μα πως γινεται το απογευμα να μην εισαι πιο βαρια απο το πρωι.... πρεπει να μην εχεις φαει και να μην εχεις πιει νερο ολη μερα... με μπαταρια δουλευουμε?
Printable View
μα πως γινεται το απογευμα να μην εισαι πιο βαρια απο το πρωι.... πρεπει να μην εχεις φαει και να μην εχεις πιει νερο ολη μερα... με μπαταρια δουλευουμε?
δεν ειπα οτι δεν ειμαι πιο βαρυα, ειπα οτι το να πλακωθεις στο φαγητο δε συνεπαγεται οτι θα παρεις 4 κιλα σε μια ωρα.
μπορει να εχεις πολυ μεγαλη διακυμανση βαρους...
ισα ισα, στο συνεχες ζυγισμα στο φαγητο μετραει το βαρος του οσο ειναι.
Αν φας 1 κιλο μακαρονια θα εισαι 1 κιλο πανω αμεσως μετα, ασχετως θερμιδων.
τουλαχιστο εμενα μου ανεβαζει το ηθικο το να τρωω ολη μερα αλλα να ζυγιστω κ να εχω μονο ενα κιλο πανω.
οποτε το καθημερινο ζυγισμα με βοηθα!
μεγαλη δακυμανση βαρους εχω στην περιοδο, εως κ 3 κιλα πολλες φορες.
έλα βρε Γιώργο, τι περιμένεις ν΄αλλάξει ... :P στα ίδια και σήμερα!
-400 σημερα
61.2
82,5 και σημερα. Ελπιζω λογω περιοδου... Συνεχιζω σταθερα και ελπιζω μεχρι Δευτερα να ειμαι 81,3. Λετε????
εγω οταν ειμαι αδιαθετη δε παιρνω βαρος τελικα, μονο μερικες μερες πριν 1-2 κιλα!!!! το παρατηρησα τους 2 τελευταιους μηνες! τι να πω.....
βραζιλιανα μου ποσο χρονων εισαι?
εγω σημερα στα 81,8!!!!!!!!!!! προχωραμε καλα!!!!!!!!
Καλημέρα :)
-600γρ σήμερα! Από 111,9 σε 111,3 :D
Τελευταίες μέρες περιόδου και αισθάνομαι υπέροχα :D
Εγω ευτυχως δεν πηρα βαρος αλλα δεν εχω χασει κιολας. Φανταζομαι οτι το Σαββατο που θα τελειωσει η περιοδος θα φανει!! Το καλο που του θελω!!
Ειμαι 30 χρονων!!
Βραζιλιανα μτσεκ παμε ανταγωνισμο ποια θα δει πρωτη 7?
αντε γιατι αλλιως χτυπαω μακαροναδες τα βραδυα που δε με παιζετε :P
82.0 ξανα μετα απο χθεσινο φαγοποτι
οι πρωτες 100 μερες ειναι δυσκολες, μετα θα στρωσω :D
Για να δουμε ποτε θα το καταφερουμε???? Εγω περιμενω την Δευτερα που θα εχω τελειωσει απο περιοδους να δω τι γινεται. Τωρα απλα απογοητευτηκα με την ζυγαρια σημερα...
th deytera mporei nasai katv k 2 kila! ksekolla mia xara pas
Δεν έχει νόημα να ζυγίζεστε κάθε μέρα ρε σεις.Αυτό που βλέπετε δεν είναι πραγματική απώλεια ή προσθήκη.
nai χθες μου φωναζε οδιαιτολογος που του ειπα οτι εχασα 1.5 κιλο σε μια μερα :D
εχει δικιο ο Κλεανθης Μπραζιλ... 1 fora τη βδομαδα...
Kleanthi εγω δε μπορω, καθε μερα ανεβαινω...κ 2 φορες τη μερα!