Μόνη, εννοώ ότι είχα αποσπαστεί από το γκρουπ...
Printable View
Μόνη, εννοώ ότι είχα αποσπαστεί από το γκρουπ...
Το καλύτερο, όμως, ήταν το ταξίδι στην Ισπανία! Εκεί κι αν κυκλοφόρησα μόνη! Κι αυτό γιατί το ήθελα, όχι γιατί μου το επέβαλαν. Είχα και οδηγίες από αρχιτέκτονες σχετικά με τον Γκαουντί, οπότε πήγαινα παντού μόνη μου, με ταξί. Έβλεπα όλα τα εκθέματα, έτρωγα και έπινα σε μπιστρό, μπαρ, καφετερίες, μόνη πάντα, χωρίς να με νοιάζει. Το απολάμβανα. Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να το ξανακάνω...
Γιατι Αβα δεν εισαι σε θεση να το ξανακανεις?Τι φοβασαι?Το ειχες ξαναπει οταν λεγαμε να ερθεις κ εσυ στην Αθηνα.Ακομη κ να χαθεις με ενα ταξι θα γυρισεις στο ξενοδοχειο σου.Κ εγω το ρωτωντας πας στην πολη ακολουθω παντα στα ταξιδια μου στο εξωτερικο.
Όσο μεγαλώνω λιγοστεύει το θράσος μου...
Όσο περνούν τα χρόνια είμαι όλο και πιο φοβισμένη..
Καμία σχέση με το κοριτσάκι, που είχε καθήσει κάποτε σε ένα μπαρ ξενοδοχείου της Μαδρίτης και από το διπλανό της είχε μάθει όλα τα hot spots της πόλης.
Ακριβως χαρα μου το θρασος γινεται ωριμοτητα κ σοβαροτητα.Αυτο δεσημαινει οτι εισαι λιγοτερο εξυπνη κ ικανη απο πριν.Θα φας πολυ ξυλο οταν βρεθουμε χαρα μου!Στο υποσχομαι....Παω για υπνο τωρα γιατι αυριο δε θα'χω σηκωμω.Φιλακια .Καληνυχτα.
Καληνύχτα χαρά μου! Όσο για το θράσος, δεν είμαι και σίγουρη, δε σκίζω και τα ρούχα μου.. Μήπως συμβαίνει το αντίθετο? Για σκέψου το λιγάκι... Όσο για το ξύλο, δεν θα το φάω, γιατί απλά δεν το δέχομαι. Τελεία και παύλα!
Σ'αγαπώ, σ' εκτιμώ, αλλά ξύλο δεν τρώω κι ας σ' αγαπάω:
http://www.youtube.com/watch?v=KcRdegylUFQ
Νύσταξα κι εγώ. Πάω να διαβάσω μια μίζερη ιστορία, για δύο δίδυμες ορφανές, που τις χωρίζουνε από το ίδρυμα όπου φιλοξενούνται και τις πάνε σε δύο διαφορετικές οικογένειες. Ε, ρε γλέντια και πάλι! ʼντε, θα ξεφαντώσουμε κι απόψε! Φιλάκια!
Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!
Και επιτέλους έχω πρόσβαση σε υπολογιστή, για να απαντήσω!!!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
και για να μην το ξεχάσω τώρα που το είδα,Πολινάκι με το καλό το μωρό και εύχομαι να έχεις μία εύκολη εγκυμοσύνη ,χωρίς κανένα πρόβλημα.Ο γιατρός σου δεν είχε αντίρρρηση που έμεινες τόσο σύντομα έγγυος?ειναι ασφαλές τόσο για σένα όσο και για το μωρό?Και βρε Πολίνακι μου....είχατε τόσα προβλήματα με τον Γιώργο νομίζεις πως είναι καλή ιδέα να αποκτήσετε και δεύτερο παιδάκι? (Σόρρυ κιόλας αλλά...μέχρι πριν λίγο καιρό θυμάμαι που έγραφες για κάποιους μεγάλους καυγάδες και όλο αυτό δεν νομίζω ότι είναι και πολύ ήρεμο περιβάλλον τόσο για σένα όσο κ για τα παιδιά)
Ιωάννα μου, με τον γιατρό μου δεν είχα άμεση επικοινωνία λογω του ότι έλειπε εξωτερικό, αλλά είχε η διατροφολόγος μου μαζί του. Της είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και ήδη τους τελευταίους μήνες ήμουνα σταθερή στα κιλά, χωρίς να χάνω άλλο πια. Το μόνο που τόνισε είναι συχνές αναλύσεις, που ήδη τις κάνω (σήμερα πήγα ξανά και έκανα και θα τις έχω παρασκευή μάλλον) ηδικά για το κάλιο μου, το σίδηρο και την φεριτήνη. Επίσης συνέστησε να παίρνω συμπληρώματα που απορρωφούνται από το έντερο και όχι από το στομάχι, και ο ιδιώτης γυναικολόγος μου μου έγραψε σίδηρο και βιταμίνες τέτιου είδους, γιαυτό και τα παίρνω από φαρμακείο και τα ακριβοπληρώνω κι όλας και όχι από το φαρμακείο του νοσοκομείου που είναι δωρεάν.
Τώρα όσον αφορά την σχέση μου με τον Γιώργο, μην νομίζεις ότι δεν προσέχαμε. Αλλωστε δεν ήθελα τώρα μωρό, δεν ήμουνα έτοιμη ούτε σωματικά, ούτε ψιχικά ούτε οικονομικά. Και γιαυτό προσέχαμε΄. Ομως έτυχε μόνο μία φορά, όταν ήμασταν Αθήνα, που τελείωσε μέσα, και αυτό ήταν. Πιστεύω πως ο Θεός απλά ήθελε να μου το στείλει τώρα, γιατί και πριν να κάνω σληβ, που προσπαθούσαμε δεν έμενα έγκυος. Και γενικός από εξετάσεις που έκανα και πιο παλιά, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος εύκολα. Τέλος πάντον, το θέμα δεν είναι αυτό. Το ότι με τον Γιώργο είχα πολλά προβλήματα το ξέρω. και με προβλημάτισε πολύ όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Όμως όπως και να είχε εξέλυξη η όλη σχέση μας, δεν θα σκότωνα ποτέ το μωρό μου. Του το ανακοίνωσα λοιπόν, και στην αρχή φάνηκε να μην το πιστεύει, αλλά μετά χάρικε. Τώρα είναι ήρεμα τα πράγματα μεταξύ μας, ξέρει πως είμαι και πιεσμένη με το θέμα δουλιάς, και κάπως δεν τραβάει τα σχοινιά όπως παλιά.
Το τί θα γίνει στο μέλλον με τον Γιώργο δεν ξέρω, πάντος δεν θα επιτρέψω κανείς και τίποτα να χαλάσει την καλή ψυχολογία και την σωστή ανατροφή των παιδιών μου.
Παρακολουθώ και ψυχολόγο που με έχει βοηθήσει πολύ να βάλω αρκετά πράγματα σε σειρά μέσα μου, και να αποβάλω ίσως και και κάπιους φόβους που είχα μέσα μου.
Αβουλίνα μου δεν ήταν τυχαία η επιλογή του γουνοζωακίου :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Μάκια, Eli μου και το γουνοζωάκι σου έκανε δουλειά, ίσως και λόγω μεγέθους! Βλέπεις, το μέγεθος μετράει για μία Σαμάνθα, παντού και πάντα! Καληνύχτα!
Πρώτον έπρεπε να είναι μεγάλο για να καλύψει όλο το κενό της αγκαλιάς σου, γιατί είμαι σίγουρη πως έχεις μία τεράστια αγκαλιά ;) και δεύτερον θα έπρεπε να είναι από αυτά που αντέχουν σε πολικές θερμοκρασίες! Εξού και η επιλογή :smilegrin:!
Φιλάκια γλυκιά μου εύχομαι να νιώθεις πιο χαρούμενη σήμερα :kiss:
Και το ταξίδι στην Ισπανία μου ακούγεται εξαιρετική ιδέα! Να το τολμήσεις ʼβα μου θα περάσεις υπέροχα!
Ααααα και έχω να σου προτείνω και ταινία έτσι για να εμπνευστείς ;)
http://www.youtube.com/watch?v=f7KKywn7xoA
Αν δεν την έχεις δει επιβάλλεται να τη δεις σύντομα!!!!
Και σου εύχομαι με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου στο τέλος να γνωρίσεις και εσύ τον Χαβιέ σου!
Υ.Γ. Τι μανάααααρι!!!!!
Καλημέρα Πωλινάκι μου! Επιτέλους με υπολογιστή!
Καλημέρα και σε όλες τις ΝαταλοΝτεζιρένιες!
Καλημέρα Ελη μου!! Του αδελφού μου είναι αλλά είναι σχολείο και του το πήρα!!!! χαχαχαχαQuote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα Πωλινάκι μου! Επιτέλους με υπολογιστή!
Καλημέρα και σε όλες τις ΝαταλοΝτεζιρένιες!
Έλι μου η Συβιριακή Τίγρης (λευκή τίγρης που πόσταρες στην Αβα) είναι δυστυχώς υπό εξαφάνιση...... Υπάρχει πλέον μόνο σε ζωολογικούς κήπους εξ όσως γνωρίζω. Εχει και στο Αττικό Πάρκο (η οποία όμως είναι διασταυρωμένη)!!!
Και η ʼβα μας είναι μοναδική στο είδος της άρα θα κάνουνε καλή παρέα τα δυο τους! :lol::lol::lol:
Η Τζίνα άραγε που είναι;; Λες να την πλάκωσε το πάπλωμα; Ή μήπως κυνηγιέται με τα γουνοζωάκια της μπας και ζεσταθεί; :lol: