Originally posted by zouzouka
Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Aχ κοριτσια μολις εκανα και εφαγα μια λαχανοσουπα τελεια!!!! Ειναι ο,τι πρεπει τωρα για το κρυο, πανευκολη, γρηγορη και φθηνη!
Με χορτασε και πολυ καλα!
Κοβεις απλα το λαχανο σε κομματια , το βαζεις στην κατσαρολα με αλατι και γεμιζεις με νερο. Να σκεπαστει το λαχανο.. ριχνεις μεσα και ο,τι αλλο αγαπας - εγω εβαλα δαφνοφυλλα και πιππερια ολοκληρα!- ριχνεις επισης κατι σε υδατανθρακα.. ρυζι, πλιγουρι, κριθαρι, ο,τιδηποτε. η ακομα και κανα κομματακι κοτοπουλο! γιατι οχι? εγω εβαλα κουακερ και ηρθε και χυλωσε και εγινε σουπερ...!!! σε ενα τεταρτακι ειναι ετοιμη! βαζεις στο πιατο..στιβεις λεμονακι.. φρεσκοτριμμενο πιπερι - της παει τρελα και το κοκκινο (το γλυκο) - και λιγο τυρακι ή παρμεζανα.. δεν εχω λογια!!!
Buongiorno zouzouka:starhit:
κοριτσάκι μου άρεσε πάρα πολύ η συνταγούλα σου!!! Πήρα και το μαυροσίταρο χθες ....λες να βάλω αυτό ως υδατάνθρακα? Να βάλω και κανένα καροτάκι μέσα? Τι λες?
Να σε ρωτήσω κάτι, όταν βάζεις κουάκερ στις σούπες, προς τι μετατρέπεται η γεύση? Δηλαδή, γλυκίζει, αλμυρίζει...? Σε ρωτάω γιατί δεν το 'χω κάνει ποτέ και έχω προσέξει ότι το κουάκερ ζεστό με γάλα έχει μια γλύκα και αυτό με τρομάζει λίγο να το προσθέσω στις σούπες.....δε μ'αρέσει μωρέ το φαγητό μου να έχει γλυκιά αίσθηση....