Καληνυχτα Ελι.Αντε να παρεις τον αντρουλη σου αγκαλια να ζεσταθεις .....
Printable View
Καληνυχτα Ελι.Αντε να παρεις τον αντρουλη σου αγκαλια να ζεσταθεις .....
Θέλω αγκαλιά τώρα όσο τίποτα. Οι μαιμούδες δεν κάνουν και σπουδαία πράγματα... Θέλω αγκαλιές, με ροχαλητά, με σπρωξίματα, με κλωτσιές. Αρκεί να είναι με αγάπη, μόνο αυτό θέλω αυτή τη στιγμή..
Τζίνα, χωρίς να ξέρω από τάγκο, η δεύτερη εκτέλεση είναι η πιο τσαχπίνικη ή τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται..
Τσαχπίνα μου εσύ!
Αβουλινι μου ωραια τα ταγκο...αλλα πηγαινε ναξεκουραστεις κ να ηρεμησεις μωρο μου.Να εχεις ησυχο υπνο....
Καληνύχτα Eli μου, καληνύχτα γλυκό μου κορίτσι!
Μη μου βαζεις ιδεες ...κ σπρωξιματα κ κλωτσιες....Ευτυχως που δεν θελεις κ σεξ.....
Θα τον πάρω Γλαύκη μου και ας ροχαλίζει και σα τραίνο :lol::lol:
Αβουλιβάκι μου γλυκό, χαρά μου όμορφη μακάρι να μπορούσα να σου κάνω και εγώ μία αγκαλίτσα τώρα να σου ζεστάνω την καρδούλα σου που μάλλον πούντιασε λίγο αυτές τις μέρες. Εύχομαι το κρυολόγημα της καρδούλας σου να περάσει σύντομα γλυκιά μου :love::love:
Μήπως να πάρεις και εσύ κάνα γουνοζωάκι;;; Σου στέλνω ιδέα ;)
Δεν κλείνουν τα μάτια μου Γλαύκη μου... Σε λίγο.. Τουλάχιστον δεν είδα σήμερα σιχαμερή ταινία. Κάτι είναι και αυτό....
Θα κοιμηθώ σε λίγο, ακόμη δε μπορώ.
Από μία Σαμάνθα όλα να τα περιμένεις Γλαύκη μου .... :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μη μου βαζεις ιδεες ...κ σπρωξιματα κ κλωτσιες....Ευτυχως που δεν θελεις κ σεξ.....
Αχ, καλή μου Eli, κοριτσάκι μου, με το γουνοζωάκι σου! Είναι σαν να με αγκάλιασε ήδη, σε ευχαριστώ!! Και βλέπω πως είναι και μεγάλο μεγάλο, όχι σαν το μαιμούνι το δικό μου, μια σταλιά δηλαδή.. Τι να σου κάνει αυτό! Βάλαμε τα μεγάλα μέσα και καλά κάναμε!
ʼντε τώρα πάω πραγματικά για ύπνο χεχεχεχε μάκια μάκια κοριτσάρες μου και ελπίζω αύριο να έχουμε ακμαιότερο ηθικόν :starhit:
Μάκια, Eli μου και το γουνοζωάκι σου έκανε δουλειά, ίσως και λόγω μεγέθους! Βλέπεις, το μέγεθος μετράει για μία Σαμάνθα, παντού και πάντα! Καληνύχτα!
Αυτό ήταν κορίτσια, το αποφάσισα: Το καλοκαίρι φεύγω με γκρούπ στο εξωτερικό. Θα ήθελα να πάω στην Αργεντινή, αλλά τα έξοδα είναι υπερβολικά. Μάλλον θα ξαναπάω στην Ισπανία, όπου είχα περάσει τέλεια και είχα νιώσει σαν στο σπίτι μου.
Δίσταζα και διστάζω να ταξιδέψω μόνη, αλλά τόσοι και τόσοι το κάνουν, γιατί όχι κι εγώ... Τη γλώσσα την ψιλοέχω, τα χρήματα θα τα έχω και τη διάθεση επίσης, γιατί όχι?
Αχ Αβουλινι ,μου δεν εχω παει Ισπανια!Μακαρι να ειχα λεφτα να πηγαιναμε μαζι....Εγω εχω κανει ταξιδι μονη μου κ εχω περασει φανταστικα.Γινεσαι παρεα με τα ατομα του γκρουπ.Εσυ που εχεις κ τοσο χιουμορ,θα εισαι περιζητητη!
Είχα πάει όταν ήμουν πολύ μικρή, Ιταλία, Γερμανία. Είχα περάσει πολύ καλά, έκανα και τη διερμηνέα κάποια στιγμή που χρειάστηκε. Τότε, όμως, ήμουν με παρέα, όχι μόνη. Το μόνη με φοβίζει. Τότε, είχα πάει μόνη μου και σε μουσεία και σε κλαμπ, παντού. Ρωτώντας πας στην πόλη, σκεφτόμουν, και το εφάρμοσα. Ήμουν θρασύτατη και ρωτούσα τους πάντες για τα πάντα! Για να με δω τώρα, θα έχω το ίδιο θάρρος- θράσος ή θα κάθομαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαβάζοντας? Τότε, θυμάμαι, είχα αποθρασυνθεί και με πυξίδα το θράσος μου, έπαιρνα ένα ταξί και πήγαινα όπου ήθελα, μόνη, χωρίς κανέναν, με το χάρτη αγκαλιά. Πήγα μέχρι και σε τζαζ κλαμπ, ήπια το ποτό μου και το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο! Είχα και τα τυχερά μου, ως αλλοδαπή, αλλά τα έδιωχνα, δεν ήταν το ζητούμενο αυτό άλλωστε..