Μήπως το στρες που πέρασες με το σώμα αυτές τις μέρες έφερε και αυτή τη νέα φωνή; πως σε κάνει να νιώθεις; νεύρα; ηρεμία;
Printable View
Μήπως το στρες που πέρασες με το σώμα αυτές τις μέρες έφερε και αυτή τη νέα φωνή; πως σε κάνει να νιώθεις; νεύρα; ηρεμία;
αγχος, ταραχη, δυσφορια, υπερενταση
Μήπως να δοκιμάσεις την αύξηση που σου είχε προτείνει και αύριο να πάρεις τηλέφωνο; δεν ξέρω μπου μου. Εύχομαι να φύγει όλο αυτό που νιώθεις το δύσκολο [emoji20]
φοβαμαι να αυξησω το αλοπεριντιν απο τις παρενεργειες.δεν εχω καποιον να μιλησω.η ψυχολογος δε θα δωσει σημασια, ο γιατρος στο ΚΨΥ θα μου πει πως συμβαινουν αυτα μιας και μαλλον για παντα θα εχω φωνες οπως μου ειχε πει.η ιδιωτης γιατρος στην Αθηνα θα μου πει οτι ειναι στο μυαλο μου(και πριν 2-3 μερες της ειπα οτι δεν ειχα τιποτα.κι οντως δεν ειχα εδω και 40 μερες)
boo στην αρχη της ιστοριας μου οι φωνες ηταν αρνητικες μου λεγαν να ξεχασω την ζωη που ηξερα και ότι θα καω στην πυρα και αλλα διαφορα...
ξερεις τι εκανα... τις αποδεχτηκα.. και σιγα σιγα αλλαξαν φυγαν αυτές και ηρθαν άλλες φιλικες... φωτεινες...
ασθενεια ή μη... φαντασια ή μη... παρανοια ή μη... εμαθα να ζω με αυτές πολλες φορες πιανουμε και κουβεντα
Το θυμάμαι ότι δε το θες λόγω παρενεργειων αλλά θυμάμαι που στο πρότεινε και έλαβες το ζαν. Δοκιμασε να το χειριστεις όπως και παλιότερα, με όσα σου εχουν πει για την αντιμετώπιση εκείνη τη στιγμή. Αν γράψεις όσα σου λέει σε βοηθάει; επειδή δεν έχεις σε κάποιον να μιλησεις μήπως αν τα γράψεις εκτονωθείς.
δεν μου εχουν πει τροπο ουτε ξερω πως αντιμετωπιζεται.ολοι απλα ευελπιστουσαμε οτι καποιασ στιγμη καποιο φαρμακο θα με επιανε.το αλοπεριντιν με ηρεμησε για 42 μερες.δε ξερω πως να ξεφυγω.δεν αντεχω να ζω αλλο ετσι.ειναι βασανιστικο.απλα αυτο.ειναι βασανιστικο
περασαν 15μηνες για να νιωσω καλα.τωρα τι θα γινει?παλι τα ιδια?δεν το αντεχω
Ας ελπίσουμε ότι θα ξανά υποχωρήσουν. Δεν είσαι κακός άνθρωπος όσο και να επιμένουν. Δεν γνωρίζω να σου πω κάτι εξιδεικευμενο μπου μου. Μόνον εύχομαι να υποχωρήσουν να μην ταλαιπωρείσαι. Το εύχομαι πολύ!!
ευχαριστω πολυ c.c. μου.μακαρι να ειναι τυχαιο και παροδικο
Μπου αποδεξου τον εαυτό σου και θα δεις διαφορά
τι ενοεις elis?τι πρεπει να αποδεχτω?
θα ερθει ο θεος Αρης στο ψηλο βουνο και θα συναντησει εμενα τον μεσσια και θα ενωσουμε τα χερια μας και θα ανοιξει η γη στη μεση.δεξια θα πηγαινουν οι κακοι και αριστερα οι καλοι.ο κοσμος θα κριθει
..περιφρόνηση αισθάνομαι
φταίει η κακη χρηση της ενσυναισθησης
Boo, όταν ακούς αυτές τις φωνές συνειδητοποιείς ότι είναι το μυαλό σου που σου μιλάει; Ίσως αν επιανες διάλογο μαζί τους; Να τους πεις δεν είμαι άχρηστη, δεν ειμαι ο μεσσίας. Έχεις βρει τρόπο να μην τις φοβάσαι; Θέλω να πω και μόνο η σκέψη ότι τις φτιάχνει το μυαλό σου δεν σε ηρεμεί γιατί όλα αυτά που λένε δεν είναι αλήθεια; Δεν έχω σχιζοφρένεια και δεν ξέρω αν αυτά που λέω μπορεί να βοηθάνε αλλά αλήθεια στα λέω με κάθε καλή διάθεση και ελπίδα ότι κάτι μικρό μπορεί να βοηθήσει.