή σκοπό"... ' ή μήπως όχι;...
Ευχαριστώ το κεφάλι μου για το ρατσισμό μου. Να τον χαίρομαι, εσύ που βγάζεις πάνω από 500 το μήνα πάρτους όλους σπίτι σου. Και αλλοδαπούς και χαροκαμένους έλληνες, μεγάλη αλτρουΐστρια.
Ευχαριστώ το θυμό μου που με έχει κάνει καλύτερη και όχι χειρότερη. Ευχαριστώ που δεν έγινα σαν εσένα, δε βρίζω τους άλλους σαν εσένα
κι επίσης, ευχαριστώ που θεωρώ τα ζώα το ίδιο "ανώτερα" με μένα. Καλή συνέχεια, τα φόρουμς μετά Σου...
Υ.Γ. Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να γράψω την ιστορία που έζησα... με έναν Αλβανό, μια ελληνίδα κι έναν σκύλο... μ' έναν σκύλο που τον "εξαφάνισαν" έλληνες φιλόζωοι, έναν ΑΡΧΙΔΙ Αλβανό που τον αθώωσαν τα ελληνικά δικαστήρια, και μια ελληνίδα που μάλλον έχει ψοφολογήσει σε ελληνικό ψυχιατρείο...
Αλλά εσύ Ρέϊν, ξέρεις καλύτερα... γιατί τα λογοτεχνικά κειμενάκια είναι καλύτερα όταν σφύζουν μόνο φαντασίας. Και δυσκολοδιάβαστα όταν εμπεριέχουν μόνο πραγματικότητας...
εγω δεν θα αναιρεσω για το αν ο κασιδιαρης εχει ποινικο μητρωο!ολοι αυτοι σου ξαναλεω με κινδυνο να γινω γραφικη ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ??ειναι χειροτεροι ολων!προσωπικη μου εκτιμηση..ορθως εφαγε τις φαπες της η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ..και ελπιζω να τις φανε και αλλοι!ξερεις ποσο βιαιο ειναι μην εχεις δουλεια?να μην μπορεις να επιβιωσεις?να σε σπρωχνουν στην αυτοκτονια?να μην εχεις προοπτικη?να μην μπορεις να κυκλοφορησεις στον δρομο μην τυχον και σε σφαξουν δυσμοιροι λαθρομεταναστες?να μην εχουν ρωτησει κανεναν αν θελει να συνυπαρξει με ολους αυτους?να ξεπουλανε την πατριδα σου?
ας κανουμε φοκους στα πραγματικα προβληματα γιατι ολο αυτο θα φερει εναν εμφυλιουλη μουρλια!και καποιοι το θελουν παρα πολυ αυτο..οπως ειπε παραπανω η ρειν επειδη διαφωνουμε "θα μας σαπισει"..
βεβαια για το 1,3 δις του Γερμανου απο την κρατικη Κοσμοτε τσιμουδια...
Rock, υπάρχουν πράγματα σε τούτη τη ζωή που είναι απείρως σοβαρότερα για μένα από την "συμπάθεια" όλης της υφηλίου μαζί. εντ οβ στόρυ. Και καλά κάνεις και δε θες να είσαι σαν εμένα. Πολλές δε θέλουν και η συγχρονισμένη σας επίθεση τελευταία μου δίνει ικανοποίηση. Από την άλλη, οι συμμαχίες του καθενός λένε σοβαρότερα πράγματα από τις θεωρητικολογίες τους και τα νόμπελ λογοτεχνίας που θα ήθελαν να είχαν. Antifa till the end!
mnimonio, προσωπικά προσπαθώ να κάνω φόκους σε διάφορα πράγματα plus νομίζω ότι εδώ μέσα συζητιέται πληθώρα θεμάτων.
Η τακτική των από πάνω από εμάς είναι το διαίρει και βασίλευε, διαχρονικό, πάντοτε.
Δεν θέλω να μας δω να τρώμε τις σάρκες μας, βρε αδερφέ. Δεν θέλω, αλλά το "δεν θέλω"
δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει, κιόλας.
Και πίστεψέ με εμείς θα την πληρώσουμε, όχι οι από πάνω.
Με ρωτάς αν θα ήμουν επιεικής σε ενα "κόμμα" νεο-ναζί, επειδή οι άλλοι μπορεί να είναι σκατά και επειδή η δημοκρατία παραπαίει.
Σου λέω ξανά, ξεκάθαρα ΟΧΙ διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως με τις ιδεολογίες και τις πρακτικές τους.
Δεν είναι λύση στο πρόβλημά μου, είναι επιδείνωση του προβλήματός μου.
Με ρωτας αν θα ήμουν επιεικής στα υπόλοιπα κόμματα (και ιδιαίτερα) αυτά που έχουν πρωτοστατήσει με τις πρακτικές και αποφάσεις τους για την κατάσταση σήμερα, μόνο και μόνο επειδή έχει εμφανιστεί το σύμπτωμα "ΧΑ"
ΟΧΙ, επίσης.
Δεν θα είμαι επιεικής σ'αυτούς που άφησαν να δημιουργηθεί αυτό το κενό στη Δημοκρατία, μόνο και μόνο για αυτό -άσε τα υπόλοιπα- δεν θα είμαι ποτέ επιεικής.