καληνυχτα χανιμπαλ λεκτερ!30 ευρωπουλα ε?δημοσια τα γραφεις εγω σου φταιω?νεουδια ε?χαχαχα!γελασα τωρα ρε παλιε!κανε και ενα μπανιο πριν βγεις ε?γεια σου ομορφααααντρα μου!
Printable View
Tην DORA τη μικρή εξερευνήτρια;
μωρη αρεολα Δωρα εσυ εισαι ? τη προηγουμενη φορα πηρα το μερος σου εναντιον της Θεοφανίας. τωρα που γινατε φιληναδες (εκει που εφτυνες εγλυψες δηλαδη) σου φταιξε ξαφνικα ο KENO ? δε προκειται να ξαναπαντησω σε κανενος τις μαλακιες, σεβομαι το site του Νικου, οτι χρειαστεις απο μενα και τα βρισιδια σου ακομα στειλτα μου με μηνυμα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Όχι τελικά, δεν ήταν η εξερευνήτρια! Ωραίο τραγούδι, πάντως!
Sokratis Malamas ( τα ξωτικά )Δρόμοι
αναρωτιεμαι παντως χωρις να εχει σημασια το ποιος ειμαι!πως γινεται ενας μοντ!να πιανει ενα ονομα στο στομα του,να ειναι στην μπριζα λογω προβληματων δεν το συζητω και χωρις να του εχει δωσει τον λογο ο συνομιλητης του ετσι απλα να κατηγορει και να σπερνει ζιζανια..αυτη ειναι η δουλεια του?με ποια πνευματικη επαρκεια και αντικειμενικη κριση γινεται καποιος μοντ??
απορια του σταρ!
και εν παση περιπτωση αφου θεωρεις οτι ειμαι η ντορα γιατι δεν με κανεις μπαν?στους ορους λεει οτι απαγορευεται να μιλαμε για ατομα που εχουν αποκλειστει σωστα?εσυ σαν μοντ πρωτη δεν τηρεις τους ορους και θες να τους τηρησουν οι υπολοιποι??
τουμπεκιρ ψιλοκομμενο!μονο κατηγορια ανευ λογου απο την μοντ..
αν και θα ερθει το ποιημα σε ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο!
Φόβο , απελπισία , κενό , αισθανομαι ότι δεν υπάρχω και δεν πρέπει να υπάρχω .
εγω βλεπω πως στη προσπαθεια τους να ξεχωρισουν καποια μελη, κανουν επιθεσεις οπου τους ερθει λεγωντας οτι τους κατεβει. ακομα και σ'αυτους που στο παρελθον ειχαν παρει το μερος τους. Δωρα αυτο ηταν το ευχαριστω σου φανταζομαι που εφαγα και μπαν εξαιτιας σου τα χριστουγεννα, ετσι ? πραγματικα λυπαμαι γι'αυτες τις κωλοτουμπες, μου αποδειξατε αλλη μια φορα εδω μεσα οτι δεν ειστε αξιες της εμπιστοσυνης μου. το εχω ξαναδει το σκηνικο και με την αλλη βλαχαρα παλιοτερα που εβγαζε πραγματα απ'τη φαντασια της και με κατηγορουσε, φτανωντας να με κουτσομπολευει μεχρι και στις συναντησεις της Σαλονικας! αλλα οκ τωρα δεν εδωσα και καμια αφορμη και δεν θυμαμαι να ειχα μαλωσει ποτε με τη Δωρα. ευτυχως που υπαρχει διαχειριση, μακαρι να μπαιναν κι αλλοι mods να τα προλαβαιναν ολα γρηγοροτερα.
Νοιώθω χάλια σημερα παρα το ότι εδω λεώ ωραία, αρκετες σκοτουρες αυτες τις μερες και στα υπόλοιπα θεματα στασιμότητα, γι αυτο τελευταιο τα χάλια.