ΕΛΕΝΗ ΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΜΕΤΡΗΤΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ.
Printable View
ΕΛΕΝΗ ΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΜΕΤΡΗΤΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ.
κανονικα το προγραμμα μου! κ νιωθω τελεια
70 λεπτά αερόβια και 30 λεπτά ασκήσεις πιλάτες για όλο το σώμα για σήμερα:bigsmile:
Σημερα πηγα σε ενα γυμναστηριο κοντα στο σπιτι μου να μαθω πληροφοριες.Ηταν πολυ ακριβο γι'αυτο που προσφερει.Αποφασισα λοιπον μεχρι το νεο ετος να μη γραφτω καπου και απο Δεκεμβρη-Γεναρη που θα φτιαξει ο ησαπ να γραφτω σε μια σχολη χορου που βρηκα στο κεντρο και μου αρεσε.Παρολαυτα για 2 μηνες βαζω προγραμμα με διαδρομο που τον εχω και καθεται τοσο καιρο και γυμναστικη στο σπιτι.Σημερα λοιπον εκτος του περπατηματος λογο δουλειας εκανα 40 λεπτα διαδρομο και λιγο βαρακια και διατασεις.Eπισης εχω κατι dvd για pilates και λεω να τους ριξω ενα βλεφαρο αυριο.:)
μπραβο σε ολες σας :)
εγω :
30 λεπτα διαδρομο
30 λεπτα ελλειπτικο
1 ωρα προγραμμα αεροβικης-ΠΟΛΥ εντονο!!
:)
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
άρχισε μια φίλη μου curves και τους έδωσε το τηλ μου οπότε χτες πήγα στην πρώτη επίσκεψη όπου με μετρήσανε ,με ζυγίσανε,ώς κ γκόμενο αν έχω με ρωτήσανε ,(για να χω κάποιον λέει να με παρακινεί να κάνω γυμναστική)κ με κάνανε κ μέλος. λέω να αρχίσω από νοέμβριο γιατί ΄πολύ με βολεύει κ το μισάωρο κ ότι μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω κ ότι οι γυμναστές είναι νοστιμούλιδες οπότε πας να γυμναστείς ανοίγει κ το μάτι. λοιπόν εγώ το καλό σφαχτάρι ζυγίζω 67,5, έχω 40%λίπος το οποίο πρέπει να κατέβει στο 26.(πάνε τα ωραία ζουμερά μου στήθη,χιχιχιχ) επίσης έχω να χάσω καμιά 40 πόντους ,α κ με βρήκε 1,64 καλό αυτό με ψήλωσε κ ένα πόντο. μου είπε οτι οι μετρήσεις μου δικαιολογούνται για γυναίκα άνω των 35 άλλα όχι για μένα 25 χρονών κορίτσι.
αν εξαιρέσεις ότι ένιωσα πολύ βοδ' και επίσης μου την σπάει η προσέγγιση που κάνουν όοοοοολα τα γυμναστήρια ,αυτό πιστεύω οτι είναι η καλύτερη δυνατή λύση γιατί τα όργανα λέει προσαρμόζονται στα κυβικά σου.είτε είσαι 70 είτε 15 τα όργανα προσαρμόζονται στην δύναμη κ στο βάρος.γιατί μου λέει καλά κάνεις dvd στο σπίτι αλλά σιγά σιγά δεν θα χεις αποτέλεσμα επειδή γυμνάζεσαι με το βάρος σου ,αλλά όσο αδυνατίζεις(κάνω γυμναστική κ λιώνω) κ επίσης δυναμώνεις το βάρος σου δεν θα ναι αρκετό.καταλαβερδίγκος?κατ αλαβερδίγκος.
κάθε μήνα θα με ζυγίζουν να δουν αν το ζώο έχασα κανά αξιόλογο ποσοστό λίπους.
θέλω να ξεκινήσω πάντως γιατί μάρεσε η γυμναστική που κάνουν.
αυτός από πάνω μου ο αντώνης τζάμπα χαίρεται!
εχει πολυ συντομη ημερομηνια ληξηςQuote:
Originally posted by bouliana
χα χαQuote:
Λοιπόν.Είχα να γυμναστώ από το Σάββατο.Χτες έπαιξα ώμους για καμιά ώρα,διάδρομο μόνο ένα 20λεπτο(το ένα δεκάλεπτο χαλαρά το άλλο μέτρια ένταση),περιφέρειες και προσαγωγούς.
Είμαι κομμάτια.Αρκούν λίγες μέρες ίωσης για να πέσω στα πατώματα;:shocked2:
20' ελλειπτικο και 10' διαδρομο 60' πιλατες το χθεσινο μου προγραμμα..
και απο σημερα ξεκιναω καταγραφη θερμιδων .. γιατι χθες για πλακα καθισα το βραδυ και υπολογισα τι εφαγα και επαθα ενα ψιλοσοκ γιατι τελικα μαζευονται αρκετες θεριδες.. ενα θα σας πως εφτασα κοντα στις 1700 :( βεβαια αν αφαιρεσεις τις 300 που εκαψα απο την αεροβια ασκηση και καποιες ακομη στις πιλατες... πεφτουμε στις 1400 (παρηγορια στον αρρωστο ειναι αυτο αλλα τελοςπαντων) απο σημερα λοιπον καταγραφη και των γευματων με θερμιδες...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑQuote:
bouliana θεα!!:tumble:
40 λεπτα διαδρομος,10 λεπτα διατασεις, 20 κοιλιακους,λιγο βαρακια
Το home gym αποδιδει.Πιλατες dvd θα βαλω να δω το βραδυ να δω αν μπορω να κανω τπτ μονη μου.
ax ayto skeftomoyn μολις τωρα, στο κεφαλι μου εισαι?Quote:
Originally posted by zwhtsa
20' ελλειπτικο και 10' διαδρομο 60' πιλατες το χθεσινο μου προγραμμα..
και απο σημερα ξεκιναω καταγραφη θερμιδων .. γιατι χθες για πλακα καθισα το βραδυ και υπολογισα τι εφαγα και επαθα ενα ψιλοσοκ γιατι τελικα μαζευονται αρκετες θεριδες.. ενα θα σας πως εφτασα κοντα στις 1700 :( βεβαια αν αφαιρεσεις τις 300 που εκαψα απο την αεροβια ασκηση και καποιες ακομη στις πιλατες... πεφτουμε στις 1400 (παρηγορια στον αρρωστο ειναι αυτο αλλα τελοςπαντων) απο σημερα λοιπον καταγραφη και των γευματων με θερμιδες...
τερμα η ελευθερη διατροφη ή το μετρημα θερμιδων,
πχ χθες ενω εφαγα οσα επρεπε με το ματι κ το πιατο
(ζυγισμενα κτλ)
μπηκα παλι στο τριπακι να μη μετρησω θερμιδες κ εφαγα μετα εξτρα τεραστια σαλατα κ γιαουρτι τεραστιο με δημητριακα
τα οποια με ανεβασαν πολυ θερμιδικα.
κ στην τελικη δεν αξιζει να ανεβαζω θερμιδες με τετοια πραγματα συχνα, αλλα με πιο "δελεαστικες τροφες" μια στο τοσο...
παντως μην αφαιρεις την ασκηση σου, δε παει ετσι...
απλα βρες τις θερμιδες συντηρησης σου με βαση την ασκηση που κανεις κ επειτα αφαιρεις οσες θες να τρως λιγοτερες τη μερα για να χασεις οσο θες ανα εβδομαδα.
αρχιζω κ γω...
ελα ρε εχουμε ιδιο ποσοστο λιπους,Quote:
άρχισε μια φίλη μου curves και τους έδωσε το τηλ μου οπότε χτες πήγα στην πρώτη επίσκεψη όπου με μετρήσανε ,με ζυγίσανε,ώς κ γκόμενο αν έχω με ρωτήσανε ,(για να χω κάποιον λέει να με παρακινεί να κάνω γυμναστική)κ με κάνανε κ μέλος. λέω να αρχίσω από νοέμβριο γιατί ΄πολύ με βολεύει κ το μισάωρο κ ότι μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω κ ότι οι γυμναστές είναι νοστιμούλιδες οπότε πας να γυμναστείς ανοίγει κ το μάτι. λοιπόν εγώ το καλό σφαχτάρι ζυγίζω 67,5, έχω 40%λίπος το οποίο πρέπει να κατέβει στο 26.(πάνε τα ωραία ζουμερά μου στήθη,χιχιχιχ) επίσης έχω να χάσω καμιά 40 πόντους ,α κ με βρήκε 1,64 καλό αυτό με ψήλωσε κ ένα πόντο. μου είπε οτι οι μετρήσεις μου δικαιολογούνται για γυναίκα άνω των 35 άλλα όχι για μένα 25 χρονών κορίτσι.
αν εξαιρέσεις ότι ένιωσα πολύ βοδ' και επίσης μου την σπάει η προσέγγιση που κάνουν όοοοοολα τα γυμναστήρια ,αυτό πιστεύω οτι είναι η καλύτερη δυνατή λύση γιατί τα όργανα λέει προσαρμόζονται στα κυβικά σου.είτε είσαι 70 είτε 15 τα όργανα προσαρμόζονται στην δύναμη κ στο βάρος.γιατί μου λέει καλά κάνεις dvd στο σπίτι αλλά σιγά σιγά δεν θα χεις αποτέλεσμα επειδή γυμνάζεσαι με το βάρος σου ,αλλά όσο αδυνατίζεις(κάνω γυμναστική κ λιώνω) κ επίσης δυναμώνεις το βάρος σου δεν θα ναι αρκετό.καταλαβερδίγκος?κατ αλαβερδίγκος.
κάθε μήνα θα με ζυγίζουν να δουν αν το ζώο έχασα κανά αξιόλογο ποσοστό λίπους.
θέλω να ξεκινήσω πάντως γιατί μάρεσε η γυμναστική που κάνουν.
καλε εσυ εισαι αδυνατη!
!!!
τεσπα αρχισε γυμναστικη κ με κοβω να ερχομαι κ γω εκει που εχει ωραιους γυμναστες,
γιατι εδω...χμ χμ
χαχαχαχαχα
οι αθλουμενοι οκ καλοι ειναι (καποιοι)
αλλα ειμαι κ νιοπαντρη κ σταμαατω εδω :P
οσο γιαυτο που λες για γυμναστικη με το βαρος σωματος ισχυει,
πρεπει να αυξανεις σταδιακα την αντισταση, το βαρος κτλ...(οχι του σωματος σου :P)
το ιδιο επαθα με τα βαρη, ενιωθα τελευταια σα να μη κανω τιποτε,
αυξησα το βαρος κ εμεινα εκπληκτη απο τ ο αποτελεσμα...
νιωθω καθημερινα το σωμα να δουλευει κ ας μη πηγαινω γυμναστηριο...εχω μονιμα ενα "πιασιμο"
αυξανα διαρκως απο λιγο βαρος, δεν τα εχω αφησει σε ησυχια χαχαχα
(φυσικα φταιει ο γυμναστης που δ εμου ειχ επει τοσο καιρο να ανεβαζω βαρος, πρωταρα εγω κ εμενα στα ιδια...)