Μπραβο σε ολες, πηνελοπη, καραμελα και υπολοιπες!
Τελικα σημερα 76,8, πρωτη μερα περιοδου, ελπιζω να ξεφουσκωσω μεσα στις επομενες 3 μερες γιατι ειχα 5 μερες καθυστερηση και ειχα σκασει!!
Printable View
Μπραβο σε ολες, πηνελοπη, καραμελα και υπολοιπες!
Τελικα σημερα 76,8, πρωτη μερα περιοδου, ελπιζω να ξεφουσκωσω μεσα στις επομενες 3 μερες γιατι ειχα 5 μερες καθυστερηση και ειχα σκασει!!
Οπότε, έχεις μπροστά σου τέσσερις ολόκληρες μέρες για να πάρεις τα πάνω σου. Λίγο να προσέξεις σήμερα - αύριο, μεθαύριο θα δεις χαμηλότερο νούμερο και την Πέμπτη θα είσαι πιο ανεβασμένη και έτοιμη για το βρωμοπσκ! Μπορείς!!!Quote:
Originally posted by bouliana
το πσκ είναι για μένα η παραίτησή μου
σευχαριστώ papa!καποιο απτα επόμενα πσκ θα είναι σαν όλες τις μέρες!!!
συγχαρητηρια πηνελοπη!
λουκουμακι καλωσηρθες πισω, τελος καλο ολα καλα λοιπον, υπομονη ολα θα φτιαξουν...
σημερα δεν προλαβα να ζυγιστω, αυριο ζυγισμα κ αρχιζω διατροφη!
μπράβο σου πρακτικά έφτασες το στόχο σου !!Quote:
Originally posted by penelope1985
55.8 σημερα μετα απο σ/κ στον Θεολογο και σημερα μετα απο πρωινο και 2 καφεδες... Λογικα αυριο μπορει να εχω φτασει και τον στοχο
σε πόσο καιρό έχασες τόσα κιλά?
τα 22 τελευταια σε 6 μηνες περιπου
penelope τι να πω..Χίλια μπράβο κι από μένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ που αποτελείς παράδειγμα για εμάς τις υπόλοιπες!Αφού εσύ τα κατάφερες, θα τα καταφέρουμε κι εμείς!
Σε ευχαριστω!
-500 gr σημερα!
55.3. Αντε αυριο στοχος οπωσδηποτε!
me to kalo pinelopi!
85.1 κ αρχιζω
104.6
-200 gr
Σιγά τα αυγά,δηλαδή.Αν κι έχω τρελλή κατακράτηση πάλι...
θα ζυγιστώ κι επίσημα σήμερα,το επίσπευσα μπας και ξεκολλήσω λίγο.
Καλημέρα!
πρωτεινη νερα μου, πολλα μακαρονοειδοψωμια θα φας σημερα που ειδα στο αλλο τοπικ...
+ τα δημητριακα κ το φρουτο, χαμος
καλημέρα κοριτσάκια μου!
γυρισα σημερα απο 4μερο περασα πολυ ωραια!!!
εφαγα τ πάντα!δλδ καθε μερα ψάρια,πατατες τηγαν.παγωτό.αλλά σημερα με δείχνει 58.2 οπότε ειμαι αρκετα χαρούμενη.νόμιζα οτι θα χα παρει 2 κιλά σιγουρα!
με δείχνει 66 μετά από χθεσινή δίαιτα 1400 θερμίδων(καλά δεν πείνασα κιόλας)τικεράκι δεν αλλάζω είμαι τιμωρημένη!
Τη διατροφή του διαιτολόγου ακολουθώ και τρώω και λιγότερο... τι να σου πω,θα φανεί σήμερα που θα ζυγιστώQuote:
Originally posted by koralaki
πρωτεινη νερα μου, πολλα μακαρονοειδοψωμια θα φας σημερα που ειδα στο αλλο τοπικ...
+ τα δημητριακα κ το φρουτο, χαμος
Quote:
Originally posted by nera
104.6
-200 gr
Σιγά τα αυγά,δηλαδή.Αν κι έχω τρελλή κατακράτηση πάλι...
θα ζυγιστώ κι επίσημα σήμερα,το επίσπευσα μπας και ξεκολλήσω λίγο.
Καλημέρα!
να μην λες σιγα τα αυγα γιατι αν χανεις καθε μεεα 200 σε 1 μηνα εχεις χασει 6 κιλα τα οποια ειναι ΤΕΛΕΙΑ
εγω σημερα -400
Θα χάνω όμως;Εκεί είναι το θέμα. Κόλλησα τρεις μέρες και δεν κατέβηκε ούτε 200...
θα σου τα σκασει αποτομα ;)
Μακάρι κούκλα!Μην ανέβει απότομα και σκάσω εγώ φοβάμαι...χαχαχαχαχα
oχι βρε αν εισαι τυπικη θα σε ανταμείψει
Μπραβο σε ολα τα κοριτσια!
Και εγω δευτερη μερα σημερα αλλα -300γρ. Δεν εινα πολλα αλλα κ το παγωτακι μου εφαγα και εχω κ κατακρατηση, οποτε ολα οκ!
Συμφωνω με την karamela.Αν χαναμε καθε μερα 200-300 γρ. απο τον Απριλιο πχ τωρα θα ημασταν μισες! Για μενα καθε απωλεια γραμμαριων αντιμετωπιζεται με αισιοδοξια!
χαχαχαχαχα ωραιο,Quote:
Originally posted by nera
Μακάρι κούκλα!Μην ανέβει απότομα και σκάσω εγώ φοβάμαι...χαχαχαχαχα
οχι ρε συ αφου κανεις τουδιαιτολογου ολα καλα θα παν,
τοχα ξεχασει...
Έχω κατακράτηση πάντως,έπρεπε να είμαι 2-3 % κάτω στο λίπος,με βάση τα βρωμοκιλά μου αλλά μπα...άντε να δω σήμερα τι θα δείξει
καλα η ενδειξη λιπους με τις συμβατικες μεθοδους μετρησης των διαιτολογων ειναι αστα να παν...
το 2-3% μπορει ναναι κ σφαλμα (σφαλμα εχουν ολες οι μεθοδοι, δεν ξερω αυτη που εφαρμοζει ο δικος σου διαιτολογος...)
γιαυτο δεν κανω λιπομετρηση παρα μονο μετα απο τεραστια απωλεια...
αντιθετα η μεζουρα δειχνει με τη μια, δυστηχως ειχα περιοδο κ δε με μετρησε ομως :(
Πρωτοφανές, - 500 γρμ. χθές και - 500 σήμερα σύνολο ενα κιλάκι !
Greek doctor's diet , όχι παίζουμε ! Γιούπι ! :P
11/7 98,7
13/7 98,2
καλα πάμε!!! τρελή φόρα αν και την φοβάμαι γιατι τις τελευταίες ημέρες εχει κλεισει το στομάχι μου και δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό, απλά περιοριζομαι σε πρωινο, φρουτο και μεσημεριανο..μετά τίποτα!!!
+300
Αναμενομενο!
104.8
Κολλημένο...δε βλέπω φως και ανησυχώ...
Καλημέρα!
καλημέρα κι από εμένα...
σήμερα 76 στρογγυλο
καλημερες κουκλες,
τα ιδια με χθες αλλα θα περιμενω να παω τουαλεττα να ξαναμετρηθω...
εφαγα πολυ χθες, κ ενα γευμα στις 3 το πρωι!
γευμα στισ 3 ε... σήμερα το πρωι πειναγες? εγω αμα τρωω ετσι αργα ...το πρωι λυσσαω για φαγητο... προσεχε το σήμερα αυτο...
μπα δεν πεινω καθολου κ θα πρεπει να φαω λογω της διατροφης αυτης...
με τις πρωτεινες δεν πεινω...
δε τρως καθολου υδατανθρακες?
καλους υδατανθρακες μονο, οχι ζαχαρες, αλευρια,ψωμια πατατες κτλ. για 2 εβδομαδες,
κμετα σου ξαναβαζει δειλα δειλα μεχρι να τρως κανονικα :
84.7!
-400 γρ. πρωτη μερα
στα ιδια με μια κοιλια τουμπανο γιατι περιμενω να αδιαθετησω!
-200 σήμερα
Κορίτσια βρειστε με εκανα μλκ ειναι να αδιαθετησω και ενω το μεσημερι ειναι να φαω μακαρονια με σαλτσα εκανα χοντροβλακεια και εφαγα μισο κρουασαν ζαμπον τυρ και μιση κασεροπιτα και 1 φαντα:( αύριο να δω τι θα κανω
μμμμ εγω θα ανυσηχουσα περισσοτερο για τις επιπτωσεις της φαντα
Μην πλακωθείς στο φαγητό από τις τύψεις...εγώ αυτό έκανα όποτε έτρωγα κάτι που δεν έπρεπε. Συνέχισε κανονικά τη μέρα σου κι όλα θα πάνε καλά,μην ανησυχείς.
Γιατι να σε βρίσουμε καλέ;;;;
οχι δεν θα κανω αλλες βλακειες θα κανω σαν να μην εγινε, να δω αυριοποσο συν θα με δειξει θα εχω και κατακρατηση λογω περιοδου και θα δεσει το γλυκο