είδες, κι ας μη σε ξέρω το φανταζόμουν οτι θα με καταλάβεις...:thumbup:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σαν να διαβαζω εμενα..Θα περασει και αυτο Σισι..:thumbup:
ναι μωρε, θα περάσει..
Printable View
είδες, κι ας μη σε ξέρω το φανταζόμουν οτι θα με καταλάβεις...:thumbup:Quote:
Σαν να διαβαζω εμενα..Θα περασει και αυτο Σισι..:thumbup:
ναι μωρε, θα περάσει..
Εγω εχω γινει και πολυ αναβλητικη τον τελευταιο καιρο..Ποσο μαλλον στις σκεψεις..εκει να δεις αναβολες..
παντως δεν είναι και τόσο κακο η αναβολή στις σκέψεις που και που.
θελω να πω δε χρειάζεται να τα αναλύουμε ΟΛΑ πάντα! μας κανει κακο αρκετες φορες...όχι παντα βέβαια καπου καπου χρειάζεται
Εγω οταν αναλυω κατι,δεν το αναλυω απλα,του αλλαζω τα φωτα..
έτσι...έτσι....Quote:
Εγω οταν αναλυω κατι,δεν το αναλυω απλα,του αλλαζω τα φωτα..
σε νιώθω.. ανάλυση στην ανάλυση!
E ας εχουμε και ενα μικρουλι ελαττωμα μωρεεε:smug b:
Παω για υπνο,φιλια!!
Καληνύχτα..... :)
Σκεφτομαι,οτι δεν εχω κανεναν την Πεμπτη που θα παω Πατρα και με εχει παρει απο κατω,δεν θα το αφησω ετσι ομως θα παω!!!!!!!!!!!!1
Απο εκει που θα ειχα παρεα,τωρα ξαφνικα δεν ξερουν και δεν μπορουν ε και να μαθουν δεν θελω!!!!:sniff::sniff:
Καλά,καλέ!Ποιός τολμά να κρεμά τον Τάκη και μάλιστα τελευταία στιγμή;
Ποιά μέρα,είπαμε,έχεις τι να κάνεις;:bouncy:Μας πέφτεις και λίγο μακριά...Κρίμα...
Μη μασάς!Διακοσμητικοί θα ήταν ούτως ή άλλως!Θα σε ζάλιζαν με ένα σωρό ερωτήσεις άγνοιας.
Τώρα,θα απολαύσεις το ταξιδάκι σου ως δυνατή ανεξάρτητη γυναίκα-ντελικέρης,θα ενημερωθείς με το καλό
και θα γυρίσεις γεμάτη γνώση κι εμπειρίες!Πού ξέρεις τι τυχερά μπορεί να σου έκοβαν;Εκείνοι πάντως χάνουν!
Σκεφτομαι ποσο ωραια ηταν σημερα αυτη η βολτα που εκανα κ ποσο ευχαριστα ενοιωθα μετα..
ωραιεσσσ οι βολτισεσσσ κ εγω σημερα του εδωσα κ καταλαβε !! χεχε γεια σου λεσινγγγγγγ !!! περασεσ καλα?
Σκεφτομαι οτι μια "φιλη" μολις ειδε στο facebook πως παω Αθηνα,ενω ελεγε πως ειναι γελοιο να λες "δημοσια" κατι τετοιο,αρχισε κ εκεινη την αντιστροφη μετρηση,και καλα θα παει κι εκεινη Αθηνα..
Τυχαιο;;;;
Δε νομιζωωωωω!!!!!
Kι εγώ! Πολύ αναβλητικότητα όμως :( Και ανάλυση όπως είπαν και οι άλλες.. Τελικά πρέπει να 'σαι ηλίθιος ή (συνειδητά ή όχι) αναίσθητος για να είσαι καλά σε αυτό τον κόσμο!?Quote:
Originally posted by Ciciliana
παντως δεν είναι και τόσο κακο η αναβολή στις σκέψεις που και που.
θελω να πω δε χρειάζεται να τα αναλύουμε ΟΛΑ πάντα! μας κανει κακο αρκετες φορες...όχι παντα βέβαια καπου καπου χρειάζεται
Σκέφτομαι πόσο μα πόσο θλίψη μου δημηουργέί πλέον να έχουμε έναν και μόνο στόχο στη ζωή μας, να χάσουμε δλδ τα κιλά..
να πασχίζουμε να φτάσουμε 10 και 15 κιλά κάτω απο το ύψος μας, να μας κυριεύει ένα νούμερο!
να λέμε οτι δεν αξίζουμε τίποτα μόνο και μόνο για λίγα κιλά παραπάνω.
και πόσο σιχαίνομαι που γίνεται αυτό το πράγμα στη γυναίκα, η κοινωνία "χτυπάει" τη γυναίκα σε αυτό το κομμάτι, είναι άθλιο την υποβιβάζει τόσο!
δε μπορώ να καταλάβω πως το αφήνουμε και γίνεται αυτό μέσα μας..
και φυσικά συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να κάνουμε αυτοκριτική και η αυτοεκτίμισή μας να σχετίζεται ΑΜΕΣΑ με μια ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ με ένα ΚΩΛΟΝΟΥΜΕΡΟ ΓΜΤ!
Λές και είμαστε κυριολεκτικά κρέας.... βάζουμε το κρεατάκι πρωί πρωί στη ζυγαριά...μμμμμμ......."πόσο ζυγίζει?? αα...!! είναι παχύ 70 κιλά!!"
που να βγείς με τόσα κιλά έξω. δεν εξίζεις ούτε πακιστανός να σε κοιτάξει!
όταν είσαι χοντρός αποφεύγουν να σου μιλήσουν, σε κατακρίνουν συνέχεια λόγω του βάρους σου..(πχ αν τρακάρεις ο άλλος θα πεί ά τη χοντρή!) συνέχεια λένε "α! η χοντρή" , "¨ε.. δε θυμάσαι μορε... εκείνη η χοντρή"
Ενω την αδύνατη θα την πούν εκείνη η ομορφούλα.... με το ωραίο σώμα
Ενώ αν η άλλη είναι 50 πωπω κουκλάρα!
αν είναι 50, σημαίνει οτι είναι όμορφη, οτι είναι έξυπνη, οτι είναι αστεία, οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα, οτι είναι καλή στο κρεβάτι κλπ..κλπ..
κ να μη πω το άλλο μολις χάσεις κιλά..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ σου φέροντε τόσο μα τόσο γλυκά ευγενικά που κοντεύω να κανω εμετό απο τόση "¨καλοσύνη"....
όλοι ξαφνικά σε θυμούντε , σε κερνάνε, σου κάνουν χάρες κλπ....
Τα σκεφτόμουν όλα αυτά που σκέφτοντε πολλοί άντρες (όχι όλοι) και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Μου προκαλούν εμετό όλα αυτά
αυτες οι ψευτοιδεολογιες και ψευτοφιλοσοφιες που εχουν δημιουργηθει κατα του fb ειναι τρε μπαναλ :PQuote:
Σκεφτομαι οτι μια "φιλη" μολις ειδε στο facebook πως παω Αθηνα,ενω ελεγε πως ειναι γελοιο να λες "δημοσια" κατι τετοιο,αρχισε κ εκεινη την αντιστροφη μετρηση,και καλα θα παει κι εκεινη Αθηνα..
Τυχαιο;;;;
Δε νομιζωωωωω!!!!!
μαθαν ολοι και κρινουν τα παντα.
ο,τι θελουμε ρε θα γραφουμε.
~~~~~~~~~~~~~~
χτες περασα παρα πολυ ωραια.
μπαινω να πω μια καλημερα (η καλησπερα.......)
και βλεπω κλαψες και γκρινιες παλι για το ποσο και καλα χαλια ειναι το φορουμ...
ε λ ε ο ς
ηταν στραβο το κλιμα, το φαγε και ο γαιδαρος.
αντε γεια