καλημερα !
καλο μηνα !
καλη κυριακη!
καλα γενεθλεια λιλακι και καλο ψησιμο!
Printable View
καλημερα !
καλο μηνα !
καλη κυριακη!
καλα γενεθλεια λιλακι και καλο ψησιμο!
Καλημέρα Καλλιοπάκι με το ελεύθερο λαπτοπάκι!
χαχαχα και τα δυο ελευθερα ειναι ακομη
η μεγαλη παει για μπανιο με το αμορε και ο μικρος κοιματε!
αλλα εγω θα πρεπει να παω να φτιαξω φαι αλλα ελα πυ δε μπορω αν δε διαβασω οτι γραψατε
Kαλημερα κ καλο μηνα να εχουμε!Προσοχη σε οσες πανε παραλια γιατι θα εχει πολυ ζεστη σημερα.
εδω φυσαει παρα πολυ παντως
Καλημέρα Φτουτάτη, καλές βουτιές σήμερα και να δώσεις φιλάκια από εμάς στη Ναταλία. Να περάσουν οι μέρες και να συναντηθούμε επιτέλους γιατί κουράστηκα να χοροπηδάω από την χαρά μου! χιχι Καλλιόπη κι εδώ φυσάει μέχρι στιγμής και έχει ωραία δροσιά, γι'αργότερα δεν ξέρω.
Πολλές καλημέρες στις κούκλες!
Καλό μήνα να έχουμε!
Εχθές κορίτσια μου ητάνε γεμάτη η μέρα μου, το πρωι ξύπνησα κατα τις 10:30 μετά πήγα στο σούπερ για κάτι πραματάκια, μου αρέσει που τα γράφω σε χαρτάκι για να μην ξεχνάω αλλά κάθε φορά όλο κ κάτι θα ξεχάσω :D μετά έκανα γενική σε όλο το σπίτι, μπάνιο, βεράντες κλπ μόνο τζάμια δεν έκανα γιατί είχα κουραστεί, απο βδομάδα αυτά! Μετά έκανα μπάνιο κ μετά πήγα κ βόλτα!
Οι δικοί μου έφυγαν για το εξοχικό κ είμαι μόνη μου εγώ δεν πήγα αν κ η μάνα μου θα έρθει μάλλον σήμερα αλλά επειδή κ η ερχόμενη βδομάδα προβλέπεται κ αυτη γεμάτη θέλω να ξεκουραστώ, είπαμε με την μαμά μου να πάμε στο χωριο της εφόσον κάθεται κ εκείνη
Ετοιμάζεται η ταπερΤζίνα να πάει μαμαδοβόλτα να παραλάβει ένα νοστιμότατο μπριάμ. Μπελά που έχω βρει με τα τούρκικα σίριαλ, θέλει η μάνα μου να τις βρω τα τούρκικα τραγούδια που παίζουνε στις σειρές και να της τα γράψω σε cd. Ξέρω από τώρα τι με περιμένει στο Δήλεσι, ακούει που ακούει δυνατά μουσική, τώρα θα ακούει δυνατά και τα τούρκικα που θα της τα έχω γράψει κι εγώ. Εβαλα τα χεράκια μου κι έβγαλα τα ματάκια μου ένα πράμα!! Η δυνατή μουσική μου αρέσει, τα τούρκικα δεν μπορώ!
Καλημέρα σοκολατίτσα, πότε θα φύγετε για το χωριό;
Την Πέμπτη κ θα γυρίσουμε την άλλη βδομάδα, δεν ήτανε να πάμε αλλά ήρθε σήμερα η θεια μου ( η αδελφή της) να πάρει την κορη της ξαδελφης μου κ ξεσήκωσε κ τη μανα μου, επισης θελει η μανα μου να ειναι στη γιορτή της εκκλησιας διοτι θεωρει πως η Αγια Κυριακή με έσωσε μιας κ εκεινες τις μέρες είχα μπει στο νοσοκομείο!
Η Ναταλία δεν έχει έρθει ακόμα?
Τα τουρκικα ουτε εμενα μου αρεσουν, υπάρχει λύση!!!!!!!
Τάξε μου, ταξε μου!!!!!!!!
Καλημερα και καλο μηνα!!!
Χρονια πολλα στις εορταζουσες, φουρουμιτσες,σληβατες και μη, να εχουμε πανω απο ολα υγεια και αγαπη στη ζωη μας.
Γλαυκη 22-23 και σημερα , χθες το σκεφτομουνα και ειχα ανατριχιασει. Δεν εχω καμια ανυσηχια για την επεμβαση , κατα καποιο τροπο ξερω οτι ολα θα πανε τελεια. Μην με ρωτας γιατι , αλλα το ξερω βαθια μεσα μου. Αγαπη μου συγκινούμε μονο και μονο που σκεφτομαι οτι καθε φορα που θα σε βλεπω θα εισαι διαφορετικη. Θα σου πω και κατι κουλο, νομιζω θα μου λειψει το εξωτερικο της Γλαυκης που ξερω. Θεωρω οτι είσαι μια απο τις ομορφες πληθωρικές γυναικες που εχω γνωρισει ποτε. Η υγεια προεχει ομως και θα χαιρομαι για καθε κιλο που θα φευγει ανεπιστρεπτί.
Χαλαρωνω στο μπαλκονι των ανεμων, μιας και φυσαει του κερατα εδω, και μολις εψησα και μια σπανακοτυροπιτα για το πρωινο μας.
Σημερα ειναι η μερα του σπιτιου και της χαλαρωσης. Περιμενω με ανυπομονησια να γνωρισω απο κοντα την γλυκια Αντα οπου θα επιμεληθει το μακιγιαζ μου ( ουτε νυφη να γινομουν) αλλα και να καφεδιαστουμε .
Σοκολατιτσα μου ποσο χαρηκα για τον μπαμπα σου δεν λεγεται!!!! ΟΥΦΦΦ ελπιζω να εχει ηρεμισει τωρα και να ανεβει και η ψυχολογια του, που ειναι το πιο σημαντικο.
Αλλα επειδη σ΄ αγαπαω θα σου το πω! Ωτοασπίδες!!!!!!!!!
και ναι κανουν δουλεια, όταν διαβαζα κ υπηρχε φασαρία τις φορουσα κ μια χαρά!!!!
Επίσης οταν έδινα εξατάσεις τις φορούσα γιατι θέλω απολυτη ησυχία για να συγκεντρωθώ:crazy:μη γελάτε
Καλημέρα Κατερίνα, χαίρομαι που θα γνωριστείτε σήμερα με την Αντα, γιατί είναι πολύ καλό παιδί, είναι χαδιάρα γατούλα εκεί που πρέπει αλλά γίνεται και αγριόγατα αν την πειράξεις! Επίσης είναι και κούκλα, καλά να περάσετε.
Σοκολατίτσα δεν έχει έρθει ακόμα η Ναταλία, μάλλον την Πέμπτη θα συναντηθούμε αλλά εσύ θα λείπεις, σνιφ.
Katie μη μου πεις πως έχεις κ εσύ μπαλκόνι του ανέμου, η αφη Έλλη νόμιζα πως είχε!
Σ΄ ευχαριστώ για τον μπαμπά μου κ όντως άλλαξε όλη η ψυχολογια του, ανασκουμπώθηκε γιατι είχε φοβηθει πως θα έκανε εγχειρηση κ αυτο τον ειχε ρίξει πολύ, ευτυχώς όλα πηγαν ανέλπιστα καλά!
Σου το ξαναεγραψα πως μου αρεσει το καινουργιο τικερακι σου κ σου ταιριαζει απολυτα;)
Σοκολατίτσα εγώ φορούσα ωτοασπίδες στο μαγαζί γιατί δεν το κλείναμε το μεσημέρι, ερχόταν η μητέρα μου να το κρατήσει κι εγώ ανέβαινα στο πατάρι και ξάπλωνα αλλά άκουγα τον κόσμο που ερχόταν και μιλούσε δυνατά αφού δεν έμπαιναν σε κρεβατοκάμαρα αλλά σε μαγαζί! Φορούσα λοιπόν τις ωτοασπίδες αλλά παρόλα αυτά τους άκουγα, τις πιο πολλές φορές κοιμόμουν όμως λόγω κούρασης.
Σας αφήνω προς το παρόν, θα σας δω αργότερα.
Kοριτσακια μου η Ναταλια εφυγε σημερα με την αλλη φιλη της απο την καλαματα κ πανε Ναυπλιο οπου θα ερθει κ ο Τηρης οπου προβλεπετε επανασυνδεση εως μονιμη για τη φιλεναδα μας.Το Λουμπι θα γυρισει πισω το ζευγος θα μεινει εκει αποψε κ μαλλον την επομενη το Ναταλι θα σας ερθει Αθηνα.Προετοιμαστειτε για ξεμοναχιασμα πρωτα κ μετα για ομαδικο καφε μαλλον την Πεμπτη.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες μας!
Λιλάκιον χαρούμενα σλιβογενέθλεια! Εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και να είσαι ευτυχισμένη και αφού έλυσες το θέμα της παχυσαρκίας και βρήκες και αγόρι τώρα να βρεις και μία καλη δουλειά και να αποκατασταθείς!
Εύχομαι το Ναταλάκι μας να περάσει καλά στο Ναύπλιο με την Λούμπι της και να βρει επιτέλους τις ισορροπίες που τόσο ποθεί με τον Τήρη της.
Λιλάκιον καλά μπανάκια!
Πάω και εγώ να μεγειρέψω. Έχω πεθεροβόλτα σήμερα και μετά μάλλον θα πάμε για κάνα καφεδάκι προς Πλάκα πλευρά μιας και θα είμαστε κοντά.
Να έχετε όλες σας μία υπέροχη Κυριακή!!!!
Καλημέρα και καλό μηνα!!!!
Να με ενημερώσετε για την Πέμπτη παρακαλω... μίλησα και με την μαμά (grande baby sitter) για να μου κρατήσει τον μικρό μου και μου είπε ότι θελω!!!!
Γλαυκη μου τέρμα τα ψέματα.... σε λίγο θα αρχίσει η κατηφορα σου - δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρομαι για αυτό!!!
Τζινάκι μου αγαπημένο το χεράκι σου πως είναι?????
Λιλάκι καλο μπανάκι και χρόνια πολλά!!!
Κατερινάκι μου γλυκό να είσαι μια κούκλα σημερα σου εύχομαι!!!!
Το Ελλάκι μας που είναι????
Σοκολατιτσα περαστικά στον πετερουλη σου και όλα καλα να πάνε!!!!
Καλλιοπη μου βρήκες ελευθερα pc βλεπω... το σπίτι μην κάψεις κακομοιρα μου!!!!
Οι λοιπες όμορφες είναι καλα????
Τα δικά μου εν συντομία: η μέση μου για πεταμα, ο μικρός με πυρετο ακόμα αλλά απτόητος, η μαμά ακόμα με κορτιζόνες (θα τραβιξει αυτή η κολόνια), ο μπαμπάς καλύτερα αλλά την Πέμπτη μπαινει για λιθοτριψια και βλεπουμε!!!
Χθες έκανε η ξαδερφουλα και κουμπάρα την επαιτείο του γάμου της και τραγουδησε η ομορφια μου! Περάσαμε τελεια αλλά ήταν λίγο... δεν πειράζει όμως αρκεί που πήγαμε!!!!
Σημερα το βράδυ θα έρθει ενας φίλος του καλού μου να δουνε ποδοσφαιρό και εμένα με βλέπω να αποσύρομαι στα ενδότερα για νανι με το νινι μου!
Δεν ξέρω γιατι αλλά εχω ξυπνησει με πολλά κεφακια σημερα - μην ρωτήσετε είμαι γραφείο -
Σας φιλώ όλες!!!
PS ναταλάκι μου 27 αγκαλιες και 72 φιλια!!! αντε να δω θα σε γνωρίσω τελικά την Πέμπτη????
Σοκολατένια μου το πόσο χάρηκα τα καλα νέα για τον μπαμπάκα σου δεν λέγεται! Ήταν πραγματικά τεράστια ανακούφιση να ακούσετε ότι τελικά όχι μόνο δεν χρειάζεται επέμβαση αλλά έχει και βελτίωση! Να τον προσέχεις και να μην τον αφήσεις να εφησυχάζεται.... ξέρεις εσύ ;)
Έχω και εγώ πολλές δουλίτσες να κάνω πριν φύγω και έχω και βόλτες στο ενδιάμεσο και να δω πως θα τα προλάβω όλα χιχιχιχιχι. Θέλω να βάλω πλυντήρια, να μαγειρέψω κάνα δυο φαγητά για τον Γιώργο που θα τον αφήσω εδώ και θα δουλεύει και να μαζέψω και το σπίτι... ουφ πάλι φωτιά θα πάρει ο cul μου! :lol:
Καλημέρα κ από μένα!!!!!!!!!!!
έκανα έναν τέλειο ύπνο.....είχα κάνα χρόνο να κοιμηθώ έτσι!!!!:)))
Lila καλά κ αδύνατα σληβογενέθλια!!!!
Κατερινάκι κ εγώ αωυπομονώωωωωωωωωωω!!!!!κ τελικά δεν θα πάμε για μπάνιο γιατί βαριέται ο άντρας όποτε θα είμαι πιό άνετα!!!!!
Τζίνα μουυυυυυυυ σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια......θα κοκκινίσωωωωωωωωωωωω!!!!!!
<3 <3 <3
Καλημέρα εργαζόμενη Αγγελικούλα μου! Εδώ είμαι αλλά όχι για πολύ! Έφυγα για δουλίτσες, πάω να μαζέψω και να μαγειρέψω!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου και να ηρεμήσει από τους πόνους. Όσο για το βλαστάρι σου υπομονή θα του περάσει η ιωσούλα σύντομα!
Τζινάκι μου εύχομαι το χεράκι σου να είναι καλύτερα σήμερα! Να περάσεις όμορφα στην μαμαδοβόλτα και να απολαύσεις και το μπριάμ της μανούλας :D
Φιλιά κοκόνες μου τα λέμε το απόγευμα! :kiss:
να κεράσω κάτι όσες ξύπνησαν τώρα!
Γιωτακι να κεράσεις να κεράσεις (μου τρεχουν τα σαλια!!!)
Μακ να μας κολασεις πρωινιατικα θες???? Αιντε μην ερθω εκει...
Αντακι μου χαιρομαι χαιρομαι, ελα και πιο νωρις αν θες . οσο περισσοτερη ωρα εχουμε τοσο το καλυτερο για το καφεδακι μας. εγω θα ειμαι ετοιμη και απο τις 4.30 με μαλλια κλπ.
τελικα ο γαμος ειναι στις 7 ντοινγκ. αλλα μονο μιση ωρα θελουμε το πολυ για να παμε εκει , ειναι κοντα και παρκινγκ ανετα.
Τζινακιον σε βλεπω με ωτοασπιδες το καλοκαιρι . Τα σιχαίνομαι τα τουρκικα , μπλιαξ
Αγγελικη μου ποσο χαιρομαι που μου εισαι ανεβασμενο! να κανετε ωραια νανι και να ξεκουραστεις. Σας φιλω μαναρια παω να βαψω τα νυχια μου και δεν θα μπορω να γραψω για λιγη ωρα. μακια
μπρεικακι μου ευχαριστω για το τικερακι. εβαλα αυτο το κοριτσακι με τα φιλακια και τις καρδουλες γιατι καπως ετσι νιωθω φετος το καλοκαιρι , να πεταω. μακια ξανα στα μαγουλακια
Γιωτα κ εγω θελω απο αυτο το υπεροχο γλυκο!
Αγγελικη περαστικα στον γιοκα σου.
Κατερινάκι γινε μια κουκλα κ θελουμε φωτο με την ολοσωμη φορμα!
aggelikoula περαστικα στο γιοκα σου και στο μπαμπα σου!
εγω δεν θα μπορεσω να ερθω στο σπιτι σου εκτος του ειναι μακρια δε ξερω κιολας να ερθω
αλλα οπως και να γινει ειναι λιγο δυσκολο για μενα γιατι 10 πρεπει να ειμαι σπιτι
(εχω και ενα μωρο να βαλω για υπνο)
θα ηθελα πολυ βεβαια να καφεδιαστουμε στην ομορφη βεραντα σου με την υπεροχη θεα!
ελπιζω καποια αλλη φορα !
σοκολατισα δε θα εισαι εδω τη πεμπτη ε?
κριμα και ηθελα να σε γνωρισω!
αλλη φορα που θα ανεβεις προς τα πανω αν εχεις χρονο πες μου μηπως καταφερω και ερθω να σε δω!
Θα σας τη φωτογραφίσω εγώ την Κατερίνα...
Ωραία Κατερίνα κατά τις 4.30 θα είμαι εκεί...αν δεν χαθώ πουθενά...χαχαχα......
Κορίτσια όταν συναντηθήτε θέλω να έρθω κ εγώ αν δεν υπάρχει πρόβλημα!!!
Αντα σε περιμενω!
Η συναντηση ειναι για ολους ,οσους μιλαμε εδω μεσα, δεν αφορα συγκεκριμενα ατομα μονο. Θα χαρουν ολες πολυ να μπορεσεις να ερθεις! Εγω δεν θα ειμαι δυστυχως αλλα δεν πειραζει θα σε γνωρισω σημερα.
Κάτσε να δω αν μπορώ κ εγώ...γιατί δεν ξέρω ούτε ώρα,ούτε που!!!!
εμείς τα λέμε εντός ολίγου....με τι καφέ θα καφεδιαστούμε?????
λοιπον να σας πω γιατι γινεται ολος αυτος ο ντορος ο σημερινος με την εμφανιση μου στο συγκεκριμενο γαμο. Υπαρχει και ιντριγκα απο πισω.
Παντρευονται 2 συναδελφοι του αντρα μου ( μεταξυ τους) και θα ειναι ολοι οι συναδελφοι του αντρα μου. Αυτοι εχουν να με δουν απο πριν την επεμβαση. Τους ειχα καλεσει μια φορα σπιτι μου για την γιορτη του αντρα μου και πρεπει μετα απο αυτο να ακουσει πολλα υποτιμητικα λογια ο αντρας μου για το "πως ειμαι" δλδ χοντρη. Ο αντρας μου ποτε δεν μου ειπε τπτ , ειναι δικο μου συμπερασμα αυτο και το εχω εξαγει απο το γεγονος οτι με εχει πρηξει να ντυθω και φτιαχτω και να παω να με δουν στην δουλεια του , πραγμα που δεν εχω κανει ακομη διοτι το θεωρω βλακεια.
Με αφορμη αυτον τον γαμο μου ζητησε να παω να ψωνιστω με τα καλυτερα και να φροντισω να ειμαι μια κουκλα για να τους μπει στο ματι. Ο αντρας μου δεν ειναι καθολου τετοιος ανθρωπος και οταν τον ρωτησα αν του εχουν πει κουβεντες απο την δουλεια , μου ειπε μεν οχι αλλα δυστυχως δεν ξερει να λεει καλα ψεματα και καταλαβα οτι συμβαινει το αντιθετο.
Τα πηρα στο κρανιο λοιπον με αυτο. Οι συναδελφοι του ειναι πολυ ματαιοδοξοι ανθρωποι του στυλ " παω στην παραλια και αντι να διαβαζω οτι φυλλαδα πεσει στα χερια μου για να χαλαρωσω , διαβαζουν οικονομικες εφημεριδες και χρηματιστηριο" οτιδηποτε αλλο ειναι κατωτερου επιπεδου. Καταλαβαινετε τωρα με τι δηθεν κοσμο εχει να κανει. Μπλιαξ καθολου δεν γουσταρω αλλα και εγω στην δουλεια μου τα αντιμετωπιζω ολα αυτα τα ψωνια.
οτι καφε θες Αντα μου, αλλα η σπεσιαλιτε μου ειναι φρεντο καπουτσινο!
Γι'αυτό κ εγώ θα σε κάνω ΘΕΑ κ άστους να ψάχνονται...τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού...κ αντί να καταπίνουν το φαρμάκι τους το πετάνε δεξιά κ αριστερά!!!!ουστ.....
κ εμένα το φρέντο καπουτσίνο είναι η αδυναμία μου...τα βρήκαμε λοιπόν!!!!!
καλημερα καλο μηνα και ολα τα συναφη αν και εμενα δεν φαινεται να μου μπηκε καλα ο μηνας.γυρισα κακην κακως απο το μπανιο ηρθε και με πηρε η μανα μου γιατι με το γιωργο ριξαμε καυγα τρικουβερτο.παω να καλμαρω λιγακι και θα ερθω να ριξω τα μπινελικια μου.
τι εγινε παλι ζηλιες ειχαμε??