ετσι ετσι ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:starhit::st arhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit :
Printable View
ετσι ετσι ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:starhit::st arhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit :
Πωλινάκι, και εγώ χρησιμοποιώ πολύ τις σακούλες ψησίματος, είναι πολύ πρακτικές και το φαγητό δεν παίζεται. Δεν έχω δοκιμάσει το "κόλπο" με το νερό στο ταψάκι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει κολλήσει καμιά σακούλα. Προτιμώ να αδειάζω μετά όλο το περιεχόμενο της σακούλας στο ταψάκι - και έχει βγάλει συνήθως αρκετά υγρά - και να χρησιμοποιήσω το ταψάκι, που συνήθως είναι πυρέξ, για το σερβίρισμα.
Δεν κολλάει Αννα μου η σακούλα στο ταψί, απλά το ταψί άμμα είναι αλουμίνιον μαυρίζει. Ενώ με το νεράκι δεν παθαίνει τίποτα. Αν χρησιμοποιάς πυρέξ δεν έχεις πρόβλημα. Τα υγρά από το φαγάκι τα κρατάω και εγώ μέσα στην πιατέλλα που θα το σερβίρω!!! Αφού αυτή είναι όλη η ιδονή του φαγητού, το ζουμάκι μου βγάζει!!!!!!!!!!!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Τα υγρά από το φαγάκι τα κρατάω και εγώ μέσα στην πιατέλλα που θα το σερβίρω!!! Αφού αυτή είναι όλη η ιδονή του φαγητού, το ζουμάκι μου βγάζει!!!!!!!!!!!!!!!
σλουρπ....χμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να'μαι κι εγώ!!!!!! Τί γίνετε? σας έλειψα?
Μαρακι μου πως πήγε το φαγάκι?
Καλημέρα σας!!!
Σήμερα ζυγίστηκα και επιτέλους ξεκόλλησα!!!!!
109.1 λοιπον!
Μολις έδωσα και την παραίτησή μου. Οι δικαιολογίες τους? Βλακίες...... Τώρα κατάλαβα πως δεν επρόκειτο ποτέ να πάρω αύξιση μόνο και μόνο επειδή έχω μωρό...
Ευτυχώς λοιπόν που το αποφάσησα και φεύγω, και από κει και πέρα θα καταλάβουν την αξία μου.
καλημέραααααααααααααααααα αα κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη αρχη σε οτι κ αν κανεις με την καινουρια σου δουλειτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegri n::smilegrin::smilegrin:
το φαγητο????????????????????????????ακομα γλυφουν τα δαχτυλα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
καλα ε περα απο την τελεια συνταγη σου αυτες οι σακκουλες δινουν αλλη νοτα στο φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ πανευκολο ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
απλα τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegr in::smilegrin::kiss:
για να καταλαβεις εγω εφαγα τοσο που τελικα εφτασα να ποναω :no:
αλλα την κουταλια που εφαγα το βραδυ την καταευχαριστηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:bigsmile::big smile::bigsmile::bigsmile:
Χαιρομαι που σας άρεσε το φαγάκι!!! Είδες, υγιηνό και πεντανόστημο!!!
Για ότι άλλο θες εδώ είμαι!
:starhit::starhit::starhit::starhit:
χιχιχιχιιχιχιιχχιιχ!!!!!!!!!!!! !!!κ ειδικα η πινελια με την κανελιτσα ηταν το κατι αλλο, δεν ειχα τολμησει ποτε να βαλω σε φαγητο αλλα τελικα καταλαβα οτι ηταν λαθος μου.......κ να σκεφτεις οτι κατα την εκτελεση σκεφτομουν να μην βαλω:wow::wow:
ευτυχως σε ακουσα ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile ::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
ετοιμαζομαστε για τον μουσακα σε λιγες μερες....χιχιχιιχ:D:D:D:D
για σημερα εχει φασολακια με μοσχαρακι το μενου ( απο χθες )χιχιιχιχιχιχιχιιχιχχι
εσυ τι θα μαγειρεψεις σημερα?????????????
Απόψε έχω φακόριζο. Επιτέλους ξεκίνησα να τρώω και όσπρια!!!!
Μουσακά θες? μουσακά θα έχεις!!! Εγώ θα φτιάξω παστίτσιο την Τετάρτη που είναι τα γενέθλιά μου. Φυσικά το παστίτσιο δεν μπορεί να γίνει και πολύ διαιτικό, σε σχέση με τον μουσακα που μπορείς να τον αλλάξεις αρκετά!!!!!
οσο για την κανέλα, όπου υπάρχει κρέας, η κανένα τεριάζει απόλυτα!!!!!
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
γενεθλιακια με παστιτσιο!!!!!!!!!!!!!αχ τι τελεια!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιιχ
κ εγω επετειο με μουσακα!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχ αχαχα:D:D:D:D
ωστε ετσι η κανελιτσα ε????κ την ειχα παραπεταμενη μονο για κανα ρυζογαλο η κανα φρουτο με μελι!!!!!!!χιχιχιιχιχιχιχιχι� �ιιχιχ
φακορυζο εεε????ωραια ιδεα για αυριο.....χιχιχιιχιχιχιχιιχ: wink2::wink2::wink2::wink2:
ναι. Τις φακές με ντομάτα ή σαν σούπα δεν τις τρώμε. Μόνο την λεγόμενη μουτζιέντρα, δηλαδή το φακόρυζο. Και ειναι τέλεια!!!!
Ασε και φτιάχνω και μια τουρτα για την Τετάρτη, σκέτη κόλαση!!!!!!!!!!!!!!
1 πατός τούρτα με κρέμα και φραουλες, 1 πατός σοκολατίνα, και ένας δούκισσα (είναι αυτό το γλυκό με σοκολατα και μπισκοτα)!!!!!!!
ξερεις οτι το μεγαλυτερο σοκ απο ολους θα το παθει ο αντρας μου με τοσα νεα φαγητα που θα κλεβω ιδεες κ συνταγες απο εσενα.....χαχαχαχχαχαχαχαχ!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα με ερωτευτει απο την αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχχα� �αχαχαχαχαχαχα:kiss::kiss::kiss::kiss :
για να διαβασουμε αυτο το φακορυζο λοιπον.......χιχιχιιχιχιχιχι. ............:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bounc y::bouncy::bouncy:
ααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! !!με τετοια μαγειρικη μορφωση πως κ δεν γραφεις στα τοπικ με τισ συνταγες..................θεωρω θα γινεις ο μεντορας τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμενα παντως εχεις γινει ηδη :kiss::kiss::kiss::kiss:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ασε και φτιάχνω και μια τουρτα για την Τετάρτη, σκέτη κόλαση!!!!!!!!!!!!!!
1 πατός τούρτα με κρέμα και φραουλες, 1 πατός σοκολατίνα, και ένας δούκισσα (είναι αυτό το γλυκό με σοκολατα και μπισκοτα)!!!!!!!
εχε χαρη που μεχρι τον γαμο δεν θελω να φαω καθολου γλυκα μπας κ επιταχυνω τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin: