mission FAILED
Αλλαζω τικερακι προς τα πανω
:(
Δεν πειραζει, συνεχιζουμε και βλεπουμε
Printable View
mission FAILED
Quote:
Originally posted by sarah1989
mission FAILED
γιατι λυπημενη φατσουλα τι εγινε?
γιατι απο 61,9 πηγα 63,5... Ειχα βαλει στοχο τουλαχιστον να μην παρω βαρος
Γειά σας κι γω χάλια δε πήγα διαιτολόγο, χθες έφαγα έξω 2 το βραδυ, ακόμα να μπω σε πρόγραμμα, σήμερα πάλι τα ίδια, από αύριο ελπίζω να επανέλθω! Δε θα κάνω βέβαια διαιτολόγιο αλλά τέλοσπαντων να μαζευτώ και να τρώω μερίδες στο περίπου στα κύρια γεύματα τουλάχιστον!
αχ βρε Σαρα το αλλαξω κι γω το τικερ. Δε πειραζει μωρε. Το βλεπουμε, το αναγνωριζουμε, θα το διορθωσουμε!
μακαρι, sweet
Αφηστε!!! Ειδα σημερα φωτο μου με μαγιο κι επαθα σοκ! Οχι οτι δεν το περιμενα αλλα αλλο να το υποθετεις και αλλο να το βλεπεις
Γεια παιδιά! Έκανα ένα διάλειμμα από το διάβασμα και μπήκα να σας δω :)
Από διατροφή χάλια, δεν μπορώ(θέλω) να διαβάζω και να πειθαρχώ σε δίαιτα ταυτόχρονα. Πιστεύω πως θα συμμαζευτώ μόλις δώσω το μάθημα!
Σάρα όπως είπε και η Δήμητρα " Το βλεπουμε, το αναγνωριζουμε, θα το διορθωσουμε!" Μου άρεσε πολύ! Αρκεί να το κάνουμε!!!
Δεν πιστεύω να πήρες τόσο εύκολα τόσο πολύ βάρος! Ζυγίστηκες χωρίς να προηγηθεί ημέρα διατροφής; Από την πείρα μου σωστά αποτελέσματα παίρνουμε μετά από 3 ολόκληρες ημέρες δίαιτας. Ακόμη και όταν πρωτοαρχίζω την δίαιτα το τηρώ πιστά! Μετά τις
3 πρώτες ημέρες φαίνεται το πραγματικό μας βάρος. Πιθανόν τώρα να έχεις μεγάλη κατακράτηση!
Γεια! Αφου διαβαζεις ολα καλα! Μπραβο σου! Οσο για το φαγητο μας κοβω να σε περιμενουμε να μπουμε ολες μαζι σε προγραμμα :P
Κι εμενα μου αρεσε αυτο που ειπα, ηταν πετυχημενο τρομαρα μου χαχαχαχ πως το κανουμε ειναι το θεμα. Σιγουρα το πρωτο βημα ειναι η συνειδητοποιηση.
Και για να συνειδητοποιησω τα χαλια μου ας γραψω εδω τι εφαγα σημερα γιατι στο αλλο θεμα θα ειναι τραγικο να γραψω.......................εκει προσπαθουν τα παιδια να φανε σωστα!
Λοιπον: (βαστηχτειτε)
πρωι 4 κριθινα παξιμαδακια μικρα με μαργαρινη και μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, καφε με γαλα
ενδ 1 φλιτζανι φρουτα
μεσ 6,5 γεμιστα με ρυζι (ηταν μικρα κι εμοιαζαν σαν 4 μεγαλα), 1 κομματι φετα μικροτερο απο 3 δαχτυλα, πατατουλες απο τα γεμιστα
απο 1/2 γεμιστο (ειχε κι αλλα αλλα δεν το γ@μησα τελειως και σταματησα να τρωω...)
+ 1 κομματι τσουρεκι με σοκολατα + 1 κομματι ταρτα με νουτελα (σπιτικη μιας φιλης)
βρα (τωρα) 1 πακετο ποπ κορν μεγαλο, 1/2 μεγαλο παγωτο made by parliaros (θεικο)
ακομα δεν εχω τελειωσει με το παγωτο...
Λοιπον τα εγραψα και τα εβγαλα απο μεσα μου. Ο στοχος μου ειναι να τα βλεπω, μηπως και επανελθω, γιατι εχω να κανω διατροφη κοντα 2 εβδομαδες...κι ενταξει πριν ετρωγα πιο σωστα, δηλ δεν το εριχνα στα γλυκα, ειχα θεμα με το φαγητο και την χορτοφαγια που δεν μπορουσα να το ελεγξω. Ομως σημερα το μαμησα τελειως :( Παω απο το κακο στο χειροτερο δηλαδη! Φοβαμαι μη ξεφυγω τελειως η μην επιστρεψω ξανα.
Μαγδα, καταρχην να σου πω οτι προσωπικα στις εξεταστικες εκανα τις πιο πετυχημενες διαιτες (αλλα εγω ειμαι σε ολα μου αναποδος ανθρωπος, οποτε δεν πιανομαι). Πολυ καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι λογικα οτι εφοσον εχεις μαθημα πρεπει να επικεντρωθεις εκει.
Οσον αφορα τωρα το αν πηρα η οχι τοσα κιλα...ο καιρος θα το δειξει. το θεμα ειναι πως 25 αυγουστου εχω ενα γαμο και θα ημουν πολυ πολυ χαρουμενη εαν ημουν 58 η εστω 60 κιλα. τουλαχιστον να μην παρω
το απογευμα εχω ραντεβου με το διαβητολογο, να μου δωσει διαιτολογιο για χορτοφαγο! Πρωι πρωι εκανα χοριακη και μολις γυρισα απο το γυναικολογο! Το αιμα δεν ειναι περιοδος! :bouncing: Θα τα χασω ολα μαζι τα κιλα μετα φιλεναδες! Θα προσπαθησω να μη παρω καθολου, οπως και στο πρωτο παιδι :yes:
Η αληθεια ειναι πως φοβαμαι λιγο με το αιμα και θα ηθελα να ξεσπασω στο φαγητο. Αλλα θα πρεπει να περιμενω αρκετους μηνες, τωρα οτι κανω δεν εχει αντικτυπο μονο σε μενα. Κοριτσια αμα γεννησω με το καλο θα ερθω κατευθειαν εδω να ειμαστε παρεα και να μη βαλω βαρος, μετα την πρωτη εγγυμοσυνη εβαλα ολα τα κιλα. Παω για ξαπλα τωρα, πολυ σκεφτομαι και αγχωνομαι!
τι ωραία νέα είναι αυτα !
τι χοριακή είχες ?καλή συνέχεια !
2750!!! :love::love: πρεπει να αδραξω την ευκαιρια και να ξαπλωσω, τα λεμε!!
2750 ?πότε ήταν η τελευταία κανονική περιόδός σου ?
είδατε κ σάκο δηλαδή ?
ωραίες στιγμές !
άντε ξεκουράσου !
θα κανουμε μια επαναληπτικη χοριακη, δεν καναμε υπερηχο, πηγα συζητησαμε. Ειναι κατα της βιασυνης ο γιατρος μου γενικα! Με ξεαγχωνει πολυ αυτο! Θα κανουμε υπερηχο για να ακουσουμε καρδουλα κατευθειαν! Εγω νομιζα ειμαι αδιαθετη!