Α o.k., ελπιζω να λυθει συντομα και καλη τυχη με τ'αποτελεσματα! Να εχεις μια ομορφη φοιτητικη ζωη!
Printable View
Σαν ''ακριδα''
Προσπαθω να χαλαρωσω με μουσικουλα..
Σαββατο πρωί στη δουλειά, το χειρότερο μου..προσπαθώ και εγώ να χαλαρώσω με μουσικουλα και να "σκεπάσω" τους έξω ήχους...
Χειρότερα δεν γίνεται...δεν αντέχω άλλο, θα σταματήσει ποτέ αυτή η ταλαιπωρία, αυτό το βασανιστήριο;
Δεν αισθάνομαι καλά...και νιώθω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια μου για το αντίθετο πέφτει στο κενό...πού θα πάει πια αυτό; Εγώ δεν θα νιώσω ποτέ καλύτερα;
αισθανομαι οτι πνιγομαιιιι
Κουκουρουκου
"Το υπολοιπο του λογαριασμου σας δεν φτανει για την κληση που θελετε να πραγματοποιησετε"
Γαμω την γουατσαπ μ γαμω κ το call them all αι στα διαλα........
Καπως απογοητευμενη αλλα αυτα εχει η ζωη! Δοκιμαζεις και δοκιμαζεσαι αλλα παντοτε οφειλεις να προχωρησεις παρακατω! Το τρενο δε θα σε περιμενει...
αισθανομαι... sad... but true...!!!
I 'm feeling οτι ο χρονος τρεχει κ δεν τον προλαβαινω, ακομα ενα ποστ κ φτου κ βγαινω!!
Χάλια... :(
:) ,xeχε, μπορω να πω οτι εχει πολυ χιουμορ η ομαδα, γραφει πολλα πετυχημενα1
Προσωπικα νιωθω χαλια! τρυπισα το χεριμου στην δουλεια! μετα χαλασε η τροφοδοσια στο μηχανακι μου! το πρωι εχασα 2 πελατες (απο αντιπροσφορα! , τους εδωσε καποιοσ αλλος συναδελφος καλυτερη τιμη δλδη!) ,αυτα τα καλα συν το οτι βριζομουν στο τηλφωνο με την προιν μου, το τι ελεγε , μαλον το τι εγραφε !!! 21 χρονων αλλα ειναι απο τις καλυτερες ανοιχτοποδαρουσες της χωρας!! χεχε
Αυτα ταομορφα
Νοιωθω πως θέλω να πάω γιά μερικές μέρες σε κάποιο εξοχικό μέρος στα βουνα, σε ένα ήσυχο μέρος, μόνος ή με κανα καλο φίλο, με το κινητο κλειστό, χωρίς επικοινωνία με κανεναν, απλά για να ηρεμήσω. Και ηρεμόντας να ρεμβάσω, να βρω δυνάμεις, να δω τι κάνω στη ζωη μου αλλά κυρίως να ηρεμήσω. Νοιωθω να το εχω πολύ ανάγκη. Φαίνεται έχω υπερφορτωθει ψυχολογικα και ψάχνω διέξοδο.
Αρκετα πικραμενη! Καποια πραγματα απλα δε χωνευονται!
Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για ό,τι δεν αξίζει τον κόπο.
Απλά, πάμε γι' άλλα. :-)
Σκατα..... εχω πονεσει σαν να γενναω τουλαχιστον εκατο φορες στη ζωη μου.... και δε θελω να κανω παιδια... δεν ειναι τραγελαφικο και αδικο?? Οκ να την εχουμε την ρημαδα την περιοδο, αλλα γιατι πρεπει να σερνομαι απο τον πονο τοσες ωρες, και γιατι οι ορμονες να με τρελαινουν και να μου πηδανε την ψυχολογια???????????
τρελαμένη..ενα τσακ κ θα μεταμορφωθώ σε κατι πολυ αγριο κ προιστορικό ..ολα για την επιβίωση ..ωμό κρεας θα καταπιώ..ενα τσακ περιμένω
Λιλιουμ σου το χω ξαναπει...η λυση για τους πονους περιοδου ειναι μονο μια!!! Κρεμμυδοζουμο!!!!!!
Αλια θα σου το πω κι εσενα η λυση για οτι μας πικραινει ειναι επισης μια....κρεμμυδοζουμο επισης!!!
και Ηλι δεν χρειαζεται βεβαια να πω...τι θα λυσει ολα σου τα προβληματα....Κρεμμυδοζουμο κι εσυ.....
αντε κοριτσια...κακη μερα μαλλον σημερα....υπομονη....
Sure, my dear!
Και δες και κάτι που βρήκα στο net και γέλασα παρά τα όσα... τεσπα...
Διάβαζα ορισμούς λέξεων σε διαγώνισμα από πιτσιρίκια της 6ης δημοτικού
μισογύνης:
«Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικόν, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα,
απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του. »
Καβάφης:
«Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής
που γεννήθηκε στη Λιβύη της Αλεξάνδρειας »
λiλιουμ, ponstan!
αχαχαχαχαχαα!! να σαι καλα βρε φλου φλου! με κανεις και γελαω τετοιες ωρες!!! σμουτς σμουτς σμουτς!!
ponstan depon max panadol superduper δε μου κανουν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!! Μονο το ρημαδι το mesulid με πιανει και αυτο μετα απο τρια τεταρτα-1 ωρα, αλλα προσπαθω να αποφευγω να το παιρνω γιατι και καλα δεν ειναι καλο φαρμακο...... Αμα ξερετε τπτ αλλο πειτε μου! Α και ασπιρινη δεν παιρνω με ενοχλει στο στομαχι! Πραγματικα θα πηγαινα στο νοσοκομειο να μου βαρεσουν καμια ενεση, αλλα ειμαι τοσο χαλια οταν με πιανει που θα πρεπει να με πανε με φορειο! Ουφ συνερχομαι τωρα... Δρα το αγιο και θαυματουργο μεσουλιντ...
καθομαι αγκαλια με μια θερμοφορα! Ειναι η καλυτερη μου φιλη, αλλα και παλι..
Το ξερω... το ξερω..!! Για αυτο κι εγω.. κρεμμυδοζουμο!! :p Aληθεια βρε φλου, πινεται αυτο το πραγμα???????
Eννοείται ότι depon max panadol δεν πιάνουν τις δύσκολες περιπτώσεις! Τι να σου κάνει η παρακεταμόλη!
Ούτε η ασπιρίνη κάνει τίποτα απολύτως! Ponstan (μόνο χάπι) από προσωπική πείρα.
Το mesulid είναι όντως κακό και απαγορεύεται να διακόπτεται απότομα
(το πόρισμά μας εκ προσωπικής εντρύφησης στα αντιφλεγμονώδη
και συλλογής απόψεων επιφανών:-p ιατρών)! :-)
ΑΠο οτι θυμαμαι μιας και εχω δοκιμασει πολλα, ειχα παρει παλιοτερα πονσταν χαπι και δε μου εκανε τπτ.. να ξαναδοκιμασω λες?? Αν και φοβαμαι οτι θα σφαδαζω και θα πρεπει να παρω και μεσουλιντ και θα τα κανω κοκτεηλ!! :/ Mηπως μιας και εχεις συλλεξει γνωμες επιφανων ιατρων σου εχουν πει τπτ για σπασμολυτικα??
Αχ εγω ο πρωτοπορος (το πειραματοζωο :p)
Πονάω...και νιώθω μισή, νιώθω άδεια, λες κι η καρδιά μου άφησε το σώμα μου... :(
Eγώ συνέλλεγα απόψεις επιφανών ιατρών:-p όχι για πόνους περιόδου,
αλλά για ορθοπεδικό τραυματισμό άρθρωσης κι έτσι έμαθα για το mesulid.
Για δες εδώ. Λέει και για τα κακά της ασπιρίνης.
http://www.vita.gr/html/ent/422/ent.1422.asp
Aν σε πιάνει το κρεμμυδόζουμο και τα ματζούνια,
αποκλείεται να μη σε πιάνει το ponstan.
Απλά το ponstan θέλει πολλή ώρα για να σε πιάσει
και πρέπει να υπολογίσεις και να το πάρεις 2 ώρες πριν τον έντονο πόνο,
διαφερετικά θα χτυπιέσαι κανα τρίωρο μέχρι να δράσει.
(Σημείωσε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό
να βράσεις φλούδια κρεμμυδιού μαζί με ολόκληρα ξύλα κανέλας.
Προσωπικά δε μου κάνει τίποτα).
xoxoxox....για να ειμαι ειλικρινης δεν το χω πιει ποτε!!! :)κι ας σφαδαζα απο τους πονους καλη ωρα σαν εσενα περιπου μεχρι τα τριαντα....
αλλα η γιαγια μου που ηταν απο το ενδοξο και ηρωικο χωριο αγ.μαρινα στυλιδας......ελεγε οτι ειχαν μια περιπτωση...τετοια και χειροτερη που η κοπελα μια εβδομαδα δεν μπορουσε ουτε απο το κρεββατι να σηκωθει απο τον πονο...
εεε...εβραζαν κρεμμυδοζουμο και της το εδιναν....:)
Δεν εχω δοκιμασει κρεμμυδοζουμο και μαντζουνια!! Αν και τωρα διαβαζα για τις σπασμλυτικες ιδιοτητες της βαλεριανας!! Λοιπον την επομενη φορα θα παρω πονσταν πριν με πιασει ο πονος ο πολυς, και θα πιω και αφεψημα βαλεριανας! Αν δεν λειτουργησει το πονσταν και η βαλεριανα, μιας και δε θα μπορω να παρω μεσουλιντ, θα βρασω κρεμμυδοζουμο (μπλιαχχχ ειμαι σιγουρη οτι θα το κανω εμετο γιατι εχω και τετοιες τασεις μεσα σε ολα τα αλλα). Ο Θεος βοηθος!
και σηκωνοταν?????