Quote:
Originally posted by Θεοφανία
1. Το παιχνιδακι οτι ειμαι gay ειναι χιλιοπαιγμενο και το εχω φαει στη μαπα.
Μόνος σου το είπες, δεν το εφεύεραμε μόνοι μας.....
ειπα οτι εχω παει με αντρα, οχι οτι ειμαι gay,
τα υπολοιπα ειναι εφευρεσεις δικες σου και του συνεταιρου σου.
2. Επειδη βλεπω οτι σε τζουζει το τι κανω στο κρεβατι μου, σε ενημερωνω οτι ειμαι ετεροφυλος.
Αυτό το λέει και ένας φίλος μου γκέι στη μαμά του.....
δεν με απασχολουν τι κανουν οι φιλοι σου.
Ξερω τι κανω εγω και μου αρκει.
3. Το οτι μου εστειλες μυνημα για..... περαιτερω γνωριμια και εγω σε εκλασα εχει να κανει οτι εισαι ατομο κατωτερο των προσδοκιων μου και οχι με την ποιοτητα που αναζητω σε γυναικες.
Το ότι σου ζήτησα να μιλήσουμε μη δημόσια για ένα θέμα που σκοτωνόμασταν και δεν ήθελα να κάνω το φόρουμ μ@@@, είναι πρόσκληση σε.....γνωριμία? Ενδιαφέρουσα άποψη για να νομίζουν οι αποτυχημένοι ότι τους τα ρίχνουν....
τωρα γιατι θες να προχωρησουμε σε δημοσιευση μυνηματων???
το θεωρεις σωστο??
η το οτι δηλωσες οτι δεν ειναι για πονηρο σκοπο λεει κατι???
Η νομιζεις οτι ειμαστε χθεσινοι στο ιντερνετ??
4. Δυστυχως εκατσα και σου απαντησα ενα ευγενικο οχι προσπαθωντας να μην σε κανω να νιωσεις ασχημα.
Κακως.
Επρεπε να αφησω την γκομενα μου να σου απαντησει η ιδια που γελαγε με το μυνημα που εστειλες, καθως θα σου εχωνε κανα μπινελικι.
Κοίτα, είναι πολύ εύκολο να ρίχνεις λάσπη και θα ήθελα πολύ να δω αυτό το μνμ. Έχεις χάσει τόσο την ψυχραιμία σου που άρχισες τα ψέμματα?
Αλήθεια, ποιος πιστεύεις ότι θα πιστέψει πως εγώ την έπεσα μες το φόρουμ σε ένα άτομο πενήντα χρονών, με χίλια κόμπλεξ που πάει με αγοράκια?
καταρχην πως ξερεις οτι ειμαι 50 χρονων??
Ας πιστεψει οτι θελει ο καθενας.
Τα μυνηματα υπαρχουν και εσυ τα εστειλες και οχι εγω.
5. Το οτι δεν σε εστειλα στον αγυριστο οπως σου επρεπε, σου εδωσε το δικαιωμα να αφηνεις υπονοιες στο αν τον παιρνω η οχι.
Προφανως την εχεις δει πολυ θεα και οποιος σου δινει πορτα, δεν εξηγηται αλλιως ειναι *******!!!
Σου είπα, περιμένω το μνμ που εγώ σου την έπεσα!
ελα βρε ατιμο (και αγνο) κοριτσακι....
δεν το εχεις το μυνημα που εστειλες???
6. Καποια στιγμη στην ζωη σου ισως (λεω ισως) καταλαβεις και εσυ και το συνεταιρακι σου, οτι εισαστε πολυ μικροι για να βλαψετε με αυτο το τροπο καποιον.
Η λασπη σας μου ειναι αδιαφορη και δεν με αφορα καθολου.
Ξερω τι ειμαι και τι κανω στη ζωη μου και δεν θα κατσω να αναλωθω περαιτερω.
Το ότι δεν σε αφορά το βλέπω. Έχεις χάσει τόσο τη μπάλα που χρησιμοποιείς αφελή ψεύδη, μήπως και μαζεψεις τα αμάζευτα....
ασυστολο ψευδος ειναι οτι μου εστειλες πριβε μυνημα????
τς τς τς....
Τελος σας ευχομαι να πατε διακοπες συντομα και να ηρεμησετε.
Τουλαχιστον να γυρισετε το φθινοπωρο ξελαμπικαρισμενοι....
Αποκλείεται! Εγώ θα κλαίω μέχρι τα Χριστούγεννα για τη χυλόπιτα που μου έριξες!!!
χεχεχε....
δεν σε εχω για τοσο δυσκολη.....
:cool:
[/quote]