Quote:
Originally posted by dreamOn
Πίστευα, και εξακολουθω να πιστευω, στην ιατρική. Στο συγκεκριμενο θέμα ημουν διπλά ατυχη και πληρωνω σπασμενα. Και οταν ακουω φιλες μου με 5-6 ή και 10 κιλα παραπανω να ψαχονται με χαπια (χωρις συνταγη γιατρου) και μπαλονακια και ενα σωρο άλλα, γινομαι τουρκος διοτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι αστεια.
Απο την δικη μου σκοπιά εχω να πω οτι κάθε προσπαθεια που κανουμε την φορτωνομαστε. Καιμε την βενζινη και τα κουραγια μας, την ζεση της ψυχης μας, το ιδιο μας το σωμα. Για αυτο επιλεξτε προσεχτικα τι θα κανετε και προσπαθηστε να ολοκληρωσετε την προσπαθεια σας, εστω κι αν ψιλοστραβωσουν τα πραγματα στην πορεια - πέστε και ξανασηκωθείτε! Και αγαπηστε το σώμα σας. Ειναι ο μονος σας συμμαχος, συντροφος, προικα, δωρο Θεου. Με παραπανισια κιλά ή οχι, με κυτταριτιδα ή οχι, με τριχουλες, σπυρακια, παναδες, ραγαδες. Αλλοι παλευουν με καρκινους, ακρωτηριαζονται, και τους βλεπεις παλευουν! Τι στο καλο; Μια - δυο - τρεις, θα την δωσουμε κι εμεις τη μάχη με το θηρίο και θα την φερουμε την ισορροπία. Η ζωη ειναι πολλά περισσότερα απο τα κιλα μας, νομιζω. Και - ενιοτε - η ζωη ειναι ωραια!
Καλό ταξίδι dream on, λυπάμαι πάρα πολύ που δε πρόλαβα να σε γνωρίσω...