εχω ένα θέμα με τις λευκες σάλτσες.....(ειδικα 4 τυρια)...
το κρασί έτσι και έτσι...μαύρο αβάνα με λεμόνι, ή μπακάρντι με λεμόνι....:)
Printable View
εχω ένα θέμα με τις λευκες σάλτσες.....(ειδικα 4 τυρια)...
το κρασί έτσι και έτσι...μαύρο αβάνα με λεμόνι, ή μπακάρντι με λεμόνι....:)
Τι το θέλατε αυτό το λινκ με την Ικαρία;
Σκέφτομαι διακοπέεεεεεεεεεεεεεες! :-)
Σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι δεν αντέχουν το όμορφο, δεν αντέχουν τη χαρά. Όχι μόνο τον άλλων, κυρίως τη δική τους. Δεν έχουν μάθει σε αυτήν;
Πάντως δεν μπορούν να χαρούν. Σα να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους να χαρεί. Πρέπει να το χαλάνε. Πρέπει να χαλιούνται.
Είναι κι αυτό μια τιμωρία, μόνο που τώρα δεν τους την επιβάλει κανείς άλλος παρά μόνο ο εαυτός τους.
Γίνονται ο γονιός, όχι τόσο για να τιμωρήσουν το παιδί απέναντι, όσο για το παιδί που είναι οι ίδιοι το οποίο θέλει να χαρεί.
Κουράστηκα με τις αναλύσεις.
Θέλω φως, ήλιο και χαρά και θέλω όλο αυτό να μπορώ και να το μοιράζομαι..
Σκέφτομαι αν θα είναι ασφαλές να βγω το Σάββατο που θα είναι το ραδιενεργό νέφος πάνω από τα κεφάλια μας...
Σκέφτομαι επίσης γιατί την ραδιενέργεια να την λένε ραδιενέργεια και όχι κάτι άλλο που θα είχε σαν συνθετικό το πυρήνας...
@Crazy...Αυτά τα άτομα που βρίσκουν συνεχώς αιτίες για να είναι στεναχωρημένα (και αν δεν υπάρχουν τις δημιουργούν) το κάνουν αυτό γιατί η λύπη και η στενοχώρια είναι το μόνο πράγμα που τους εκφράζει....όλοι νιώθουμε έτσι σε ορισμένες φάσεις της ζωής μας...Όσο για εσένα σε λίγες ώρες ξημερώνει...οπότε τον ήλιο και το φως θα τα έχεις,όσο για την χαρά προσπάθησε να βρεις άτομα με τα οποία θα μπορείς να μοιραστείς την χαρά σου και το ανάλογο θα μπορούν να κάνουν και αυτά :)
Densoulew, ναι πράγματι.. σε λίγο ξημερώνει :)
Thanks..
http://www.youtube.com/watch?v=VWBSFeB7WIk
α για μενα λες. Σκεφτομαι ποσο δυσκολο ειναι να βγει κανεις απο αυτο.... Ποσο πιατο πρεπει να πιασει για να καταλαβει οτι πρεπει να σηκωθει, γιατι εχει τοσο συνηθισει τον πατο που νομιζει οτι αυτο ειναι το φυσικο, καλο και θεμιτο.... Δε μπορουσα ουτε να χαρω, ουτε να ενθουσιαστω, ουτε να δεχτω αγαπη, ουτε καν να την δω την αγαπη, για πολλα χρονια... Απο την προεφηβεια μεχρι ενα χρονο πριν... Ακομα το παλευω να ισορροπω στη φωτεινη πλευρα, μερικες φορες μπαλαντζαρω λιγο, αλλα καμια σχεση με το παρελθον! Για αυτο θελω να βοηθαω ατομα τα οποια ειναι κολλημενα εκει που ημουν καποτε, με στη μιζερια, να μην τους αρεσει τπτ, να μην μπορουν να συναψουν σχεσεις με τους αλλους κτλ. Δε λεω οτι εχω γινει τελεια, μακαρι στο μελλον αν γινω ακομα καλυτερα, αλλα επειδη ξερω πως ειναι το σκοταδι, και οτι αυτοι που ειναι εκει εχουν ξεχασει πως ειναι το φως, οπως το ειχα ξεχασει εγω, θελω να "ξυπνησω" οσο πιο πολυ κοσμο μπορω!!
μαλλον αφορα πολλους τελικα :p