Originally Posted by
Vicky24
Με λένε Βικη,ειμαι 36 ετών και ζω στη Θεσσαλονίκη.Εκτακτες έχω από τα 18 μου περίπου αλλά ήταν πολύ αραιές.Τα τελευταία πέντε χρόνια όμως τις έχω πολύ συχνά και η ψυχολογία μου είναι χάλια.Φοβαμαι πολύ ότι θα με πιάσουν ο,πουδηποτε και δεν πηγαίνω πχ διακοπές σε μέρη μακρινά χωρίς νοσοκομεία ούτε μπαίνω σε αεροπλάνο η πλοίο γιατί σκέφτομαι ότι αν με πιάσουν εκεί θα φρικαρω.Κοινως η ποιότητα της ζωής μου έχει πέσει απίστευτα! Έχω πάει σε πολλούς γιατρούς και πρόσφατα πήγα και σε ειδικό αρρυθμιολογο.Ολοι μου λένε πως είναι ακίνδυνες και μου δίνουν inderal για τις μέρες που έχω πολλές.Ο φόβος μου όμως όταν μου συμβαίνει είναι τεράστιος,το γράφω και κλαίω.Εχω 2 μικρά παιδιά και δεν με παίρνει να είμαι ένα φοβισμένο ταλαιπωρο πλάσμα! Θέλω να νιώσω δυνατή και ελεύθερη,θελω να τελειώσει αυτό το μαρτύριο αλλά δεν ξέρω πώς!Είναι μέρες που δεν έχω ούτε μία και άλλες σαν τη σημερινή που έχω πολλές συνέχεια και γίνομαι κομμάτια! Εσάς σας συμβαίνει ποτέ αυτό,να έχετε δηλαδή όλη μέρα? Επίσης να αναφέρω ότι έχω μικρού βαθμού πρόπτωση μιτροειδους βαλβίδας και ίσως αυτό να παίζει καθοριστικό ρόλο! Τι να κάνω? Διάβασα εδώ ότι μπορεί να βοηθούν και τα αντικαταθλιπτικά,δεν είμαι αρνητική σε τίποτα που να μπορεί να με σώσει.Κανεις δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την κόλαση αν δεν το έχει περάσει ο ίδιος! Μας αξίζει μία φυσιολογική ζωή με χαρά και ξεγνοιασιά!! Δεν θέλω πια να φοβάμαι!!!������